FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 14 maj 2021, 23:53

Evander je napisao/la:
14 maj 2021, 23:46
Kako neki koji traze postenje od Zelje, zagovaraju da mi pustimo Olimpic , ako budemo van utrke za titulu? Je li to malo licemjerno?
Da je obrnuta situacija nikad ne bih pustio Krupi da Olimpik ispadne..ovako ako ce Olimpik ostat a Krupa i Radnik ispast naravno da cu bit za to. Imas prakticno sve domace..ne moras u Bijeljinu koja nam ne lezi. Nece bit Krupe gdje Borac u startu ima +9 ( nije laz, ako te zanima kako i sta javi se).
Ovdje se ipak malo gleda i politicki. Ovaj Borac nije Borac, to je sad politicki projekat gdje oni hoce da to bude srpski klub i da dominira Bosnom. Oni ako hoce to nek pustaju njihova stvar.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 maj 2021, 23:54

vedinjo98 je napisao/la:
14 maj 2021, 23:26
A dobro da budemo realni 90% vas ovdje bi navijalo protiv nas isto da je obrnuta situacija. Bez obzira sto ovo ima veze sa nacionalnim okvirima, ni mi ne bi htjeli da njih poguramo da postanu najtrofejniji klub u BiH. Sto se tice izjave onog Šerbe, normalno da nece u zvanicnoj izjavi gdje najavljuje utakmicu reci pusticemo Borac.

Ne vrijedi se vise nervirati, necemo biti prvaci i jbg. Klub nije mogao da sakrije sve ispod tepiha i ja mislim da je skoro svaki krivac isplivao na vidjelo. Kazem skoro, jer ocekujem da spadnu maske i da se jos par njih otkrije u bliskoj buducnosti. Po zavrsetku sezone okrecemo se buducim izazovima i nadam se da ce se na ljeto desiti pozitivne promjene.
Da se razumijemo ja nikad nisam navijao protiv Sarajeva i ovo sto neki spominju da treba pustit Olimpiku ako im bude trebalo, ne treba nikom pustat, treba odigrat posteno ko sto trenutno igraju Tuzla i Sloboda!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 maj 2021, 23:58

vedinjo98 je napisao/la:
14 maj 2021, 23:44
Dadox je napisao/la:
14 maj 2021, 23:34
vedinjo98 je napisao/la:
14 maj 2021, 23:26
A dobro da budemo realni 90% vas ovdje bi navijalo protiv nas isto da je obrnuta situacija. Bez obzira sto ovo ima veze sa nacionalnim okvirima, ni mi ne bi htjeli da njih poguramo da postanu najtrofejniji klub u BiH. Sto se tice izjave onog Šerbe, normalno da nece u zvanicnoj izjavi gdje najavljuje utakmicu reci pusticemo Borac.

Ne vrijedi se vise nervirati, necemo biti prvaci i jbg. Klub nije mogao da sakrije sve ispod tepiha i ja mislim da je skoro svaki krivac isplivao na vidjelo. Kazem skoro, jer ocekujem da spadnu maske i da se jos par njih otkrije u bliskoj buducnosti. Po zavrsetku sezone okrecemo se buducim izazovima i nadam se da ce se na ljeto desiti pozitivne promjene.
Ja sam nesto slicno napisao post ranije, ovdje se ljudi cude, ispade da bi oni navijali da je zeljo osvoji prije Borca, da je obrnuta situacija😂
Vidim sada, sto posto tacno. Znamo svi da se ovdje navijalo da Zeljo zijani u Evropi od ci.futa. Isto ko sto su se oni smijali nakon kradje u Brestu. I oni i mi skoro uvijek navijamo da drugi izgubi. Ali eto u nedjelju izuzetka. Tako je to i sa rivalstvima sirom svijeta koje prate milioni i milioni ljudi.
Ma svugdje je tako jbg

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 15 maj 2021, 00:01

Nego hoce li se ta Mladost dobiti, hoce li se naguziti Mladost ?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 maj 2021, 00:09

feniksptica je napisao/la:
14 maj 2021, 23:53
Evander je napisao/la:
Kako neki koji traze postenje od Zelje, zagovaraju da mi pustimo Olimpic , ako budemo van utrke za titulu? Je li to malo licemjerno?
Da je obrnuta situacija nikad ne bih pustio Krupi da Olimpik ispadne..ovako ako ce Olimpik ostat a Krupa i Radnik ispast naravno da cu bit za to. Imas prakticno sve domace..ne moras u Bijeljinu koja nam ne lezi. Nece bit Krupe gdje Borac u startu ima +9 ( nije laz, ako te zanima kako i sta javi se).
Ovdje se ipak malo gleda i politicki. Ovaj Borac nije Borac, to je sad politicki projekat gdje oni hoce da to bude srpski klub i da dominira Bosnom. Oni ako hoce to nek pustaju njihova stvar.
Znaci ti si za mešetarenje i namjestanje utakmica?
O kakvom onda postenju neko prica?

