ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 04:20Sad smo na straži 24h, da nas opet neko ne bi zayebo.feniksptica je napisao/la: ↑02 maj 2021, 04:18Spavajte momci, sto ste budni. Prvi smo opet, bez brige budite

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 04:20Sad smo na straži 24h, da nas opet neko ne bi zayebo.feniksptica je napisao/la: ↑02 maj 2021, 04:18Spavajte momci, sto ste budni. Prvi smo opet, bez brige budite
Jednu titulu je osvojio sa Zrinjskim, 2015/2016 i solidno se nosio sa mnogo jačom Legijom u pretkolu Lige prvaka.Ako ne osvojimo titulu ove sezone, naravno da mu treba uručiti otkaz, kao i ostalim iz stručnog štaba, tu nema dileme.
Ahmetu treba dati neku poziciji u klubu.feniksptica je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:34Ahmet na klupu posle Vinka nekad kad dodje vrijeme ??
Da upravu si jednu titulu, drugu godinu je takodjer bio prvi sa zrinjskim i ostavio ih je na tom mjestu i otisao u mladu repku i tad ih Baka preuzima. Ma titula ne dolazi u pitanjeHistoricar je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:42Jednu titulu je osvojio sa Zrinjskim, 2015/2016 i solidno se nosio sa mnogo jačom Legijom u pretkolu Lige prvaka.Ako ne osvojimo titulu ove sezone, naravno da mu treba uručiti otkaz, kao i ostalim iz stručnog štaba, tu nema dileme.
Hvala, uvijek si na usluzi forumu .MortemHz je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:44Završio sam da piše opet, sad je TikTokSamozdravlje je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:41
Moj mladji brat @Tobe. Javi se @Tobe, molim Te, @Morto imas li info o bratu ?![]()
Fakat mi imamo 4 vrhunska fudbalera koji bi mogli igrati i u mnngo jacim ligama od ove naše lige. Tu bi jos dodao Susica, Dupovca, Milicevica, ne racunajuci ove mladje tipa Varesanovica, Mustedanagica .Samozdravlje je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:44Mi imamo 4(cetiri) igraca koji mogu igrati u svim ekipama koje igraju grupe EL, ako ne u 11. onda Kova,Djokanovic,Fanimo i Mesanovic(?) mogu biti od 12-15 igraca u tim timovima, izuzev lige 5.
Poslije njih velika praznina, pa Dupovac(sta uradi od sebe covjek), Milicevic (strasan pad forme,dici ce se aBd) i onda opet rupa, pa Zinedin ima potencijal, ima ga i Pidro, samo mu treba da se povrati poslije bas teske povrede(bit ce on TOP sljedece sezone).
Prva cetvorica su neupitna kad su zdravi, a drugoj cetvorici zelim da zadrze formu(Amer) i da dignu formu ova preostala trojica.
TSS je klasa od igraca, ako vec nije ond ce sigurno Andrej od njea puno nauciti. Na moju zalost vjerovatno cemo "njegove minijature" gledati samo do kraja "21 god. Meni je to igrac koji dusu hrani. Hvala onom sto ga je angazovao(izvin @Tobe brate). Da kosta, ali vrijedi ovo gledati u 63+ god, a nisam se nadao.
Poslije ovih 8+1 sve je mrtvi prosjek, ili su stari ili nisu se spremni nositi sa pritiskom u FKS, uglavnom ovo prvo. Tu trebamo poraditi i dovoditi igrace iz PL tipa Hiros, Zakaric, Zilkic, Coric, iz Laznih i Listice dovoditi one koji ce dici kvalitet i ujedno oslabis konkurenciju. To za sada nisu Cmiljanici.
Godinu dana pisem da je 30.06.2021 god. dan "D" za FKS, taj dan ce odluciti kuda ide Klub. Puno bi nam pomogla TITULA,hoce aBd.
Stvarno je dobar, meni se kod njega svidja sto svaki put kad ima i malo prostora za udarac, odmah suta, nema izmotavanja nekog.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:43Samo treba i Mesanovica pohvaliti, fenomenalna utakmica jucer, gol i asistencija, 2 utakmice zaredom zabija
Nadam se da je Vinko uvidio kako treba Sarajevo igrati, iskljucivo NAPADATI
Sutra
A da je Heba pogodio, a da je Velkoski pogodio...Zeko87 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:52Da je Štilić pogodio penal moglo je otići u skroz drugom pravcu sve, tako da ovo je odlično. Ali kad pomislim kakve nam je prilike dragi Hebib uprskao, plače mi se što ih nismo barem peticom ispratili.
Utakmica je samo dokaz koliko je bitno da stvaramo prilike, mi smo jučer doslovno dali golova kao za cijelu polusezonu i stvorili prilika kao za cijelu polusezonu.
Nesigurni Miličević i Dupovac koji je skroz limitiran kada je sa loptom su mi otvorili oči zašto Vinko forsira Pejovića iako ni on nije neko rješenje.
Upravo.Vanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:00A da je Heba pogodio, a da je Velkoski pogodio...Zeko87 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:52Da je Štilić pogodio penal moglo je otići u skroz drugom pravcu sve, tako da ovo je odlično. Ali kad pomislim kakve nam je prilike dragi Hebib uprskao, plače mi se što ih nismo barem peticom ispratili.
Utakmica je samo dokaz koliko je bitno da stvaramo prilike, mi smo jučer doslovno dali golova kao za cijelu polusezonu i stvorili prilika kao za cijelu polusezonu.
Nesigurni Miličević i Dupovac koji je skroz limitiran kada je sa loptom su mi otvorili oči zašto Vinko forsira Pejovića iako ni on nije neko rješenje.
Kako ovo jadno zvuci...
" Da su penal pogodili..."
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, crnehorde, Hajdeee, Konzerva, mnon46, Napapijri, NazorUso, PeppermintSA, Proximic, rimljanin90, Seipronto, tuitamo, Varijantas8 i 86 gostiju.