AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 20:53

tony-mortale je napisao/la:evo ipak nisu skroz na skroz prolupali, Galliani:Niente Van Bommel :D
da su njega doveli to bi bila katastrofa jer starih i istrošenih mesara u veznom redu imamo i za izvoz.
hajmo sad što prije jednog beka i eventualno stopera i da se ide po još 40 bodova za scudeto, u LP šta god da naprave dobro je, kup me ne interesuje uopšte, treba neki kombinovani sastav izvesti da se ne ponovi katastrofa kao protiv ajaxa kad se glavni igrač odbrane ozljedio u najnebitnijoj utakmici sezone
Ne znam bas. Njemu je Raiola agent, a zna se sta taj sve moze da uradi. :D

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 jan 2011, 20:58

ma znam zato sam se i prepao da će doći konto da mu vraća uslugu za ibru, a vjerovatno i priprema teren za balotelija u budućnosti, al još se to može dogoditi, nebi mu bilo prvi put da slaže :lol:
al baš bi me razočarali s tim potezom, pa rađe da strasr mali igra po cijenu da tu i tamo napravi neki kiks, al bar stvaraš tako igrača za budućnost, a ovaj je davno odigrao svoj najbolji fudbal igrao bi 1-2 sezone uzeo velike pare a nikakva koris od njega
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 21:09

tony-mortale je napisao/la:ma znam zato sam se i prepao da će doći konto da mu vraća uslugu za ibru, a vjerovatno i priprema teren za balotelija u budućnosti, al još se to može dogoditi, nebi mu bilo prvi put da slaže :lol:
al baš bi me razočarali s tim potezom, pa rađe da strasr mali igra po cijenu da tu i tamo napravi neki kiks, al bar stvaraš tako igrača za budućnost, a ovaj je davno odigrao svoj najbolji fudbal igrao bi 1-2 sezone uzeo velike pare a nikakva koris od njega
Problem sa van Bommelom je taj sto on trazi ugovor na 2-3 godine. Nije problem sto je star, jer i dalje igra dobro. E sad, hoce li se Milan zakucati, pa mu dati takav ugovr - ne znam. Moguce je. A da ce tako zakocuti malog Rodneya - hoce. Vama je bolje da uzmete vise te bekove i Lazzarija, nego kakve Bommele i ostale defanzivne vezno-bezvezne.

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 12 jan 2011, 21:30

[youtube][/youtube]

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 jan 2011, 21:43

Pele dovoljno reci 3 mundijala najbolji strijelac svih vremena, nikada nije izgubio Brazil tekmu kad su on i Garincha igrali zajedno xy rekorda, Maradona je bio dobar, ali nedovljno kao Pele cak su smatrali da je George Best bio kompletniji i bolji igrac od maradone...jbg sve je stvar ukusa i navijackog stiha

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 jan 2011, 21:49

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:[youtube][/youtube]
ja i dan danas ne mogu da prezalim ovaj regularan gol sheve..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 jan 2011, 22:19

Jedan jedini, neponovljivi Andrey Shevchenko 8-) 8-)
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 jan 2011, 22:24

Sto Ronaldinho moze sa loptom to ostali ne mogu ni zamisliti. Toliko o kontroli,tehnici,solo prodorima,golovima i slicno. Za mene je ovdje kraj diskusije posvetimu se AC Milanu.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 jan 2011, 22:57

bakebax je napisao/la:Po meni,najbolji igrac ikad je Ricardo Kaka,znamo sta je sve ucinio za milan,jbg nije sa brazilom imo vecih uspjeha,al on je tip igraca koji je u svakoj ekipi zvijezda i playmaker
Meni je Kaka najdrazi al realno nije bolji od gore pominjanih.

.Romanista.
Kontakt:

Post Postao/la .Romanista. » 13 jan 2011, 08:44

Pato: Nikada ne bih prešao u Inter

Mnogo se prašine podiglo kada je Leonardo, bivši igrač i trener Milanove nogometne momčadi, zasjeo na klupu gradskog rivala Intera. Potez je to zbog kojeg su ga poprijeko pogledali mnogi i na koji se osvrnuo napadač "rossonera" Alexandre Pato...

- Taj potez spada u posao kojim se bavimo i njegovu odluku mora se poštivati. Bih li ja otišao u Inter? Ne, nikada. Želim igrati u Milanu i igrat ću ovdje sve dok me klub bude želio zadržati - veli brazilski centarfor, Leonardov sunarodnjak.

