FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

timpramosavePla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la timpramosavePla » 02 maj 2021, 08:46

MojaMalenkost je napisao/la:
02 maj 2021, 08:37
Mozda Jasmin ima mana i sigurno je da pravi greske, ali to je jedini covjek trenutno od kojeg klub ima neke koristi. Ostali su tu samo reda radi.

Opet cu pitati. Sta trenutno u klubu radi AO? Koje su mu obaveze i zadaci, posto se i dalje vodi kao uposlenik kluba i klub je u mjesecnom minusu od 8500KM + doprinosi radi njegovog boravka u klubu? Sta je taj covjek radio u zadnjih 15 dana? Zna li iko?
Radi sto je i radio prije. Sad nema obavezu da vodi treninge i dolazi na utakmice kao ss.

Zahvalio bih se svim igracima kojima ugovor istice i na koje necemo racunati. Dao im slobodne dane, slobodu da se ne pojavljuju na treninzima i utakmicama prvog tima.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 maj 2021, 08:51

Znaci nista ne radi, a klub cenera u minusu mjesecno?
Pročepit će negdje.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 02 maj 2021, 09:29

Moderaciji koja održava stranicu sportsport.ba na fb J.EBEM KOMPLETAN ŽENSKI ROD OD 7 DO 77 GODINA.
moSa ljoŽe

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 02 maj 2021, 09:42

Ja se prije svega izvinjavam sto opet pisem isto. Ne mogu jednostavno da ostanem pribran u ovom slucaju pogotovo jer sam i sam bio clan grupe godinama.

Pola godine bez POBJEDE (BEZ POBJEDE) (B E Z P O B J E D E) i pola godine brukanja svetinje i niti jedno jedino saopstenje od udruzenja.
Olimpik, Krupa, Mladost, Tuzla i kao slag na tortu gradski derbi izgubljen gdje niko nije pokazao volje i muda. I sasvim normalno da igraju ovako bez finansija prije svega pa onda bez ikakvog pritiska sa tribina i od grupe.
Usli u ‘21 u kojoj treba da pocnemo slaviti 100-godisnjicu i pored silnih problema u i oko kluba jedina saopstenja udruzenja su prodaja kaiseva i kacketa.

Da vidim koja bi druga uprava sve ovo prosla ovako mirno ? Ali jos uvijek necu i ne zelim da vjerujem da su se prodali.

I kazu mi ovdje ne trebaju se prozivati javno i da ne znam sta radim da bih pokazao neki mentalitet. Pa bolan treba sablone praviti i po gradu dijeliti sta rade. Nijemi posmatraci propadanja kluba.

Eno Donnaruma ne zeli produziti sa Milanom da bi otisao u Juve citav grad se digao. Kod nas da je slicna situacija u ovom trenutku jos bi ga Manijaci sa cvijecem ispratili.

Bilo je lijepo..
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 02 maj 2021, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 02 maj 2021, 09:45

Al jučer su fakat izgledali kao komunalci,koja budala smisli da iziđu u onim dresovima :rol:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

Opijum
Kontakt:

Post Postao/la Opijum » 02 maj 2021, 09:46

02 maj 2021, 08:51
Jesi se okomio na amara, jel mu to ti platu dajes? Prestani nas vise umarati sa tim nebitnim stvarima, jer mu ne dajemo mi pare. A ustvari poslije ovog rezultatskog debakla mislim da on a i svi ostali nece pola plata ni potrazivati jer nema smisla, moje misljenje
Izvini, nista licno
Vico, moze li liga po pola?

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 maj 2021, 10:07

dobro jutro zeljovci dns se navrsava 6 mjeseci 6 kad smo zadnji put zvanicnu tekmu uzeli u brojkama je to :

152 days can be converted to one of these units:

13,132,800 seconds
218,880 minutes
3648 hours
152 days
21 weeks and 5 days
41.64% of a common year (365 days)

pa bih da svima u upravi, brkatoj pickurini Amaru na ekipi , samim balerinama , pozelio rakove da ih metastaza na metastazu pokosi za ovu bruku jer debili ne zasluzuju da zive i udisu vazduh😊😊😊.....

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 02 maj 2021, 10:15

Po mom ukusu, ostaviti Baku, upravu i skupštinu izmijeniti u potpunosti.

