FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
emerson in, sergi roberto out
nadam se da ce laporta i saradnici biti pametni i ni pod razno mu produziti ugovor, prodati ga i uzeti koliko god novca, za koga je, dobro je
ne samo da bi dobili boljeg, nego i mnogo mladjeg igraca
nadam se da ce laporta i saradnici biti pametni i ni pod razno mu produziti ugovor, prodati ga i uzeti koliko god novca, za koga je, dobro je
ne samo da bi dobili boljeg, nego i mnogo mladjeg igraca
jos uvijek ne mogu izbaciti tekmu iz glave, kakva skupina smecara, kakvu priliku upropastise
okej, teoretski jos uvijek mogu do titule, al sad moraju cekati kiks real madrida i pri tome moraju pobjediti u svim preostalim tekmama
no, poslije vidjenog protiv granade, iluzorno je nadati se takvom scenariju
okej, teoretski jos uvijek mogu do titule, al sad moraju cekati kiks real madrida i pri tome moraju pobjediti u svim preostalim tekmama
no, poslije vidjenog protiv granade, iluzorno je nadati se takvom scenariju
ma luzeri klasični.. alibi igrači što bi rekao Džeko, dodaj prvom do sebe i trči u gužvu da ti ne mogu dodati loptu
Kada se u isto vreme, na istom mestu na jednoj utakmici u timu nadju Pique, Alba, Busquets i Roberto nema puno kalkulacija....PORAZ JE ZAGARANTOVAN kad je najpotrebnije....tako je to već 5 godina unazad.
Šteta.... povredom Piquea Barsa se malo konsolidovala i mladi momci pozadi su se izborili za mesto i počeli delovati uigrano i delovalo je da sve ide u dobrom smeru....ALI...eto ti vraga, skupilo se staro društvo na terenu.
Titula je bila vrlo blizu i pored užasne sezone....sad gotovo i nema šanse i čak je Real možda i u najboljoj poziciji da je uzme....Mislim da ovaj poraz i gubitak titule definitivno Messija gura ka izlaznim vratima kluba....šteta, da je nekako uzeta titula šanse za njegov ostanak bile bi daleko veće pa čak i skoro izvesne....ovako izgleda da im šugava Granada uze puno više od 3 boda i titule....tja
Šteta.... povredom Piquea Barsa se malo konsolidovala i mladi momci pozadi su se izborili za mesto i počeli delovati uigrano i delovalo je da sve ide u dobrom smeru....ALI...eto ti vraga, skupilo se staro društvo na terenu.
Titula je bila vrlo blizu i pored užasne sezone....sad gotovo i nema šanse i čak je Real možda i u najboljoj poziciji da je uzme....Mislim da ovaj poraz i gubitak titule definitivno Messija gura ka izlaznim vratima kluba....šteta, da je nekako uzeta titula šanse za njegov ostanak bile bi daleko veće pa čak i skoro izvesne....ovako izgleda da im šugava Granada uze puno više od 3 boda i titule....tja
Da ne zaboravim...pratim fudbal jako dugo i gledao sam mnoge igrače ali Sergi Roberto je jedini igrač koji u 30-oj godini još uvek NE ZNA na kojoj poziciji u klubu igra.....kada ga jednog dana unuk pita "deda a na kojoj poziciji si igrao ti u Barceloni?".....odgovor će biti.....a ne znam ni ja

- Donnie Darko
- Kontakt:
out karine moje
prima 10 miliona a vrijedi 4 maksimalno
a "ispoštovat" će ga na kraju siguran sam jer je dijete kluba i produžit će mu ugovor
lik nikad, ni u jednom jedinom trenutku nije bio kvalitet za prve postave ekipe, ali eto krpio je uvijek jer su ignorisali poziciju desnog beka godinama. a prima platu kao da je legenda kluba i superstar.
toga se i ja plasim, previse cijene igrace ponikle u "la masiji", no, obzirom da su nogirali suareza koji nije ponikao u "la masiji", no, postao je klupska legenda, u meni tinja nada da ce nogirati i ovog... prije par mjeseci sam procitao laportinu izjavu da je prethodni put kad je bio predsjednik, slusao saradnike kad je rijec o sklapanju ekipe, pa se nadam da je i sada takav, a da ce mu ti saradnici savjetovati da sergi roberto treba napustiti klub
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Sto je najzalije uz utakmicu sa granadom smo imali daleko najlaksi raspored od sva cetiri konkurenta za naslov,
I dalje imamo najlaksi raspored ali zavisimo od Rezultata RM...
I dalje imamo najlaksi raspored ali zavisimo od Rezultata RM...
Veci problem od Roberta je zuta neznalica. Lik ima boljeg beka i opet forsira Roberta.
Kolega @Johny se izgubio nažalost. Nekada je bio solidan forumaš. Šteta.Mokes je napisao/la: ↑30 apr 2021, 12:09Ništa čudno. @Bleky je isto pisao i nakon sezone u kojoj je Barca imala +19 u ligi, otišla dalje u CL i Kupu, a pritom u 4 duela s Realom imala 3 1 0.jasmin10 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:54Jer Real ima 15 bodova prednosti i dominiraju svim takmičenjima.JoeBleck je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:45A kad se napise da Real ima jaci tim , superiornije , spremnije i igrace sa vecim mudima, napise se idi navijaj za Real.
