Citam i ne vjerujem majko draga
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma ni na Grbavici derbi 0:0 se nismo nešto proslavili napadački iako nam je poništen go. Jedino ko je još ovako **** derbije postavljao je bio Slavko Petrović. Tri derbija s pitarima te sezone, a prva 2 neriješena bila. U oba ta neriješena derbija pitari nas rasuli, samo im je bila završnica ko nama danas. Jbt sjećam se Hebibovića promašuje bukvalno prazan go na Grbavici, svi vidjeli već loptu u golu. I na Koševu smo se provukli prvi derbi te sezone. Ali zato treći derbi te sezone znamo kako je prošao...Ritamreda je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:51Zadnja dva derbija na Kosevu su zabrinjavajuca. Nikad poslije rata se nije desilo da jedan sarajevski klub bude onoliko inferioran naspram drugog. Bili su bolji ono na Grbavici 2014, kad smo izgubili 1 : 2, Duljevic i Velkoski cini mi se, a za nas Hasanovic. Ali ova zadnja dva derbija , da jedna ekipa bude dezorijentisana onako, da se igraci kriju i nabijaju lopte u aut. Ja se onog ne sjecam. Mi smo danas imali srece. Da su ostavili onu dvojicu i da Hebibovic zna bilo bi 6 : 1. Ono u novembru, 4 : 0 , realan rezultat na poluvremenu. **** li vam mamu picku, neko da cirkuza i sakriva se za 100 godina ovog slavnog i mocnog kluba. Mamu vam **** u picku. Vidjet cemo ko ce se zadnji smijati.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 01 maj 2021, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Robuste ovdje je priča oko omladinaca, tj razlog zašto ih Amar nije koristio. Nemoguće je da je tu 2 godine i da je mogao previdjeti ima li Gasal šlifa za prvu ekipu ili ne, znači nemoguće. Ovdje je bilo raje koja je danonoćno zagovarala da se guraju Gasal i Duraković i evo ovaj mali za sada ništa nije uradio. I ja sam isto priželjkivao da ih gurnu u vatru ali oni trenutno, znači trenutno, nisu prevaga ni u juniorskom fudbalu a ne u prvoj ekipi. Mislim, tužno je da niko od njih nije bolji od one pizde piskutave ili Mustafe. Isto je i sa Šehićem - Bog mu dao brzinu, građu ali džaba - on glup k'o ****, postavljanje na nivou pjetlića.Robust je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:51ko je po tebi doveo ove polovnjake klingonci il babukaUBIPITAR je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:48Šta da ti kažem moj Sudara,Osim ćorav,mi znalci!SudoHusika je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:35Gasal večeras 5 puta prima loptu i 4 puta mu ode u aut. Pa šta je sine dragi nije liga prvaka?
Šta uradismo,na čast pojedincima!nakon svega jos uvijek imate snage da guslate kako vam se vise da na ovu muku kroz koju prolazimo vi nesto nabijate so na ranu
udrite ljudine navijaci i ljubitelji amara a ne želje![]()
![]()
![]()
Željezničar za život cijeli!
Ali pazi mi se sad krijemo i bjezimo od odgovornosti, od lopte, od zelje. Ti u 81 minuti pocnes dodavati loptu naprijed i preuzimati neku odgovornost. Jesi li vidio nastupe Boje Celikovica i Lendrica prema naprijed , bekova kako se sakrivaju i zive lopte nabijaju samo da nije kod njih. To je ravno onome da se ne boris, to je pickaluk. Znaci ti si spreman da naplatis 4, 5 hiljada ali da u najvecoj utakmici u drzavi trckaras 90 minuta i boris se da lopta bude sto dalje od tebe. Zato je Baka sjeban, dezorijentisano i bezobrazno ! **** li im mrtve !!!braco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:56Ma ni na Grbavici derbi 0:0 se nismo nešto proslavili napadački iako nam je poništen go. Jedino ko je još ovako **** derbije postavljao je bio Slavko Petrović. Tri derbija s pitarima te sezone, a prva 2 X bila. U oba ta neriješena derbija pitari nas rasuli, samo im je bila završnica ko nama danas. Jbt sjećam se Hebibovića promašuje bukvalno prazan go na Grbavici, svi vidjeli već loptu u golu. I na Koševu smo se provukli prvi derbi te sezone. Ali zato treći derbi te sezone znamo kako je prošao...Ritamreda je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:51Zadnja dva derbija na Kosevu su zabrinjavajuca. Nikad poslije rata se nije desilo da jedan sarajevski klub bude onoliko inferioran naspram drugog. Bili su bolji ono na Grbavici 2014, kad smo izgubili 1 : 2, Duljevic i Velkoski cini mi se, a za nas Hasanovic. Ali ova zadnja dva derbija , da jedna ekipa bude dezorijentisana onako, da se igraci kriju i nabijaju lopte u aut. Ja se onog ne sjecam. Mi smo danas imali srece. Da su ostavili onu dvojicu i da Hebibovic zna bilo bi 6 : 1. Ono u novembru, 4 : 0 , realan rezultat na poluvremenu. **** li vam mamu picku, neko da cirkuza i sakriva se za 100 godina ovog slavnog i mocnog kluba. Mamu vam **** u picku. Vidjet cemo ko ce se zadnji smijati.
