FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra tekma!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ko igra?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Takodjer, mislim da je Borac jedan od posljednjih poteza koje Dodik pravi da bi promjenio javno misljenje.skoroalen je napisao/la: ↑15 maj 2021, 01:11Treba uzet u obzir to da je Borac Vicin/Dodikov projekat, a ne strogo srpski. Ako (a aBd hoće) Dodik naredne godine izgubi izbore, mislite da će se i Vico ovako širit po savezu? Nova vlast će i tu, kao i u svim ostalim državnim institucijama, postavit svoje ljude. Tad bi Borac mogao izgubit protektorat koji sad ima, barem u ovolikoj mjeri.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ne mogu spavati i nadjoh sebi ovo slavlje poslije Buducnosti i prolaska u play off...
plakao bih kao dijete, ne mogu vjerovat sta nam se desilo....
plakao bih kao dijete, ne mogu vjerovat sta nam se desilo....
@Vanja od tih sponzora koje si ti naveo moze funkcionisati klub u drugoj federalnoj ligi. Meni ne mozes pricat o organizaciji kluba jer sam clan uprave istina manjeg kolektiva koji se takmici u “beton” ligi i znam sta znaci stvoriti pare(al opet ne male pare 2500 do 3000 KM) na mjesecnom nivou. Sto ne objavise kako prodje akcija za onih dvije hiljade karti posle derbija, kolko klub proda clanskih na godisnjem nivou. Istina neformalno ali sam doso do saznanja da u Velezu svaki clan uprave mora mjesecno donijeti 5 do 10k eura. Otdiji malo u okruzenje pogledaj Osijek ili TSC mada su ovi zadnji taraba sa rezultatskog aspekta. Svrha mofug pisanja je da se ne treba osloniti samo na pare od investitora nego nesto i sam doprijeniti 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne mora značiti, jednostavno samo će umjesto Dodirnih/Vicinih ubaciti svoje i idemo u krugNisamInSajder je napisao/la: ↑15 maj 2021, 02:06Takodjer, mislim da je Borac jedan od posljednjih poteza koje Dodik pravi da bi promjenio javno misljenje.skoroalen je napisao/la: ↑15 maj 2021, 01:11Treba uzet u obzir to da je Borac Vicin/Dodikov projekat, a ne strogo srpski. Ako (a aBd hoće) Dodik naredne godine izgubi izbore, mislite da će se i Vico ovako širit po savezu? Nova vlast će i tu, kao i u svim ostalim državnim institucijama, postavit svoje ljude. Tad bi Borac mogao izgubit protektorat koji sad ima, barem u ovolikoj mjeri.
Drago je meni da si ti u UO nekog kluba,ali ako obnasas takvu funkciju cudno mi je da info o necemu trazis od obicnog navijaca ili taj klub gdje si ti ima takvu praksu...esprit24 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 03:33@Vanja od tih sponzora koje si ti naveo moze funkcionisati klub u drugoj federalnoj ligi. Meni ne mozes pricat o organizaciji kluba jer sam clan uprave istina manjeg kolektiva koji se takmici u “beton” ligi i znam sta znaci stvoriti pare(al opet ne male pare 2500 do 3000 KM) na mjesecnom nivou. Sto ne objavise kako prodje akcija za onih dvije hiljade karti posle derbija, kolko klub proda clanskih na godisnjem nivou. Istina neformalno ali sam doso do saznanja da u Velezu svaki clan uprave mora mjesecno donijeti 5 do 10k eura. Otdiji malo u okruzenje pogledaj Osijek ili TSC mada su ovi zadnji taraba sa rezultatskog aspekta. Svrha mofug pisanja je da se ne treba osloniti samo na pare od investitora nego nesto i sam doprijeniti![]()
Valjda postoji press služba, odjel za marketing koji je zadužen za to polje funkcioniranja i obratis se njima sa upitom.
U tebe sve se svodi cuo sam ovo, cuo sam ono...
Ako nesto tvrdis ,kao sto rece za kamp, izadji buraz sa dokazima i pljuni nam ovdje da i mi vidimo ko se to ugradjivao u kamp za koji su poslane pare, a ovi pohambirali lovu...
Druze, kamp je poljoprivredno zemljiste. Po zakonu, ne mozes nista da gradis na tom zemljistu. Ssmo mozes montazne objekte da instaliras.esprit24 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 00:10Mi se bezveze zamaramo nasta ce liciti ova liga u buducnosti. Bojim se da smo mi svoju sansu za iskorak propustili od dolaska tana pa sad i nama. Smeta nam sto je Borac projekat RS-a a ljude su izbacivali iz lige na pravdi Boga, dok smo mi za to vrijeme trebali otici ispred njih kilometrima daleko a ne dopustiti im da nam se priblize u organizacionom smislu, ne njima nego svima u ovoj ligi. Nama covjek posalje pare za kamp, mi neke kontejnere u butmiru postavljamo a sa parama od kampa poklapamo titulu. Jednostavno puno je ubleha proslo kroz klub u ovom periodu, i rijetko ko je to radio iz ljubavi, mahom su svi to radili iz interesa. Nadam se samo da Nam nece odustati od ovog svega, a sad na ljeto se moramo dobro reorganizivati u svakom pogledu.
Sta to fali kampu?
Na to treba da budemo ponosni.
Opet ce neki pitati, a pogledaj puta do kampa.
Tako je, katastrofa.
A znas li da se pokusalo to rijesiti, al NE DAJU ljudi zbog svojih zivotinja da se to sredi.
100 puta su se rupe krpile, al jbga kisa padne i opet se naprave rupetine na putu do kampa. Imas neke stvari koje ne mozes ti da rijesis.
Vama izgleda svaki dan treba izvjestaj pisati, sa audio i video sadrzajem, da bi vi rekli "pa rade ljudi"
Pa ovde se za stadion pricalo kako je sve propalo, jer se nasi ne oglasavaju po tompitanju... A ljudi u to vrijeme sredjivali papirologiju

