Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tesko da ovdje moze Bog pomoci...
Kakvi smo mutavi trenutno i kad bi premirali kone sa 3 plate i kad bi oni dobili Borca, Velez bi bio prvakforza_juve je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:26Prvi put nisam gledao utakmicu nego pratio na bet365 baš iz razloga što sam predosjećao da će biti nervoze i skijanja po živcima. Onako sam pratio i nadao se da će sjevnuti mrežica ali .i.bordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:15Nagledao sam se svega na kosevu poraza od troglava, Travnika, Orasja svega. Al nikad ovako bezdušno nismo gubili bodove, nikakve zelje, energije, borbe. Hajde kad ne znas to razumijem al da nemas zelje i volje to se ne oprasta.
Jedino nas zeljkan može izvući ili titjob ali nismo ni zaslužili pehar iskreno rečeno ma da ne bih imao ništa protiv da ga podignemo ako ništa radi te Evrope koja nam se nudi
Treba bojkotovat upravu i to je to
Imaju sudiju i to je bitnije od svega. A mi na klupi picica koji ne smije napasti nikog.. zato makar kup spasiti ali samo uz otkaz ovom sarlatanu..ajdohordas je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:28Tesko da ovdje moze Bog pomoci...
Ovaj Borac je u naletu ogromnom, igraju dobro, lijepo, poletno, napadacki. Imaju samopouzdanje i mentalitet pobjednicki koji smo i mi imali. Cak i kada ne igraju dobro, imaju dobar rezultat zbog mentaliteta. Kada imaju los dan tu su i sudije da malo koriguju i to je to.
Ova sezona je gotova za nas...
Kakav kup ko od igraca to proslavi dat mu papire momentalnoZastone je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:33Imaju sudiju i to je bitnije od svega. A mi na klupi picica koji ne smije napasti nikog.. zato makar kup spasiti ali samo uz otkaz ovom sarlatanu..ajdohordas je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:28Tesko da ovdje moze Bog pomoci...
Ovaj Borac je u naletu ogromnom, igraju dobro, lijepo, poletno, napadacki. Imaju samopouzdanje i mentalitet pobjednicki koji smo i mi imali. Cak i kada ne igraju dobro, imaju dobar rezultat zbog mentaliteta. Kada imaju los dan tu su i sudije da malo koriguju i to je to.
Ova sezona je gotova za nas...
Vjeruj da baš to pišem, da premiramo želju mi bi opet kiksali i onda donji na dva frontaKaunas je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:31Kakvi smo mutavi trenutno i kad bi premirali kone sa 3 plate i kad bi oni dobili Borca, Velez bi bio prvakforza_juve je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:26Prvi put nisam gledao utakmicu nego pratio na bet365 baš iz razloga što sam predosjećao da će biti nervoze i skijanja po živcima. Onako sam pratio i nadao se da će sjevnuti mrežica ali .i.bordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:15Nagledao sam se svega na kosevu poraza od troglava, Travnika, Orasja svega. Al nikad ovako bezdušno nismo gubili bodove, nikakve zelje, energije, borbe. Hajde kad ne znas to razumijem al da nemas zelje i volje to se ne oprasta.
Jedino nas zeljkan može izvući ili titjob ali nismo ni zaslužili pehar iskreno rečeno ma da ne bih imao ništa protiv da ga podignemo ako ništa radi te Evrope koja nam se nudi
Treba bojkotovat upravu i to je to
Nije do taktike, mi nemamo herca, nema borbe, nema inata pitarskog. Nista nemamo osim mirnoce koju je donio europski kulturni Vinko. Da smo danas igrali mahalaski i navalili utrpali bi im tri komada. Popišam ako je ovo iskorak i uredjenje kluba o kojem pricaju.PAPE2 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:41Tezak dan,uzasan...Mene samo zanima koga bi forumski strucnjaci stavili da igra danas?Umjesto 2 zadnja vezna?Mozda Pejovica ili Susica umjesto Adukora da igraju s Andrejom koji je katastrofalan danas bio...Lako je biti general poslije bitke a ovaj hodyman kad sve rastjera nek dovede Svrakica i Runde pa da krenemo u preporod potpomognuti rijasetom i El Baketom,insallah...E moj glupi bosnjo
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Haksss, johntravolta123, keli i 50 gostiju.