AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

CURVA SUD
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la CURVA SUD » 12 jan 2011, 19:32

MaGiCa je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la: E i Maradona je TEBI najbolji svih vremena jer ga najvise volis. 1000 puta smo polemisali ko je najbolji i necemo opet. Ima mislim tema najbolji svih vremena pa tamo pisite ali vecina ima subjektivno misljenje. Volio bih vidjeti bilo kojeg igraca koji je igrao prije dosta godina u EPL. E bi se naigrao....
Maradona nije najbolji zato sto ga ja volim. On je najbolji jer je najvise dao fudbalu: najbolja kontrola lopte ikada, najbolji pregled igre ikada, najizrazenije sposobnosti vodje ikada, jedini koji je sam osvojio SP, najbolji solo golovi ikada + igra na visokom nivou 10 godina. Maradona je 1, a svi drugi su ispod njega.

Mislio sam da si ti jedan od rijetkih na ovim forumima koji stvari gleda iz svih perspektiva ,ali reci da je maradano najbolji jednostavno ne ide ,sad ja znam ili bolje reci predpostavljan reakciju s tvoje strane ali najbolji ikada je bez sekunde razmisljanja bio Pele ,i nema tu to je tvoje ili moje misljenje jer je jednostavno tako ,a ovo gore sto si nabrojao sve je uredu ali pele je sve to imao a i mnogo vise kontrolu sa obje sut stravican sa obje golovi glavom (maradona samo da sanja) brzina ,intelegencija i sve to u mnogo tezim uslovima i osvojio 3 svjetska prvenstva.

Burgnich, who marked Pelé during the match, was quoted saying "I told myself before the game, he's made of skin and bones just like everyone else — but I was wrong.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 20:02

CURVA SUD je napisao/la: Mislio sam da si ti jedan od rijetkih na ovim forumima koji stvari gleda iz svih perspektiva ,ali reci da je maradano najbolji jednostavno ne ide ,sad ja znam ili bolje reci predpostavljan reakciju s tvoje strane ali najbolji ikada je bez sekunde razmisljanja bio Pele ,i nema tu to je tvoje ili moje misljenje jer je jednostavno tako ,a ovo gore sto si nabrojao sve je uredu ali pele je sve to imao a i mnogo vise kontrolu sa obje sut stravican sa obje golovi glavom (maradona samo da sanja) brzina ,intelegencija i sve to u mnogo tezim uslovima i osvojio 3 svjetska prvenstva.

Burgnich, who marked Pelé during the match, was quoted saying "I told myself before the game, he's made of skin and bones just like everyone else — but I was wrong.
Drugacija su vremena bila kad je Pele igrao, a drugacija kad je Maradona igrao.
Fudbal u Peleovo vreme je bio vise artisticki, a manje atletski i normalno je da je takva igra proizvodila vrhunske tehnicare i da se igralo na njihovu genijalnost - Pele, Di Stefano, Eusebio, Garrincha...
U Maradonino vreme je fizicki fudbal vec dosta dugo vladao, tako da je sam Diego nastavljac Cruijffa, Zica, Platinija - velikih majstora koji su morali i fizikom da pariraju protivnicima. Takodje, Maradona je trajao dugo u ligi u kojoj su brojni veliki igraci (MvB najpoznatiji) rano zavrsavali sa vrhunskim fudbalom upravo zbog nezasticenosti od strane sudija i grubih nasrtaja poluigraca tipa Gentile i njemu slicnih:
[youtube][/youtube]
to bi u danasnjem fudbalu izgledalo mnogo drugacije.
Glede kompletnosti: to jeste nesto sto ja cenim, ali ako ti Bog da samo levu nogu kao Maradoni, Messiju ili Rivaldu - sta ce ti desna, sem za ulazak u auto i papucicu za gas/kocnicu? Tom tvom logikom je C.Ronaldo bolji od Messija, onda. Ne verujem.
A sad ono najbolje: krunski dokaz zvan "3 titule prvaka sveta".
Kad je Pele uzeo svoju prvu titulu prvaka sveta 1958., to je bio tim sa najjacim napadom na svetu (Didi, Vava, Zagalo, Mazola) i ubedljivo najjaci tim tada na svetu, a sam Pele je bio otkrovenje prvenstva - ne i glavni igrac (slicno Ronaldinhu 2002.).Kada je uzeo drugu titulu, u Cileu 1962., odigrao je samo utakmice u grupi, pa se povredio. Tim je do titule vodio Garrincha. Kad je uzeo trecu titulu, 1970., imao je opet najjaci tim (mozda i ikada) uz sebe (Jairzinho, Tostao, Rivelino, C.Alberto...) tako da to nije nesto neobicno i nesto nesvakidasnje.
Maradona je, sa druge strane, bio glavni igrac ekipe koja je osvojila titulu SP 1986. i prakticno sam ju je uzeo. 1990. je vodio ekipu u finale, a 1982. nije imao ekipu za titulu. 1978. kad je Argentina bila prvak sveta, 18ogodisnji Diego nije bio na spisku igraca (selektor nije hteo da ga ubaci jer je gotivio starije igrace - kao Lippi) i propustena je prilika da i on uzme SP dok je bio teenager. 1994. ne zelim da komentarisem, jer je to bio Maradona pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
Dakle, Brazil bi bio prvi na svetu i bez Pelea 58e i 70e (kao 1962), a Argentina sigurno ne bi bila prvak sveta 1986. bez Maradone.
O poredjenju brazilske i americke lige, u kojima je Pele igrao, i spanske i italijanske, u kojima je Maradona igrao, ne bih ovom prilikom.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 jan 2011, 20:15