Kod Slavke svjesno se postavljalo ziheraski. Nije ovolika razlika bila, fazon je sto oni igraju, a mi se trudimo da ne igramo, bjezimo od toga. Sto kazu susjedi " stotka i kuvana motka", e onda ces se kriti i moliti Boga da uzmes papire. Uprava do kraja mjeseca dajem fore.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Brkooo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:54Upravo to. Daj stavi Nikolu Milicevica na go, Durakovica u vezu, Kulasina i Gasala po krilima, Subasica stavi na poziciju ofanzivnog veznjaka. Da vidimo 5 kola u kontinuitetu koliko djeca mogu.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:33Kulašin lijevo, Vrhovac desnog beka. I osvojili bi 18 od 33 minimalno.
Ne vidim ni jedan jedini razlog sto bi vise forsirali Erica, Kosorica, Veselinovica, Stilica, Lendrica itd. Sezona je svakako propala. Forsirati i dalje doticne igrace moze samo glup covjek, a nadam se da Baka nije takav..
Ma sto posto brate al to isto smo trubili i prije 2 mjeseca. Stavi mladjariju da vidimo od cega su ja sam ih malo pratio i zaista su momci dobri. Kako Široki i njima su se prve dvije tri utakmice sigurno neki igraci usrali pa vidimo da su ipak napravili nesto kolko tolko. Mozda ne bi osvojili 18 boba ko sto sam ja rekao ali bi osvojili vise od ovih djuturuma a vidjeli bi na koga mozemo racunat. Bila nam je zajebancija bez starca nema udarca i starac ga moze, pa slike u autobusu starci a na slici 6 igraca sve 33+ i to svi iz prve postave a nama zajebancija bilo neka uzeli smo tri bobe. Pa bilo je logicno da ne mogu toliko dugo drzat sve i da nije stvar u platama. Ovo rjesenje je bilo logicnije iz vise razloga. Jeftinije punoo, vidis na koga mozes racunat, profit od prodaje, a ispast svakako necemo. I tako gradis mladu potentnu ekipu i vracas dugove proda se jedan dvojica opa eto para i onda radis kako treba sa parama a ne u 5 godina 3000 igraca. Al djaba mi cemo radije gledat majstore i borbenog Sinišu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
I taj derbi kad je Hebibovic fulio, mi smo imali 3 zicera u prvih dvadeset minuta. Pade ona kisa, sastavi Miro Stevanovic Letica ja mislim, pa Crnov prazan gol, pa Lendra fuli 1 na 1, pa Blagojevic sut. Poslije smo stali, ova zadnja dva derbija su nesto nevidjeno. Taj poraz 1 : 2, borili smo se, idu Memija i Ssdikovic tinejdzeri klize, lete ne kriju se, bolji su, ali suta Zeljkovic u 88 tik pored stative. Kod 1 : 1 , s linije izbacuju sut Sadikovica. Htjelo se nesto, voljni momenat ogroman, pa su dobili aplauz, bili ponosni, nije ni tad plata, a ovo danas...
**** li vam najmilije. Ovo je klub Dimitrijevica, Domorockog, ugaseni u dva rata, sampiona Jugoslavije, polufinalista kupa uefa, stadiona u plamenu, klub Zubanovica i djece ovog grada, klub Mirze Rascica, Pace, Dzilde, klub gdje navijaci tribinu naprave...**** li vam mame bezobrazne.
**** li vam najmilije. Ovo je klub Dimitrijevica, Domorockog, ugaseni u dva rata, sampiona Jugoslavije, polufinalista kupa uefa, stadiona u plamenu, klub Zubanovica i djece ovog grada, klub Mirze Rascica, Pace, Dzilde, klub gdje navijaci tribinu naprave...**** li vam mame bezobrazne.
