FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

voltron30
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la voltron30 » 07 maj 2021, 22:17

delinjo je napisao/la:
07 maj 2021, 22:06
voltron30 je napisao/la:
07 maj 2021, 22:02
delinjo je napisao/la:
07 maj 2021, 21:58
E cuj kladionica,igraci nam hodati ne mogu,umrli u 60 minuti ali ljudi o kladionici pricaju,najgora ekipa lige i to ubjedljivo,da ima jos 10 kola do kraja ispali bi glat..
Stoji to brate, ali tri gola primiti, a ne zna se gdje je odbrana smjesnija ispala. Smrdi meni ovo. Sto neko napisa na FB, mi vise ne znamo koji ce igrac sabotirat. Jadni Baka se sturi da nadje normalan sastav i svaki put ga izje*bu.
Ne mogu voltrone moj,pa prije naseg gola ljudi promasili 3 zicera ,ne mogu nasi ispratiti,niti kvaliteta niti snage,svaka lopta izmedju stopera je sansa za njih,da su oni bili i u prvom ozbiljni tekma bi davno bila rijesena,znam ja da je nama sad da se vadimo te na plate,kladionicu i svasta nesto ali realnost je da ovdje nema minimum kvaliteta.

Pa malog Gasala sa 18 godina grcevi uhvatili,o cemu mi pricamoi ?
Ma ima tu spoj svega. Oni jesu kante od igrača, to stoji. Ali ovakve pacerske golove primati... Nisam vise pametan. Znam samo da publika moze na stadion da bi bila atmosfera linča. Ovo više ne vodi nigdje osim u totalnu apatiju ili nasilje. Na dobro neće izać'.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 07 maj 2021, 22:17

Jedina pozitivna stvar je "guranje" Subašića, Gasala, Hrelje.
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 maj 2021, 22:18

Franeee Nabijeeeem te.

DaBogdo vam za lijeka trebalo svima. U najgorim mukama 5 plata za lijeka uzeli. **** vam sve
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

footballfan1921
Kontakt:

Post Postao/la footballfan1921 » 07 maj 2021, 22:18

Ritamreda je napisao/la:
07 maj 2021, 22:16
Halo debilko ostavljas postove gdje se ismijava grupa, a moje brises.
tebi nije za ismijavanje ovo?

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 07 maj 2021, 22:19

Ne znam ko je veci levat mi sto kontamo svaki vikend da ce ovi bogalji nekog pobjedit ili kladionice sto na nase protivnike stavljaju visoke kvote
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 maj 2021, 22:20

Slišković nakon šokantnog poraza: Depresivan sam, bilo šta da kažem ne bi bilo u redu, pogrešno bi se moglo shvatiti

Plavi su večeras na Grbavici doživjeli težak poraz od Širokog Brijega rezultatom 3:1, te tako i 12. utakmicu zaredom završio kao bez upisane pobjede.

Nakon utakmice održana je press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio trener Željezničara Blaž Slišković.

- Složio bih se, prvih 45 minuta je bio egal, nije bilo izrazitih prilika ni s jedne ni s druge strane. Prije primljenog gola, Široki je imao dvije mrtve šanse gdje nas je golman spasio, iz jednog prekida smo iznenađujuće dali gol jer nismo u tom momentu očekivali da možemo nešto više uraditi. Kao da neko ugasi struju i nestane svjetla kod mojih igrača kada daju gol. Individualna greška rezultirala je izjednačenjem gostiju, drugi gol prekid gdje smo znali da je Široki opasan, treći da ne govorim. Sve u svemu sasvim zasluženo, moj kolega neće da bude objektivan iz kurtoazije prema meni ili prema klubu, ali nema prigovora na pobjedu Širokog. Imali smo priliku, ali nažalost nismo uspjeli. Čestitke na fer i korektnoj utakmici i Širokom na zaslužena tri boda, rekao je Slišković, te zatim dodao:

- U ovom trenutku sam u takvom depresivnom stanju, razočaran sam. Bilo šta da kažem ne bi bilo u redu, pogrešno bi se moglo shvatiti, ali ćemo u ovom periodu morati sjesti i prorešetati igrački kadar i vidjeti na koga možemo računati sljedeće sezone. 15 igrača ističu ugovori ili su na posudbi. Oko mog ostanka će se pitati Uprava, a kada oni kažu šta na ljeto, onda ću i ja dati konačan odgovor, ističe Slišković.

