Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
kad se vraca gazija , prognozirano je pocetkom marta ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Na kraju marta.
Najbolji i optimisticniji scenario. Dok realni scenario je polovina do kraja aprila.
@igrajlopte 🐦
blizi se nurkicev povratak, iduce sedmice ce biti nova kontrola, sto je dakako dobra vijest
- NerminFatic
- Kontakt:
nurkic je gostovao na "the jump" na espn-u i rekao je da se vraca ako ne odmah nakon all-star pauze, onda za sedmicu il dvije
-
- Kontakt:
Brada mu je ko da se iz Idliba javlja ...
- StevieFranchise
- Kontakt:
Zadnja izmjena: StevieFranchise, dana/u 10 mar 2021, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- OldFashioned
- Kontakt:
Jeez..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
E sad zamisli sve donacije i slicno sto je uradio a koje se ne zna odnosno koje je donirao privatno i bez medijskog saznanja. Da ne pricam o parama koje je dao iz "svoje ruke" sirotinjskim porodicama.. Ljudina, preponosan sam sto je uspio u kosarci i sto je danas tu gdje jeste!

@igrajlopte 🐦
Kobe sta mu je sa malim burazerom, je li negdje igra kod nas? Kakva je situacija, vidio sam prije dvije godine neke postove od Hariza na facebook kako mali suta ispred kuce. Znam da si ga ti pratio. 

I opet je Harun bolji Insan ,rekose mnogi

- StevieFranchise
- Kontakt:
Slažem se, ovo je tek početak od onog što je donirao i pomogao. Rekao sam to milion puta ali meni apsolutno najdraži naš sportista koji se ne stidi svog naroda niti svog identiteta za razliku od dosta velikog broja njegovih sunarodnjaka.StevieFranchise je napisao/la: ↑10 mar 2021, 01:24E sad zamisli sve donacije i slicno sto je uradio a koje se ne zna odnosno koje je donirao privatno i bez medijskog saznanja. Da ne pricam o parama koje je dao iz "svoje ruke" sirotinjskim porodicama.. Ljudina, preponosan sam sto je uspio u kosarci i sto je danas tu gdje jeste!![]()
A pratio sam ga od onog eurobasketa za mlade b divizije. Samo hrabro momcino, i da ti brat bude duplo bolji od tebe
![]()

Ovi jadnici što se pored ovoliko dobrog fokusiraju na njegove postove na društvenim mrežama, boju kose, dužinu brade itd su mi vrh

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Mali je rodjen polovinom 2007. i trenira kod Seleskovica u ABC Basketu vec 5-6 godina. Dobro se sjecam Nurkica iz tog uzrasta, kad su mu glavna zanimacija bili bikovi kod djeda Sulje.

Ti si bas onda njemu "blizak". Da nisi iz SvojataGhuraba je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:36Mali je rodjen polovinom 2007. i trenira kod Seleskovica u ABC Basketu vec 5-6 godina. Dobro se sjecam Nurkica iz tog uzrasta, kad su mu glavna zanimacija bili bikovi kod djeda Sulje.On je tek u zavrsnoj godini osnovne poceo malo da se zanima za kosarku. Recimo, pamtim neki turnir svih osnovnih skola u zivinickoj dvorani, gdje je Juka 'tukao' djecu iz protivnickih ekipa i brzo se uvalio u probleme s licnim greskama.
Hocu da kazem da je mladji brat u plusu od 6-7 godina u odnosu na Jusufa, na stranu to sto ima i njega kao podrsku i kao nekog ko mu moze obezbijediti najbolje moguce uslove za napredak. Mali je sad visok sigurno preko 180 cm, mada ga odavno nisam vidio i ne znam tacnu visinu. Jusuf eto kaze da vec sad nosi 49 broj patika, sto je svakako abnormalno. Ici ce aBd preko 2 metra sigurno, a vrlo moguce da dostigne i Jukinu visinu, mada je to opet tesko prognozirati. Znam da je Jusuf s nekih 16 godina bio visok oko 207 cm, tj. toliki je bio kad smo igrali basketa s njim preko ljeta, nakon sto je odradio jednu sezonu u Sloveniji. Smijesno mi je ovo sto kaze da brata vec vidi medju pet pikova na draftu, taman da je mali najveci talenat u svom uzrastu u cijeloj Evropi. U svakom slucaju, zelim mu sve najbolje i da ih insallah za 5-6 godina gledamo zajedno u dresu reprezentacije.

Haha, ma jok, ali imam nenu koja zivi poprilicno blizu, pa sam prije preko ljeta cesto kod nje bio. Basket se uvijek volio, tako da sam isao igrati gdje god sam znao da se igra.

Nije to nista daleko od Tuzle - Svojat je oko pola sata udaljen autom.
- NerminFatic
- Kontakt:
Juka kao da je jucer imao suterski trening po Inst. To je odlican znak da se vraca za desetak dana. 

juka je govorio da je za jedno ljeto znao uzrasti 15cm, tako ce vjerovatno i ovaj mali, kad udje u pubertet.
Nije lose baviti se i nekim drugim sportovima. prije svega gdje je fokus na koordinaciji ... mene je uvijek zanimalo koliko bi Juka mogao baciti kuglu.
prvo bez treninga, a onda poslije par mjeseci treninga opet izmjeriti kakav je pomak napravio.
negdje sam cuo da je jokic trenirao vaterpolo , i zato ima taj nevjerovatan osjecaj oko obruca i osjecaj za loptu u saci kakvav vjerovatno niko nema. nesto je i do urodjenog talenta, a nesto je ispolirana vjestina.
Nije lose baviti se i nekim drugim sportovima. prije svega gdje je fokus na koordinaciji ... mene je uvijek zanimalo koliko bi Juka mogao baciti kuglu.

negdje sam cuo da je jokic trenirao vaterpolo , i zato ima taj nevjerovatan osjecaj oko obruca i osjecaj za loptu u saci kakvav vjerovatno niko nema. nesto je i do urodjenog talenta, a nesto je ispolirana vjestina.
- legenda reala
- Kontakt:
Jusufe vrati se na forum, sad kad nemaš utakmica da ubiješ vrijeme 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.