FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi smo prevara od kluba, nešto poput onih silnih preparata za mršavljenje koji iskaču na svakom čošku.
Možeš ih popiti tonu i nećeš smršati.
Tako i naši igrači, mogu primiti deset plata sad, al neće na terenu pokazati ništa opet . . .
Možeš ih popiti tonu i nećeš smršati.
Tako i naši igrači, mogu primiti deset plata sad, al neće na terenu pokazati ništa opet . . .
Ok vjerovatno će i biti tako. Samo me zanima ko će dovesti tog trenera i dat mu viziju kluba jer mi ne znamo ni hoće li ova uprava ostati, a ova uprava nema viziju šta će večerat,a kamol da razmišljaju godinu dana unaprijed.VeteranSA je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:04
coBra ko god bude trener, mi cemo imati mladu, jeftinu, nekvalitetnu ekipu koja ce se vjerovatno boriti ili nizasta ili za opstanak. Shodno tome i trenera traziti. Mora mu biti jasno prezentovano u kakvu avanturu se upusta, i kakvu ekipu moze ocekivati, i na kraju i sastavljati.
Ista je zemlja proizvodnje čang šlang čaja i Sam X Lee tako da si na dobrom tragu.

Zadnja izmjena: braco, dana/u 01 maj 2021, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ne branim nikog ali zašto je Baka kriv ? Igrači nisu primili plate neće da igraju, skauting i dovođenje igrača **** ? Dođeš u niz od 10 utakmica bez pobjede i očekujemo da do kraja pobijede ostalih 8 koliko je bilo ! Previše očekujemo. Baku bi mogli kriviti kada bi ovakvi rezultati bili onda kad bi on dovodio igrače i skautirao ekipu a ovdje je njegova krivica minimalna. Nije on kriv što je kapiten **** raspala
Ekipa je limitirana što zbog financija što bez mozga isto ovako će se desiti ukoliko ostanu ovdje i sljedeće sezone tako da je remont neophodan pa makar morali 15 novih igrača dovesti što je nemoguće jer ovim pizdama moraš isplatit dugovanja zato ide patnja dok ih se ne otarasimo
Ekipa je limitirana što zbog financija što bez mozga isto ovako će se desiti ukoliko ostanu ovdje i sljedeće sezone tako da je remont neophodan pa makar morali 15 novih igrača dovesti što je nemoguće jer ovim pizdama moraš isplatit dugovanja zato ide patnja dok ih se ne otarasimo
mosa lošmi stićko tit-ula!
Štilića zbog trenutnog odnosa prema klubu do kraja sezone više ne uvoditi osim ako ima nešto u ugovoru zbog čega mora igrati.
Tim koji ima velike ambicije a nema ni jednog beka, ni jedno krilo, vezni red sa dizelašima Štilom, Bektrićem, Alispahićem je osuđen da doživi trenutke istine. Tako smo i mi doživjeli trenutak istine sa Amarom. A on, Memić, Šerbo, Mulaosmanović još tu i na platnoj listi kluba. Sadomazohizam.
Tim koji ima velike ambicije a nema ni jednog beka, ni jedno krilo, vezni red sa dizelašima Štilom, Bektrićem, Alispahićem je osuđen da doživi trenutke istine. Tako smo i mi doživjeli trenutak istine sa Amarom. A on, Memić, Šerbo, Mulaosmanović još tu i na platnoj listi kluba. Sadomazohizam.
Ma to je nasa vizija ko god bude u klubu, pod uslovom naravno da se ne raspadnemo do tada
-
- Kontakt:
Ja bi volio da je bilo drugacije. Svi bi mi to voljeli.SudoHusika je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:44Fakat yebote, nasluti barba.braco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:39Čovjek ogugla i na puno gore stvari koje mu se kontinuirano ponavljaju u životu.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:26Kad je i braco postao ravnodušan znaš da je sve otišlo u ****
Što reče @barbarez danas isto k' pred onaj 0:3 derbi prije 2 godine, znaš unaprijed da ti je puša, tvoje je da se pomiriš sa tim prije nego se to desi.