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 02 maj 2021, 10:38

Admir74 je napisao/la:
02 maj 2021, 10:15
Po mom ukusu, ostaviti Baku, upravu i skupštinu izmijeniti u potpunosti.
I ja bih ostavio Baku, ne znam, ali jedva cekam kraj sezone, nadam se ekstremnim promjenama

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 02 maj 2021, 10:39

Meni je najjace od svega sto pojma nemamo ni o cemu. Evo usli smo u mjesec Maj, zadnja pobjeda 2. Decembra i nikom nista. Znaci pet mjeseci je proslo od kad smo se zadnji put radovali. Niko nikome ne postavlja nikakva pitanja, ne desava se nista. Covjek koji je kriv za sve ovo samo otisao s klupe na neko drugo mjesto i opet niko ne zna sta tacno radi u klubu. Novinari standardno pick3. Navijaci jos vece. Predsjednik nikad nije dosao na tekmu. Cirkus.
Cuva Bog Zelju svog!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 02 maj 2021, 10:40

Bekric, Stilic, Kosoric, Fejzic i Stevanovic nisu za prve postave niti za klupe. Nemaju osnovnog trkackog kapaciteta.

Veselinovic iskljucivo da se bori za mjesto na beku.

Igrati sa krilnim napadacima ne sa krilima. Mujezinovic, Subasic, Gasal i K. Neka djele minute.

Bojo u prvoj i neka sam izabere svoju poziciju u sredini od tri igraca. Alispahic centralni vezni. Durakovic u obaveznoj rotaciji! slobodnjaci i penali kad je u igri.

Celikovic osigurac ili odbrana.

Bekovi Sehic, Milicevic, Blazevic i Veselinovic.

Odbrana Ikic i Miletic, Vrhovac ih mjenja.

Napad Zec, Lendric i Juricic u rotaciji za jedno mjesto. Nikad zajedno od prve.

Golmani Mili i Muftic.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 maj 2021, 10:43

Opijum je napisao/la:
02 maj 2021, 09:46
02 maj 2021, 08:51
Jesi se okomio na amara, jel mu to ti platu dajes? Prestani nas vise umarati sa tim nebitnim stvarima, jer mu ne dajemo mi pare. A ustvari poslije ovog rezultatskog debakla mislim da on a i svi ostali nece pola plata ni potrazivati jer nema smisla, moje misljenje
Izvini, nista licno
Klub ide u minus, a taj minus ce mu neko morati namiriti kada anglosaksonac odluci da tuzi. Svaki dan koji AO provede u klubu je dodatni trosak ni za sta.. Ni Solak mu nije ravan..
Pročepit će negdje.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 02 maj 2021, 10:48

Fakat ba nije vise nista bitno. Ni igraci ni rezultati. Mora se nesto pokrenuti. Svaka minuta ovakvog stanja cini da bude teze izaci iz svega. Valjda ima neko da pokrene nesto. Navijaci ce podrzati svaku dobru namjeru. Nismo jednom pogurali klub. Skupit ce se pare i za brkatu ublehu i za ove invalide da **** vise od kluba. Samo da se pokrene nesto i da klub krene ka boljim danima. Kad se raja odazove na neke akcije koje imaju smisla lakse je naci i sponzora koji ce iskoristiti svu tu pozitivnu pricu.
Ovako dalje ne moze i ne smije.
Cuva Bog Zelju svog!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 maj 2021, 10:49

HongKong je napisao/la:
02 maj 2021, 10:39
Meni je najjace od svega sto pojma nemamo ni o cemu. Evo usli smo u mjesec Maj, zadnja pobjeda 2. Decembra i nikom nista. Znaci pet mjeseci je proslo od kad smo se zadnji put radovali. Niko nikome ne postavlja nikakva pitanja, ne desava se nista. Covjek koji je kriv za sve ovo samo otisao s klupe na neko drugo mjesto i opet niko ne zna sta tacno radi u klubu. Novinari standardno pick3. Navijaci jos vece. Predsjednik nikad nije dosao na tekmu. Cirkus.
sve smo ovo zasluzili nasom inertoscu da je bilo kod drugi bio prethodnih godina bilo bi mrtvih do sada za ove rezultate
-krivi smo mi koji smo dozvolili da se sa svetinjom igraju kao da je najlosija prostitutka u gradu
- krivi smo mi kad smo dozvolili da nas prave budalama
- krivi smo mi koji smo sutili na vracanje raznih debila i dovodjenja smeca od igraca
- krivi smo mi za sve tokene i tagove ovoga svijeta
- krivi smo gdje smo dozvolili gdje jedan supcic kao amar ti je defakto vlasnik kluba
- krivi smo mi gdje nam dugovi rastu kao tijesto kad mu se doda kvasac
- krivi smo mi kad smo kao navijaci koji su bili pokretacka snaga kluba pali na koljena i libo nas racku za sve
- krivi smo mi sto je amar okupio hostaplere koji bi da orodaju pomocni i sebi u dzepove sve stave
- krivi smo mi sto idemo na kafe sa igracima cimamo mi za potpise i dresove a oni karine obicne
- krivi smo mi kad smo dozvolili da se metilj kao veselinovic pisa po klubu

