ma kakav oremus samo igrac levela blazevic, milicevic, fejzic, itd. samo suhi kvalitet i dubokoumni fudbalski um koji bi dovodio takve ublehe

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma kakav oremus samo igrac levela blazevic, milicevic, fejzic, itd. samo suhi kvalitet i dubokoumni fudbalski um koji bi dovodio takve ublehe
Da bi ga prekrizio mora biti trener sljedece sezone.
Malo sam razocaran u njega, "ljut", ali bih ga ostavio. Prvo zbog toga sto si ti napisao, a drugo jer idu i Bekric i Alispahic od starijih mozda i Zec i onda treba jedno takvo ime imati pogotovo jer ce biti mladji. Ja ne znam razloge njegovog ponasanja sada na terenu, ali ne mogu da povezem da ima veze sa parama jer ih ima on. Moguce neki navijacki revolt (jer voli Zelju ko mi) prema ljudima u klubu zbog opcenitog nerada, situacije. Volio bih to bas znati sta je.
Koja je poenta drzanja nezadovoljnog igraca, koji cim ne dobije jednu premiju, a kamoli platu krece da sabotira ekipu? Meni je se lično ogadio da je Messi, a ne Štilić.LjoZee je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:27Malo sam razocaran u njega, "ljut", ali bih ga ostavio. Prvo zbog toga sto si ti napisao, a drugo jer idu i Bekric i Alispahic od starijih mozda i Zec i onda treba jedno takvo ime imati pogotovo jer ce biti mladji. Ja ne znam razloge njegovog ponasanja sada na terenu, ali ne mogu da povezem da ima veze sa parama jer ih ima on. Moguce neki navijacki revolt (jer voli Zelju ko mi) prema ljudima u klubu zbog opcenitog nerada, situacije. Volio bih to bas znati sta je.
Stila prosle i ove sezone je jednako dobar igrac i suprotno moze misliti neko ko se ne razumije bas u fudbal. Stila prosle sezone je igrao za raju, moglo se jbg. Ove sezone igra takticki, mora se. To je isto da kazes Ronaldo los jer ne radi carlame kao u Unitedu kad je imao 17. Stilic prosle sezone nije mogao 3 metra potrcati i morao je igrati na potez, sad moze, pa ima vise kontakta s loptom, pokriva veci dio terena, a sa vise aktivne igre dolazi i do veceg broja gresaka.
A jeste izgledalo lose kod 3 gola Sirokog. Onda moras reci kako Bekric promasi sa 30 cm poslije penala.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:42Samo pogledati njegovu reakciju kod treceg gola Sirokog. Ne treba biti nikakav strucnjak da se vidi da taj mis nije za naseg dresa.. I kao slag na tortu nosi kapitensku traku sto je teska uvreda za svakog ko voli nas klub..
Pa zato sam i napisao da bih volio znati razlog. Nekako ne mogu da vjerujem da bi Bekric i Stilic novac stavili ispred rezultata kao pojedinci. Obojica su zaradili dobre pare u zivotu inace. To ne znaci da trebaju dzabe trljati terene, ali sam Stilic je trebao biti svjestan gdje i sto dolazi, a i Bekric za kojeg se zna da mu je vise bitno da zavrsi karijeru ovdje. Zato sam i napisao da nije mozda sto su kao i mi navijaci nezadovoljni radom ljudi u klubu i sta rade od kluba pa tjeraju neki inat. Ovako "nacoravo" kad ne znam tacan razlog i njegov karakter ostavio bih ga jer treba nam jako ime u slabasnom timu kojeg cemo imati.
Bambi na ledu.
slažem se, igrač manje bukvalnozeljovac21 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:51Ako ce Stila biti ovakav iduce sezone slobodno ga se rijesiti
Trenutno korisnika/ca: Firebase, mnon46, Paromlinac i 37 gostiju.