FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Testo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Testo » 10 maj 2021, 23:22

Kad bi se igralo pošteno, ne bi Borac uzeo 4/4.
Ali ovako sa ovim sudijama i guranjem ...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 maj 2021, 23:22

Zip je napisao/la:
10 maj 2021, 23:13
Kao da gledam, za 10-tak dana ce ovde poacijenti govoriti kako nam je placko donio jos jednj titulu jer je uzeo Bojca u BL :puke:
Da hoce oni uzeti Borcu bod, a ko ce sta reci je totalno nebitno.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 maj 2021, 23:29

Uvijek je teze igrat protiv rasterecenih ekipa koji su bez imperativa ikakvog. Zato smatram da ce nam sutra biti izuzetno tesko, Sloboda ce doci sutra da se nadigrava nemaju sta izgubiti a mogu puno dobiti, pobjedom nad nama sami sebi dizu moral samopouzdanje pred sljedecu sezonu a vjerujem da bi i pod Vicinom zastitom bili u narednim periodu.
Ali isto tako ja mislim da ce Borcu biti puno teze protiv Tuzle nego protiv Zrinje. Pred nama je, vrijeme je i da nas Bog malo pogleda... vrijeme je i da momci ponesu ta muda na teren iz svlacionica.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 10 maj 2021, 23:38

Bilbija je dobar sudija. Mislim da ili ima ili ganja UEFA licencu/znacku kako se vec kaze. Njegov problem je sto izgubi kontrolu nad utakmicom, nakon par glupih faulova ili nekih situacija kad je nesto veci pritisak na sudiji. Zadnje 3 utakmice koje je sudio su sve nase. Velez, Siroki (kad se izgubilo) i Zrinjski (takodjer, kad se izgubilo). Mislim da ce biti korektno sudjenje, bez namjera da se osteti ili Borac ili Zrinjski.

Dajem blagu prednost Zrinjskom, trener, ekipa sve je na njihovoj strani. Plus, bit ce motivirani zbog zadnjih stvari sto su se desile sa navijacima i sama situacija na tabeli njima ne pase.

Kako god, Sarajevo mora samo sebe gledati i ostvariti sve pobjede do kraja, pa neka se onda tek gleda Borac i njegovi eventualni kiksevi. Sutra ocekujem istu postavu kao i protiv Tuzle, jedino sa Djokanovicem sta ce biti, ali tu ce najvjerojatnije startat Adukor, Dupovac se vraca u startnu. Volio bih i Pejovica na klupu, a Susica od prve, kao i Hodzica na lijevoj strani umjesto Pidre.

Edit: Ponovo nije delegiran najbolji sudija kojeg imas...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

MNON1987
Kontakt:

Post Postao/la MNON1987 » 10 maj 2021, 23:40

vedinjo98 je napisao/la:
10 maj 2021, 23:12
MNON1987 je napisao/la:
10 maj 2021, 23:05
Sutra cemo znati vise na cemu smo. Kiks Borca uz nasu pobjedu znaci jedna ruka na peharu. Bez Ziljkica oni su 65% slabiji jer onda sve ide na ledja Vranjesa koji nece moci sam sve. Zrinjski je dosta jaca ekipa nema veze sto rezultati govore drugacije siguran sam da ce im pomrsiti racune.
Nema se tu sta ocekivati prijatelju. Mislim ono nadam se da grijesim, ali cim je to sudija iz Prijedora 50 kilometara od BL to je samo po sebi 99% gotova stvar. I ja sam kontao to poput tebe da su oslabljeni, ali kad ovaj za svaku sitnicu svira faul Zrinjskom, a Borcu dopusta da udaraju protivnicke igrace nema od toga nista. Ali hajde navijamo sutra za Nemanju Bilbiju i Dragana Juranovica. Njih vidim kao igrace sto bi mogli predstavljati opasnost.

Bez obzira ko im je sudija misljenja sam da ne smiju biti previse ofirni zbog pritiska tj. Zbog polemike zadnji sedmica oko sudija i sudjenja. Ali vidjet cemo sve sutra, Zrinjski sebi nece dopustiti da promase Evropu jer od tog disu. Bolje i Bilbija da sudi nego onaj ker Gigovic ili Mujic, mi moramo zbiti redove i uzeti Slobodu jer ce i to stvoriti dodatan pritisak Borcu. Sreca je sto Sloboda dolazi bez ikakvog imperativa i pobjeda ili poraz im bas nista ne znaci. Sutra cemo znati na cemu smo sto se tice ove sezone, sutra pocinje da se lomi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 maj 2021, 23:43

Sutra Mesa za pobjedu :)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 10 maj 2021, 23:45

Jel se meni cini ili je nama ovo Gigovic 3. put zaredom 4. sudija?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 10 maj 2021, 23:51

Sudije po mjeri su tu "samo" da odrade situacije koje su 50-50 u korist Borca , i to im par kola za redom baš dobro ide. Jednostavno moraš biti bolji dva gola od njih da uzmeš bod, pogotovo u BL .