- Ja sam već isprobao neke nove igrače sa ciljem da dobijem utakmicu, daleko od toga da mi je cilj da tek isprobam igrače. Cilj mi je da mladi igrači steknu iskustvo i da vidim kako se ponašaju pod pritiskom. Za svakog igrača mladog prvenstveno je ovakva utakmica pritisak. Dosad je skoro svako igrao tako da ću probati, a i u svakoj idućoj utakmici pripremiti ekipu na pozitivan rezultat. Nadali smo se da će biti kvalitetnije nego inače, ali nije bilo, nastavio je trener Željezničara.

- Ja nisam pravio kostur ove ekipe odnosno nisam dovodio ove igrače tako da je veoma teško odnosno nezahvalno da iznosim ko zaslužuje, a ko ne zaslužuje. Sačekajte ljeto, sačekajte posljednju utakmicu i čut ćete moje mišljenje koje ću ja prenijeti vama i Upravi. Psihološki momenat u kolektivnom sportu je izuzetno bitan. Kada se uvuče strah od poraza teško se toga riješiti. Ja sam se nadao da će mojim dolaskom taj strah vremenom izaći iz njih, pa da se osjećaju komotno i da igraju onako kako najbolje mogu, ali tri utakmice smo vodili, triput smo izgubili samo u Bijeljini smo igrali neriješeno. Čim primimo gol uvuče se strah što ima utjecaja na našu igru. Dan-dva nakon posljednje utakmice ćete čuti moje mišljenje ko je za Željezničar, a ko nije, poručio je Baka.

O povredi Gasala kaže da nije ništa ozbiljno.

- Gasala su uhvatili grčevi, ništa strašno. Dečko je dao maksimum u ovom trenutku, nije mogao više i to je to, ističe Slišković.

Slišković ističe da mu još nije ispunjeno obećanje koje je dobio od uprave kluba.

- Ja radim svoj posao, imao sam obećanje, vjerujem da će se to ispuniti, ali vrijeme prolazi od utakmice do utakmice. Nisam ja adresa za to pitanje. Neka neko iz Uprave odgovori. Mislim da ljudi koji vode klub pokušavaju da izvuku klub iz krize, koliko uspijevaju u tome, pokazuju rezultati. Ovo je rezultat moj i mojih igrača i sigurno da smo mi najodgovornniji, ali treba sve da funkcioniše, od čistača, pa do predsjednika kluba,
zaključio je Slišković.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 07 maj 2021, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 07 maj 2021, 22:21

Kakav igracki kadar je spodoba sastavila:
Golmani za Druge Lige Juga,Eric iz Zvijezde 09 dosao koja je ispala,Muftic 160 cm :urnebes: ,Bender iz najgore ekipe druge lige Hrvatske :urnebes:
Blazevic antitalenat iz Celika koji je osao u kantonalnu :urnebes:
Stevanovic koji ne zna centrirati 5 godina :urnebes:
Milicevic dosao iz Dubrava iz druge lige Hrvatske :urnebes:
Sehic talenat :urnebes:
Kosoric 36 godina :urnebes:
Miletic iz Celika :urnebes:
Celikovic :urnebes:
Bojo :urnebes:
Veselinovic krilo a gola nije dao 3 godine :urnebes:
Juricic,pa ima ih bolji u kantonali :urnebes:
Stilic sa svojom k.boljom :urnebes:
Mujezinovic,Alispahic,Bekric penzioner :urnebes:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 07 maj 2021, 22:23

plavousrcu je napisao/la:
07 maj 2021, 22:01
timpramosavePla je napisao/la:
07 maj 2021, 21:59
plavousrcu je napisao/la:
07 maj 2021, 21:55
Kakvu moc ima taj Amar. Od varata do vrata sa puskom ide i tjera ljude u Upravu. Onda kad njih natjera baca se na clanove Skupstine. Njih ima vise pa onda i Mema uzima pusku kako bi ih natjerali da glasaju za ove sto su ih prije natjerali.
Ko je skupio ove igrace?
Ti igraci su dok smo im dugovali tri umjesto desam plata bili drugi na tabeli. Mi bili nezadovoljni, je.bavali im majke invalidske. Evo i Ikica cemo sad napraviti invalidom, a to sto nismo bili u stanju platiti mu za gorivo da dodje na pocetak priprema i srediti papire da ne propusta utakmicu je ok.
Ko je doveo te iste ljude u upravu?

dibidus1921
Kontakt:

Post Postao/la dibidus1921 » 07 maj 2021, 22:24

Ne boli poraz koliko boli izdaja...
S JUGA SE PJESMA ORI, BORI SE ŽELJO BORI !

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 07 maj 2021, 22:24

Duše drage u upravi i oko kluba prodajte vi pomocni uzmite sebi **** klub.
Mjau !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 maj 2021, 22:24

Slišković ističe da mu još nije ispunjeno obećanje koje je dobio od uprave kluba.

- Ja radim svoj posao, imao sam obećanje, vjerujem da će se to ispuniti, ali vrijeme prolazi od utakmice do utakmice. Nisam ja adresa za to pitanje. Neka neko iz Uprave odgovori. Mislim da ljudi koji vode klub pokušavaju da izvuku klub iz krize, koliko uspijevaju u tome, pokazuju rezultati. Ovo je rezultat moj i mojih igrača i sigurno da smo mi najodgovornniji, ali treba sve da funkcioniše, od čistača, pa do predsjednika kluba,
zaključio je Slišković.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 07 maj 2021, 22:24

Spavas li mirno Samire Cericu :urnebes:
Pročepit će negdje.

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 07 maj 2021, 22:26

Obavezno dati novi ugovor Sliškoviću, čovjeku je očigledno stalo. Najmanje je ovdje do njega.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 07 maj 2021, 22:26

braco je napisao/la:
07 maj 2021, 22:24

zaključio je Slišković.
Baki je to bio osnovni uslov za dolazak. Ako mu nisu ispunili taj uslov onda ne znam sta jos radi u klubu. U sustini djeluje da je karakteran i principijelan kao i igraci koje vodi..
Pročepit će negdje.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 maj 2021, 22:27

braco je napisao/la:
07 maj 2021, 22:20
Slišković nakon šokantnog poraza: Depresivan sam, bilo šta da kažem ne bi bilo u redu, pogrešno bi se moglo shvatiti

Plavi su večeras na Grbavici doživjeli težak poraz od Širokog Brijega rezultatom 3:1, te tako i 12. utakmicu zaredom završio kao bez upisane pobjede.

Nakon utakmice održana je press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio trener Željezničara Blaž Slišković.

- Složio bih se, prvih 45 minuta je bio egal, nije bilo izrazitih prilika ni s jedne ni s druge strane. Prije primljenog gola, Široki je imao dvije mrtve šanse gdje nas je golman spasio, iz jednog prekida smo iznenađujuće dali gol jer nismo u tom momentu očekivali da možemo nešto više uraditi. Kao da neko ugasi struju i nestane svjetla kod mojih igrača kada daju gol. Individualna greška rezultirala je izjednačenjem gostiju, drugi gol prekid gdje smo znali da je Široki opasan, treći da ne govorim. Sve u svemu sasvim zasluženo, moj kolega neće da bude objektivan iz kurtoazije prema meni ili prema klubu, ali nema prigovora na pobjedu Širokog. Imali smo priliku, ali nažalost nismo uspjeli. Čestitke na fer i korektnoj utakmici i Širokom na zaslužena tri boda, rekao je Slišković, te zatim dodao:

- U ovom trenutku sam u takvom depresivnom stanju, razočaran sam. Bilo šta da kažem ne bi bilo u redu, pogrešno bi se moglo shvatiti, ali ćemo u ovom periodu morati sjesti i prorešetati igrački kadar i vidjeti na koga možemo računati sljedeće sezone. 15 igrača ističu ugovori ili su na posudbi. Oko mog ostanka će se pitati Uprava, a kada oni kažu šta na ljeto, onda ću i ja dati konačan odgovor, ističe Slišković.

- Ja sam već isprobao neke nove igrače sa ciljem da dobijem utakmicu, daleko od toga da mi je cilj da tek isprobam igrače. Cilj mi je da mladi igrači steknu iskustvo i da vidim kako se ponašaju pod pritiskom. Za svakog igrača mladog prvenstveno je ovakva utakmica pritisak. Dosad je skoro svako igrao tako da ću probati, a i u svakoj idućoj utakmici pripremiti ekipu na pozitivan rezultat. Nadali smo se da će biti kvalitetnije nego inače, ali nije bilo, nastavio je trener Željezničara.

- Ja nisam pravio kostur ove ekipe odnosno nisam dovodio ove igrače tako da je veoma teško odnosno nezahvalno da iznosim ko zaslužuje, a ko ne zaslužuje. Sačekajte ljeto, sačekajte posljednju utakmicu i čut ćete moje mišljenje koje ću ja prenijeti vama i Upravi. Psihološki momenat u kolektivnom sportu je izuzetno bitan. Kada se uvuče strah od poraza teško se toga riješiti. Ja sam se nadao da će mojim dolaskom taj strah vremenom izaći iz njih, pa da se osjećaju komotno i da igraju onako kako najbolje mogu, ali tri utakmice smo vodili, triput smo izgubili samo u Bijeljini smo igrali neriješeno. Čim primimo gol uvuče se strah što ima utjecaja na našu igru. Dan-dva nakon posljednje utakmice ćete čuti moje mišljenje ko je za Željezničar, a ko nije, poručio je Baka.

O povredi Gasala kaže da nije ništa ozbiljno.

- Gasala su uhvatili grčevi, ništa strašno. Dečko je dao maksimum u ovom trenutku, nije mogao više i to je to, ističe Slišković.

zaključio je Slišković.
Korektan Baka.Tri puta vodili, uzeli bod. Nisam razmisljao o tome dok ne procita. Meni danas utakmica posluzila svrsi, nista ne ocekujem odavno i nije losa stvar sto Baka miksa. Opet kazem, nas najmanji problem su trenutni rezultati, nas problem je kako u junu doci do nekoliko stotina hiljada zive love i izmiriti dio dugovanja da ne strahujemo od kazni, oduzimanja bodova i izbavicanja iz Premijer lige.

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 07 maj 2021, 22:30

PICHKE JEDNE !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 07 maj 2021, 22:31

CERICU ODLAZI MAJKU TI **** SVOJU, **** TI TOKENI I VIDEO PORUKE FAMILIJU
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 maj 2021, 22:32

footballfan1921 je napisao/la:
07 maj 2021, 22:18
Ritamreda je napisao/la:
07 maj 2021, 22:16
Halo debilko ostavljas postove gdje se ismijava grupa, a moje brises.
tebi nije za ismijavanje ovo?
Za ismijavanja normalno. I TO SVAKI DAN.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 07 maj 2021, 22:33

Ima li kakvih majica za prodati ili privjesaka Manijaci,a? :kafa:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 07 maj 2021, 22:34

WOLF20 je napisao/la:
07 maj 2021, 22:31
CERICU ODLAZI MAJKU TI **** SVOJU, **** TI TOKENI I VIDEO PORUKE FAMILIJU
:plac: ovom Ceric smeta a mi smo pukli ko kokice

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.