FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra Zizovic 10 od 11 igraca nece izlaziti iz 16m... 11-ti je golman, on nece iz peterca istrcati.
Pa naravno da im je bitno, nama je bitno. Da smo 100 bodova prokockali.SarajevoForza je napisao/la: ↑10 maj 2021, 18:08Odličan potez ako je istina, dopisi uefi, pa sad ovo, znači da nas uprava pokušava na sve načine izvući iz ove situacije. Očigledno su svjesni da bi gubitak titule bio ravan samoubistvu kluba.PeakyBlinders je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:48Premirani igrači Zrinjskog, Željezničara, Tuzle i Slobode sa po 2000KM za neriješen rezultat ili pobjedu.
Samo se pojedini navijaci uzdigli i glume moral prema upravi kad nam je jedinstvo najbitnije.
-
- Kontakt:
Kad sutra vinkec prepusti slobodi posijed lopte i ceka kontre,a ovi se spremali cijelo vrijeme za bunker, e tu ce im biti kraj,totalno cemo ih zbuniti taktikom

- forza_juve
- Kontakt:
Kako god zavrsi sezona treba dopis uefi slati, pa vrijeme je više da se detaljno upoznaju sa stanjem pa makar i suspendovali savez ali mora se nešto učiniti. Treba biti dosadan ko proljev i istjerati sve na vidjelo.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Inace sam rekao da necu pisati na temi do daljnjeg ali me jedna lijepa stvar vratila da ipak jedan post napisem.
U nasem Bosanskom Petrovcu radi jedna fina ekipa djece. Nema ih mnogo, dio ekipe sklapaju sa djecom iz Drvara. Iako nemaju uslove prvi su u svojoj grupi u U13 lige USK. Cak imaju i jednu ili dvije cure koje igraaju.
S obzirom da je to mali grad, poprilicno malog broja stanovnika pa tako i budzeta, a s obzirom da sam se licno uvjerio u trud trenera i djece, odlucili smo pokrenuti jednu akciju. Djeca igraju sa samo jednom (starom) garniturom dresova.
Garnitura jedna (dres, sorc, stucne) kostaju 55 KM sa PDV. Posebno dizajniran ce biti dres za njih. Akciju sam vec pokrenuo i imam solidan odziv ali s obzirom na kolicinu garnittura svaka pomoc je dobrodosla.
Ova djeca zaista zasluzuju to. Uz to vjerujte kada vide da je to od navijaca Sarajeva, imat cemo mozda novu raju iz Krajine. Zato, ko moze neka se javi meni u PP. Sve ce biti transparentno i svaki fening prikazan.
Unaprijed se zavhaljujem. Do titule!
U nasem Bosanskom Petrovcu radi jedna fina ekipa djece. Nema ih mnogo, dio ekipe sklapaju sa djecom iz Drvara. Iako nemaju uslove prvi su u svojoj grupi u U13 lige USK. Cak imaju i jednu ili dvije cure koje igraaju.
S obzirom da je to mali grad, poprilicno malog broja stanovnika pa tako i budzeta, a s obzirom da sam se licno uvjerio u trud trenera i djece, odlucili smo pokrenuti jednu akciju. Djeca igraju sa samo jednom (starom) garniturom dresova.
Garnitura jedna (dres, sorc, stucne) kostaju 55 KM sa PDV. Posebno dizajniran ce biti dres za njih. Akciju sam vec pokrenuo i imam solidan odziv ali s obzirom na kolicinu garnittura svaka pomoc je dobrodosla.
Ova djeca zaista zasluzuju to. Uz to vjerujte kada vide da je to od navijaca Sarajeva, imat cemo mozda novu raju iz Krajine. Zato, ko moze neka se javi meni u PP. Sve ce biti transparentno i svaki fening prikazan.
Unaprijed se zavhaljujem. Do titule!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Malo.PeakyBlinders je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:48Premirani igrači Zrinjskog, Željezničara, Tuzle i Slobode sa po 2000KM za neriješen rezultat ili pobjedu.