- Inter je uvijek Inter, jaka momčad koja se prošle sezone okitila svim naslovima. No, nisu u centru naših misli. Mi razmišljamo o sebi samima i uvjeren sam da ćemo biti dobri. Ujedinjeni smo i prava smo momčad. Vodi nas trener (Massimiliano Allegri, op.a.) koji je sjajan, koji s nama razgovara i koji nam mnogo pomaže. Zna kako motivirati igrače, čak i one koji su u karijeri osvojili sve. Želimo pobjeđivati za njega. Osobno činim ono što od mene traži, žrtvujem se za momčad - dodao je Pato koji je pronašao lijepe riječi za još jednog sunarodnjaka, Ronaldinha, sada već bivšeg suigrača koji će karijeru nastaviti u Flamengu:

- Nedostajat će nam njegova osobnost i njegov osmijeh. Ne treba zaboraviti niti to da je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Otišao je kući kako bi se izborio za mjesto u reprezentaciji. Nadam se da ćemo i dalje u njoj zajedno igrati.

Šta reći, voli Milan svim srcem. ;)
.:: Forza Roma ::.

No Totti, No Party ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 13 jan 2011, 11:42

.Romanista. je napisao/la:Pato: Nikada ne bih prešao u Inter

Mnogo se prašine podiglo kada je Leonardo, bivši igrač i trener Milanove nogometne momčadi, zasjeo na klupu gradskog rivala Intera. Potez je to zbog kojeg su ga poprijeko pogledali mnogi i na koji se osvrnuo napadač "rossonera" Alexandre Pato...

- Taj potez spada u posao kojim se bavimo i njegovu odluku mora se poštivati. Bih li ja otišao u Inter? Ne, nikada. Želim igrati u Milanu i igrat ću ovdje sve dok me klub bude želio zadržati - veli brazilski centarfor, Leonardov sunarodnjak.

- Inter je uvijek Inter, jaka momčad koja se prošle sezone okitila svim naslovima. No, nisu u centru naših misli. Mi razmišljamo o sebi samima i uvjeren sam da ćemo biti dobri. Ujedinjeni smo i prava smo momčad. Vodi nas trener (Massimiliano Allegri, op.a.) koji je sjajan, koji s nama razgovara i koji nam mnogo pomaže. Zna kako motivirati igrače, čak i one koji su u karijeri osvojili sve. Želimo pobjeđivati za njega. Osobno činim ono što od mene traži, žrtvujem se za momčad - dodao je Pato koji je pronašao lijepe riječi za još jednog sunarodnjaka, Ronaldinha, sada već bivšeg suigrača koji će karijeru nastaviti u Flamengu:

- Nedostajat će nam njegova osobnost i njegov osmijeh. Ne treba zaboraviti niti to da je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Otišao je kući kako bi se izborio za mjesto u reprezentaciji. Nadam se da ćemo i dalje u njoj zajedno igrati.

Šta reći, voli Milan svim srcem. ;)
sto mi je to poznato nesto,svi mi dobro znamo kakvi su brazilci jednog dana se kunes a drugog si vec otisao

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 jan 2011, 12:09

eo kao Milan dovodi Domenica Crisciota iz Genoe. Odlicno bi pojacanje bilo.Kao genoa je dovela nekog momka iz Parme na tu poziciju, i mi bi ga doveli na posudbu sa opcijom na ljeto da ga se uzme za stalno!

Milan are looking to follow through on interest in Domenico Criscito after approaching Genoa with an offer.

Sportmediaset.it claims Adriano Galliani opened dialogue with Grifoni president Enrico Preziosi whilst in Brazil dealing with Ronaldinho's Flamengo move.

Initial talk centred around the future of Kevin-Prince Boateng. His impact has been great at San Siro, and it seems Milan want to keep him beyond a loan deal.

But Galliani was keen to stress ambition for Criscito as Milan look to bolster their defence. He wants a loan deal for the 24-year-old Italian with the option to make it permanent in June.Genoa may consider the deal as they have recently signed Luca Antonelli from Parma for Crisicito's left-back position

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 13 jan 2011, 13:14

Ahmad,to je sjajan igrach i bio bi bash odlichno pojachanje.Nadam se njegovom dolasku,jer je stvarno kvalitet neupitan.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jan 2011, 15:50

ahmad_tz je napisao/la:eo kao Milan dovodi Domenica Crisciota iz Genoe. Odlicno bi pojacanje bilo.Kao genoa je dovela nekog momka iz Parme na tu poziciju, i mi bi ga doveli na posudbu sa opcijom na ljeto da ga se uzme za stalno!