Kod mene na poslu ima ljudi na ugovor kojima se 6 plata kasni. Srali su i gundjali ali su radili i dalje posteno svoj posao.
Meni je maloumno da neko moze namjerno igrati lose. Igraj posteno i trazi svaku marku,pa taman klub bankrotirao ali igraj posteno. Sa druge strane mozes ti imatinu timu odredjen broj manje kvalitetnih fudbalera,ali moras imati jednu bazu od 7-8 igraca koji ce to cupati.
Ti si tu bazu sveo na 3 igraca od kojih ti danas 2 nisu igrala.
Isto i tada kad je bilo 0-3 Zec nije igrao,a on nam je uz Krpica bio jedina nada. Prosli smo kako smo prosli.
Najgore od svega sto i tada ni igraci ni navijaci nisu vjerovali da oni mogu nesto uraditi.
Nada nam bio svemoguci Amar.
Godinu poslije on poslozi nesta,ali malo losa sreca,malo karma i zavrsi kako zavrsi.
Dovedes nekog otpada da ti popuni roster,a ostanes bez 2-3 igraca iz one baze i opet imas istu pricu.
Znali smo poslije rata biti puno losiji od Sarajeva,ali nikad nisam prestao vjerovati u pobijedu i uvijek si senimao cemu nadati,mozda Vazda,kozda Dzelo,mozda Zuban,mozda Buba,mozda Vladavic.....ali samo tada 0-3 i danas nisam znao kako i na koji nacin uraditi nesto. Jednostavno nisam im vjerovao.
Kunem vam se Bogom dragim,prije meca sam htio napisati tesko nama sa Blazevicem danas.
Ne moras biti nikakav strucnjak da vidis sve ove stvari.
Ja bi da se nesto pitam,momentalno raskinuo svima ugovore,osim Zecu,Stilicu pod uslovom da se dohavizaju,Ikicu,Sinanu sa klauzulom dobijes li proljev i tebi je noga,ovo ostalo ne racunajuci juniore ove,sve bi nabio nogom. Posto nije realno odjednom u narednih godinu to uradit. I pravit novi tim.
Mi smo zaista unovom trenutku najlosija ekipa u ligi. Zaista nam nece hiti problem napraviti bolji tim od ovog.
Danas su igrala dva kluba jedan sa najboljim igračima u ligi i drugi sa najgorim igračima u ligi. Što se tiče našeg kluba, nije mi jasno kako se dve urušilo??
Od kluba koji je iznjedrio Šehića, Cocalića, Bajića, Hodžića, Hadžiahmetovića, Džeku, Višću, Zukanovića, Hsjradinovića trenutno nemamo ni jednog omladinca koji bi mogao konkurisati za prvu postavu izuzev možda Subašića na polušpicu..
Ja se nadam samo da će ova situacija rezultirati da se napokon prestanu praviti mitološke ličnosti od pojedinaca, te da ćemo uspjeti prevazići ovu dituaciju. Koliko može sa ovom upravom nisam siguran... Željo do groba!
Od kluba koji je iznjedrio Šehića, Cocalića, Bajića, Hodžića, Hadžiahmetovića, Džeku, Višću, Zukanovića, Hsjradinovića trenutno nemamo ni jednog omladinca koji bi mogao konkurisati za prvu postavu izuzev možda Subašića na polušpicu..
Ja se nadam samo da će ova situacija rezultirati da se napokon prestanu praviti mitološke ličnosti od pojedinaca, te da ćemo uspjeti prevazići ovu dituaciju. Koliko može sa ovom upravom nisam siguran... Željo do groba!
Lendric, blazevic koje prevare od igraca pa ja mogu onako igrat. Jasno se vidilo da lendric nece ni da potrci fuj kojr smecare je osim doveo jos kao nece ga prodati kad je trebalo
Sutra nosim 2 slike i rodni list, te ispisnicu iz jednog kantonalca u klub. Yebi mi sve ako ne budem bolji od kvazi Sase Kovacevica
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Vico prekidaj, valja sljedeće kolo sa Širokim na Grbavici, pa Velež u Mostaru, pa Borac kući, pa Zrinjski u gostima i zadnje kolo Krupa koja nas redovno karinđa. 