Uzeti aBd titulu, napraviti hajku na ovaj kriminal i pozvati sve klubove na kraju sezone i reći "evo završila sezona, hajmo sad sjesti i dogovoriti se šta dalje".
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

MNON1987
Kontakt:

Post Postao/la MNON1987 » 10 maj 2021, 23:57

Sta vi mislite koga ce nam baciti da sudi finale Kupa? Po nekoj logici bi trebao biti Peljto a ja ko da gledam bit ce Mujic ili Gigovic...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 maj 2021, 23:59

Zeko87 je napisao/la:
10 maj 2021, 23:51
Sudije po mjeri su tu "samo" da odrade situacije koje su 50-50 u korist Borca , i to im par kola za redom baš dobro ide. Jednostavno moraš biti bolji dva gola od njih da uzmeš bod, pogotovo u BL .

Uzeti aBd titulu, napraviti hajku na ovaj kriminal i pozvati sve klubove na kraju sezone i reći "evo završila sezona, hajmo sad sjesti i dogovoriti se šta dalje".
Bilo je utakmica gdje su bas otimali. Borac - Velez, Radnik - Borac. Sad par utakmica nije otimanje al sto kazes 2-3 najbitnije odluke odu na stranu za borac. Bas namazano odradjuju posao.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 maj 2021, 00:00

Sloboda na celu sa ljigavcem Zizovicem ce izginuti na nam uzmu bod sutra. Za njih je ovo utakmica decenije,imaju priliku da Sarajevu izbiju titulu,to je njima strasan motiv.
Ali se nadam da ce i nasi igraci dati sve od sebe sutra,motiva imaju jer sutrasnjom pobjedom smo sigurni za Evropu.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 maj 2021, 00:06

zagorski je napisao/la:
11 maj 2021, 00:00
Sloboda na celu sa ljigavcem Zizovicem ce izginuti na nam uzmu bod sutra. Za njih je ovo utakmica decenije,imaju priliku da Sarajevu izbiju titulu,to je njima strasan motiv.
Ali se nadam da ce i nasi igraci dati sve od sebe sutra,motiva imaju jer sutrasnjom pobjedom smo sigurni za Evropu.
Bas tako. Bice preteška tekma. Ionako nas vise mrze nego banjalucani
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 11 maj 2021, 00:07

Mi ako se trebamo plasiti(iako igre iz ove polusezone govore da trebamo) zadnje cetiri utakmice onda nam je konferijska liga maksimum. Sto se tice utakmice u Banja Luci, Zrinjskom je to finale lige sampiona, jer se sa porazom a pobjedama sirokog i veleza oprastaju od evrope. Beus je prejak covjek u savezu da neko ostri racku na Zrinjskom, tako da ja vjerujem u maestralno sudjenje Luke Bilbije koji je inostrani sudija i ne treba mu razapinjanje po medijima. Najgora stvar je sto i Borac sa realnim sudjenjem ima dobre sanse da dobije sutrasnju utakmicu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 11 maj 2021, 00:08

Sanchez1987 je napisao/la:
10 maj 2021, 21:56
Oremusa stavio u sredinu sa djokanovicem i odigrasmo odlican mec,odma slijedecu tekmu vrati se pejovic i ovaj opet oremusa na beka pa zasto bolan? Pa ljudi sa foruma vide da pejovic nije ni za olimpika a kod Vinka igra svaku :plac: ko neka patkica kad pocne onom guzicom uvrtati,recimo Hodzic mali ne udje ni 10 min zbog te patkice, i kaze podrska...
Pa Oremusu i jeste primarna pozicija zadnji vezni. Mada je i desnog beka igrao kroz karijeru. Mi smo ozbiljne tekme s njim na zadnjem veznom odigrali. On i Andrej protiv Minska su top bili u sredini. Ali sad je tu i Adukor. Mislim da ne bi Pejovic trebao biti u prvih 11 kad smo u punom sastavu.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 maj 2021, 00:09

Ne racunajuci kad igra Sarajevo, ne pamtim kada sam jednu utakmicu iščekivao sa ovoliko nervoze kao Borac - Zrinjski.Ako uhvatim koji sat sna bit ce super, a sutra od 18:00 do 21:50 ko preživi, pričat će.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 maj 2021, 00:11

Kakav bolan motiv ?
Ako ne pobjede sve naglavačke izbaciti iz kluba

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 11 maj 2021, 00:13

Oko 22:00 cemo vidjeti hoce li se raspolozenje forumasa kojima je Fudbalski Klub Sarajevo u srcu znacajno popraviti ili ce nastati jos veca psiholoska dubioza? Nadam se ovo prvo :eh:
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 maj 2021, 00:14

hej zrinjski tko nam brani :bih:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 11 maj 2021, 00:16

Testo je napisao/la:
11 maj 2021, 00:14
hej zrinjski tko nam brani :bih:
Igraj do kraja jer tebe volim ja, yebes ostale :beba:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 11 maj 2021, 00:20

MNON1987 je napisao/la:
10 maj 2021, 23:57
Sta vi mislite koga ce nam baciti da sudi finale Kupa? Po nekoj logici bi trebao biti Peljto a ja ko da gledam bit ce Mujic ili Gigovic...
Ma mujica strumfa 100%, sudio je svaku između nas i borca ove sezone
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, iliyaa8, laznokrilo i 69 gostiju.