SARAJEVO NAPADAJ!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A loše je to. Mislim očekivati da zeljo odigra rezigniran jer ne moze ni dole ni gore. Pa bas zato jer ne mogu ni dole ni gore, njima je ovo bitno. Nece se nabrijat na krupu sad kad ne mogu ni dole ni gore, već na vjecitog rivala. Ili ne daj Boze ocekivat da nam se naguze. Ja hocu da ih naguzimo! Ako to ne mogu, nek vrli stručnjak zove Petrovića i pita kako se vodi ekipa, a ove instagram influenserke u jarkobojnim kopackama nek pitaju Farisa Handzica kako se igra lopte. Ako je dotle došlo...Zeko87 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:22Željo mi je baš pao u očima. Imao sam neki respekt prema njima u sportskom smislu. Tuga i jad je činjenica da su se čini mi se više oni nabrijali da ne izgube sutra nego mi kojima je ovo utakmica sezone, a oni nit mogu gore niti dole. Igraju za ovakav Borac, jadno na šta su spali ...
+ Taj derbi smo igrali mrtvi i iscrpljeni, tri dana nakon onog horora u finalu Kupa protiv Širokog.Oni nama nisu htjeli dati bodove za Evrope, u maju 2010 iako su uoči tog derbija 99 % bili prvaci (kako su je osvojili, to je posebna prica).vedinjo98 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:53Imali smo mi i dalje matematickih sansi za titulu tadaZagor je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:51Ak je tako to, onda ispada isto ko u sezoni jel 16/17 , ne sjecam se, kada je Zelji barem bod ili tri cini mi se bio potreban za titulu. Međutim mi smo bili nabrijani, s razlogom, da im izbijemo trofej iz ruku. Poznati gol Bekica iz penala. Kriminalni Zrinjski osvaja uskoro titulu. Zamrzili nas dodatno navijaci Zelje, velezovci zbog toga sto smo im komsijama proslijedili trofej.Zeko87 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:22Željo mi je baš pao u očima. Imao sam neki respekt prema njima u sportskom smislu. Tuga i jad je činjenica da su se čini mi se više oni nabrijali da ne izgube sutra nego mi kojima je ovo utakmica sezone, a oni nit mogu gore niti dole. Igraju za ovakav Borac, jadno na šta su spali ...
Zbog cega ovo pisem, samo iz razloga sto je taj sarajevski rivalitet drugaciji od drugih. Nema tu daj bod komsiji da ovi osguraju titulu , evropu il sta vec...![]()
Ma kasno je sada za eksperimente.Jedini logičan tim za danas je :PeakyBlinders je napisao/la: ↑01 maj 2021, 02:37Joj kako bi ovo izgledalo moj Vinko.
................... Mešanović...............
Velkoski....Mustedanagić .... Fanimo..
...................... . Sušić......................
....... Đokanović......... Oremuš....
....Dupovac.... Adukor... Miličević..
....................Kovačević.................
SISAJ GA željo
Upravo to, zaredaš neku pobjedu mi ćemo igrati ligu prvaka, izgubiš koju nema nas gorih. Na pauzi se ovdje pisalo, da ide dupla glat. Treba biti realan, liga jad i čemer puna malverzacija.forza_juve je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:42Nije stvar ni trenera, mi da smo sada ispred drugoplasiranog nekih 8 bodova bili bi svemirski brod za ligu, najjači, giganti, sve redom deremo i tako dalje. Sami sebe lažemo u toj silnoj euforiji i onda dodje na naplatu svaka jalova pobjeda, prestane te sreća maziti, taj neki individualni kvalitet nestane i onda dodjemo do zaključka da ne štima od sd, trenera preko kondicionog pa sve do igraca.
Treba biti realan i kada pobijediš 1:0 na jedvite jade pa reci ova ekipa je losa ali eto imali smo sreće neke a ne to bitan je samo rezultat. Rezultat je naravno bitan ali on izostane kad tad sa lošom igrom.