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 maj 2021, 00:10

Mi se bezveze zamaramo nasta ce liciti ova liga u buducnosti. Bojim se da smo mi svoju sansu za iskorak propustili od dolaska tana pa sad i nama. Smeta nam sto je Borac projekat RS-a a ljude su izbacivali iz lige na pravdi Boga, dok smo mi za to vrijeme trebali otici ispred njih kilometrima daleko a ne dopustiti im da nam se priblize u organizacionom smislu, ne njima nego svima u ovoj ligi. Nama covjek posalje pare za kamp, mi neke kontejnere u butmiru postavljamo a sa parama od kampa poklapamo titulu. Jednostavno puno je ubleha proslo kroz klub u ovom periodu, i rijetko ko je to radio iz ljubavi, mahom su svi to radili iz interesa. Nadam se samo da Nam nece odustati od ovog svega, a sad na ljeto se moramo dobro reorganizivati u svakom pogledu.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 maj 2021, 00:15

Evander je napisao/la:
15 maj 2021, 00:09
14 maj 2021, 23:53
Evander je napisao/la:
Znaci ti si za mešetarenje i namjestanje utakmica?
O kakvom onda postenju neko prica?
Nisam ja za to da je u ovoj ligi sve cvijece. Ali glumit moralnu vertikalu dok o glavi rade najveci krimosi u drzavi je smijesno. Na raju krajeva imam zelju od pocetka sezone da Radnik ispadne i ne mogu protiv toga. A nakon sto mi je potvrdjeno da Krupa pusta Borcu sami su sebi krivi kad neko njima radi o glavi.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 15 maj 2021, 00:15

Željo je protiv Veleža pokazao da se može nositi i sa najboljim klubovima , pa tako i sa Borcem.
Ako bude sastav kao i protiv Veleža možemo očekivati dobar meč i neizvjestan rezultat .
Mujić ne bi trebao da šilji Borcu što bi značilo i da
Željo ima šansu za dobar rezultat.
Sami smo sebi najveći krivci , davno je trebalo raskrstiti i sa Emirom i Vinkom.
Postavljanje Đene za ove 4 utakmice je dobro rješenje, igraćemo sigurno ofanzivno i mislim da ćemo makar uzeti Kup, a na ljeto slijedi rekonstrukcija i Uprave i igrača, kao i novi Str. Štab.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 maj 2021, 00:23

esprit24 je napisao/la:
15 maj 2021, 00:10
Mi se bezveze zamaramo nasta ce liciti ova liga u buducnosti. Bojim se da smo mi svoju sansu za iskorak propustili od dolaska tana pa sad i nama. Smeta nam sto je Borac projekat RS-a a ljude su izbacivali iz lige na pravdi Boga, dok smo mi za to vrijeme trebali otici ispred njih kilometrima daleko a ne dopustiti im da nam se priblize u organizacionom smislu, ne njima nego svima u ovoj ligi. Nama covjek posalje pare za kamp, mi neke kontejnere u butmiru postavljamo a sa parama od kampa poklapamo titulu. Jednostavno puno je ubleha proslo kroz klub u ovom periodu, i rijetko ko je to radio iz ljubavi, mahom su svi to radili iz interesa. Nadam se samo da Nam nece odustati od ovog svega, a sad na ljeto se moramo dobro reorganizivati u svakom pogledu.
A dobro,hajde reci nam sta bi ti to postavio u kampu, gdje nemas prava nista graditi...?
Mozda smo trebali šatore razapeti...?
E svasta,Cuj teorije od kampa, gdje smo valjda trebali zgrade dizati mi preklapali titulu...
Koliko ovdje ima bisera za rubriku " vjerovali ili ne..."

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 maj 2021, 00:30

Vanja8 je napisao/la:
15 maj 2021, 00:23
esprit24 je napisao/la:
A dobro,hajde reci nam sta bi ti to postavio u kampu, gdje nemas prava nista graditi...?
E svasta,Cuj teorije od kampa, gdje smo valjda trebali zgrade dizati mi preklapali titulu...
Eto akademija je planirana da bude onakva. Niko se nigdje nije ugradjivao sve je bilo med i mlijeko, i ja sam teoreticar zavjere jer smatram da smo sa parama koje su dosle u klub trebali biti iznad ovog mrtvog prosjeka. Kad si tako pametan reci mi ko je od clanova uprava od dolaska tana do danas donio ozbiljan novac u klub, a da to nisu tan i nam?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 maj 2021, 00:34

