Previse mu lopti Debeli uzima. Da mu pusti da bude glavni na terenu siguran sam da bi rezultati bili bolji.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Previse mu lopti Debeli uzima. Da mu pusti da bude glavni na terenu siguran sam da bi rezultati bili bolji.
Eto nece obojica biti out ali KD nece igrati,Irvinig je back vcrs.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 apr 2021, 00:26Cisto sumnjam da ce obojica sutra biti out.Bilo bi glupo da se lako odreknu 1.mjesta.To mjesto ove godine fakticki garantuje ECF.
ukupno sve je daleko iznad a ova slika nema smisla jer samo MJ ima dovoljan uzorak utakmica.Samo im pogledaj ramena i sve ti bude jasno.
Finale iz 2007. protiv Spursa i 2011. protiv Dallasa mu spuštaju prosjek i trenutno je na "samo" 28.4 poena po meču
Da budem iskren sa tobom se ne slazem oko vecine,ali pazi sto se Jamesa tice on je tata ove igrice,i trenutno jos uvijek je No1 u ligi.
samo kazem da ne mozes gledati uzorak od 15 utakmica i porediti ga sa 55.James i MJ su drugi dimenzija za ostale,ali King ce ostaviti veci trag.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:18Da budem iskren sa tobom se ne slazem oko vecine,ali pazi sto se Jamesa tice on je tata ove igrice,i trenutno jos uvijek je No1 u ligi.
Za mene ce MJ uvijk biti No1 odmah poslije njega je Lebron.
Nadam se da ce vcrs biti njegov povratak,treba uzivati u njegovim igrama dok je jos aktivan
Mislio sam mu napisati jos da je MJ kosarka,ali reko haj necu
Znam i ja tako nekih treba imaju one RN/RF kackete furaju se na tenis kontaju da se Wimbledon u svicarskoj igraL-Train je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:43Ma realno ne moras sekunde kosarku pogledati znas ko je Jordan,lik je oko sebe napravio marketing kao nijedan sportas prije njega,a ni poslije njega,vidjam picke po gradu stalno sa air Jordan patikama,a siguran sam da ne znaju ni kojim djelom tijela se igra kosarka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.