FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Robust
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robust » 11 maj 2021, 16:15

Benderrr je napisao/la:
11 maj 2021, 15:51
Ja mislim da je najbolje pokušamo dovesti inteligentnog Oremusa a ostalo sve rastjerat. Vidjet s forumasima da napisu još želja igraca i da krenemo u sezonu jaci..

Svi po dvije zelje koga ocerat a koga staviti iz pjetlica ne moze da vi ne znate..
ma kakav oremus samo igrac levela blazevic, milicevic, fejzic, itd. samo suhi kvalitet i dubokoumni fudbalski um koji bi dovodio takve ublehe :kafa: :kafa:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 maj 2021, 16:19

Šta mislite ako je tačno da je Štilić ostao u Sarajevu jer ga je Baka prekrižio, da li to znači da možemo možda očekivati da nas Štila napusti na kraju sezone ili je još rano to procjeniti? (ponavljam ako je tačno)

Opet kad gledaš Štilinu statistiku izgleda dobro iako je ruku na srce dao nekoliko golova iz penala. Nešto opet kontam ako se aBd popravi situacija u klubu s nekim novim ljudima u upravi, u nekim normalnim okolnostima (gdje su redovnije plate recimo) opet bi nam i sljedeću sezonu valjao Semir jer realno lik je i dalje majstor.

Samo jedino što bih mu definitvno zabrano je da izvodi kornere i slične prekide jer bolje bi ih neki kadet izvodio od Štilinih balona...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 maj 2021, 16:21

braco je napisao/la:
11 maj 2021, 16:19
Šta mislite ako je tačno da je Štilić ostao u Sarajevu jer ga je Baka prekrižio, da li to znači da možemo možda očekivati da nas Štila napusti na kraju sezone ili je još rano to procjeniti? (ponavljam ako je tačno)
Da bi ga prekrizio mora biti trener sljedece sezone. :D
Mislim da Sliskovic nece ostati ovdje za sljedecu sezonu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 maj 2021, 16:22

LjoZee je napisao/la:
11 maj 2021, 16:21
braco je napisao/la:
Ok stoji i to, a bil' ti recimo ostavio Štilu za sljedeću sezonu ili si ga navijački prekrižio? :D

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 11 maj 2021, 16:22

Ko god ima platu preko dvije milje pedala. Nije to stvar izbora nego nuzda. Ako jos neko zeli pristati na smanjenje plate ispod tog iznosa i novi ugovor onda neka i ostane. Kako god, rastjerati sve ove skupe, pokusati iskopati kakvih mladjih i jeftinih i laganini sredina tabele dok neka nova uprava ne stabilizuje malo situaciju.. Racunati na 3-4 godine bez ikakvih rezultatskih ambicija..
Pročepit će negdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 maj 2021, 16:27

braco je napisao/la:
11 maj 2021, 16:22
Ok stoji i to, a bil' ti recimo ostavio Štilu za sljedeću sezonu ili si ga navijački prekrižio? :D
Malo sam razocaran u njega, "ljut", ali bih ga ostavio. Prvo zbog toga sto si ti napisao, a drugo jer idu i Bekric i Alispahic od starijih mozda i Zec i onda treba jedno takvo ime imati pogotovo jer ce biti mladji. Ja ne znam razloge njegovog ponasanja sada na terenu, ali ne mogu da povezem da ima veze sa parama jer ih ima on. Moguce neki navijacki revolt (jer voli Zelju ko mi) prema ljudima u klubu zbog opcenitog nerada, situacije. Volio bih to bas znati sta je.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 maj 2021, 16:33

Ostaviti Stilu i Zeca.

Ljudi iz kluba su sjebali sve, mi smo donji. Nemamo nikog u savezu, sudije nas kasape.
Sela se izivljavaju nad nama ;) bruka i sramota BiH fudbala smo postali mi zahvaljujuci ponajvise nasim prepucavanjima preko kluba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 maj 2021, 16:34

LjoZee je napisao/la:
11 maj 2021, 16:27
braco je napisao/la:
Malo sam razocaran u njega, "ljut", ali bih ga ostavio. Prvo zbog toga sto si ti napisao, a drugo jer idu i Bekric i Alispahic od starijih mozda i Zec i onda treba jedno takvo ime imati pogotovo jer ce biti mladji. Ja ne znam razloge njegovog ponasanja sada na terenu, ali ne mogu da povezem da ima veze sa parama jer ih ima on. Moguce neki navijacki revolt (jer voli Zelju ko mi) prema ljudima u klubu zbog opcenitog nerada, situacije. Volio bih to bas znati sta je.
Koja je poenta drzanja nezadovoljnog igraca, koji cim ne dobije jednu premiju, a kamoli platu krece da sabotira ekipu? Meni je se lično ogadio da je Messi, a ne Štilić.

Nemam pojma ni kakvu ćemo ekipu imati, trenera, kakve su nam ambicije uopste...? Ali ovu skupinu luzera ne bih više nikada volio gledati u plavom dresu.

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 11 maj 2021, 16:38

braco je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
11 maj 2021, 16:21
braco je napisao/la:
Stila prosle i ove sezone je jednako dobar igrac i suprotno moze misliti neko ko se ne razumije bas u fudbal. Stila prosle sezone je igrao za raju, moglo se jbg. Ove sezone igra takticki, mora se. To je isto da kazes Ronaldo los jer ne radi carlame kao u Unitedu kad je imao 17. Stilic prosle sezone nije mogao 3 metra potrcati i morao je igrati na potez, sad moze, pa ima vise kontakta s loptom, pokriva veci dio terena, a sa vise aktivne igre dolazi i do veceg broja gresaka.

