ako ne dodje odma doci ce za 24 sataDevil je napisao/la:Nema aktivacijskog maila jos od foruma.

Moderator/ica: Padovan
ako ne dodje odma doci ce za 24 sataDevil je napisao/la:Nema aktivacijskog maila jos od foruma.
kolko se ja sjecam trebat ce ti i dan da ti stigne, ako ne i viseDevil je napisao/la:Nema aktivacijskog maila jos od foruma.
Donnie Darko je napisao/la:kolko se ja sjecam trebat ce ti i dan da ti stigne, ako ne i viseDevil je napisao/la:Nema aktivacijskog maila jos od foruma.![]()
sreca da ja vec imam akaunt
to sam ja i uradio da ljudima pasw i za sekundu zavrseno sad igram laganoEmir_ZENICA je napisao/la:LJUDI HAJMO OVAKO :
SVAKO ONAJ KO MOZE IGRATI (kome je nastimano) NEKA OSTAVI POST (neka napise MOZE,STIMA sta hoce)
a onaj kome nece neka skine time wiewer da ja ili samo fks udjemo u racunar i to promjenimo,ako mislite da cemo nesto unistiti,vi kontrolirate racunarom,ako krenemo otvarati slike ili sta vec vi imate svoj mis i mozete izaci iz tog,poslije samo resetujete password i dobijete novi...POMOZITE I SEBI I NAMA !
senad_flamin je napisao/la:ej kako da isklljucim ESET Smart Security..ja stavrno to nisam nikad radio ...nezz gdje da se iskljuci pa da posle mogu ukljuciti
Emir_ZENICA je napisao/la:DAJ JOS KO HOCE NEK SKINE TEAM WEWER 6 DA UDJEM U RACUNAR I NAMJESTIM evo i unici sam
Samo F.K.S !! je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:kolko se ja sjecam trebat ce ti i dan da ti stigne, ako ne i viseDevil je napisao/la:Nema aktivacijskog maila jos od foruma.![]()
sreca da ja vec imam akaunt
Ne treba !
Devile probaj bez aktivacijskog koda se ulogovat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.