slika

jbg..............

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 02 maj 2021, 10:51

Mene boli šutnja iz Uprave i Skupštine. Mene bili šutnja navijača, ali me nejviše boli šutnja ljudi koji znaju i mogu pomoći, a posmatraju kako tonemo.
Iskreno, ne vidim da trenutna struktura kluba moze ovo iznijeti. Novi ljudi, novi sistem i novi uslovi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 maj 2021, 10:54

A po cemu su navijaci krivi?

Islo im se na trening, "prijetilo", razgovaralo, pisale se parole. Vidjeli ste i saopstenje kad je bilo ono za Skupstinu pa kad su podrzali navijaci jasno i glasno kad je bila neka bolja opcija. Isto vjerujem bi bilo da za UO da se pojavi onako neko ko dvojac za Skupstinu za koje navijaci smatraju da su ok. Veci i jedini problem su ljudi koji mogu pomoci, a nece trazeci razloge.

Ostalo je jos da im svima se kosti polome, ali ih kriju sad ko zmija noga. Eto, pucali su se i samari Veselinovicu pa nista. Znaci pokusaj sta hoces, ali dzaba mozes k svirat samo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 maj 2021, 10:55

Admir74 je napisao/la:
02 maj 2021, 10:51
Mene boli šutnja iz Uprave i Skupštine. Mene bili šutnja navijača, ali me nejviše boli šutnja ljudi koji znaju i mogu pomoći, a posmatraju kako tonemo.
Iskreno, ne vidim da trenutna struktura kluba moze ovo iznijeti. Novi ljudi, novi sistem i novi uslovi.
dozivjeli smo sto godina i tjt vrijeme je izgleda da se gasi svjetlo i stavi katanac na kapiju
Bio jednom jedan klub.....

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 02 maj 2021, 11:03

Nas je definitivno ubila ova pandemija. Sve bi bilo drugacije da raja moze na tekme i da se nezadovoljstvo ispolji na stadionu. Ovako je tesko skupiti par hiljada ljudi na stadionu. Da se pojave ljudi koji imaju ideju i volju da nesto poprave i pozovu ljude na proteste neke ispred stadiona doslo bi sigurno bruka raje. Ali koga bi bolio ****. Gospodar kluba nit je dolazio na treninge, danas radi ko zna sta u klubu, predsjednik kluba nije nikad dosao, ono bukvalno mozemo se skupit i svirat kurcu. Jedino otici na trening i nalupati ove idiote sto nas brukaju. Dakle strucni stab i igrace da traze sami raskid ugovora da ih ne moramo placati da ih otjeramo.
Cuva Bog Zelju svog!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 02 maj 2021, 11:08

02 maj 2021, 08:37
Mozda Jasmin ima mana i sigurno je da pravi greske, ali to je jedini covjek trenutno od kojeg klub ima neke koristi. Ostali su tu samo reda radi.

Opet cu pitati. Sta trenutno u klubu radi AO? Koje su mu obaveze i zadaci, posto se i dalje vodi kao uposlenik kluba i klub je u mjesecnom minusu od 8500KM + doprinosi radi njegovog boravka u klubu? Sta je taj covjek radio u zadnjih 15 dana? Zna li iko?
Opet ću ti napisati,ne radi ništa u klubu.A kako će mu isplaćivati xy plata koje mu plivaju,to nije tvoj/moj/naš problem.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 02 maj 2021, 11:17

A sta radi Badzak u kojeg se svi kunu? Ima li neki podatak o tome sta on radi, ili je sa svake strane stalo?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 32 gosta.