Evandere opet si nasao glumiti moralnu vertikalu. Nakon sto si se usutio na prozivke poslije crvenog Oremusu, nesviranog penala Hebibu te nesviranog ofsajda Vranjesu, trebas shvatit da to nema smisla.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 maj 2021, 00:40

Sabrina odlazi!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 maj 2021, 00:43

15 maj 2021, 00:34
Evandere opet si nasao glumiti moralnu vertikalu. Nakon sto si se usutio na prozivke poslije crvenog Oremusu, nesviranog penala Hebibu te nesviranog ofsajda Vranjesu, trebas shvatit da to nema smisla.
Jel te sramota pricati o necemu, a zagovaras namjestanje utakmica i pustanje nekoga?
Pa za istu stvar zahebajemo Zeljeznicar za Osima i Tresnjevku i nakon 60 godina, Leotar itd...

Postenjacina, koji se zali na namjestanje i na savez, a pustao bi utakmicu da neko ostane u ligi.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 15 maj 2021, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 maj 2021, 00:44

Ma pusti licemjera.
Pametan je ko ovaj sa njegove profilne
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 maj 2021, 00:46

esprit24 je napisao/la:
15 maj 2021, 00:30
Vanja8 je napisao/la:
15 maj 2021, 00:23
esprit24 je napisao/la:
Eto akademija je planirana da bude onakva. Niko se nigdje nije ugradjivao sve je bilo med i mlijeko, i ja sam teoreticar zavjere jer smatram da smo sa parama koje su dosle u klub trebali biti iznad ovog mrtvog prosjeka. Kad si tako pametan reci mi ko je od clanova uprava od dolaska tana do danas donio ozbiljan novac u klub, a da to nisu tan i nam?
Vrlo jednostavno ,odes u klub i imas cijeli niz sponzora na istaknutom mjestu...
Od malih do onih velikih, e onda pokucas na vrata i pitas de mi navedite ko je doveo kog sponzora...

I sta bi, sta smo trebali dizati u Butmiru...
Mozda angažovati Merlina,ali ne Dinu, vec carobnjaka da mi to napravimo, a on mahne stapicem i niko zivi ne vidi gradjevine...
A jahh zaboravio sam da su se ugradjivali u kontejnere...
Mislim da Sabri viri noga iz jednog...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 maj 2021, 00:48

Evander je napisao/la:
15 maj 2021, 00:43
Jel te sramota pricati o necemu, a zagovaras namjestanje utakmica i pustanje nekoga?
Koje pustanje ?? Pa samo izvadi Fanima i Vladana i izgubit ces i da zapnes 200%. Koje pustanje.. je l ono Krupe u Krupi Borcu 1:3 ? Je l znas da zbog tih bodova gubis mozda titulu ( bez obzira na sve ).
Ja sam iznio svoje misljenje, sto se tice Zelje nek odigraju kako hoce, samo nek ne mijesaju nasu pobjedu s njihovim porazom.
Ja sam iznio svoje misljenje i stojim iza toga. Necu se sutra usutiti i povuci ko pi*kica neka pa se poslije vratit kad ponovo krene da ide onako kako sam ja to zamislio.
Kako tebe nije stid pisat da je sve regularno bilo do sad ? Ako cemo vec tako ? Ovo su moje zelje koje nemaju veze s klubom. Pa nece klub slusat mene i radit kako ja kazem. Tvoja prica je udar na zdrav razum svakog navijaca Sarajeva u vezi regularnosti lige !
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 maj 2021, 00:49

Ovako to izgleda kad ti ima ko dati gol u napadu. Primili smo i ovdje 2 ali smo dali 4. Na zadnjoj smo primili isto 2 ali smo dali 0.
Oj Hadzija ebem ti od do.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 15 maj 2021, 01:07

Sve što možemo učiniti je dobiti naredne četiri utakmice i uzeti najmanje jedan trofej. :)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 maj 2021, 01:11

Treba uzet u obzir to da je Borac Vicin/Dodikov projekat, a ne strogo srpski. Ako (a aBd hoće) Dodik naredne godine izgubi izbore, mislite da će se i Vico ovako širit po savezu? Nova vlast će i tu, kao i u svim ostalim državnim institucijama, postavit svoje ljude. Tad bi Borac mogao izgubit protektorat koji sad ima, barem u ovolikoj mjeri.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 15 maj 2021, 01:20

Treba uzeti u obzir i to da smo mi ostali bez najboljeg sd u istoriji i sto je jos veci belaj ostadosmo evo i bez savjetnika za clanstvo! Ne znam kako ce klub opstati bez tako vazne osobe. Yebem li im najmilije!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”