br1 MARADONA
br2 EL PHENOMENO

ostali nisu bitni...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 12 jan 2011, 20:23

MaGiCa je napisao/la:
CURVA SUD je napisao/la: Mislio sam da si ti jedan od rijetkih na ovim forumima koji stvari gleda iz svih perspektiva ,ali reci da je maradano najbolji jednostavno ne ide ,sad ja znam ili bolje reci predpostavljan reakciju s tvoje strane ali najbolji ikada je bez sekunde razmisljanja bio Pele ,i nema tu to je tvoje ili moje misljenje jer je jednostavno tako ,a ovo gore sto si nabrojao sve je uredu ali pele je sve to imao a i mnogo vise kontrolu sa obje sut stravican sa obje golovi glavom (maradona samo da sanja) brzina ,intelegencija i sve to u mnogo tezim uslovima i osvojio 3 svjetska prvenstva.

Drugacija su vremena bila kad je Pele igrao, a drugacija kad je Maradona igrao.
Fudbal u Peleovo vreme je bio vise artisticki, a manje atletski i normalno je da je takva igra proizvodila vrhunske tehnicare i da se igralo na njihovu genijalnost - Pele, Di Stefano, Eusebio, Garrincha...
U Maradonino vreme je fizicki fudbal vec dosta dugo vladao, tako da je sam Diego nastavljac Cruijffa, Zica, Platinija - velikih majstora koji su morali i fizikom da pariraju protivnicima. Takodje, Maradona je trajao dugo u ligi u kojoj su brojni veliki igraci (MvB najpoznatiji) rano zavrsavali sa vrhunskim fudbalom upravo zbog nezasticenosti od strane sudija i grubih nasrtaja poluigraca tipa Gentile i njemu slicnih:
[youtube][/youtube]
to bi u danasnjem fudbalu izgledalo mnogo drugacije.
Glede kompletnosti: to jeste nesto sto ja cenim, ali ako ti Bog da samo levu nogu kao Maradoni, Messiju ili Rivaldu - sta ce ti desna, sem za ulazak u auto i papucicu za gas/kocnicu? Tom tvom logikom je C.Ronaldo bolji od Messija, onda. Ne verujem.
A sad ono najbolje: krunski dokaz zvan "3 titule prvaka sveta".
Kad je Pele uzeo svoju prvu titulu prvaka sveta 1958., to je bio tim sa najjacim napadom na svetu (Didi, Vava, Zagalo, Mazola) i ubedljivo najjaci tim tada na svetu, a sam Pele je bio otkrovenje prvenstva - ne i glavni igrac (slicno Ronaldinhu 2002.).Kada je uzeo drugu titulu, u Cileu 1962., odigrao je samo utakmice u grupi, pa se povredio. Tim je do titule vodio Garrincha. Kad je uzeo trecu titulu, 1970., imao je opet najjaci tim (mozda i ikada) uz sebe (Jairzinho, Tostao, Rivelino, C.Alberto...) tako da to nije nesto neobicno i nesto nesvakidasnje.
Maradona je, sa druge strane, bio glavni igrac ekipe koja je osvojila titulu SP 1986. i prakticno sam ju je uzeo. 1990. je vodio ekipu u finale, a 1982. nije imao ekipu za titulu. 1978. kad je Argentina bila prvak sveta, 18ogodisnji Diego nije bio na spisku igraca (selektor nije hteo da ga ubaci jer je gotivio starije igrace - kao Lippi) i propustena je prilika da i on uzme SP dok je bio teenager. 1994. ne zelim da komentarisem, jer je to bio Maradona pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
Dakle, Brazil bi bio prvi na svetu i bez Pelea 58e i 70e (kao 1962), a Argentina sigurno ne bi bila prvak sveta 1986. bez Maradone.
O poredjenju brazilske i americke lige, u kojima je Pele igrao, i spanske i italijanske, u kojima je Maradona igrao, ne bih ovom prilikom.
sve to stoji ali morasa da uzimas u obzir kada pricas o fudbalu iz perioda u kojem je pele vladao i onog iz maradoninog perioda ,ti se samo dotices vrhova i onih dijelova koji idu u prilog tvojoj konstataciji ali sad da vidimo drugi dio ,u periodu o kojem je pele postigao preko 1000 golova (heheh pa makar se radilo o bugarskoj ligi ) lopta ,tereni ,kopacke oprema i samo sudenje pa to je skoro nemoguce usporediti sa onim iz 90 tih + navodis povredu mog mvb pa on je i u ajaksu cesto bio povrijeden tako da to nije neki argument .Sad samo zamisli da nije bilo dozvoljeno izmijeniti igraca i da je povrijeden ili ne neko morao izdrzati 90 min a na peleu su najvise pravili prekrsaja ,sto se tice njegove brzine pa tu je neprikosnoven jer je imao i kontrolu i brzinu ali i intelekt da razmislja i dodaje i onaj dio tvoje argumentacije da je pele osvojio 3.svjetska jer je imao najbolje igrace paa jel to umanjilo njegov doprinos 1958 u finalu kao 17.godisnjak sa dva fantasticna gola (ukupno 6) a 62 su ga polomili kao nikoga i na koncu 1970 kao vec 30 godisnjak odigrati onakav turnir pa to je za pamcenje ( a znas li da su na tom turniru mjerili vremena na 100 metera i pele je istrcao to za 11 sekundi u 30. godini heheh).

