NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2020/2021
O jbte Kidd. Daj radije Stottsa ostavi
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Report: LeBron James ‘probably can’t’ get ankle healthy until offseason, will have to play with discomfort in playoffs
Ti si novi ovdjeFelixians4 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 17:59To je istina da je Wiggins dobar. Ali osporavati Stepha,čemu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Felixians4
- Kontakt:
da. ma ništa od lakersa ove godine. po meni full otvorene obje konferencije s favoritima BKN I LAC.
Vildoza - cool. Nisam mislio da Thibs cijeni neamere. On će se uklopiti extra u grindanje. Vildoza MVP of ACB Finals last year. Nuggets guard Facundo Campazzo won it the year before. Ipak, Bolmara su isto mogli zadržati.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jokic ugasi New York vec u prvoj četvrtini, 24pts

Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 06 maj 2021, 03:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Jokic 24 poena za 12min 
Kako igra ovaj Russ strasno,ovo sto on radi iz noci u noc nije normalno.
Ovi Wizardsi ce se na kraju dokopati do 8-og mjesta na Istoku

Kako igra ovaj Russ strasno,ovo sto on radi iz noci u noc nije normalno.
Ovi Wizardsi ce se na kraju dokopati do 8-og mjesta na Istoku
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ponadah se dobroj kosarci u Denveru, uzalud...
Ovo je negledljivo. Vucaranje preplacenih mrcina po parketu. Razumem i da je duga sezona, da je nemoguce drzati visoku koncentraciju u kontinuitetu, ali ovakav odnos prema odbrani i pristup kosarci od strane Niksa ne bi prosao ni na zagrevanju pred derbi druge lige Malte (ako to uopste i postoji).
Nikola potrcao nije, ubacio je ovim baksuzima 25 poena u par minuta. Srecom pa su NBA PO i rad u reprezentaciji pred vratima gde vlada ozbiljniji odnos prema igri/poslu.
Ovo je negledljivo. Vucaranje preplacenih mrcina po parketu. Razumem i da je duga sezona, da je nemoguce drzati visoku koncentraciju u kontinuitetu, ali ovakav odnos prema odbrani i pristup kosarci od strane Niksa ne bi prosao ni na zagrevanju pred derbi druge lige Malte (ako to uopste i postoji).
Nikola potrcao nije, ubacio je ovim baksuzima 25 poena u par minuta. Srecom pa su NBA PO i rad u reprezentaciji pred vratima gde vlada ozbiljniji odnos prema igri/poslu.
Zadnja izmjena: EpateguiHuleteti, dana/u 06 maj 2021, 04:16, ukupno mijenjano 1 put.
Da samo što ti igraju jednom u sedmici dok ovi igraju svaki 2 dan.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑06 maj 2021, 04:11Ponadah se dobroj kosarci u Denveru, uzalud...
Al' vjeruj i ja se iznenadim nekad, a boli ih kita može im se.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Igra se trenutno i u Evropi skoro svaki drugi dan, sto u EL, sto u jacim ligama i gledamo odlicnu kosarku za budzete s kojima doticni klubovi raspolazu.90minut je napisao/la: ↑06 maj 2021, 04:15Da samo što ti igraju jednom u sedmici dok ovi igraju svaki 2 dan.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑06 maj 2021, 04:11Ponadah se dobroj kosarci u Denveru, uzalud...
Ovo je vise stvar glave. Primer gde na radnom mestu odbijas da izvrsavas svakodnevne obaveze. Losa reklama. Naravno, ne kritikujem NBA, nego ekskluzivno pristup jedne od ekipa od koje se s pravom ocekivalo mnogo vise veceras.
Cuvaju se povreda i ovako rizikuju dosta skontaj kako bi bilo da svaku utakmicu idu 100%..EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑06 maj 2021, 04:22Igra se trenutno i u Evropi skoro svaki drugi dan, sto u EL, sto u jacim ligama i gledamo odlicnu kosarku za budzete s kojima doticni klubovi raspolazu.90minut je napisao/la: ↑06 maj 2021, 04:15Da samo što ti igraju jednom u sedmici dok ovi igraju svaki 2 dan.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑06 maj 2021, 04:11Ponadah se dobroj kosarci u Denveru, uzalud...
Ovo je vise stvar glave. Primer gde na radnom mestu odbijas da izvrsavas svakodnevne obaveze. Losa reklama. Naravno, ne kritikujem NBA, nego ekskluzivno pristup jedne od ekipa od koje se s pravom ocekivalo mnogo vise veceras.
Jedan je Westbrook realno zato ga i gotivim oduvijek.
Westbrook je na spidu
Steta sto Wizardsi ne dobise ovo imali su dobru priliku da dodju i do 8-og mjesta
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ma jasno mi je druze. Razumem. Ali u par akcija Denvera bilo je degutantno posmatrati da cela petorka koja je postavila odbranu bukvalno statira, ne krece se ni milimetar, kao da cunjeve napadas sa vrha kapice.
Sada je to malo intenzivnije, Gibson je prodrmao ekipu, ali ne menja celokupno previse utisak.
Kada smo kod Wizardsa, za mene i dalje razocaravajuca sezona. Mnogo se vise ocekivalo. Kritican sam jer mi je draga fransiza, voleo sam te rudimentarne fransize poput Buleca, Sansa, Blejzersa, SuperSoniksa svojevremeno.
Sada je to malo intenzivnije, Gibson je prodrmao ekipu, ali ne menja celokupno previse utisak.
Kada smo kod Wizardsa, za mene i dalje razocaravajuca sezona. Mnogo se vise ocekivalo. Kritican sam jer mi je draga fransiza, voleo sam te rudimentarne fransize poput Buleca, Sansa, Blejzersa, SuperSoniksa svojevremeno.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
1/4 je i kostala NYK boljeg rezultata veceras,druge dvije su u egalu
- Felixians4
- Kontakt:
I baš si ubo Knickse za kritiku oko pristupa i obrane. Ubod ko u g....
Preporod Hawksa. Mcmillan popravio sve što je L.Piere usra i djeluju naštimani, u sjajnoj formi,a bez huntera već ohoho.
Preporod Hawksa. Mcmillan popravio sve što je L.Piere usra i djeluju naštimani, u sjajnoj formi,a bez huntera već ohoho.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.