FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ja bih sad potpisao sve do kraja 1:0 da dobijemo pa nek oni idu sa go razlikom 50+
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zato mi nikakva euforija i nije bila nakon derbija jer umalo moždani nisam dobio zbog 3 debila u napadu. Ekipa sa 2 ofanzivna igrača, koji imaju fidbalsku inteligenciju veću od broja cipela, u onakvoj utakmici i rasutom protivniku trpa 6-7 komada hladno. Još je gore što trener o tome i ne razmišlja, a nije ni razmišljao šta znači izgubiti od Borca 0:1, a šta znači 0:2.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:11Ja bi sad potpiso 2 razlike za Borac. Ne bi puno pobjegli sa gol razlikom. Bojim se da će ih nabit 5-6+ razlike i osigurat sebi bolju gol razliku od nas da ih teško stignemo. A vjeruj da će nas ovo kolo zaklat, idealna prilika protiv solidne Tuzle da nam izbiju 2 ili 3 boda.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:01Jel neko misli da je sasvim slučajno Gigović delegiran Krupi?
Zato Krupa u BL idući vikend ide samo zato jer mora.
Mi smo takvi da ćemo dan-dva maximalno pričat o toj krađi i zaboravit ćemo, zato oni to bez problema sve i rade i ako trebadne svirat će penal i kad bi prekršaj bio na 20m od gola, ipak su milioni u pitanju.
Oni ako preuzmu prvo mjesto opet, mi da smo lično Mančester Siti, prvo mjesto nećemo vratit.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zvuci kao teorija zavjere, ali cisto sumnjam da je Vici u interesu da ispanu dva srpska kluba. Realno Borac do prije dva kola nije bio u fokusu za titulu i mi smo ga svojim rezultatima stavili u ulogu kandidata. Vlasnici Krupe su jedni od najjacih ljudi Dodikove stranke i ne treba bjezati od scenaria da oni naprave medjusobni dogovor. Naravno mi u Tuzli trebamo igrati ko da nam je zadnja i kao da je finale LP. UZMI STO TI PRIPADA!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Normalno da je trener uvijek na udaru. Al nije sreca ni mjenjati trenera svaku godinu ili svaku polusezonu.
Ne znam za finansiranje brace Ilic, ali cini mi se da Krupa i Borac i nisu bas u najboljim odnosima. Slicno kao Siroki i Zrinjski, bez obzira sto ih politika spaja.esprit24 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:29Zvuci kao teorija zavjere, ali cisto sumnjam da je Vici u interesu da ispanu dva srpska kluba. Realno Borac do prije dva kola nije bio u fokusu za titulu i mi smo ga svojim rezultatima stavili u ulogu kandidata. Vlasnici Krupe su jedni od najjacih ljudi Dodikove stranke i ne treba bjezati od scenaria da oni naprave medjusobni dogovor. Naravno mi u Tuzli trebamo igrati ko da nam je zadnja i kao da je finale LP. UZMI STO TI PRIPADA!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pa sve evo da uzmemo da ih Borac pusti , ko garantuje Krupi opet opstanak .Pa vece su šanse da Borac osvoji titulu nego da Krupa opstane.esprit24 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:29Zvuci kao teorija zavjere, ali cisto sumnjam da je Vici u interesu da ispanu dva srpska kluba. Realno Borac do prije dva kola nije bio u fokusu za titulu i mi smo ga svojim rezultatima stavili u ulogu kandidata. Vlasnici Krupe su jedni od najjacih ljudi Dodikove stranke i ne treba bjezati od scenaria da oni naprave medjusobni dogovor. Naravno mi u Tuzli trebamo igrati ko da nam je zadnja i kao da je finale LP. UZMI STO TI PRIPADA!