Pa ovo sto Barcelona ima , ima i Granada.Presmjesan tim sacinjen od pizdurina i bjednika.Igras protiv smijesne ekipe , odmoran , kuci i nisi u stanju dobiti utakmicu kad ti najvise treba.Dabogda 4-ti bili i do godine kvalifikacije igrali i ispali.Koja skupina luzera i bjednika.Za ovaj tim ne mozes lijepu rijec napisati.Kad god si nesto ocekivao , prodali su te kao fana.Bitnu utakmicu bukvalno nisu dobili 5 godina.Vece mentalne patuljke sport u historiji nije vidio.
Sve je ovo smece od glave krenese.
viewtopic.php?p=7070998#p7070998
Nerealno koliko svršava na Real. Po njemu ovaj Real ispade jak kao Pepova Barca.
Busquets sinoć najbolji.parangal je napisao/la: ↑30 apr 2021, 12:56Kada se u isto vreme, na istom mestu na jednoj utakmici u timu nadju Pique, Alba, Busquets i Roberto nema puno kalkulacija....PORAZ JE ZAGARANTOVAN kad je najpotrebnije....tako je to već 5 godina unazad.
Titula je bila vrlo blizu i pored užasne sezone....sad gotovo i nema šanse i čak je Real možda i u najboljoj poziciji da je uzme....Mislim da ovaj poraz i gubitak titule definitivno Messija gura ka izlaznim vratima kluba....šteta, da je nekako uzeta titula šanse za njegov ostanak bile bi daleko veće pa čak i skoro izvesne....ovako izgleda da im šugava Granada uze puno više od 3 boda i titule....tja![]()
Namjesti i zicer Messiju, ali jbga kad ovaj ne zna.
Sva suština.
Ali neka, oni koji su glasali za žutog klauna u anketi sad moraju u Robertu nekako naci dežurnog krivca, kao da se Roberto sam izabrao da igra. Nije ni bitno koji igrac je u pitanju , mogao je to biti omiljena meta pljuvanja na ovoj temi - Busquets
Bukvalno je svako vidio da Roberto ne moze vise, da je ispuhao, da nikakve koristi nema od njega.let3 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 14:25![]()
Sva suština.
Ali neka, oni koji su glasali za žutog klauna u anketi sad moraju u Robertu nekako naci dežurnog krivca, kao da se Roberto sam izabrao da igra. Nije ni bitno koji igrac je u pitanju , mogao je to biti omiljena meta pljuvanja na ovoj temi - Busquetsili Pique ili pacov Alba ili sad Roberto, svejedno), bitno je samo da svo nezadovoljstvo kanališe na jednog igrača, jer je tako lakše, da se on targetira...i sve to samo da se ne piše o glavnom krivcu koji svaki dan treneira te igrace i koji ih bira u sastave.
I bas me zanima zasto zuto krme Pique ne uradi kao Minguezi i zabrani mu odlazak u napad.
Zato što ne smije pisnuti Piqueu, jednostavno. Mingueza je nešto drugo i na njemu se može glumiti neki autoritet
Ne krivim Roberta ni sekunde.
Lik nije igrao skoro citavu sezonu, tek se vratio iz povrede, potpuno van forme, plus Dest je bio dostupan i na klupi (ovo je najbitnije za napomenuti) i žuti levat ga stavi u prvih 11, kad se lomi prvenstvo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Bez Koemana protiv Valencie i Atletica.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Óscar Mingueza je prije nekoliko trenutaka s FC Barcelonom produžio ugovor do 2023. godine!
Otkupna klauzula za mladog defanzivca će iznositi 100 miliona eura.

Samo dvogodišnje produženje. Obično bude duže, pogotovo jer je u pitanju mladi igrač.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma samo iskoristena klauzula u starom ugovoru, po kojem se aktivira to produzenje od dvije godine.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Rafael Hernández (španski novinar): "Busquets je imao fantastičnu predstavu, Griezmann, De Jong i Messi su bili odlični, ali Koemanov izbor da igra Sergi Roberto nas je koštalo bodova. Svi smo videli šta je bilo protiv Villarreala i Getafea, sada se konačno desilo."
"Igrač koji je od jednog gola protiv PSG-a napravio karijeru. Barcelona i dalje plaća to danas, 300 utakmica za klub je apsurdno kada smo imali mnogo fudbalera legitimno boljih od njega koji su oterani. Čak je jedan i od kapitena kluba, najgori fudbaler koji je imao dugoročnu karijeru u Barceloni."
"Umtiti počinje... Minguezina zamena umesto njega je bila čista okrutnost. Trincão umesto Busquetsa... Sramotne odluke."
"Koeman je veoma ograničen trener, ali izgubiti ligu porazom od kluba bez polovine igrača iz startnih 11 koji nikada nije pobedio ni remizirao na Camp Nouu, sa četrdesetogodišnjim strelcem je sramota."
Hajde Joane, dovedi ga
Cuatro prenosi vest da je Joan Laporta izabrao Xavija Hernándeza kao zamenu za Ronalda Koemana, ukoliko holandski stručnjak ne osvoji titulu u La Ligi.
Xavi je već kontaktiran i Laporta ga je zamolio da ne obnavlja ugovor s Al-Saddom.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma ja mislim da ce ovi nasi napraviti jos poneki kiks, jednostavno ova ekipa je pokazala luzerski mentalitet u mnogim utakmicama u zadnjih par godina, tako da ja im nesto ne vijerujem.
Uz odlazak Kumana, ja bi rado vidio odlazak i ponekog starosjedioca, da se unese jos svijezine u ekipu, a ako se osvoji titula vijerovatno ce sve ostati isto.
Uz odlazak Kumana, ja bi rado vidio odlazak i ponekog starosjedioca, da se unese jos svijezine u ekipu, a ako se osvoji titula vijerovatno ce sve ostati isto.
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.