90 minuta,nikad necu zaboraviti one majgerije iza nosivog stuba na Piroti

Ako mislis na Jogee poceraj aktuelan je jos
Ma pricali smo o tome više puta isto jeste aktuelan, al' u verziji od 3 minuta originalna je oko 7.
Ima.tu svasta,joge je samo slag na tortu.90minut je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:51Ma pricali smo o tome više puta isto jeste aktualan, al' u verziji od 3 minuta originalna je oko 7.![]()
Ma ono je sramota velika, a Travnik nešto najjace ikad pisao sam nekoliko puta samo meni je i dan danas u glavi kako lik na vrhu tribine se pretvara da udara drota nogom u glavu koji je iza debelog zida.mma_hz je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:52Ima.tu svasta,joge je samo slag na tortu.
Nego sto se robijasi povukose nakon ovog Zavidovackog hools napada.Nema ih da pricaju o kodeksima..
Joj sjecam se da je bio neki video kompilacija, kad rade sklekove na tribini i kad onaj robijas pokazuje mae geri...mma_hz je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:52Ima.tu svasta,joge je samo slag na tortu.
Nego sto se robijasi povukose nakon ovog Zavidovackog hools napada.Nema ih da pricaju o kodeksima..
Sema kawasakiiiiiiii an annnnnnnnn
Ma kume kad sam vidjeo ono izivljavanje nad onim nesrecnicima a prije toga ste davili 3 stranice o kodeksima neda mi se s vama raspravljati Bgm.Nadji nekog drugog Avengersu.Steelman je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:06@mma_hz
Kad vec branis nacin ove akcije Manijaka sto se onda povuce za detalj koji sam te pitao?
Inace Zavidovicane jest glupo napadati. Realnost je ta da ko se zeli dokazati, zna gdje se vrijedi dokazivati. Zavidovici su nekad imali Rockerse, koji su bili zanimljivi za nizu ligu, ali sad to napadati bas nema svrhe.
Meni nije jasno kako niko ranije nije postavio ovaj klip i ismijavao ih ili sam ja totalno fullio, a teško da jesam jer stvarno citam sve.mma_hz je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:09Ma kume kad sam vidjeo ono izivljavanje nad onim nesrecnicima a prije toga ste davili 3 stranice o kodeksima neda mi se s vama raspravljati Bgm.Nadji nekog drugog Avengersu.Steelman je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:06@mma_hz
Kad vec branis nacin ove akcije Manijaka sto se onda povuce za detalj koji sam te pitao?
Inace Zavidovicane jest glupo napadati. Realnost je ta da ko se zeli dokazati, zna gdje se vrijedi dokazivati. Zavidovici su nekad imali Rockerse, koji su bili zanimljivi za nizu ligu, ali sad to napadati bas nema svrhe.
Ne bi ga nije nasao da nisam upratio tvoju i od rodjenog pricu90minut je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:12Meni nije jasno kako niko ranije nije postavio ovaj klip i ismijavao ih ili sam ja totalno fullio, a teško da jesam jer stvarno citam sve.mma_hz je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:09Ma kume kad sam vidjeo ono izivljavanje nad onim nesrecnicima a prije toga ste davili 3 stranice o kodeksima neda mi se s vama raspravljati Bgm.Nadji nekog drugog Avengersu.Steelman je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:06@mma_hz
Inace Zavidovicane jest glupo napadati. Realnost je ta da ko se zeli dokazati, zna gdje se vrijedi dokazivati. Zavidovici su nekad imali Rockerse, koji su bili zanimljivi za nizu ligu, ali sad to napadati bas nema svrhe.![]()
Kume pusti suplju, uhvatio si se jednog, pa kad te ne ide presao na drugo. Rekao bi covjek kako pokusavas dokazati nesto njihovo jos i da si Manijak. Licno sam uvijek za normalno navijacko razmisljanje, za primjenu kodeksa sto je vise moguce, jer to je zdravija scena, ali ocito s tobom ne vrijedi o tom raspravljati. Pitam te fino da vidis da nije bas tako kako si objasnio, jer se ljudi primaju na svasta, a ti se igras avengersa. Ne moras.mma_hz je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:09Ma kume kad sam vidjeo ono izivljavanje nad onim nesrecnicima a prije toga ste davili 3 stranice o kodeksima neda mi se s vama raspravljati Bgm.Nadji nekog drugog Avengersu.Steelman je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:06@mma_hz
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, denimen99, Direktorcic, fks74, Giuseppe1, insimadop, Lokomotifa, Rule_hz i 45 gostiju.