Ja uvazavam kad nasuprot sebe imam sagovornika kao zna o cemu prica ali kao i uvjek neko ima razlicit pogled na stvari za mene je pele naj naj naj pa onda maradano pa svi ostali ,mislim da messi nije ni blizu maradaoni ali eto .

samo pogledaj malo ovaj klip.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 jan 2011, 20:33

DE NEMOJ DA VAM PSUJEM BOLI ME **** I ZA MARADONU I OSTALE ****, OVON IJE TA TEMA I NEMOJ DA SMARATE, JA SVE KONTAM EVO NEKA NOVA VIJEST A ONI EM STO SPAMAJU EM SMARAJU, FULAJU TEMU DASADNI STE SVIMA BA BOLI ME **** KO JE NAJBOLJI ! :evil: :evil:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 20:44

robovi88 je napisao/la:DE NEMOJ DA VAM PSUJEM BOLI ME **** I ZA MARADONU I OSTALE ****, OVON IJE TA TEMA I NEMOJ DA SMARATE, JA SVE KONTAM EVO NEKA NOVA VIJEST A ONI EM STO SPAMAJU EM SMARAJU, FULAJU TEMU DASADNI STE SVIMA BA BOLI ME **** KO JE NAJBOLJI ! :evil: :evil:
[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 20:46

muXmania je napisao/la:br1 MARADONA
br2 EL PHENOMENO

ostali nisu bitni...
+1
ostali su ispod njih, a Messi mozda dodje na njihov nivo jednog dana.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 jan 2011, 20:48

evo ipak nisu skroz na skroz prolupali, Galliani:Niente Van Bommel :D
da su njega doveli to bi bila katastrofa jer starih i istrošenih mesara u veznom redu imamo i za izvoz.
hajmo sad što prije jednog beka i eventualno stopera i da se ide po još 40 bodova za scudeto, u LP šta god da naprave dobro je, kup me ne interesuje uopšte, treba neki kombinovani sastav izvesti da se ne ponovi katastrofa kao protiv ajaxa kad se glavni igrač odbrane ozljedio u najnebitnijoj utakmici sezone
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 20:51