Milan are looking to follow through on interest in Domenico Criscito after approaching Genoa with an offer.

Sportmediaset.it claims Adriano Galliani opened dialogue with Grifoni president Enrico Preziosi whilst in Brazil dealing with Ronaldinho's Flamengo move.

Initial talk centred around the future of Kevin-Prince Boateng. His impact has been great at San Siro, and it seems Milan want to keep him beyond a loan deal.

But Galliani was keen to stress ambition for Criscito as Milan look to bolster their defence. He wants a loan deal for the 24-year-old Italian with the option to make it permanent in June.Genoa may consider the deal as they have recently signed Luca Antonelli from Parma for Crisicito's left-back position
To je vas igrac, kog je Galliani dao za sicu Parmi. Inter mu je nudio ugovor ove sezone, ali je on odbio jer je veliki navijac Milana.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 jan 2011, 16:07

antoneli jel, ma nije on taj kalibar da bi bio u prvih 11 milana(doduše nije ni antonini pa igra :roll: )
a criscito je kao malo bolji od ove dvojice al daleko od nekog svjetskog vrha, al opet bi itekako dobro došao, ma samo da dovedu nekog, barem da pojača konkurenciju ovako bez zambrote lijevog beka nema ko drugi igrati osim antoninija

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 jan 2011, 17:16

@magica
neznam koliko pratiš srpski fudbal, al ako znaš išta o ovom mladom lazaru petkoviću što je iz vojvodine potpisao za milan napiši koju, znam da je jedan od najvećih golmanskih nada, al ništa više od toga

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 jan 2011, 17:33

Agent od Criscita kaze Milan uopste nije pitao nista u vezi njega :D

toliko od nase nade za sad... idemo dalje mozda se sta promjeni
-RIVALDO-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jan 2011, 18:22

tony-mortale je napisao/la:@magica
neznam koliko pratiš srpski fudbal, al ako znaš išta o ovom mladom lazaru petkoviću što je iz vojvodine potpisao za milan napiši koju, znam da je jedan od najvećih golmanskih nada, al ništa više od toga
Ne znam nista vise od tebe. A inace JSL daje dobre golmane. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 13 jan 2011, 18:38

MaGiCa je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:@magica
Ne znam nista vise od tebe. A inace JSL daje dobre golmane. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Znam ja ponesto,ono koliko sam upratio njega je milan zapikirao vec neko vrijeme a oni koji su ga gledali tvrde ta evropa nije izbacila takav golmanski talent nekih 20 godina momak je tek 1995. godiste a visina mu je 193cm i odmah ce u podmladak milana ,ocekuje se da debituje za prvi tim mozda vec naredne godine ali ako ne onda za dvije,sve u svemu kad su ga skauti milana vidjeli nisu vjerovali svojim ocima pa su pozvali galia i baresia i **** koji su ostali zapanjeni refleksima odbranama ali po najvise njegovom zreloscu .

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jan 2011, 19:13

CURVA SUD je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Znam ja ponesto,ono koliko sam upratio njega je milan zapikirao vec neko vrijeme a oni koji su ga gledali tvrde ta evropa nije izbacila takav golmanski talent nekih 20 godina momak je tek 1995. godiste a visina mu je 193cm i odmah ce u podmladak milana ,ocekuje se da debituje za prvi tim mozda vec naredne godine ali ako ne onda za dvije,sve u svemu kad su ga skauti milana vidjeli nisu vjerovali svojim ocima pa su pozvali galia i baresia i **** koji su ostali zapanjeni refleksima odbranama ali po najvise njegovom zreloscu .
Ne znam, prijatelju, za to. Znam samo da su skaute Milana u poslednjih 20ak godina zaintrigirala samo trojica klinaca - FTorres, Pato i ovaj mali:

[youtube][/youtube]

Mali je bio najbolji na kampu Milana, na kome su bili klinci iz celog sveta. On moze da napravi veliku karijeru za razliku od Nikona Jeftica - koji je cist cirkuzant. A taj vazi za najveceg talenta iz Srbije.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.