Mi imamo totalno neuigranu ekipu (na stranu sto nemamo kvalitet). Svaku utakmicu rotiramo, mijenjamo igrace, foemacije, pozicije igracima, uzas. Tacno me strah da zamislim kako to izgleda na treningu. I kako da Stilic, igrac poteza, cita saigrace i da oni citaju njega? Kako da ima slobodu (jer takvim igracima treba sloboda i neko da im cuva ledja), kad jednu utakmicu igra sa Mesom i Bekricem, drugu sa Celikovicem i Subasicem, trecu sa Sabanom i Bojom, pa sa Bojom i Bekricem...

Treca stvar je sto ima uvijek dva igraca na sebi nakon onakve sezone, a nemamo ekipu koja ce iskoristiti taj visak. Zapravo smo i uspjeli igrati otvorenije i stvarati vise sansi, samo sto nismo zabijali

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 11 maj 2021, 16:42

Samo pogledati njegovu reakciju kod treceg gola Sirokog. Ne treba biti nikakav strucnjak da se vidi da taj mis nije za naseg dresa.. I kao slag na tortu nosi kapitensku traku sto je teska uvreda za svakog ko voli nas klub..
Pročepit će negdje.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 maj 2021, 16:58

MojaMalenkost je napisao/la:
11 maj 2021, 16:42
Samo pogledati njegovu reakciju kod treceg gola Sirokog. Ne treba biti nikakav strucnjak da se vidi da taj mis nije za naseg dresa.. I kao slag na tortu nosi kapitensku traku sto je teska uvreda za svakog ko voli nas klub..
A jeste izgledalo lose kod 3 gola Sirokog. Onda moras reci kako Bekric promasi sa 30 cm poslije penala.
Klizanje srne Ikica, Blazevicevo dodavanje na derbiju i jos dosta situacija od drugih igraca.
Stila barem ima golove i asistencije koliko toliko, dok drugi tarabe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 11 maj 2021, 17:01

Ma Stila je igrac poteza, nikad nije bio brz i eksplozivan a da bi pokazao svu svoju raskosnost on mora imati brza krila a koga sada ima. Prošle godine, koliko god glupo zvučalo, imao je Zaima Asima Veselog i Ramu kad je htio igrati.
moSa ljoŽe

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 11 maj 2021, 17:18

Ma kvalitet poput Stilica mi nećemo dovesti narednih 5 godina. Takvog igrača moramo imati iduće sezone u ekipi.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 11 maj 2021, 17:21

Ja bih radije Dženisa Beganovića gledao, nego cuca majstora.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 11 maj 2021, 17:51

Ako ce Stila biti ovakav iduce sezone slobodno ga se rijesiti

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 maj 2021, 17:55

voltron30 je napisao/la:
11 maj 2021, 16:34
Koja je poenta drzanja nezadovoljnog igraca, koji cim ne dobije jednu premiju, a kamoli platu krece da sabotira ekipu? Meni je se lično ogadio da je Messi, a ne Štilić.
Pa zato sam i napisao da bih volio znati razlog. Nekako ne mogu da vjerujem da bi Bekric i Stilic novac stavili ispred rezultata kao pojedinci. Obojica su zaradili dobre pare u zivotu inace. To ne znaci da trebaju dzabe trljati terene, ali sam Stilic je trebao biti svjestan gdje i sto dolazi, a i Bekric za kojeg se zna da mu je vise bitno da zavrsi karijeru ovdje. Zato sam i napisao da nije mozda sto su kao i mi navijaci nezadovoljni radom ljudi u klubu i sta rade od kluba pa tjeraju neki inat. Ovako "nacoravo" kad ne znam tacan razlog i njegov karakter ostavio bih ga jer treba nam jako ime u slabasnom timu kojeg cemo imati.
MocMahale444 je napisao/la:
11 maj 2021, 16:58
Klizanje srne Ikica...
Bambi na ledu. :rol:

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 11 maj 2021, 17:58

zeljovac21 je napisao/la:
11 maj 2021, 17:51
Ako ce Stila biti ovakav iduce sezone slobodno ga se rijesiti
slažem se, igrač manje bukvalno
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 11 maj 2021, 18:02

Stila majstor koji dugo nije igrao na Grbavici.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 11 maj 2021, 18:05

nabit nogom sve do jednog koji ima preko 28 god a ugovor mu istice na kraju sezone, svakako se necemo ni za sta boriti iduce sezone a igraci koji imaju preko 28 god su beskorisni bukvalno nisu u stanju pobjediti jednu **** ekipu u 12 utakmica ako cemo se brukat bolje da se brukamo sa juniorima kakvi god da su najgora djeca na svijetu neko ce ih na prevaru kupit jer su mladi ove stare invalide niko nece
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 11 maj 2021, 18:06

Benderrr je napisao/la:
11 maj 2021, 18:02
Stila majstor koji dugo nije igrao na Grbavici.
slazem se u potpunosti sa ovim ne pamti se na Grbavici njegova zadnja dobra partija :think:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.