meni jos uvjek stare smaje...reds je napisao/la:Otkako sam instalirao Windows 7 i meni ovi "novi" smajliji.![]()
Nego koji mi je najbolji msn na Windows 7 ? Imam ovaj najnoviji koji može samo na Windows 7 ali je glup skorz.
cool...
Moderator/ica: insider
meni jos uvjek stare smaje...reds je napisao/la:Otkako sam instalirao Windows 7 i meni ovi "novi" smajliji.![]()
Nego koji mi je najbolji msn na Windows 7 ? Imam ovaj najnoviji koji može samo na Windows 7 ali je glup skorz.
Ali koristiš XP i Google Chrome ?T-MAC je napisao/la:meni jos uvjek stare smaje...reds je napisao/la:Otkako sam instalirao Windows 7 i meni ovi "novi" smajliji.![]()
cool...
Imaju svi.Admir_Sa je napisao/la:Ljudi imal kod vas sportkluba?
Kod mene cijeli dan nema
Promjenili mu frekvenciju mamu im, a ja vec godinu dana nemam daljinski u sobi, tj do televizije je, a televizija glomazna i tonu teska, mrsko mi je nosit da se pravi, pa zato ne mogu naci na novoj frekvenciji. Al ev mukotrpno sam sad prenio tv iz sobe roditelja, a njima ovaj odnio, jeste da je manji al nema veze.Devil je napisao/la:Imaju svi.Admir_Sa je napisao/la:Ljudi imal kod vas sportkluba?
Kod mene cijeli dan nema

Veliko hvala,mada to retko ko slavi.Emir_ZENICA je napisao/la:" ? срецна Нова $
Sto se ne slaviEmir_ZENICA je napisao/la:" ? срецна Нова $
Ti se me razocarao......alfarouqaminu je napisao/la:di ste ljudi?
sto te razocarao?Samo F.K.S !! je napisao/la:Ti se me razocarao......alfarouqaminu je napisao/la:di ste ljudi?
majestic nije valjda da ces otici?majestic24 je napisao/la:Jos samo 60
Ma nek se popije i pojedeDevil je napisao/la:Veliko hvala,mada to retko ko slavi.Emir_ZENICA je napisao/la:" ? срецна Нова $
ne boj se uskoro celegenda reala je napisao/la:alfa nisi ništa napisao na jednoj temi
SP u rukometu 2011 ,otkrio sam koja je to tema
Ni na temama o pesu 6legenda reala je napisao/la:alfa nisi ništa napisao na jednoj temi
SP u rukometu 2011 ,otkrio sam koja je to tema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.