Valja citavo ljeto trpiti i neJmati sta napisati eo sljedeceg poraza

Nisam znao da je Borac kao gvardiolina Barcelona dok ne procitas ovde misljenje o njima
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E pazi sad.ajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2021, 01:06Ma brate imas milion primjera gdje se ljudi i ne usavrse dobro sto se tice licenci i tog skolovanja ali su vrhunski treneri.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:57Nije losa opcija al prvo da se malo usavrsi oko tog posla,licence i sve to,mozda za godinu dvije probati..ajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:48
**** mater ali ja bi sa Ahmom pokusao od sljedece sezone. Ne znam kakav je sa tim licencama ali pun mi khurac vise ovih domacih polovnjaka. Jako trenersko ime svakako necemo dovesti. Ahmo je idealna prilika da pokusamo sa mladim trenerom. Svakako je napadac preferirat ce ofanzivu a i nas je covjek osjeca dres i grad. Ne znam opet ali ja licno bih pokusao nema se sta izgubiti.
Ne moras imati sve licence niti moras biti extra fudbaler da bi bio dobar trener.
Prvi napamet mi pada Dejan Stankovic bez dana trenerskog iskustva covjek igra egal tekme sa Milanom a Zvezda izgleda nahanuto i igra napadacki. Imas masu primjera u svijetu.
Ahmo mi izgleda kao neko ko zna kako izvuci maximum od igraca.
Ja bih volio za pocetak da bude pomocni trener nekome,mozda Dudic i on da pokusajuajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2021, 01:06Ma brate imas milion primjera gdje se ljudi i ne usavrse dobro sto se tice licenci i tog skolovanja ali su vrhunski treneri.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:57Nije losa opcija al prvo da se malo usavrsi oko tog posla,licence i sve to,mozda za godinu dvije probati..ajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:48
**** mater ali ja bi sa Ahmom pokusao od sljedece sezone. Ne znam kakav je sa tim licencama ali pun mi khurac vise ovih domacih polovnjaka. Jako trenersko ime svakako necemo dovesti. Ahmo je idealna prilika da pokusamo sa mladim trenerom. Svakako je napadac preferirat ce ofanzivu a i nas je covjek osjeca dres i grad. Ne znam opet ali ja licno bih pokusao nema se sta izgubiti.
Ne moras imati sve licence niti moras biti extra fudbaler da bi bio dobar trener.
Prvi napamet mi pada Dejan Stankovic bez dana trenerskog iskustva covjek igra egal tekme sa Milanom a Zvezda izgleda nahanuto i igra napadacki. Imas masu primjera u svijetu.
Sve do sad sto si branio je otiso u qurac. Nemoj vise ziv bio, samo lud covjek ne mijenja misljenje ili ti egoista.
Da li bi ti ozbiljno smijenio trenera u tom trenutku koji je imao polusezonu bez poraza, i playoff LE?holyman je napisao/la: ↑08 maj 2021, 01:14E pazi sad.ajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2021, 01:06Ma brate imas milion primjera gdje se ljudi i ne usavrse dobro sto se tice licenci i tog skolovanja ali su vrhunski treneri.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:57
Nije losa opcija al prvo da se malo usavrsi oko tog posla,licence i sve to,mozda za godinu dvije probati..
Zamisli da nas je ahmo preuzeo na zimu, bjezis svim konkurentima dvocifren broj bodova, otjeras chetu koji nas godinu vuce na dno, sa ahmom zadrzis prednost koju je nemoguce izgubiti i uzmes duplu krunu.
Svi bi se kleli u nas i novo trenersko ime, region bi brujio o tome, a mi dobili mladog trenera sa vec 6-7 mjeseci iskustva vodjenja ekipe.
Mnogo stvari se ovdje unaprijed pisalo sta ce biti, ali je ova smijesna uprava totalno slijepa kao i vecina foruma.
Realno niko nije znao da ce se bas ovakve stvari desavati, ili je mali jako mali broj vas to nagovjestavao.holyman je napisao/la: ↑08 maj 2021, 01:14E pazi sad.ajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2021, 01:06Ma brate imas milion primjera gdje se ljudi i ne usavrse dobro sto se tice licenci i tog skolovanja ali su vrhunski treneri.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:57
Nije losa opcija al prvo da se malo usavrsi oko tog posla,licence i sve to,mozda za godinu dvije probati..
Zamisli da nas je ahmo preuzeo na zimu, bjezis svim konkurentima dvocifren broj bodova, otjeras chetu koji nas godinu vuce na dno, sa ahmom zadrzis prednost koju je nemoguce izgubiti i uzmes duplu krunu.
Svi bi se kleli u nas i novo trenersko ime, region bi brujio o tome, a mi dobili mladog trenera sa vec 6-7 mjeseci iskustva vodjenja ekipe.
Mnogo stvari se ovdje unaprijed pisalo sta ce biti, ali je ova smijesna uprava totalno slijepa kao i vecina foruma.
Velkoski SD.ajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2021, 01:06Ma brate imas milion primjera gdje se ljudi i ne usavrse dobro sto se tice licenci i tog skolovanja ali su vrhunski treneri.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:57Nije losa opcija al prvo da se malo usavrsi oko tog posla,licence i sve to,mozda za godinu dvije probati..ajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:48
Ja isti govorim stoput sta se radi sa sudijama, ali brate sramota je sramota. Olimpik osvojio isto bodova kao mi. Nakon Borca sam bio apsolutno za smjenu Vinka. COVJEK DEFINITIVNO NE ZNA STA RADI I NIJE ZA NAS. Kada ti treba ovoliki pritisak sa svih strana da skontas kako nesto treba promijeniti onda si ti nula od trenera. Daj bilo kojeg drugog trenera iz nase lige i od 1.3. bi sigurno osvojio mnogo vise bodova od Vinka.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:39Isto bodova kao Olimpik i u 3 boda sa Mladosti, Krupom i Slobodomvedinjo98 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:11Da podsjetim i ja tebe i ostale kolege forumase. Remijem na toj utakmici bi imali +6 u odnosu na Borac, a pobjedom gotovo nevjerojatnih +9 nad Borcem i +8 u odnosu na Velez. Znaci hladno jedna utakmica. Eto zato postoje utakmice od 6 bodova. Znaci opusteno skroz.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:51
Samo da podsjetim da mi o ovome sad ne bi pričali da je stručnjak na klupi bio sposoban da izgubi samo 1 razlike od Borca.
(NEBESA TI YEBEM KAKO TO ZVUČI: TREBA DA NE IZGUBIŠ VIŠE OD 1 RAZLIKE NA KOŠEVU DA BI IMAO BOLJI MEĐUSOBNI I TI IZGUBIŠ 2 RAZLIKE. PA TO JE GORE OD SLOBODE U KUPU 2016)
I jos skontaj Siroki u gostima, Zrinjski kuci, Zeljo na Grbavici. Te uvodne utakmice sve sudjenje cak i u nasu korist. Dva crvena protiv Skutora i SB.![]()
Jel ima još neko da misli da je FK Sarajevo bez Tatara i Rahmanovića nivo Olimpika i da je ovo sve zbog toga i sudija, a nije zbog trenera?
Upravo to. Nema tu nekog najveceg problema kao sto bi neki isticali. Sve to sto si nabrojao se udruzilo....
I hajd sto nas yebu brate, ali sto ga ne vade nikako, da bar dahnemo koje kolo...Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 maj 2021, 02:02Tacno im se osladilo i ovo bez navijaca, radi ko sta hoce!
Ma iznenadit ce ih smetljari s one strane Miljacke ili zrinjski!joker90 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 02:19I hajd sto nas yebu brate, ali sto ga ne vade nikako, da bar dahnemo koje kolo...Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 maj 2021, 02:02Tacno im se osladilo i ovo bez navijaca, radi ko sta hoce!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Bejker, bordobijeli, nedimmmm1337, PeppermintSA, Proximic, rimljanin90, skoJaa, ubipara, Vrhbosnian i 68 gostiju.