Zadnja izmjena: Ritamreda, dana/u 01 maj 2021, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Možemo mi ovdje buraz razglabati do ujutro - činjenica je da oni neće da igraju, tj određena ekipa. BOG me ne može uvjeriti da to nije tako.Ritamreda je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:03Ali pazi mi se sad krijemo i bjezimo od odgovornosti, od lopte, od zelje. Ti u 81 minuti pocnes dodavati loptu naprijed i preuzimati neku odgovornost. Jesi li vidio nastupe Boje Celikovica i Lendrica prema naprijed , bekova kako se sakrivaju i zive lopte nabijaju samo da nije kod njih. To je ravno onome da se ne boris, to je pickaluk. Znaci ti si spreman da naplatis 4, 5 hiljada ali da u najvecoj utakmici u drzavi trckaras 90 minuta i boris se da lopta bude sto dalje od tebe. Zato je Baka sjeban, dezorijentisano i bezobrazno ! **** li im mrtve !!!braco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:56Ma ni na Grbavici derbi 0:0 se nismo nešto proslavili napadački iako nam je poništen go. Jedino ko je još ovako **** derbije postavljao je bio Slavko Petrović. Tri derbija s pitarima te sezone, a prva 2 X bila. U oba ta neriješena derbija pitari nas rasuli, samo im je bila završnica ko nama danas. Jbt sjećam se Hebibovića promašuje bukvalno prazan go na Grbavici, svi vidjeli već loptu u golu. I na Koševu smo se provukli prvi derbi te sezone. Ali zato treći derbi te sezone znamo kako je prošao...Ritamreda je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:51Zadnja dva derbija na Kosevu su zabrinjavajuca. Nikad poslije rata se nije desilo da jedan sarajevski klub bude onoliko inferioran naspram drugog. Bili su bolji ono na Grbavici 2014, kad smo izgubili 1 : 2, Duljevic i Velkoski cini mi se, a za nas Hasanovic. Ali ova zadnja dva derbija , da jedna ekipa bude dezorijentisana onako, da se igraci kriju i nabijaju lopte u aut. Ja se onog ne sjecam. Mi smo danas imali srece. Da su ostavili onu dvojicu i da Hebibovic zna bilo bi 6 : 1. Ono u novembru, 4 : 0 , realan rezultat na poluvremenu. **** li vam mamu picku, neko da cirkuza i sakriva se za 100 godina ovog slavnog i mocnog kluba. Mamu vam **** u picku. Vidjet cemo ko ce se zadnji smijati.
Kod Slavke svjesno se postavljalo ziheraski. Nije ovolika razlika bila, fazon je sto oni igraju, a mi se trudimo da ne igramo, bjezimo od toga. Sto kazu susjedi " stotka i kuvana motka", e onda ces se kriti i moliti Boga da uzmes papire. Uprava do kraja mjeseca dajem fore.
I hajde, razumijem fakat, nemaju za kifle navodno. Ali, što si ****? Prvi ti kapitenu? Potpisujete reprograme, na treninzima ispunjavate svoje obaveze, spuštene glave hodate kroz grad a na utakmicama nećete da trčite niti da se borite bar u yebenom derbiju? Da imate trunku obraza, javno bi još davno rekli "nema plata i nećemo da igramo džaba" i kraj priče. Ovako mi navijači muda svoja pojedosmo ovdje, sikiramo se, izmišljamo sastave i formacije, slijepo vjerujemo da će se udostojiti bar muški završiti sezonu. Godinu dana ih niko ne dira, nikakvog pritiska nemaju, podržavamo unatoč, u najmanju ruku, skandaloznim predstavama i rezultatima... ma yebem ja vama majku kroz majku onu šupačku. Glave vam treba polupati **** vam materina.
Željezničar za život cijeli!
Polovnjaci do prekida u borbi za duplu,i pored svih problema drugi na tabeli uz otimanje naših dušmana do ostalih.Robust je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:51ko je po tebi doveo ove polovnjake klingonci il babukaUBIPITAR je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:48Šta da ti kažem moj Sudara,Osim ćorav,mi znalci!SudoHusika je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:35Gasal večeras 5 puta prima loptu i 4 puta mu ode u aut. Pa šta je sine dragi nije liga prvaka?
