Kreci balavurdija, al su ozbiljne glave tu okolo sjede opremljeni ne prepustaju slucaju nista, ipak derbi je ocekuje se sve.OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:50E jbga sada. Kada izbacite klip vidjet ce se koliko je bilo? Jel posteno? Evo ja se kunem da je slovom i brojem pet (5) momaka bilo. Pa i vama balavurdija kreci,a ne ozbiljne glave sigurno.wolfie je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:28Ma pustikillafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:26cuj parolu radi pet ljudi, kakva je to mitomanija
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Ti nisi bio garant, čim pišeš toliko.biceDUPLA je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:34Hahahahahah cuj na prazan? A sto nije zavrsena parola? I to udarna za derbi sutra? Vidim ovaj pehar do pola ofarban.Ovi momci se zahvaljuju sto batine nisu dobili. Joj vazda neke lazi CUJ PRAZAN. Dan prije derbija ti uznu udsrnu parolu hahahahahahah to su vam ljudi PITARI.
![]()
- 19BordoBijeli46
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Respekt za Manijake sto su odradili navijacku akciju, iskoristili priliku kad su trebali, a nisu se izivljavali nad dosta malobrojnijim protivnikom. Drago mi je vidjeti na takvim stvarima kad se navijacki kodeksi primjenjuju. Ulica je vitestvo i treba da ide u tom smjeru. Mislim da ti momci sto su dobili propust privataju taj poraz vise nego da ih je neko iscipelario sto bi sigurno bilo pogresno, pa da ce i oni kad oni budu vracali neku akciju postupiti na isti ili slican nacin ako se tako okolnosti dese. Ponos svakog navijaca je da se drzi navijackog nacina.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Koliko su puta pošteđeni nije ni čudo što su naučili kodeks.Steelman je napisao/la: ↑01 maj 2021, 11:11Respekt za Manijake sto su odradili navijacku akciju, iskoristili priliku kad su trebali, a nisu se izivljavali nad dosta malobrojnijim protivnikom. Drago mi je vidjeti na takvim stvarima kad se navijacki kodeksi primjenjuju. Ulica je vitestvo i treba da ide u tom smjeru. Mislim da ti momci sto su dobili propust privataju taj poraz vise nego da ih je neko iscipelario sto bi sigurno bilo pogresno, pa da ce i oni kad oni budu vracali neku akciju postupiti na isti ili slican nacin ako se tako okolnosti dese. Ponos svakog navijaca je da se drzi navijackog nacina.
ORIGINAL 1987
- 19BordoBijeli46
strumfici zaboravili na gasenje CCB i ostale kompanije 

A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Ne sumnjam da jest kao sto kazes. Bez obzira koja je grupa u pitanju, ali takve poteze treba postovati. Govore o navijackoj svijesti. Kad se naglasavaju te stvari, zdravija je i scena. Treba pohvaliti kad se nesto uradi kako treba.PeakyBlinders je napisao/la: ↑01 maj 2021, 14:41Koliko su puta pošteđeni nije ni čudo što su naučili kodeks.Steelman je napisao/la: ↑01 maj 2021, 11:11Respekt za Manijake sto su odradili navijacku akciju, iskoristili priliku kad su trebali, a nisu se izivljavali nad dosta malobrojnijim protivnikom. Drago mi je vidjeti na takvim stvarima kad se navijacki kodeksi primjenjuju. Ulica je vitestvo i treba da ide u tom smjeru. Mislim da ti momci sto su dobili propust privataju taj poraz vise nego da ih je neko iscipelario sto bi sigurno bilo pogresno, pa da ce i oni kad oni budu vracali neku akciju postupiti na isti ili slican nacin ako se tako okolnosti dese. Ponos svakog navijaca je da se drzi navijackog nacina.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
-
- Kontakt:
Sad ce klip,kako njih 30 od 5 momaka otima parolu...ja ja,sad ce klip samo da ga "aplouduje"
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Cekali da Horde odu na trening u kamp, pa da otmu parolu petorici momaka. Hrabro ko i uvijek
-
- Kontakt:
-
Vazduh trepti, ko da nebo gori...
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ima li gdje robijasa da potvrde treptanje vazduha
Kvalitetna akcija radio sam na parolama i šetalicama nekoliko puta gore i razmišljao sam isto više puta da sad upadnu ne bi ih niko mogao zaustaviti, a sve širom otvoreno u tunelu..
Ne treba ti tu izvidnica što neki govore i pišu zna se da uvijek gore radimo isto kao što smo uvijek znali da manijaci u sali rade na grbavici i niko da prokonta i napadne na lagan plijen..
Sad se otvorila pandorina kutija i mozes ocekivati u buducnosti slican odgovor.
Eh sad..
Manijacima je ocigledo stalo bilo do lakog plijena više od toga da se ponude u Butmiru recimo ili dok su momci na putu govori i to mnogo koliko nemaju hrabrosti.
-
- Kontakt:
Jel po kodeksu ?
Ne valjaj gluposti. Inace se grupe nude na 200 ljudi, trebali se kao kurbani ponuditi i docekati 200 300 ljudi. Iduci put malo opreznije. Zadrzi sto ti pripada.90minut je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:35Kvalitetna akcija radio sam na parolama i šetalicama nekoliko puta gore i razmišljao sam isto više puta da sad upadnu ne bi ih niko mogao zaustaviti, a sve širom otvoreno u tunelu..
Ne treba ti tu izvidnica što neki govore i pišu zna se da uvijek gore radimo isto kao što smo uvijek znali da manijaci u sali rade na grbavici i niko da prokonta i napadne na lagan plijen..
Sad se otvorila pandorina kutija i mozes ocekivati u buducnosti slican odgovor.
Eh sad..
Manijacima je ocigledo stalo bilo do lakog plijena više od toga da se ponude u Butmiru recimo ili dok su momci na putu govori i to mnogo koliko nemaju hrabrosti.
E.cuj brata jel po kodeksu...mentalita robija!!!
Jači od ratova, režima i partija !!!!
100 do 120 ljudi bilo maksimalno manijaka ocigledno oko 40 s oružjem su mogli na prepad izvuci pobjedu i to vrlo lagano jer nema covjeka da nije naoruzan necim.
Al' za takve stvari ti ipak trebaju muda koja oni nemaju.
Al' za takve stvari ti ipak trebaju muda koja oni nemaju.
Ha ha ha ha ha
Sa sjekirama krenuli, daj ba covjece napisi svaka cast i budi gospodin.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Zar ne vidiš da sam napisao da je kvalitetna akcija?
Eh sad to što nemaju muda pa idu na manju grupicu umjesto da stanu na crtu to su vec neke druge stvari, a znali su da ce se ici.
A to " sa sjekirama " krenuli bi trebalo znaciti šta?
Zna se da i jedni i drugi u sukob idu iskljucivo s necim uz sebe prvenstveno teleskop ako ovo ne znaš onda šta da ti kazem.
Eh sad to što nemaju muda pa idu na manju grupicu umjesto da stanu na crtu to su vec neke druge stvari, a znali su da ce se ici.
A to " sa sjekirama " krenuli bi trebalo znaciti šta?
Zna se da i jedni i drugi u sukob idu iskljucivo s necim uz sebe prvenstveno teleskop ako ovo ne znaš onda šta da ti kazem.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], has, Rule_hz, Varijantas8 i 36 gostiju.