FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Smjesno ovo. Jos jednom Arena dolazi do izrazaja, nece prikazati highlightse i penal radi reklama. A na YouTubu ce vjerovatno izbrisati penal iz snimka. Stari recept se ne mijenja. Borac u 4toj utakmici osvaja bodove na sudijsku odluku, koja je u najmanju ruku smijesna. Osim penala, bilo je stotinjak sitnih greskica na terenu, svaka situacija 50-50 je svirana na stranu Borca, najblazi kontaki svirani kao faulovi za Borac. Ostri faulovi se nisu kaznjavali, Coric ulazi otvorenim stopalom u zglob Hasanovica i dobija veliko nista.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nama remi nije tragedija od pocetka drugog dijela pa nas svi stigli
Mani se tih remija nego izadjes i pobjedis. Raspalu ekipu pobjedis
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovo je smijesno pa do kad, jel ovo moguce ljudi da im se ovakvi penali daju
Vicoooo sve ti spomenem na kamaru
Vicoooo sve ti spomenem na kamaru
U novi boj ...
Ako se zatvori ,neka 5 dupli osvoji ali ovo nije Sarajevo..neka ide..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- feniksptica
- Kontakt:
Ama ljudi rvo bio je penal, nagazio ga po nozi, da razjasnimo.
Drugo svi su imali sansu doc an sastanak da se ovo rijesi, nisu. Borimo se kako mozemo i umijemo. anma rezultat pase i to je to. Sta cu sad plakat, eto oni bi plakali zbog nas.
Drugo svi su imali sansu doc an sastanak da se ovo rijesi, nisu. Borimo se kako mozemo i umijemo. anma rezultat pase i to je to. Sta cu sad plakat, eto oni bi plakali zbog nas.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne budi smijesanfeniksptica je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:01Ama ljudi rvo bio je penal, nagazio ga po nozi, da razjasnimo.
U novi boj ...
Penal ko suza ne lupajte molim vas eto.
Cak i igrac se nije bunio jer je svjestan kakav je glupan ispao
Cak i igrac se nije bunio jer je svjestan kakav je glupan ispao
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 30 apr 2021, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Treba pitat velez hocel doc na sastanak
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Nama treba energije, inata, moramo se probuditi. Moramo poceti napadati, boriti se, igrati. Hocemo srce na teren. Tu mi je Vinko tanak sve mir neki, daj malo ih razbudi. Hocemo pobjedu pobjedu na derbyu.
Haloo i dalje je sve u nasim rukama...
FK SARAJEVO.
- feniksptica
- Kontakt:
Sta ti gledas..ti vidis ruke i kontas niej dovoljno. gleda dole gazenja. U trenutku gazenja i jest poceo padat. Ako stavis emocije an stranu, i pogledas realno vidjet ces elemente za jedanest metarahz033 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:02Ne budi smijesanfeniksptica je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:01Ama ljudi rvo bio je penal, nagazio ga po nozi, da razjasnimo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- 19BordoBijeli46
Da hoce nasi zgazit kone sutra. Zbog odbijanja sastanka,zbog upada manje grupe u sa na praznu tribinu i kradje parole,zbog vice i njegovog namjestanja borcu,za duplu krunu.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Ja licno nisam kontakt vidio,ali reakcija igraca Veleza mi govori da je bio(nije se niko bunio?) .
Kako god.Idemo mi sutra dobiti aBd i opet zauzeti prvo mjesto.
Kako god.Idemo mi sutra dobiti aBd i opet zauzeti prvo mjesto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma nema picke na kraju uzet titulu pored ovih, odluceno je izgleda cim smo pali u drugom dijelu pa su nam prisli bodovno da moraju biti prvaci.
Citave sezone im se stima a pogotova zadnjih 4 5 utakmica(osim one s nama)
Citave sezone im se stima a pogotova zadnjih 4 5 utakmica(osim one s nama)
feniksptica je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:04Sta ti gledas..ti vidis ruke i kontas niej dovoljno. gleda dole gazenja. U trenutku gazenja i jest poceo padat. Ako stavis emocije an stranu, i pogledas realno vidjet ces elemente za jedanest metarahz033 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:02Ne budi smijesanfeniksptica je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:01Ama ljudi rvo bio je penal, nagazio ga po nozi, da razjasnimo.
Vidio sam snimak, nagazio ga je po nozi. Penal je sasvim ok.
I sutra kad nas smrad Kaljanac zakine po zadatku opet objektivni Pitari će reci čisto sve, pa dan te yebo ovakav penal u 90- toj ne bi Realu sviro
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma pustite Velez i penal, sutra igramo derbi.
Imamo trenera koji priželjkuje pozitivan rezultat, šta god da to značilo, i koji počinje utakmice sa 3 defanzivna vezna.
To je ono što treba da nas brine.
Imamo trenera koji priželjkuje pozitivan rezultat, šta god da to značilo, i koji počinje utakmice sa 3 defanzivna vezna.
To je ono što treba da nas brine.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], galia95, Hajdeee, JavierBosnia, Rajvosa4ever, Seipronto, senad82, Varijantas8 i 84 gosta.