-
- Kontakt:
Ma i ja mislim kao Bordosarajevo da ce Borac natrpati krupu najmanje 3 razlike a i Krupa ce se cuvati za vaznije meceve koji im poslije dolaze protiv direktnih konkurenata
Znaci trebamo se uzdati samo u sebe. Kako nam fali samo jedan bod da sve bude lakse
Znaci trebamo se uzdati samo u sebe. Kako nam fali samo jedan bod da sve bude lakse
Mozda je ta relacija Siroki-Zrinjski bila dok je Borac bio u dubiozi, msm da to sada nije slucaj. Krupa kad bi dobila Borca, nista je vise ne zadrzi na putu ka opstanku. Al kazem ne treba to gledati otici na Tusanj i razbiti Azmirove placene bebe. Znal se satnica utakmice u petak?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ukakili se yebenog simin hana kojeg je danas Olimpik otresao, mi ih vec dva puta izjebali, Mladost itd ne pravite od njih Real Boga vam...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Kakva Krupa , Borac 2:0 uzima , mi moramo dobiti u Tuzli inace bit ce gusto ..
- feniksptica
- Kontakt:
Nema potrebe gledat druge rezultate sad kad smo opet dosli u poziciju da ovisimo sami o sebi. Jednom smo prokockali takvu situaciju, sad ne smijemo
Sto se tice Krupe, ako se oklizne ove godine, uvijek to Vico lagano moze pogurat u 1. ligi RS da se vrati
Sto se tice Krupe, ako se oklizne ove godine, uvijek to Vico lagano moze pogurat u 1. ligi RS da se vrati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Isto govorim, Olimpik, Mladost, Krupa sve to ih izdominiralo u jednoj ili vecem dijelu utakmice. Solidna ekipa jesu, ali ako ih se plasis onda ne trebamo ni bit prvaci. A sad hoce li nas syebat sudija to je drugi par cipela.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
A da malo pišemo o ovoj aukciji vidim 1800km posljednja ponuda.Sad me zanima je li to ona karta od 500km ili?
Nije to ista karta.
Ona sa rednim brojem 1946. je bila 500 KM.
A ovo je karta sa rednim brojem 1. + potpisana lopta sa derbija.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
I u Izraelu nam se stvari poklapaju, Haifa otišla Makabi Tel Avivu na +4. Ako ne osvojimo titulu, nek se uprava kolektivno poubija.
Tuzli ne treba veći motiv od toga da smo ih izbacili iz kupa koji im je bio bliži put do evrope i historijskog rezultata, finale kupa.
Nama ne treba veći motiv od toga da nas pobjeda uveliko približava nastupima u LP, to bi igračima trebao biti dovoljan motiv.
Danas komentator reče da se u petak igra u 15:00, kakav je to penzionerski termin.
Ja bih počeo sa Fanijem i Hebomm na krilima, jaskom u sredini i udarati ih brzom tranzicijom.
Nama ne treba veći motiv od toga da nas pobjeda uveliko približava nastupima u LP, to bi igračima trebao biti dovoljan motiv.
Danas komentator reče da se u petak igra u 15:00, kakav je to penzionerski termin.

Ja bih počeo sa Fanijem i Hebomm na krilima, jaskom u sredini i udarati ih brzom tranzicijom.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- feniksptica
- Kontakt:
Samo da ne bude kise da se s brda gleda u 8k rezoluciji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Potencijalni sastav za TC
.............Mešanović
Velkoski...Mustedanagić..Fanimo
........Pejovic..Đokanović
Hodžić..Dupovac..Adukor..Oremuš
..........Kovačević
oko 60 minute ce sigurno izaci Zizu, Krste ide na AM, a Jukic lijevo.
Mesa i Fanimo isto ne znam hoce moci cijelu utakmicu, isto ce vjerovatno oko 65-70 minute izaci, nisu jos na 100% fizicke spreme..
.............Mešanović
Velkoski...Mustedanagić..Fanimo
........Pejovic..Đokanović
Hodžić..Dupovac..Adukor..Oremuš
..........Kovačević
oko 60 minute ce sigurno izaci Zizu, Krste ide na AM, a Jukic lijevo.
Mesa i Fanimo isto ne znam hoce moci cijelu utakmicu, isto ce vjerovatno oko 65-70 minute izaci, nisu jos na 100% fizicke spreme..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisao sam prije.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Anpa, bhfanatic14, boki86, mnon46, N3R3D, NeSamSafetee, SamoDaKazeem, sekac i 50 gostiju.