- FKS -
Kako ti Vinkec vise ne dosadi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 18:17Kad sutra vinkec prepusti slobodi posijed lopte i ceka kontre,a ovi se spremali cijelo vrijeme za bunker, e tu ce im biti kraj,totalno cemo ih zbuniti taktikom![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Igracima Slobode i Zelje nije malo po 2k vjerujHajdeee je napisao/la: ↑10 maj 2021, 18:18Malo.PeakyBlinders je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:48Premirani igrači Zrinjskog, Željezničara, Tuzle i Slobode sa po 2000KM za neriješen rezultat ili pobjedu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- forza_juve
- Kontakt:
A tek Zrinjskom kojem itekako trebaju bodovi u BL pa onda 2 milje dodju za kakav iPhone trebi da poklonifeniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 18:20Igracima Slobode i Zelje nije malo po 2k vjerujHajdeee je napisao/la: ↑10 maj 2021, 18:18Malo.PeakyBlinders je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:48Premirani igrači Zrinjskog, Željezničara, Tuzle i Slobode sa po 2000KM za neriješen rezultat ili pobjedu.
❤️1946❤️
- SarajevoForza
- Kontakt:
Definitivno, do kraja mjeseca mora biti apsolutna i jednaka podrška i za Vinka i za Hodžića, Milanovića, Velkoskog i kompaniju. Ali nakon maja, noga za svakoga ko klub ne može podići na nivo iznad ove lige, jer s vicom više nećemo moći osvajati ako smo u 5 deka sa konkurencijom. A tu su i potencijalne grupe konferencijske i ritam srijeda - subotaZip je napisao/la: ↑10 maj 2021, 18:12Pa naravno da im je bitno, nama je bitno. Da smo 100 bodova prokockali.SarajevoForza je napisao/la: ↑10 maj 2021, 18:08Odličan potez ako je istina, dopisi uefi, pa sad ovo, znači da nas uprava pokušava na sve načine izvući iz ove situacije. Očigledno su svjesni da bi gubitak titule bio ravan samoubistvu kluba.PeakyBlinders je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:48Premirani igrači Zrinjskog, Željezničara, Tuzle i Slobode sa po 2000KM za neriješen rezultat ili pobjedu.
Samo se pojedini navijaci uzdigli i glume moral prema upravi kad nam je jedinstvo najbitnije.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ovo bi bio pravi potez, pod uslovom da je tacno za premije..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ono što Vinku najviše zamjeram, ako imam pravo na to, jest nedostatak mašte, vizije, vica u igri i naravno, pomanjkanje hrabrosti. Uz dužno poštovanje i respekt prema fantastično odrađenom prvom dijelu sezone, njegov potpis je grč, nažalost. Strah od greške, "siguran" pristup, nejasno taktiziranje, odjednom povlaćenje kad je protivnik na koljenima, šablonske stvari, zamarajuće ponavljanje istog itd. Daj malo vica, duhovitosti, drskosti u igri...
Sutra Slobodu moramo napasti, nema više vremena ni prostora za kalkolacije i "ziheraški" pristup. Fudbal mora biti živa igra, mora disati. Ništa u fudbalu nije u kamen uklesano. Nema razloga da ljevak Fanimo igra stalno lijevo krilo.
Zato bih ja sutra ovako, iako nema ništa od toga;
Kovačević
Hodžić - Dupovac - Miličević - Pidro
Hebibović - Mustedanagić - Adukor - Fanimo
Mešanović - Dervišagić.
Mi moramo radikalno postupiti.
Fanimo nek, tu i tamo, mijenja strane, na njegovo mjesto bi išao Hodžić u paru sa Pidrom, a Anel bi se povlačio na beka. Takvu formaciju držati ne više od 5-10min, pa ponovno vratiti isto.
Dervišagić je neophodan zbog mladenačke energije, ako je rosteru, a Mešanović trkom pokriva prostor. Njih dvojica igraju na rubu ofsajda i odvlače stopere. Tu je neophodno jednobrazno kretanje zadnje dvije linije sa Fanimovim ulaženjem u sredinu.
No ono što bih sigurno uradio, ako je Andrej zdrav, zato nisam to stavio kao prvu opciju, a to je; Peci na desnog beka!! Sa Holetom na lijevom, ne bi bilo pptrebno mijenjati pozicije igračima.
Time bi mislim, dobili tu potrebnu svježinu i konstantnu trku u zadnjoj liniji koja bi nosila čitavu ekipu. To su tzv. guzovi ekipe. Tako bi do sada kapitalizirali Kovine odbrane.
U drugom pol. nastaviti isto, osim što bi ulazili Sušić - Mustedanagić, Hanžić - Dervišagić, Jukić - Hebibović sa Fanimovim odlaskom na desnu stranu... Sve, naravno, zavisi od zdr. kartona.
Beće nam se ono govedo Žižović sklonit. Gledaće da šukne ako ikako može. Rješavati tekmu u prvih pola sata.