Testo je napisao/la: ↑15 maj 2021, 00:44Ma pusti licemjera.feniksptica je napisao/la: ↑15 maj 2021, 00:34Evandere opet si nasao glumiti moralnu vertikalu. Nakon sto si se usutio na prozivke poslije crvenog Oremusu, nesviranog penala Hebibu te nesviranog ofsajda Vranjesu, trebas shvatit da to nema smisla.
Pametan je ko ovaj sa njegove profilne

ISTINA ZA VEDRANA!
nema više dovođenja indijanci
Al možda ti "njihovi" ne budu ovoliko za Borac. Npr, već znamo da Krupa i Bijeljina nisu u bajnim odnosima sa Borcem. Već ove sezone hladno ispadaju u niži rang, a Vicu boli qrac. Možda opozicija postavi nekog iz tih gradova. Krstajića su probali progurat za selektora jedno vrijeme, možda ga sad ubace u savez.FoSte95 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 07:44Ne mora značiti, jednostavno samo će umjesto Dodirnih/Vicinih ubaciti svoje i idemo u krugNisamInSajder je napisao/la: ↑15 maj 2021, 02:06Takodjer, mislim da je Borac jedan od posljednjih poteza koje Dodik pravi da bi promjenio javno misljenje.skoroalen je napisao/la: ↑15 maj 2021, 01:11Treba uzet u obzir to da je Borac Vicin/Dodikov projekat, a ne strogo srpski. Ako (a aBd hoće) Dodik naredne godine izgubi izbore, mislite da će se i Vico ovako širit po savezu? Nova vlast će i tu, kao i u svim ostalim državnim institucijama, postavit svoje ljude. Tad bi Borac mogao izgubit protektorat koji sad ima, barem u ovolikoj mjeri.
Kako god, mislim da je Dodiku došao kraj. Sve priče o razlazu, ratu, NATOu, pa i ovo o Borcu... Zadnji trzaji da ostane na vlasti, a narod ga je davno pročitao, dosta je svima. 90% da pada iduće godine, a skupa s njim i Vico.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Meni je od ovih naših indijanaca koji se jos nadaju tituli samo žalosnije sto eto ko ovi sa druge strane prijete diskutuju i pozivaju 3 sastav da igra protiv vice a njih nije dobio samo ko nije osutao po golu.Gase se ljudi ko ono uljno ratno kandilo ali ono bi ko fol nekog moglo dobiti pa se zabrinuli.Jadno i smiješno u isto vrijeme.
Ja samo znam da Nam nije sigurno odlucio da se priklonimo jednoj politickoj stranci.
Ko god je odlucio u klubu da nas stavi u sluzbu jedne politicke stranke je glup, ograničen, mutav, futav...
To sigurno ne moze biti za dobrobit kluba nego je iz cisto licnih interesa.
Ko god je odlucio u klubu da nas stavi u sluzbu jedne politicke stranke je glup, ograničen, mutav, futav...
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kome smo se priklonili?ShofaII je napisao/la: ↑15 maj 2021, 09:37Ja samo znam da Nam nije sigurno odlucio da se priklonimo jednoj politickoj stranci.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Našistima, koliko razumijem...Napapijri je napisao/la: ↑15 maj 2021, 09:39Kome smo se priklonili?ShofaII je napisao/la: ↑15 maj 2021, 09:37Ja samo znam da Nam nije sigurno odlucio da se priklonimo jednoj politickoj stranci.
Sabra sad može organizirati LGBTIQ dernek...

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
?ShofaII je napisao/la: ↑15 maj 2021, 09:37Ja samo znam da Nam nije sigurno odlucio da se priklonimo jednoj politickoj stranci.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pjeni SDA elita što je klub uspostavio dobar odnos s Mandićem i riješio ono što je SDA obećavala 25 godina. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Volio bi da mi objasne ovi sto hvale upravu da je najbolja u historiji. Zasto su otišli Jahic, Hadzic, Velic, Vinko ako je sve idealno i pod kontrolom ?
Ajde Sejedim keru, uz nogu!Red1946 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 09:47Našistima, koliko razumijem...Napapijri je napisao/la: ↑15 maj 2021, 09:39Kome smo se priklonili?ShofaII je napisao/la: ↑15 maj 2021, 09:37Ja samo znam da Nam nije sigurno odlucio da se priklonimo jednoj politickoj stranci.
Sabra sad može organizirati LGBTIQ dernek...![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, broj6, Burberry46, Cwirek, Google Adsense [Bot], sekac, SineTalexy, Vanja8, VolimoSarajevo i 109 gostiju.