CURVA SUD je napisao/la: sve to stoji ali morasa da uzimas u obzir kada pricas o fudbalu iz perioda u kojem je pele vladao i onog iz maradoninog perioda ,ti se samo dotices vrhova i onih dijelova koji idu u prilog tvojoj konstataciji ali sad da vidimo drugi dio ,u periodu o kojem je pele postigao preko 1000 golova (heheh pa makar se radilo o bugarskoj ligi ) lopta ,tereni ,kopacke oprema i samo sudenje pa to je skoro nemoguce usporediti sa onim iz 90 tih + navodis povredu mog mvb pa on je i u ajaksu cesto bio povrijeden tako da to nije neki argument .Sad samo zamisli da nije bilo dozvoljeno izmijeniti igraca i da je povrijeden ili ne neko morao izdrzati 90 min a na peleu su najvise pravili prekrsaja ,sto se tice njegove brzine pa tu je neprikosnoven jer je imao i kontrolu i brzinu ali i intelekt da razmislja i dodaje i onaj dio tvoje argumentacije da je pele osvojio 3.svjetska jer je imao najbolje igrace paa jel to umanjilo njegov doprinos 1958 u finalu kao 17.godisnjak sa dva fantasticna gola (ukupno 6) a 62 su ga polomili kao nikoga i na koncu 1970 kao vec 30 godisnjak odigrati onakav turnir pa to je za pamcenje ( a znas li da su na tom turniru mjerili vremena na 100 metera i pele je istrcao to za 11 sekundi u 30. godini heheh).

Ja uvazavam kad nasuprot sebe imam sagovornika kao zna o cemu prica ali kao i uvjek neko ima razlicit pogled na stvari za mene je pele naj naj naj pa onda maradano pa svi ostali ,mislim da messi nije ni blizu maradaoni ali eto .

samo pogledaj malo ovaj klip.
Sve brojke koje je Pele ostvario su dosta inflatorne, upravo zbog toga sto nije igrao u evropskoj konkurenciji.
Titule koje je osvojio, je zasluzio. Doprineo je sva tri puta tome. Ali ne moze se porediti sa Maradoninim doprinosom, koji je SAM osvojio titulu 1986. i vodio tim do finala 1990.
[youtube][/youtube]
Pre se Ronaldo Fenomeno moze porediti sa Maradonom, nego Pele.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 12 jan 2011, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 20:53

tony-mortale je napisao/la:evo ipak nisu skroz na skroz prolupali, Galliani:Niente Van Bommel :D
da su njega doveli to bi bila katastrofa jer starih i istrošenih mesara u veznom redu imamo i za izvoz.
hajmo sad što prije jednog beka i eventualno stopera i da se ide po još 40 bodova za scudeto, u LP šta god da naprave dobro je, kup me ne interesuje uopšte, treba neki kombinovani sastav izvesti da se ne ponovi katastrofa kao protiv ajaxa kad se glavni igrač odbrane ozljedio u najnebitnijoj utakmici sezone
Ne znam bas. Njemu je Raiola agent, a zna se sta taj sve moze da uradi. :D

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 jan 2011, 20:58

ma znam zato sam se i prepao da će doći konto da mu vraća uslugu za ibru, a vjerovatno i priprema teren za balotelija u budućnosti, al još se to može dogoditi, nebi mu bilo prvi put da slaže :lol:
al baš bi me razočarali s tim potezom, pa rađe da strasr mali igra po cijenu da tu i tamo napravi neki kiks, al bar stvaraš tako igrača za budućnost, a ovaj je davno odigrao svoj najbolji fudbal igrao bi 1-2 sezone uzeo velike pare a nikakva koris od njega
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 21:09

tony-mortale je napisao/la:ma znam zato sam se i prepao da će doći konto da mu vraća uslugu za ibru, a vjerovatno i priprema teren za balotelija u budućnosti, al još se to može dogoditi, nebi mu bilo prvi put da slaže :lol:
al baš bi me razočarali s tim potezom, pa rađe da strasr mali igra po cijenu da tu i tamo napravi neki kiks, al bar stvaraš tako igrača za budućnost, a ovaj je davno odigrao svoj najbolji fudbal igrao bi 1-2 sezone uzeo velike pare a nikakva koris od njega
Problem sa van Bommelom je taj sto on trazi ugovor na 2-3 godine. Nije problem sto je star, jer i dalje igra dobro. E sad, hoce li se Milan zakucati, pa mu dati takav ugovr - ne znam. Moguce je. A da ce tako zakocuti malog Rodneya - hoce. Vama je bolje da uzmete vise te bekove i Lazzarija, nego kakve Bommele i ostale defanzivne vezno-bezvezne.