Uglavnom, sretno i da se radujemo na kraju.
I na kraju, ako sam nekog namjerno ili nenamjerno uvrijedio, molim da mi oprosti.
Sretno.
Sutra Slobodu moramo napasti, nema više vremena ni prostora za kalkolacije i "ziheraški" pristup. Fudbal mora biti živa igra, mora disati. Ništa u fudbalu nije u kamen uklesano. Nema razloga da ljevak Fanimo igra stalno lijevo krilo.
Zato bih ja sutra ovako, iako nema ništa od toga;
Kovačević
Hodžić - Dupovac - Miličević - Pidro
Hebibović - Mustedanagić - Adukor - Fanimo
Mešanović - Dervišagić.
Mi moramo radikalno postupiti.
Fanimo nek, tu i tamo, mijenja strane, na njegovo mjesto bi išao Hodžić u paru sa Pidrom, a Anel bi se povlačio na beka. Takvu formaciju držati ne više od 5-10min, pa ponovno vratiti isto.
Dervišagić je neophodan zbog mladenačke energije, ako je rosteru, a Mešanović trkom pokriva prostor. Njih dvojica igraju na rubu ofsajda i odvlače stopere. Tu je neophodno jednobrazno kretanje zadnje dvije linije sa Fanimovim ulaženjem u sredinu.
No ono što bih sigurno uradio, ako je Andrej zdrav, zato nisam to stavio kao prvu opciju, a to je; Peci na desnog beka!! Sa Holetom na lijevom, ne bi bilo pptrebno mijenjati pozicije igračima.
Time bi mislim, dobili tu potrebnu svježinu i konstantnu trku u zadnjoj liniji koja bi nosila čitavu ekipu. To su tzv. guzovi ekipe. Tako bi do sada kapitalizirali Kovine odbrane.
U drugom pol. nastaviti isto, osim što bi ulazili Sušić - Mustedanagić, Hanžić - Dervišagić, Jukić - Hebibović sa Fanimovim odlaskom na desnu stranu... Sve, naravno, zavisi od zdr. kartona.
Beće nam se ono govedo Žižović sklonit. Gledaće da šukne ako ikako može. Rješavati tekmu u prvih pola sata.
Uglavnom, sretno i da se radujemo na kraju.
I na kraju, ako sam nekog namjerno ili nenamjerno uvrijedio, molim da mi oprosti.
Sretno.
Sutra Tino treba startati. Protiv Slobode koja će igrati bunker Pejović nije od koristi(nije ni inače al eto), a ovaj barem može odigrati okomit pas za nekoga od naših ofanzivaca.
Zinedin također obavezno na desetku.
Zinedin također obavezno na desetku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel moguce da Borac nema dugovanja?
Kakve gluposti neces procitati.Cuj premirani igraci.Ne pitaju se tu igraci vec klub.Ako npr klub odluci da pusti Borcu tada ce Blaz Sliskovic izvesti ekipu koju ce ciniti vecina juniora koju mozes premirati sa 50 000 oni ce izgubiti.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 18:20Igracima Slobode i Zelje nije malo po 2k vjerujHajdeee je napisao/la: ↑10 maj 2021, 18:18Malo.PeakyBlinders je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:48Premirani igrači Zrinjskog, Željezničara, Tuzle i Slobode sa po 2000KM za neriješen rezultat ili pobjedu.
-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:37
Znas i sam da sam ovdje bio na udaru jer mi se nisu svijdeli oremus i pejovic i usutio sam se jer nema potrebe da ja nekog uvjeravam vrijeme ce sve pokazati.
Iskreno sad je u ovom trenutku titula najvaznija jer se sve podredilo tome, mladi igraci su cijelu sezonu ostali bez minutaze zbog toga. Znas da je meni akademija na prvom mjestu uvijek al sam prestao s tom pricom jer me nervira kad me pojedinci ismijavaju i bacaju neki sarkazam a nemam namjeru ni s kim da se raspravljam i ubjeđujem.
Realno ko god je razmisljao bar malo drugacije na ovoj temi je bio ismijan evo sad krajem sezone se vidi sve gdje smo i sta smo.
Iskreno samo mi je drag klub, navijaci su rijetki kojim je klub na prvom mjestu uvijek se gledsju neki licni interesi i sto je najgore neko su dozvolili da im je ego najvazniji pa se raduju neuspijehu i prizeljkuju da izgubimo titulu... Neki su to i javno napisali.