Šta uradismo,na čast pojedincima!nakon svega jos uvijek imate snage da guslate kako vam se vise da na ovu muku kroz koju prolazimo vi nesto nabijate so na ranu
udrite ljudine navijaci i ljubitelji amara a ne želje![]()
![]()
![]()
Pored svih grešaka zbog kokuzluka,jedan je Tajo,ne zaborivi to balo!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Amar je doveo Gasala koliko znam iz sarajeva. Ovaj bio najbolji igrac u generaciji. Gasala smo gledali tri tekme ove sezone i u te tri tekme je imao asistenciju. Mujezinović i debeli su odigrali skoro svaku pa ne znam jesu li zajedno imali tri asistencije. Gasal je danas podbacio ali ko ne bi kada vidis kako igraju stariji igraci od tebe i to po 15 godina, isti igraci bili legende kluba i prekaljeni znalci. Svako bi se pogubio barem je to moje misljenje. Protiv Olimpika je odigrao solidno barem po meni. Momku treba dat sansu kao i ovoj mladjariji svoj jer se isto ovako pricalo o Dadi a i o bezbroj mladih igraca. Kulašin je brzi od svih igraca u ekipi. Duraković ima najbolji sut u ekipi sigurno a Gasal jako dobru tehniku. Miličević ima sve predispozicije da bude golmancina samo treba trenirat s njim. Sedad Subašić dobije priliku kako treba i pokaze se da nije los koliko je popljuvan. Ako je iko zasluzio sansu to su ovi mladi momci.SudoHusika je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:57Robuste ovdje je priča oko omladinaca, tj razlog zašto ih Amar nije koristio. Nemoguće je da je tu 2 godine i da je mogao previdjeti ima li Gasal šlifa za prvu ekipu ili ne, znači nemoguće. Ovdje je bilo raje koja je danonoćno zagovarala da se guraju Gasal i Duraković i evo ovaj mali za sada ništa nije uradio. I ja sam isto priželjkivao da ih gurnu u vatru ali oni trenutno, znači trenutno, nisu prevaga ni u juniorskom fudbalu a ne u prvoj ekipi. Mislim, tužno je da niko od njih nije bolji od one pizde piskutave ili Mustafe. Isto je i sa Šehićem - Bog mu dao brzinu, građu ali džaba - on glup k'o ****, postavljanje na nivou pjetlića.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- plavousrcu
- Kontakt:
Realno, sta ocekujes od igraca kojima si duzan sedam plata. Kontan ja frustracije nase na forumu, samo ljudi shvatite da njima pare neko salje da mogu stanarine placati. Nemaju oni plate 10.000 pa dobije jednu i moze mu biti tri mjeseca. Danas su takva vremena, sve pocinje i zavrsava sa novcima.braco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:14Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
Evo bas gledam vremensku prognozu za sutra, sunčano 22°. Sutra slobodan dan, igrači lagano oko 11-12 sati kafica standardna u Mini Me. Malo poziranja za instagram sa saigračima na kafi, raybanke nabijene, kafica lagana i uživanje na suncu. Onda malo s kokama u shopping i onda opet oko 18:00 okupljanje u Tratoria Uno na flašu vina. Navečer ide ismijavanje komentara navijača na grupnom chatu igrača. Laganica.![]()
Ne znam sta polemisete o Gasalu, malom prvi derbi, i bio pogubljen skroz, nije mi za njeg, sta je vise sa kapitenom? je l ovo odlika kapitena?