Samo Zec. Njega kad nema onda traziti da nemamo kapitena nikako. Kapitenska na ruci Stilica, Bekrica i Kosorica je uvreda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sve si upravu a bez njega smo jos veca kurcina I to je istina. Bili smo kita kad smo imali para, kad smo imali najbolju upravu, najvecu podrsku navijaca pa smo opet junci ispali .VeteranSA je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:50Kako nas je frajer "zakuco" u zadnje 2,5 godine, oca mi da smo torpedu dali da nas vodi, ne bi nas uspjeli ovoliko srozati.
Na zalost vidi se da je dovodjenje Sliskovica bio samo bespotreban dodatni trosak. Pogrijesili smo. Trebali smo Amara ostaviti do kraja sezone. Neka ovu bruku dovede do kraja. On ko je projektant svih ovih desavanja, i na zalost i negativnih rekorda. Nas najveci problem je sto je on jos uvijek tu i 8.500 mjesecno uzima. Pita se i te kako kvarnjak, a satro ga nema. Naivci puse te fore, ali SVI ZAJEDNO tugujemo, histerisemo, svasta govorimo u ove mubarek dane. Znam da smo na tabletama mnogi od nas danas, ali prihvatimo da je ovo bila jedna totalno nebitna utakmica za nas. Jebote, mene ni jedan torpeder nije nazvao da ujeda ili provocira.
Trenutno kljucno pitanje je imamo li ikoga pametnog u klubu da skonta da mi vec od sutra ( a trebali smo prije mjesec) pocnemo sklapati ekipu za slijedecu sezonu, pod uslovom da je za nas i bude? Vidis da pojedini nece, ne zele ili ne mogu. Trener si sa mnogo iskustva, skloni ih **** ga ti.
Ovako tonemo na najgori moguci nacin, i u najgorem mogucem scenariju.
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 01 maj 2021, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Lendric nije potrcao dns jel moguce ono da je igrac nekog klubu, par duela nece ni da udje samo gleda, on vise ne smije ni jednu utakmicu odigrati za nas klub
Prije je bar znao trcati, zavrsit zicer, bas kao sto je Stila znao magiju izvest pa i penale gadjati. Ove sezone citav igracki kadar hopa

VeteranSA je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:50Kako nas je frajer "zakuco" u zadnje 2,5 godine, oca mi da smo torpedu dali da nas vodi, ne bi nas uspjeli ovoliko srozati.
Na zalost vidi se da je dovodjenje Sliskovica bio samo bespotreban dodatni trosak. Pogrijesili smo. Trebali smo Amara ostaviti do kraja sezone. Neka ovu bruku dovede do kraja. On ko je projektant svih ovih desavanja, i na zalost i negativnih rekorda. Nas najveci problem je sto je on jos uvijek tu i 8.500 mjesecno uzima. Pita se i te kako kvarnjak, a satro ga nema. Naivci puse te fore, ali SVI ZAJEDNO tugujemo, histerisemo, svasta govorimo u ove mubarek dane. Znam da smo na tabletama mnogi od nas danas, ali prihvatimo da je ovo bila jedna totalno nebitna utakmica za nas. Jebote, mene ni jedan torpeder nije nazvao da ujeda ili provocira.
Trenutno kljucno pitanje je imamo li ikoga pametnog u klubu da skonta da mi vec od sutra ( a trebali smo prije mjesec) pocnemo sklapati ekipu za slijedecu sezonu, pod uslovom da je za nas i bude? Vidis da pojedini nece, ne zele ili ne mogu. Trener si sa mnogo iskustva, skloni ih **** ga ti.
Ovako tonemo na najgori moguci nacin, i u najgorem mogucem scenariju.
Zakuco nas bas,sprdali se sa vijetnamcima,zadnje 2 godine,u 3 tekme im 9 zavalili,i ti dosao nesto pisati,dobro rece onaj lik,plakat ćemo mi za Osimom.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Lecler i 57 gostiju.