I nasi su se u zadnje vrijeme aktivirali jer znaju da im je upitno hoce li ostati u foteljama nakon sto prospu titulu pa sad svako malo neko saopstenje...
Jedini ispravan put je akademija i rad s mladima, cini mi se da je napokon tu napravljen pravi korak sa cioffijem i tjeranjem mahalaca iz skole fudbala. Vidjecemo kroz par godina sve al dok god pejovici i oremusi budu uzimali minutazu nasim mladim igracima nema tu nekog napretka.
Stranac treba biti kao fanimo da odskace kvalitetom a ne da se uklapa u sivilo ili cak bude jedan od losijih na terenu konstantno.
Prijatelju ima ona u zivotu da se ne zna za sto je nesto dobro. Na prvu jeste titula najbitnija, ali ako cemo imati ovakav kvalitet i filozofiju kluba onda zaista i ne znam bas... Vise bih volio da ne osvojimo titulu, a da se krene u konacno novo i jako Sarajevo. Otprilike svi znamo 6-7 igraca koji zasluzuju po kvaliteti dres FKS, malo majku mu za iskorak u Evropi.
Da su ostali Rahman i D.D. ova ekipa bi bila TOP, ali nisu i zato cijela sezona je za zaborav. Sta ce biti u narednoj vidjet cemo. Bez mladih potentnih igraca nema nam napretka u Evropi. Vozdra

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Jesu li nasi premirani,ja mislim da i to treba uzeti u obzir?
Sta je ovo ne moze kolo proci bez Gigovica.
Cuj pomocni sutra,pa je li moguce
Sta je ovo ne moze kolo proci bez Gigovica.
Cuj pomocni sutra,pa je li moguce

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ima i toga ali ja se nadam da su dovoljno pametni da vide gdje su do sad grijesili, da im je ovo opomena.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 maj 2021, 19:08fera je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:37
Znas i sam da sam ovdje bio na udaru jer mi se nisu svijdeli oremus i pejovic i usutio sam se jer nema potrebe da ja nekog uvjeravam vrijeme ce sve pokazati.
Iskreno sad je u ovom trenutku titula najvaznija jer se sve podredilo tome, mladi igraci su cijelu sezonu ostali bez minutaze zbog toga. Znas da je meni akademija na prvom mjestu uvijek al sam prestao s tom pricom jer me nervira kad me pojedinci ismijavaju i bacaju neki sarkazam a nemam namjeru ni s kim da se raspravljam i ubjeđujem.
Realno ko god je razmisljao bar malo drugacije na ovoj temi je bio ismijan evo sad krajem sezone se vidi sve gdje smo i sta smo.
Iskreno samo mi je drag klub, navijaci su rijetki kojim je klub na prvom mjestu uvijek se gledsju neki licni interesi i sto je najgore neko su dozvolili da im je ego najvazniji pa se raduju neuspijehu i prizeljkuju da izgubimo titulu... Neki su to i javno napisali.
I nasi su se u zadnje vrijeme aktivirali jer znaju da im je upitno hoce li ostati u foteljama nakon sto prospu titulu pa sad svako malo neko saopstenje...
Jedini ispravan put je akademija i rad s mladima, cini mi se da je napokon tu napravljen pravi korak sa cioffijem i tjeranjem mahalaca iz skole fudbala. Vidjecemo kroz par godina sve al dok god pejovici i oremusi budu uzimali minutazu nasim mladim igracima nema tu nekog napretka.
Stranac treba biti kao fanimo da odskace kvalitetom a ne da se uklapa u sivilo ili cak bude jedan od losijih na terenu konstantno.
Prijatelju ima ona u zivotu da se ne zna za sto je nesto dobro. Na prvu jeste titula najbitnija, ali ako cemo imati ovakav kvalitet i filozofiju kluba onda zaista i ne znam bas... Vise bih volio da ne osvojimo titulu, a da se krene u konacno novo i jako Sarajevo. Otprilike svi znamo 6-7 igraca koji zasluzuju po kvaliteti dres FKS, malo majku mu za iskorak u Evropi.
Da su ostali Rahman i D.D. ova ekipa bi bila TOP, ali nisu i zato cijela sezona je za zaborav. Sta ce biti u narednoj vidjet cemo. Bez mladih potentnih igraca nema nam napretka u Evropi. Vozdra![]()
Nazalost nista nam ne garantuje da ce se u slucaju gubitka titule krenuti sa novom politikom.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, keli, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, SHZ82 i 55 gostiju.