Napadni brate neka sijeva zato ti i služi širina na klupi a ne da se pazis ko fol tempiraš nešto pa eto sada kiksat pa možda kada tempiramo formu i dobijem neku utakmicu. Napadni odmah, dobij tu pa onda razmisljaj o sljedećoj. U velikim klubovima trener je letio iako je imao rezultate, hoće ljudi i atraktivnu igru time i privlačis navijače a kada imaš navijače imaš i sponzore, kada imaš sponzore imaš i keš. Ima i druga strana, qrac napast sa panjevima
Zato derbi juriš svi u napad jedan je Hase
Želješčar će Borcu pustiti. Hoću da kažem, neće se ni truditi d nešto urade.ajdohordas je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:10Sutra ako ne dobijemo, bit ce nebitna totalno. Jer Borac tesko da do kraja negdje jos kiksa. Ovo je danas bilo i pitanje hocel vise do kraja sezone. Ovo se treba iskoristit.Historicar je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:08Ako Zrinjski pobjedi na Pecari, mislim da ce to Tuzlu ubiti u pojam i da više nece ganjati iluzije o Evropi.Još ako bi im Olimpik uzeo bar bod u ponedjeljak, bilo bi idealno.Sa Tuzlom ce nam biti baš važna utakmica naredne subote.
Ne može logičan bit Pejovic, pa da je ne znam štaHistoricar je napisao/la: ↑01 maj 2021, 02:51Ma kasno je sada za eksperimente.Jedini logičan tim za danas je :PeakyBlinders je napisao/la: ↑01 maj 2021, 02:37Joj kako bi ovo izgledalo moj Vinko.
SISAJ GA željo
Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Pejović, Đokanović, Sušić, Fanimo, Jukić i Mešanović.
Adukor ima kartone, Sušić i Mustedanagić bi gušili jedan drugog, a igra bez bekova bi bila pogubna čak i protiv Želje. Nije brate fudbal PES da doslovno igraš "svi u napad" taktiku. Šta bi ovo bilo, 3-6-1? Taktike sa tri štopera zavise od vrhunskih wingbackova, oni su ključna tačka u tom svemu, a ova tvoja formacija ima samo Zinedina i Velkoskog kao ofanzivna krila. Nazad promaha k'o na vrh Igmana.PeakyBlinders je napisao/la: ↑01 maj 2021, 02:37Joj kako bi ovo izgledalo moj Vinko.
SISAJ GA željo
Pa i oni imaju do kraja sezone matematičke mogucnosti za titulu.vedinjo98 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:53Imali smo mi i dalje matematickih sansi za titulu tadaZagor je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:51Ak je tako to, onda ispada isto ko u sezoni jel 16/17 , ne sjecam se, kada je Zelji barem bod ili tri cini mi se bio potreban za titulu. Međutim mi smo bili nabrijani, s razlogom, da im izbijemo trofej iz ruku. Poznati gol Bekica iz penala. Kriminalni Zrinjski osvaja uskoro titulu. Zamrzili nas dodatno navijaci Zelje, velezovci zbog toga sto smo im komsijama proslijedili trofej.Zeko87 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:22Željo mi je baš pao u očima. Imao sam neki respekt prema njima u sportskom smislu. Tuga i jad je činjenica da su se čini mi se više oni nabrijali da ne izgube sutra nego mi kojima je ovo utakmica sezone, a oni nit mogu gore niti dole. Igraju za ovakav Borac, jadno na šta su spali ...
Zbog cega ovo pisem, samo iz razloga sto je taj sarajevski rivalitet drugaciji od drugih. Nema tu daj bod komsiji da ovi osguraju titulu , evropu il sta vec...![]()
Što se tiče matematike, danas im treba pokazati kako se dijeli na proste faktore.Zagor je napisao/la: ↑01 maj 2021, 04:04Pa i oni imaju do kraja sezone matematičke mogucnosti za titulu.vedinjo98 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:53Imali smo mi i dalje matematickih sansi za titulu tadaZagor je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:51
Ak je tako to, onda ispada isto ko u sezoni jel 16/17 , ne sjecam se, kada je Zelji barem bod ili tri cini mi se bio potreban za titulu. Međutim mi smo bili nabrijani, s razlogom, da im izbijemo trofej iz ruku. Poznati gol Bekica iz penala. Kriminalni Zrinjski osvaja uskoro titulu. Zamrzili nas dodatno navijaci Zelje, velezovci zbog toga sto smo im komsijama proslijedili trofej.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HariTz, Jabroni, nedimmmm1337, riki46 i 19 gostiju.