Previse mu lopti Debeli uzima. Da mu pusti da bude glavni na terenu siguran sam da bi rezultati bili bolji.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
King ce ponovo zakoraciti na teren.Sama pojava njega je bitnija od stephovih i durantovih svih partija ove sezone.Uzivajmo jos malo,samo 3 sezone još...
23
Eto nece obojica biti out ali KD nece igrati,Irvinig je back vcrs.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 apr 2021, 00:26Cisto sumnjam da ce obojica sutra biti out.Bilo bi glupo da se lako odreknu 1.mjesta.To mjesto ove godine fakticki garantuje ECF.
Kako god fina prilika za Portland da ubiljeze pobjedu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sjebalo ga ono prvo finale kontra Dallasa 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
LeBron James is expected to make his return tonight if warmups go as planned, per @ShamsCharania
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Za Lakerse sezona konacno moze poceti 
ukupno sve je daleko iznad a ova slika nema smisla jer samo MJ ima dovoljan uzorak utakmica.Samo im pogledaj ramena i sve ti bude jasno.
23
- kontrasviju
- Kontakt:
Finale iz 2007. protiv Spursa i 2011. protiv Dallasa mu spuštaju prosjek i trenutno je na "samo" 28.4 poena po meču
Inače, bez ta dva je na 30.4
1921
Da budem iskren sa tobom se ne slazem oko vecine,ali pazi sto se Jamesa tice on je tata ove igrice,i trenutno jos uvijek je No1 u ligi.
Za mene ce MJ uvijk biti No1 odmah poslije njega je Lebron.
Nadam se da ce vcrs biti njegov povratak,treba uzivati u njegovim igrama dok je jos aktivan
samo kazem da ne mozes gledati uzorak od 15 utakmica i porediti ga sa 55.James i MJ su drugi dimenzija za ostale,ali King ce ostaviti veci trag.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:18Da budem iskren sa tobom se ne slazem oko vecine,ali pazi sto se Jamesa tice on je tata ove igrice,i trenutno jos uvijek je No1 u ligi.
Za mene ce MJ uvijk biti No1 odmah poslije njega je Lebron.
Nadam se da ce vcrs biti njegov povratak,treba uzivati u njegovim igrama dok je jos aktivan
23
Ne moze prijatelju ostaviti veci trag od MJ-a nikako al bas nikako.
Mislio sam mu napisati jos da je MJ kosarka,ali reko haj necu
Jednostavno kad kazes Jordan svi znaju ko je i sta je on,Lebron manje vise nije taj nivo
Ma realno ne moras sekunde kosarku pogledati znas ko je Jordan,lik je oko sebe napravio marketing kao nijedan sportas prije njega,a ni poslije njega,vidjam picke po gradu stalno sa air Jordan patikama,a siguran sam da ne znaju ni kojim djelom tijela se igra kosarka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znam i ja tako nekih treba imaju one RN/RF kackete furaju se na tenis kontaju da se Wimbledon u svicarskoj igraL-Train je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:43Ma realno ne moras sekunde kosarku pogledati znas ko je Jordan,lik je oko sebe napravio marketing kao nijedan sportas prije njega,a ni poslije njega,vidjam picke po gradu stalno sa air Jordan patikama,a siguran sam da ne znaju ni kojim djelom tijela se igra kosarka.
Jednostavno je tako u svakom sportu osim možda fudbalu i am.fudbalu, kult ličnosti je iznad franšize a nekad i sporta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim