FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dali vi vjerujete kondukteru Lalovicu na rijec, gdje moze da kaze ja sam to mislio na dvokruzni sistem ondnosno 4 rokruzni a upravu je evo VIDITE na papiru pise golovi u gostima..
Klub treba od saveza trazit tacne propozicije dokumentovano i javno objasnjeno, da nebi bilo iznenadjenja..
Danas rezultat borca je sumnjiv
Klub treba od saveza trazit tacne propozicije dokumentovano i javno objasnjeno, da nebi bilo iznenadjenja..
Danas rezultat borca je sumnjiv
Rahmanovic 3. utakmica punih 90 minuta i prije toga jedna 70ak.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma imas izjavu od predsjednika takmicarske komisije Laleta, koju je dao posle utakmice sa Borcem 0 2 .ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:12Mislim da je vjerovatnije da neko ko je sastavljao pravilnik nije vodio racuna o detaljima...po ovome sto pise u pravilniku gleda se gol razlika s tim sto golovi na strani vaze duplo u svim utakmicima. Hajd znaj...FoSte95 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:09čekaj znači pošto je u međusobim omjerima jednako onda u slučaju istog broja bodova ne odlučuje ukupna gol razlika ekipe u sezoni već broj datih golova, jer ovo da duplo vrijedi gol u gostima ne važi kod trokužnog sistema u konkretnom slučaju sarajevo ima utakmicu više kući o:O
Odlucuje gol razlika.
O tome sam pisao sinoc. Sve neki novi nickovi, svi nesto pametuju, jedva cekaju najmanji kiks da pljuvaju...robertkosar je napisao/la: ↑08 maj 2021, 20:00Jest se nakotilo svakave mrake na ovaj nas forum samo dosli da kritikuju i da laju ko pascad![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Sad mi je lakseamypitar je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:10Da to je to.Kajzer10 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:08Ovo moze biti samo neki stari pravilnik.
A ovo nadje na stranici saveza za ovu sezonu. Clan 6.
https://www.nfsbih.ba/images/2020-D/Pro ... _20-21.pdf
Da se citiram opet sta kaze predsjednik takmicarske komisije. Ako on ne zna, yebes nas onda.

nema tu šta priče mi u dva naredna kola možemo riješiti pitanje titule, Borac igra sa Zrinjom i Željom, a mi sa Slobodom i Mladosti. Tu dvije pobjede moramo i možemo ostvariti i čekati bar jedan kiks Borca.
Borac sljedeću sa Zrinjskim tu nekako vidim X da će biti, a sa druge strane nemoguće da Željo izgubi sve mečeve do kraja, moraće negdje bar X odigrati
Borac sljedeću sa Zrinjskim tu nekako vidim X da će biti, a sa druge strane nemoguće da Željo izgubi sve mečeve do kraja, moraće negdje bar X odigrati
-
- Kontakt:
Ma ja ba syebali +13 pa syebali sta se ima kritikovati,kao da je to nesto,sto bi rekla Severina ajme pa nije niko umroMNON1987 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:16O tome sam pisao sinoc. Sve neki novi nickovi, svi nesto pametuju, jedva cekaju najmanji kiks da pljuvaju...robertkosar je napisao/la: ↑08 maj 2021, 20:00Jest se nakotilo svakave mrake na ovaj nas forum samo dosli da kritikuju i da laju ko pascad![]()
![]()
![]()

Pardon, racuna se po ovom clanu 43. ipak. Ove propozicije su valjda samo za prvi dio takmicenja, a u clanu 7. se navodi da se rezultati u drugom dijelu takmicenja utvrdjuju prema clanu 43. Pravilnika.
Zasto imamo i pravilnik i nekakve propozicije i sta prica predsjednik takmicarske komisije, sami bog zna.
Na stranici saveza ima i pravilnik i propozicije, pa ko ima vremena da prouci.
Zasto imamo i pravilnik i nekakve propozicije i sta prica predsjednik takmicarske komisije, sami bog zna.
Uvijek mi je bila bezeveze spika kada se u pola sezone slavi titula.
Ali da je bruka i sramota ispustiti onoliku prednost, to je istina i za to treba neko odgovarati.
To nema veze s Tatarom i Rahmanovicem, 1/1.
Ali da je bruka i sramota ispustiti onoliku prednost, to je istina i za to treba neko odgovarati.
To nema veze s Tatarom i Rahmanovicem, 1/1.
Ma jasno je ko dan da se gleda gol razlika i to je to. Odigrat sve svoje tekme zapwti dobro igrat za gol vise i zdravo, mada je svinjski ozbiljnija ekipa od krupe napravit ce im dosta problema. Gledat sebe i igrat fudbal!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kako je objašnjeno u tom članu, možeš tumačiti kako hoćeš i kako ti odgovara. Mada je najbliže tome da će odlučiti veći broj postignutih pogodaka u gostima, tj. da će Borac imati prednost.Kajzer10 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:26Pardon, racuna se po ovom clanu 43. ipak. Ove propozicije su valjda samo za prvi dio takmicenja, a u clanu 7. se navodi da se rezultati u drugom dijelu takmicenja utvrdjuju prema clanu 43. Pravilnika.
Pogotovo mi je smiješan ovaj dio gdje kaže, ako je razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih pogodaka. Kao da međusobno može jedan tim imati 6-6, drugi 7-7.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Gleda se UEFASanchez1987 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 20:50Meni je sumnjivo ovo sto su dobili samo 1:0
Da se ne gleda sta drugo ljudi prije gol razlike![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Lale je bio jasan o tome šta odlučuje kada dvije ekipe imaju isto bodova.
Može se samo UKUPNA gol razlika gledati, međusobna je ista 6:6, a ovo za gol u gostima ne važi nije se igrao isto broj utakmica kući i na straniKajzer10 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:26Pardon, racuna se po ovom clanu 43. ipak. Ove propozicije su valjda samo za prvi dio takmicenja, a u clanu 7. se navodi da se rezultati u drugom dijelu takmicenja utvrdjuju prema clanu 43. Pravilnika.
Borac je bolji zbog golova u gostima i to je sve. To odlucuje. Ukupna gol razlika tek ako je i to jednako.Mokes je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:31Kako je objašnjeno u tom članu, možeš tumačiti kako hoćeš i kako ti odgovara. Mada je najbliže tome da će odlučiti veći broj postignutih pogodaka u gostima, tj. da će Borac imati prednost.Kajzer10 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:26Pardon, racuna se po ovom clanu 43. ipak. Ove propozicije su valjda samo za prvi dio takmicenja, a u clanu 7. se navodi da se rezultati u drugom dijelu takmicenja utvrdjuju prema clanu 43. Pravilnika.
Pogotovo mi je smiješan ovaj dio gdje kaže, ako je razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih pogodaka. Kao da međusobno može jedan tim imati 6-6, drugi 7-7.![]()
E sad sta ja znam, valja procitati sve jer mozda jedan clan pobija drugi itd. Jer veliku zabunu u sve unosi fucking PREDSJEDNIK takmicarske komisije cije tumacenje se kosi sa ovim clanom.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovaj Zrinjski je jako dobra ekipa, pa oni su rasturili Velež danas. Sarajevo kao ekipa iz prvog dijela sezone je bolja ekipa za klasu od ostatka lige.
Ja vjerujem u titulu, ako uzmemo sve do kraja.
Ja vjerujem u titulu, ako uzmemo sve do kraja.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- 19BordoBijeli46
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Na kraju cemo imati vise bodova od Borca i nece nam gol razlika nista znaciti. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Tom logikom se ne bi trebalo ni gledati međusobni dueli, jer jedna ekipa ima više tekmi kući od druge. Konkretno, Sarajevo 2, Borac 1.FoSte95 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:32Može se samo UKUPNA gol razlika gledati, međusobna je ista 6:6, a ovo za gol u gostima ne važi nije se igrao isto broj utakmica kući i na straniKajzer10 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:26Pardon, racuna se po ovom clanu 43. ipak. Ove propozicije su valjda samo za prvi dio takmicenja, a u clanu 7. se navodi da se rezultati u drugom dijelu takmicenja utvrdjuju prema clanu 43. Pravilnika.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kako bi rekala "legenda", koja jede mrkvu, sve ovo treba rastjerati i mene dovesti.
Po pravilniku je na kraju prvenstva 1. Broj bodova, 2. Gol razlika.....
Mešusobni skor je bitan samo nakon 2/3 prvenstva.
Sve piše, ko zna neka ćita. To što pravila tumaće nepismeni, nije bitno
Po pravilniku je na kraju prvenstva 1. Broj bodova, 2. Gol razlika.....
Mešusobni skor je bitan samo nakon 2/3 prvenstva.
Sve piše, ko zna neka ćita. To što pravila tumaće nepismeni, nije bitno