FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NOSI ME ADRENALIN OPASNO.
Konacno smo yebali sjeme mitomanima. Ono sto sam i prizeljkivao. Hebibe oprosti se.
HAHAHAH STILIC SEMIR UNOSI NEMIR, ALI U SVOJE REDOVE
Konacno smo yebali sjeme mitomanima. Ono sto sam i prizeljkivao. Hebibe oprosti se.
HAHAHAH STILIC SEMIR UNOSI NEMIR, ALI U SVOJE REDOVE
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Da raja nisu napravili pritisak i trazili da zaigra, ne bi on minute do kraja prvenstva dobio.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bravo svima.
Sad proslavit između sebe i zbiti redove i nastaviti dalje protiv sudija i Borca. Ništa nije gotovo, lahko nas mogu povaljat do kraja, trebamo bit oprezni i namazani.
Hajmoooo po titulu!!
Sad proslavit između sebe i zbiti redove i nastaviti dalje protiv sudija i Borca. Ništa nije gotovo, lahko nas mogu povaljat do kraja, trebamo bit oprezni i namazani.
Hajmoooo po titulu!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Susic je dobro odigrao danas brate. Znao je stati na loptu u prelomnim trenutcima. Kone se vrtile oko njega ko djeca.mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:58A gdje su ostali,nmg niti da se nadju u sansi koliko su ograniceni
.susic,jukic,handzic nista nista nista...ne znam jesul loptu primili
A ovi ostali nadam se, da ce otici ma kraju sezone svi nabrojani.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da smo ih ovako uništili. Skoro svaki prelazak sa centra je bilo nešto zanimljivo. Zamislite da nije izveo onako rano Vinko Fanima i Mešanovića.
Svaka čast svima. Kova odbranom one smijurije od penala nije dozvolio da se vrate u igru.
A ova Željana je definitivno najgori protivnik protiv kojeg smo igrali ove sezone. Gazi kuje.
Svaka čast svima. Kova odbranom one smijurije od penala nije dozvolio da se vrate u igru.
A ova Željana je definitivno najgori protivnik protiv kojeg smo igrali ove sezone. Gazi kuje.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Au kakvo olaksanje, ovo u zivotu nisam dozivio...
Mislim da je samo vama teze pala ova pobjeda nego gurbetima.doduse ima vas jos par onaj spermic zagorski itdSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:04Ma on treba biti bivši, al ovu utakmicu mu nemaš šta reći. Ne može on debila Hebibovića od 31 godinu naučiti da razmišlja u kontranapadu, kao ni Velkoskog i debelog. Da su Fanimo i Meša ostali dali bi im još 2-3 sigurno.holyman je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:54otvorili se da im sedmicu uvalimo bez po muke, ali imamo nakaradnu alibi neznalicu pa je teško. Nema veze bit će vremena za analizu, sad slaviti.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:52U ovakvom razvoju događaja na terenu, u ovakvoj utakmici, ekipa koja nema Hebiba, Krstu i debelog, popravlja gol razliku i zabije 6-7 komada.
ŠŠŠAAAAAAMPIONIIIII!
Ma ne, kazu nije iskoristio priliku. Znas sta je fora, subjektivno je to i lako manipulisat. Primjerice ekipa igra lose, nista ne ide, ti das 10tak minuta nekom i kao nije nista pokazao. S druge strane pet tekmi cijelih trpis idiota i onda kad napravi jedan dobar potez pohvali. Al vise je postalo glupo to i komentarisat. Ljudi se uhvate branit svoj stav vise od svega...
Hoću titulu i to je sve.
- siroliver69
- Kontakt:
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
ŠTILIĆ SEMIR UNOSI ĆUMUR!
Tako je divoviii, ima li ljepšeg osječaja?
Kod City-a po građevinsku i urbanističku za titulu..
Tako je divoviii, ima li ljepšeg osječaja?
Kod City-a po građevinsku i urbanističku za titulu..
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Svaka čast momci,mislim da je ovom pobjedom teret pao i da će puno bolje igrati. Ne znam što ali meni Sušić i Djokanovic su odličan partner
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fanimo kriminalan. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I Mustedanagic i Susic moraju igrati (ako ima neki problem sa Susicem rijesiti ga, jer on itekako zna igrati samo mu se mora dati ova pozicija na kojoj je igrao danas i ne izmisljati topla voda, nema igraca u ligi koji moze da smiri igru i stane na loptu kao on),ne moraju istovremeno ali ih se mora koristiti dosta vise nego je to dosad bilo, a druga stvar Hebibovic moze da bude nekad i dzoker s klupe, nije ovo lose Vinko uradio sa izmjenama, druga je stvar sto ga danas nije islo, nadam se da ce ga prosrati u nekim narednim utakmicama, a jbg da on zna svaku sansu iskoristiti igrao bi za United a ne za nas 

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 01 maj 2021, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Ma vidi se da Zinedin nije bio u formi za pocetak, vjerovatno zbog tih privatnih problema, ne mozes onda nikome nista prigovorit, pa jedva je danas poluvrijieme odigrao momak
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo Mesanovic bgm, bez zajebancije klasa za ovu ligu. Tek ćemo da vidimo njegove majstorije.
Volio bi vidjeti Zinedina i Tinu protiv Tuzle na Đokanovicev pogon.
Izgleda da smo pronašli igrače koji preuzimaju uloge Tatara i Rahmana.
Ide dupla braćo opet...
Volio bi vidjeti Zinedina i Tinu protiv Tuzle na Đokanovicev pogon.
Izgleda da smo pronašli igrače koji preuzimaju uloge Tatara i Rahmana.
Ide dupla braćo opet...
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, Beli98, boki86, J1897, jurisicduska, n0dix, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Rodman, Seipronto, Tarapi, Tatamata1946 i 77 gostiju.