Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Kako sada nemaju zar nisu Manijaci prvi napali u Olovu? 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Pricamo o Sarajevskim ulicama i koliko se paze i jedni i drugi gostovanje je gostovanje.
Bilo je 20 ljudi, a ne 40. Nikome dlaka s glave nije falila. Smijesno je kako to neozbiljno hz radi sto dovoljno govori u kakvom je qrcu grupa, nije uopste poenta u mudima i manjoj grupici, akcija je mangupska. Kakva ba crta, to je divljacki, nije grin strit huligans, kakva muda, krenuti na 200 ljudi, 40 s oruzjem na 200, kakva muda, pa to su kamikaze , glave bi letile...
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
Hajd brate Allaha ti skloni tog perhana sa avatara, muka mi kad vidim.
@Convicts, ne znam sta smatras pod kodexom, bile su gas maske ako na to mislis
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
A jesu li ovo muda!
Hocemo stare hz, hocemo ravnopravnije hz !!!
Hocemo stare hz, hocemo ravnopravnije hz !!!
- firefirefirely
- Kontakt:
Nek se pripreme za robiju, i to u Zenici aBd, za oponasanje sluzbenih lica
zaustaviti auto u policijskim.uniformama, znackama, opremom.. navijacki nema sta 

-
Kakve su vam to price? Pa ko ce napasti 200 ljudi? U BIH ne postoje grupe spremne za sukob sa istim brojem ljudi a niti ce biti
-
- Kontakt:
Pravo navijački. Za robije do 5 godina minimum.firefirefirely je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:59Nek se pripreme za robiju, i to u Zenici aBd, za oponasanje sluzbenih licazaustaviti auto u policijskim.uniformama, znackama, opremom.. navijacki nema sta
![]()

Realno nemaš kapacitet za ovu vrstu diskusije..
Na slici s parolom je ravno 50tak momaka i to da ih brojiš jednog po jednog kao što je u Butmiru bilo da ih brojiš 100 max eto do 120..
Jedino ako izvan slike ima još 100 ljudi.
Akcija je kvalitetna, al' akcije nije mangupska jer se išlo na siguricu da se htio sukob mogao se naci.
Tako da muda nedostaju.
Na slici s parolom je ravno 50tak momaka i to da ih brojiš jednog po jednog kao što je u Butmiru bilo da ih brojiš 100 max eto do 120..
Akcija je kvalitetna, al' akcije nije mangupska jer se išlo na siguricu da se htio sukob mogao se naci.
Tako da muda nedostaju.
Sta ima debeli.90minut je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:02Realno nemaš kapacitet za ovu vrstu diskusije..
Tako da muda nedostaju.
5x nas je vise.
Ma bezveze se otvaraju nove teme, Horde pogrijesile jer su ostavili pet ljudi da radi koreo/parolu - Manijaci iskoristili poklon i to je kraj price.
-
Ma pusti bolan 90-ku, manje od 10 ljudi im je crtalo grafite na nezgodnim mjestima al su bili naoruzani i spremni da brane. Sada izvisili, standardno bosnjacki dje ce ko i onda kad se desi daj 100 izgovora
Hahahahhaa jes' pravi perhan, al' neka ga do kraja sezone, pa cu nesto drugo smislitiForumas1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:54
@Convicts, ne znam sta smatras pod kodexom, bile su gas maske ako na to mislis

Inace, svaka cast i za ovu ideju, Manijaci potkacili dva trofeja u ova teska vremena bez publike. Sad da li je ovo danas bilo po kodeksu dalo bi se pricati, ali kako god, ova generacija Manijaka izuzetno aktivna na ulici, poslije Olova, autoputa, upada na Kosevo, dosla i Robija na red. Poraz i tri pobjede, jeni šelo

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Al gdje ces se u drota presvuci i akcijati 

De uputi nas malo, ko, sta?

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nije valjda pao trans?Miljacka je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:13Hahahahhaa jes' pravi perhan, al' neka ga do kraja sezone, pa cu nesto drugo smislitiForumas1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:54
@Convicts, ne znam sta smatras pod kodexom, bile su gas maske ako na to mislis![]()
Inace, svaka cast i za ovu ideju, Manijaci potkacili dva trofeja u ova teska vremena bez publike. Sad da li je ovo danas bilo po kodeksu dalo bi se pricati, ali kako god, ova generacija Manijaka izuzetno aktivna na ulici, poslije Olova, autoputa, upada na Kosevo, dosla i Robija na red. Poraz i tri pobjede, jeni šeloNaravno u ovo ne ubrajam male sukobe sa Hordama po gradu koji se vjerovatno cesto desavaju u manjim brojkama i po mahalama.

Ritamreda je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:54Bilo je 20 ljudi, a ne 40. Nikome dlaka s glave nije falila. Smijesno je kako to neozbiljno hz radi sto dovoljno govori u kakvom je qrcu grupa, nije uopste poenta u mudima i manjoj grupici, akcija je mangupska. Kakva ba crta, to je divljacki, nije grin strit huligans, kakva muda, krenuti na 200 ljudi, 40 s oruzjem na 200, kakva muda, pa to su kamikaze , glave bi letile...
Postujem sto si realan, realno minus HZ a + TM, ali mislim da bi Manijaci trebali da se brinu oko svog kluba jer je haman ugasen. Uprave rade sta zele, kradu pare, nikog nije briga... a da su HZ u qurcu i jesu, nikako da se oporave od te smjene generacije nakon desavanja sa onim klosarima sto su htjeli da preuzmu tribinu...
Kao što rekoh bio sam jedan od molera više puta i više smo obracali pažnju da li cemo sunčevih zraka uhvatiti nego braniti nešto i prakticno gologuzi bili svaki put.Forumas1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:10
Ma pusti bolan 90-ku, manje od 10 ljudi im je crtalo grafite na nezgodnim mjestima al su bili naoruzani i spremni da brane. Sada izvisili, standardno bosnjacki dje ce ko i onda kad se desi daj 100 izgovora
Kazem kao da je nepisano pravilo uvijek bilo da se to ne napada, a moglo se napasti milijarda puta kroz godine i mi i oni.
Zato i pišem otvorila se pandorina kutija mozes ocekivati isto ovo manijacima da se desi jer se zna gdje se radi i bice oprezniji sigurno naredni put i oni.
A akcija je kvalitetna i bez greške urađena nisu ih ni dirali za takve stvari uvijek respekt samo necemo se lagati brojka je bila 50+ da su trazili kontakt našli bi ga, al' nisu jer nije bilo muda i volje išlo se na siguricu.
-
Ne pricaj gluposti, Na Dobrinji i Pofalicima jedino se mitraljezi nisu nosili...
E nek ti imas kapacitet Deni Dajer, zbog tebe i izbjegavam ovu temu. Kakvi si samo gluposti napisao, trebalo bi mi dva dana da te ispravljam. Kakva bolan slika, slika nastala poslije, prikljucilo se raje bruku. Nece 60 ljudi uletati...o kakvim ti mudima pricas, gdje se to krece na 200 ljudi ako hoces jezgro grupe, sa sjekirama i palijama, pa jel to neki film, knjiga Guvnorsi, ne kontam...cuj nemamo muda napasti 200 ljudi, jedino mozda iz padobrana sa 43 suzavca i lovackim puskama...90minut je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:02Realno nemaš kapacitet za ovu vrstu diskusije..
Tako da muda nedostaju.
Kakva pa pandorina kutija, gdje se to crta? Znaci gluposti strogo za izbjeci , gori sam ja sto ti odgovaram.