Ne pravi zrtve od njih Boga ti.plavousrcu je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:15Realno, sta ocekujes od igraca kojima si duzan sedam plata. Kontan ja frustracije nase na forumu, samo ljudi shvatite da njima pare neko salje da mogu stanarine placati. Nemaju oni plate 10.000 pa dobije jednu i moze mu biti tri mjeseca. Danas su takva vremena, sve pocinje i zavrsava sa novcima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako da ne,svugdje u svijetu Covid doveo klubov pred stecaj samo u BiH forumasi.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Kad igrač ne dobije platu 3 mjeseca, ode fino i traži svoje papire i ako hoće tuži klub, ako neće oprosti dugovanja i ćao.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Normalno. Po elitnim kaficima i restoranima se znaju slikavati, ali kad dodje utakmica sjete se plata pa zaverglaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakve ba plate, igras najveci derbi u drzavi, 10 u evropi. Ja im ne zamjeram ovih 12, ali ovaj pickaluk necu nikome zaboraviti.plavousrcu je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:15Realno, sta ocekujes od igraca kojima si duzan sedam plata. Kontan ja frustracije nase na forumu, samo ljudi shvatite da njima pare neko salje da mogu stanarine placati. Nemaju oni plate 10.000 pa dobije jednu i moze mu biti tri mjeseca. Danas su takva vremena, sve pocinje i zavrsava sa novcima.braco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:14Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
Evo bas gledam vremensku prognozu za sutra, sunčano 22°. Sutra slobodan dan, igrači lagano oko 11-12 sati kafica standardna u Mini Me. Malo poziranja za instagram sa saigračima na kafi, raybanke nabijene, kafica lagana i uživanje na suncu. Onda malo s kokama u shopping i onda opet oko 18:00 okupljanje u Tratoria Uno na flašu vina. Navečer ide ismijavanje komentara navijača na grupnom chatu igrača. Laganica.![]()
Daj ba ne lupetaj, vise nikada nijednom pojedincu ne treba dozvoliti da pretvori klub u vlasnistvo jednog lica pa sve da je moj tata u pitanju. Nisam ja protiv Osima, govorio sam ajd nek bude SD zbog historije, Al kad vidim ove amatere koji nam igraju,kakve su se greške pravile, shvatio sam da nije on za tog posla. Definitivno nećemo plakati!Cunami87 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:19Kako da ne,svugdje u svijetu Covid doveo klubov pred stecaj samo u BiH forumasi.
Usput, Gasal nema pojma!
Najbezloniji poraz na derbiju, jer smo nula bodova. A to je ustvari i najgore
Ovi momci su dobijali sve ekipe koje se u zadnjih par mjeseci sprdaju s nama, zasto, finansije. Nisu oni zabotavili. Danas je to tako, ne moze igrac nas od ljubavi i zraka zivjeti, ne primaju oni enormne novce pa da je ok trpiti, plus cekaju da naprave nesta i prodaju se dalje da zarade za zivot.
Realnost, ali je tako

Ovi momci su dobijali sve ekipe koje se u zadnjih par mjeseci sprdaju s nama, zasto, finansije. Nisu oni zabotavili. Danas je to tako, ne moze igrac nas od ljubavi i zraka zivjeti, ne primaju oni enormne novce pa da je ok trpiti, plus cekaju da naprave nesta i prodaju se dalje da zarade za zivot.
Realnost, ali je tako
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Imaju,al ti nabrojani ni na treningu ne mogu parirati prvom timu.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:12Amar je doveo Gasala koliko znam iz sarajeva. Ovaj bio najbolji igrac u generaciji. Gasala smo gledali tri tekme ove sezone i u te tri tekme je imao asistenciju. Mujezinović i debeli su odigrali skoro svaku pa ne znam jesu li zajedno imali tri asistencije. Gasal je danas podbacio ali ko ne bi kada vidis kako igraju stariji igraci od tebe i to po 15 godina, isti igraci bili legende kluba i prekaljeni znalci. Svako bi se pogubio barem je to moje misljenje. Protiv Olimpika je odigrao solidno barem po meni. Momku treba dat sansu kao i ovoj mladjariji svoj jer se isto ovako pricalo o Dadi a i o bezbroj mladih igraca. Kulašin je brzi od svih igraca u ekipi. Duraković ima najbolji sut u ekipi sigurno a Gasal jako dobru tehniku. Miličević ima sve predispozicije da bude golmancina samo treba trenirat s njim. Sedad Subašić dobije priliku kako treba i pokaze se da nije los koliko je popljuvan. Ako je iko zasluzio sansu to su ovi mladi momci.SudoHusika je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:57Robuste ovdje je priča oko omladinaca, tj razlog zašto ih Amar nije koristio. Nemoguće je da je tu 2 godine i da je mogao previdjeti ima li Gasal šlifa za prvu ekipu ili ne, znači nemoguće. Ovdje je bilo raje koja je danonoćno zagovarala da se guraju Gasal i Duraković i evo ovaj mali za sada ništa nije uradio. I ja sam isto priželjkivao da ih gurnu u vatru ali oni trenutno, znači trenutno, nisu prevaga ni u juniorskom fudbalu a ne u prvoj ekipi. Mislim, tužno je da niko od njih nije bolji od one pizde piskutave ili Mustafe. Isto je i sa Šehićem - Bog mu dao brzinu, građu ali džaba - on glup k'o ****, postavljanje na nivou pjetlića.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