ako ne dodje odma doci ce za 24 sataDevil je napisao/la:Nema aktivacijskog maila jos od foruma.
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: SportSport.ba PES 6 liga
A C A B !
- senad_flamin
- Kontakt:
U petak navece cu vam javiti hocu li igrati (naravno ako sve nastimam)
Pozz
Pozz
- Donnie Darko
- Kontakt:
kolko se ja sjecam trebat ce ti i dan da ti stigne, ako ne i viseDevil je napisao/la:Nema aktivacijskog maila jos od foruma.
sreca da ja vec imam akaunt
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
LJUDI HAJMO OVAKO :
SVAKO ONAJ KO MOZE IGRATI (kome je nastimano) NEKA OSTAVI POST (neka napise MOZE,STIMA sta hoce)
a onaj kome nece neka skine time wiewer da ja ili samo fks udjemo u racunar i to promjenimo,ako mislite da cemo nesto unistiti,vi kontrolirate racunarom,ako krenemo otvarati slike ili sta vec vi imate svoj mis i mozete izaci iz tog,poslije samo resetujete password i dobijete novi...POMOZITE I SEBI I NAMA !
SVAKO ONAJ KO MOZE IGRATI (kome je nastimano) NEKA OSTAVI POST (neka napise MOZE,STIMA sta hoce)
a onaj kome nece neka skine time wiewer da ja ili samo fks udjemo u racunar i to promjenimo,ako mislite da cemo nesto unistiti,vi kontrolirate racunarom,ako krenemo otvarati slike ili sta vec vi imate svoj mis i mozete izaci iz tog,poslije samo resetujete password i dobijete novi...POMOZITE I SEBI I NAMA !
A C A B !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:kolko se ja sjecam trebat ce ti i dan da ti stigne, ako ne i viseDevil je napisao/la:Nema aktivacijskog maila jos od foruma.![]()
Ne treba !
Devile probaj bez aktivacijskog koda se ulogovat
- senad_flamin
- Kontakt:
to sam ja i uradio da ljudima pasw i za sekundu zavrseno sad igram laganoEmir_ZENICA je napisao/la:LJUDI HAJMO OVAKO :
-RIVALDO-
Ide k'o halva 
- senad_flamin
- Kontakt:
ej kako da isklljucim ESET Smart Security..ja stavrno to nisam nikad radio ...nezz gdje da se iskljuci pa da posle mogu ukljuciti
-RIVALDO-
- Megamon
- Kontakt:
senad_flamin je napisao/la:ej kako da isklljucim ESET Smart Security..ja stavrno to nisam nikad radio ...nezz gdje da se iskljuci pa da posle mogu ukljuciti
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hvala Emire 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
DAJ JOS KO HOCE NEK SKINE TEAM WEWER 6 DA UDJEM U RACUNAR I NAMJESTIM evo i unici sam 
On ima kontrolu ja sam samo sporedni
On ima kontrolu ja sam samo sporedni
A C A B !
- Megamon
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:DAJ JOS KO HOCE NEK SKINE TEAM WEWER 6 DA UDJEM U RACUNAR I NAMJESTIM evo i unici sam
Meni ces sutra,nemam sad vremena.Samo mi posalji link da skinem taj program
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- King Kenny
- Kontakt:
Moze,samo sto me nervira,igraci prebrzi...za sek pretrci cjeli teren..a lopta od njega na 5 metara..jojjj 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
ajde da probam sa nekim, da vidim mozel mi.
E valjda sam nastimao sve sa ovim patchem.Promjenjeni su nazivi klubova npr Chelsea i tako to jel to trebalo ili ????
Valjda nisam nesto zajebao
Valjda nisam nesto zajebao
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Donnie Darko
- Kontakt:
cekaj ba, mozel mi neko objasnit za ovaj pacth. jel samo trebam skinut onaj pathovani exe? akd uradim samo to pise mi da se ne mogu konektovat 
- samir_tm87
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:kolko se ja sjecam trebat ce ti i dan da ti stigne, ako ne i viseDevil je napisao/la:Nema aktivacijskog maila jos od foruma.![]()
Ne treba !
Devile probaj bez aktivacijskog koda se ulogovat
i ja sam pokusao, treba :/ de neko link za download pes6 da radi 100% da ne fulim
@Emire dosao sam do ovoga dela kada trebam da prekopiram u host,odakle to da uzmem da ne prekucavam sve od njega. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.