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 12 jan 2011, 21:30

[youtube][/youtube]

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 jan 2011, 21:43

Pele dovoljno reci 3 mundijala najbolji strijelac svih vremena, nikada nije izgubio Brazil tekmu kad su on i Garincha igrali zajedno xy rekorda, Maradona je bio dobar, ali nedovljno kao Pele cak su smatrali da je George Best bio kompletniji i bolji igrac od maradone...jbg sve je stvar ukusa i navijackog stiha

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 jan 2011, 21:49

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:[youtube][/youtube]
ja i dan danas ne mogu da prezalim ovaj regularan gol sheve..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 jan 2011, 22:19

Jedan jedini, neponovljivi Andrey Shevchenko 8-) 8-)
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 jan 2011, 22:24

Sto Ronaldinho moze sa loptom to ostali ne mogu ni zamisliti. Toliko o kontroli,tehnici,solo prodorima,golovima i slicno. Za mene je ovdje kraj diskusije posvetimu se AC Milanu.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 jan 2011, 22:57

bakebax je napisao/la:Po meni,najbolji igrac ikad je Ricardo Kaka,znamo sta je sve ucinio za milan,jbg nije sa brazilom imo vecih uspjeha,al on je tip igraca koji je u svakoj ekipi zvijezda i playmaker
Meni je Kaka najdrazi al realno nije bolji od gore pominjanih.

.Romanista.
Kontakt:

Post Postao/la .Romanista. » 13 jan 2011, 08:44

Pato: Nikada ne bih prešao u Inter

Mnogo se prašine podiglo kada je Leonardo, bivši igrač i trener Milanove nogometne momčadi, zasjeo na klupu gradskog rivala Intera. Potez je to zbog kojeg su ga poprijeko pogledali mnogi i na koji se osvrnuo napadač "rossonera" Alexandre Pato...

- Taj potez spada u posao kojim se bavimo i njegovu odluku mora se poštivati. Bih li ja otišao u Inter? Ne, nikada. Želim igrati u Milanu i igrat ću ovdje sve dok me klub bude želio zadržati - veli brazilski centarfor, Leonardov sunarodnjak.

- Inter je uvijek Inter, jaka momčad koja se prošle sezone okitila svim naslovima. No, nisu u centru naših misli. Mi razmišljamo o sebi samima i uvjeren sam da ćemo biti dobri. Ujedinjeni smo i prava smo momčad. Vodi nas trener (Massimiliano Allegri, op.a.) koji je sjajan, koji s nama razgovara i koji nam mnogo pomaže. Zna kako motivirati igrače, čak i one koji su u karijeri osvojili sve. Želimo pobjeđivati za njega. Osobno činim ono što od mene traži, žrtvujem se za momčad - dodao je Pato koji je pronašao lijepe riječi za još jednog sunarodnjaka, Ronaldinha, sada već bivšeg suigrača koji će karijeru nastaviti u Flamengu:

- Nedostajat će nam njegova osobnost i njegov osmijeh. Ne treba zaboraviti niti to da je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Otišao je kući kako bi se izborio za mjesto u reprezentaciji. Nadam se da ćemo i dalje u njoj zajedno igrati.

Šta reći, voli Milan svim srcem. ;)
.:: Forza Roma ::.

No Totti, No Party ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 13 jan 2011, 11:42

.Romanista. je napisao/la:Pato: Nikada ne bih prešao u Inter

Mnogo se prašine podiglo kada je Leonardo, bivši igrač i trener Milanove nogometne momčadi, zasjeo na klupu gradskog rivala Intera. Potez je to zbog kojeg su ga poprijeko pogledali mnogi i na koji se osvrnuo napadač "rossonera" Alexandre Pato...

- Taj potez spada u posao kojim se bavimo i njegovu odluku mora se poštivati. Bih li ja otišao u Inter? Ne, nikada. Želim igrati u Milanu i igrat ću ovdje sve dok me klub bude želio zadržati - veli brazilski centarfor, Leonardov sunarodnjak.

- Inter je uvijek Inter, jaka momčad koja se prošle sezone okitila svim naslovima. No, nisu u centru naših misli. Mi razmišljamo o sebi samima i uvjeren sam da ćemo biti dobri. Ujedinjeni smo i prava smo momčad. Vodi nas trener (Massimiliano Allegri, op.a.) koji je sjajan, koji s nama razgovara i koji nam mnogo pomaže. Zna kako motivirati igrače, čak i one koji su u karijeri osvojili sve. Želimo pobjeđivati za njega. Osobno činim ono što od mene traži, žrtvujem se za momčad - dodao je Pato koji je pronašao lijepe riječi za još jednog sunarodnjaka, Ronaldinha, sada već bivšeg suigrača koji će karijeru nastaviti u Flamengu:

- Nedostajat će nam njegova osobnost i njegov osmijeh. Ne treba zaboraviti niti to da je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Otišao je kući kako bi se izborio za mjesto u reprezentaciji. Nadam se da ćemo i dalje u njoj zajedno igrati.

Šta reći, voli Milan svim srcem. ;)
sto mi je to poznato nesto,svi mi dobro znamo kakvi su brazilci jednog dana se kunes a drugog si vec otisao

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []