FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 15 maj 2021, 15:19

ledesma je napisao/la:
15 maj 2021, 13:36
I tako prođe još jedna sezona, od obecanih kula i gradova dobismo qrcinu...

A heeej milijarder nam fol vlasnik 🤪😂🤪😂
Sacekaj tebra do 2035 ti misliš, da to ide brzo sa vlasnikom sve.
Nesmiju ti biti uzor Rijeka, Vardar, Osijek i ostali klubovi iz regiona koji imaju ili su imali (Vardar) vlasnike.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 maj 2021, 15:24

U17

FKS-Zeljo 2-1

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 maj 2021, 15:33

Zukanovic je napisao/la:
15 maj 2021, 15:24
U17

FKS-Zeljo 2-1
Strijelci ? :opaopa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 maj 2021, 15:34

Zip je napisao/la:
15 maj 2021, 14:49
I Barcelona debilna pa daje svojim igracima plate svskih 6 mjeseci :rol:

Ono sto dogovoris, moras ispostovati. Ako je to svaki mjesec, dva, tri ili godisnje... Moras platiti.
Niko od nas ne bi igrao/radio za dz.
Da tako je,a vjerovatno i redovno kasne sa isplatama po uzoru na Barcelonu i ostale velike klubove.
Hajde botčino jedna nesuvisla kako te vise nije stid glumiti advokata uprave.
Branio si sve sto se nije moglo odbraniti od kupovine seata,Jahica,Emira,Vinka itd.,evo sad branis i to sto plate kasne.
Ubleho!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 maj 2021, 15:39

Aduka87 je napisao/la:
15 maj 2021, 15:33
Zukanovic je napisao/la:
15 maj 2021, 15:24
U17

FKS-Zeljo 2-1
Strijelci ? :opaopa:
6min Mustafa Numanovic
66 min Nermin Bijelonja (p)

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 15 maj 2021, 15:40

Joj sta nam uradiste od kluba. Nomadsi evo prvaci Walesa. Stvarno ne mogu da vjerujem.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 15 maj 2021, 15:41

forgempp je napisao/la:
15 maj 2021, 15:10
vedinjo98 je napisao/la:
15 maj 2021, 14:44
skoroalen je napisao/la:
15 maj 2021, 14:34

Igrao je cijelu prošlu polusezonu na "svojoj poziciji". Logično da hoćemo da bude ono što je bio cijelu karijeru u Hajduku, Genku i reprezentaciji, i zbog čega je doveden i toliko plaćen. Zamisli da sutra dovedeš Hajrovića a on potpiše ugovor i kaže "a vidi brate, nisam ti ja više krilo, sad mi godi da igram beka i da na protivničku polovinu istrčim jednom po utakmici". Doveden je da bude razlika i prevaga a la Štilić kod kona prošle sezone ili Vranješ kod Borca, nije prevaga ni kod nas na poziciji DMFa, vozdra ba.
A može Safet prikazivat šta hoće, u reprezentaciji je Tinu koristio kao prednjeg veznog, alternativa Misketu.
Prevara od igraca koja je ispuhala definitivno. Haj prvi dio sezone i nekako. Ali na proljece je odigrao dovoljan broj utakmica na svojoj poziciji AMF i nije nista uradio. Sta god da igra na kraju krajeva uvijek samo usporava igru, jer ga svako tjera na desnu nogu. Jedino sto je pokazao do sad je da mu apsolutno niko ne moze uzeti loptu, ali fudbal se igra za golove, ne za posjed. Za svoju platu morao je biti ko Stilic i Vranjes u najmanju ruku.
Ja mislim ipak da je problem u vama, previse ocekujete od njega, a kad god je bio na terenu, solidno je odradio svoj posao, evo i protiv Slobode opalio je sa 30-40 metara loptu, koji to jos nas igrac moze ponovit isto, jel sad on kriv sto Hebib masi 1 na 1.

Ne mozes od jednog igraca ocekivat prevagu i blistave partije kad oko sebe ima 4-5 konstantnih mrtvaca i neznalica na terenu.
Ocekuje se od klasicne 8ce da radi ono sto radi agresivni poluspic, te da jos zabija golove na traci i asistira. To je kao dao od Kovacica to ocekujes u Chelseau. