3000 minimalno za razliku od nekih kojima je kisa razlog sto ih je u polufinalu kupa 16 na stadionu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Da kao na proslavi titule, jesi li znao da je Ivica šlager suspendovan u jugi za namještanje
-
- Kontakt:
Zamisli polufinale kupa i 16 ljudi na stadionu hahahahaha sramota.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- Tristan
- Kontakt:
Kao da ovi u Doboj Kaknju kao imaju nesto od toga.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
zaboravljaš krupu, proslave titule..
al dobro šlager je šlager pjenušavi šampanjac iz usta
al dobro šlager je šlager pjenušavi šampanjac iz usta

Mislim da se negdje spominjalo od sezone 2021/2022
-
- Kontakt:
Zaboravljas prosjecnu posjecenost. Ne zaboravljam proslave titula i tu nas je najvise bilo. Al dobro ne cudi me od vas koji vjerujete da je top precke razvaljivao.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Finale kupasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:263000 minimalno za razliku od nekih kojima je kisa razlog sto ih je u polufinalu kupa 16 na stadionu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Haha cuj bod, bas si skroman...pocni razmisljati u smijeru 0 bodeva u vasu korist. Da se malo bolje razmislilo, mogli ste u Petak slaviti titulu, ovako kes na stol ili 0 bodeva. Petak je dan za trgovanje vazda bio90minut je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:21I šta kazes lijepi moj ako vas išamaramo u kupu dolazimo vam na volej - Tušanj gdje ce te goriti kakvog si mišljenja danas ovog vrelog ponedjeljka 5 dana prije utakmice da li nam kidate bod jer vas nismo pustili u kupu?elvirbaljic je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:20Nemoj zezati, minimalno 200 iz Krupe, uspio bi domacin "sabrati" 101 da predju tu cifru.

Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:47Finale kupasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:263000 minimalno za razliku od nekih kojima je kisa razlog sto ih je u polufinalu kupa 16 na stadionu.
![]()
Sjecam se dobro ja te tekme i vidis da nju nisam ni spomenuo. Da vi ne osvojite ligu sad i da se igra finale kup mislis da bi vas bilo vise. Bilo bi vas duplo manje. Ne kazem ja nijedan klub u BiH nema narocito osvjestene navijace lupam ni blizu kao sto ima Hajduk. Vecina ljudi u BiH koji se smatraju navijacima su tu radi rezultata ali ako pogledamo unazad 25 godina najvecu podrsku su dobijali igraci Želje i to je nesto sto se ne moze osporiti. A da te pitam sto nista ne kazes na polufinale kupa kad ste bili prvi u ligi i pred duplom krunom prvoj u historiji kluba, igrali ste protiv Sloge Crnjelevo a bilo vas je 16. Na to nemas komentar ili?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
elvirbaljic je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:51Haha cuj bod, bas si skroman...pocni razmisljati u smijeru 0 bodeva u vasu korist. Da se malo bolje razmislilo, mogli ste u Petak slaviti titulu, ovako kes na stol ili 0 bodeva. Petak je dan za trgovanje vazda bio90minut je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:21I šta kazes lijepi moj ako vas išamaramo u kupu dolazimo vam na volej - Tušanj gdje ce te goriti kakvog si mišljenja danas ovog vrelog ponedjeljka 5 dana prije utakmice da li nam kidate bod jer vas nismo pustili u kupu?elvirbaljic je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:20
Nemoj zezati, minimalno 200 iz Krupe, uspio bi domacin "sabrati" 101 da predju tu cifru.![]()

- Beduin
- Kontakt:
Jel u Krupe i dalje onaj teren s umjetnom travom?
Vidim i trener Mladosti izjavljuje kako nisu navikli na njihovi podlogu pa pretpostavljam da je ista podloga kao i ranije, a znam da su zabranili umjetnu travu na LP utkmicama i da je Krupa morala renovirati travnjak da bi igrala domace tekme na svom trrenu po ulasku u PL.
Vidim i trener Mladosti izjavljuje kako nisu navikli na njihovi podlogu pa pretpostavljam da je ista podloga kao i ranije, a znam da su zabranili umjetnu travu na LP utkmicama i da je Krupa morala renovirati travnjak da bi igrala domace tekme na svom trrenu po ulasku u PL.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta očekuješ u polufinalu kupa protiv trećeligaša? Ne možeš to porediti nikako. Rezultat poznat jer smo im gore 4 složili, druga postava igrala + kiša a stadion nije pokriven, radni dan.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:52MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:47Finale kupasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:26
3000 minimalno za razliku od nekih kojima je kisa razlog sto ih je u polufinalu kupa 16 na stadionu.
![]()
Sjecam se dobro ja te tekme i vidis da nju nisam ni spomenuo. Da vi ne osvojite ligu sad i da se igra finale kup mislis da bi vas bilo vise. Bilo bi vas duplo manje. Ne kazem ja nijedan klub u BiH nema narocito osvjestene navijace lupam ni blizu kao sto ima Hajduk. Vecina ljudi u BiH koji se smatraju navijacima su tu radi rezultata ali ako pogledamo unazad 25 godina najvecu podrsku su dobijali igraci Želje i to je nesto sto se ne moze osporiti. A da te pitam sto nista ne kazes na polufinale kupa kad ste bili prvi u ligi i pred duplom krunom prvoj u historiji kluba, igrali ste protiv Sloge Crnjelevo a bilo vas je 16. Na to nemas komentar ili?
Ništa specijalno i bilo je malo ljudi ali opet se ne može porediti.

Bilo bi nas duplo manje da ne osvojimo ligu a igramo finale kupa kažeš?
Izvini što je kvaliteta slike loša.
Realnost, Horde zla - finale kupa, završili treći na tabeli.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trza Zeljkan nogom, jos nije izdahnuo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2021, 19:14Šta očekuješ u polufinalu kupa protiv trećeligaša? Ne možeš to porediti nikako. Rezultat poznat jer smo im gore 4 složili, druga postava igrala + kiša a stadion nije pokriven, radni dan.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:52
Ništa specijalno i bilo je malo ljudi ali opet se ne može porediti.
Bilo bi nas duplo manje da ne osvojimo ligu a igramo finale kupa kažeš?
Izvini što je kvaliteta slike loša.
Realnost, Horde zla - finale kupa, završili treći na tabeli.
![]()
Mjesas kruske i jabuke. Rekao sam ti ove sezone da vam titula ispadne iz ruku a osvojite kup da bi vas bilo duplo manje i to garantujem, a ne da osvojite kup nakon sto 7 godina niste nista osvojili.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- svrakino1921
- Kontakt:
Mislio sam ako bude Olimpiku i Krupi igrala pobjeda za opstanakSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 17:51Na Koševu gradski derbi, a na ljepotici derbi donjeg dijela tabele.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 16:08Zadnje kolo
Olimpik-Sarajevo na Kosevu
Zeljeznicar-Krupa na LJEPOTICI
Strasno
Drama
Drama
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel ovo firma Alba odrzava stadion Kosevo
Gledaj ti terena
Odakle vam kosilica
Kako oni misle cat 4 nabit ovdje
Pa ne mogu da vjerujem

U zadnjoj kompletnoj sezoni sa publikom ste bili iza nassarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Zaboravljas prosjecnu posjecenost. Ne zaboravljam proslave titula i tu nas je najvise bilo. Al dobro ne cudi me od vas koji vjerujete da je top precke razvaljivao.
Sigurno sa ovim problemima sto su vas stisli nemate nikakvog uporista da to ikad spomenete, ljudi se iz protesta oprastaju od pisanja po forumu, da ne spominjemo ostalo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sad kad je posjecenost u pitanju gledate zadnju kompletnu sezonu. Sto vam se titula dodjelila ako nije kompletitana sezona? Ako ste vi dobili titulu onda se gleda i posjecenost jer je svako sa svakim igrao je li tako? To vam je bio glavni argument. Igrao je svako sa svakim i kuci i u gostima i mi smo imali najvecu prosjecnu posjecenost.Denchi je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:01U zadnjoj kompletnoj sezoni sa publikom ste bili iza nassarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Zaboravljas prosjecnu posjecenost. Ne zaboravljam proslave titula i tu nas je najvise bilo. Al dobro ne cudi me od vas koji vjerujete da je top precke razvaljivao.
Sigurno sa ovim problemima sto su vas stisli nemate nikakvog uporista da to ikad spomenete, ljudi se iz protesta oprastaju od pisanja po forumu, da ne spominjemo ostalo...
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- svrakino1921
- Kontakt:
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:09Sad kad je posjecenost u pitanju gledate zadnju kompletnu sezonu. Sto vam se titula dodjelila ako nije kompletitana sezona? Ako ste vi dobili titulu onda se gleda i posjecenost jer je svako sa svakim igrao je li tako? To vam je bio glavni argument. Igrao je svako sa svakim i kuci i u gostima i mi smo imali najvecu prosjecnu posjecenost.Denchi je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:01U zadnjoj kompletnoj sezoni sa publikom ste bili iza nassarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Zaboravljas prosjecnu posjecenost. Ne zaboravljam proslave titula i tu nas je najvise bilo. Al dobro ne cudi me od vas koji vjerujete da je top precke razvaljivao.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.