HongKong je napisao/la: ↑02 maj 2021, 10:39
Meni je najjace od svega sto pojma nemamo ni o cemu. Evo usli smo u mjesec Maj, zadnja pobjeda 2. Decembra i nikom nista. Znaci pet mjeseci je proslo od kad smo se zadnji put radovali. Niko nikome ne postavlja nikakva pitanja, ne desava se nista. Covjek koji je kriv za sve ovo samo otisao s klupe na neko drugo mjesto i opet niko ne zna sta tacno radi u klubu. Novinari standardno pick3. Navijaci jos vece. Predsjednik nikad nije dosao na tekmu. Cirkus.
sve smo ovo zasluzili nasom inertoscu da je bilo kod drugi bio prethodnih godina bilo bi mrtvih do sada za ove rezultate
-krivi smo mi koji smo dozvolili da se sa svetinjom igraju kao da je najlosija prostitutka u gradu
- krivi smo mi kad smo dozvolili da nas prave budalama
- krivi smo mi koji smo sutili na vracanje raznih debila i dovodjenja smeca od igraca
- krivi smo mi za sve tokene i tagove ovoga svijeta
- krivi smo gdje smo dozvolili gdje jedan supcic kao amar ti je defakto vlasnik kluba
- krivi smo mi gdje nam dugovi rastu kao tijesto kad mu se doda kvasac
- krivi smo mi kad smo kao navijaci koji su bili pokretacka snaga kluba pali na koljena i libo nas racku za sve
- krivi smo mi sto je amar okupio hostaplere koji bi da orodaju pomocni i sebi u dzepove sve stave
- krivi smo mi sto idemo na kafe sa igracima cimamo mi za potpise i dresove a oni karine obicne
- krivi smo mi kad smo dozvolili da se metilj kao veselinovic pisa po klubu
jbg..............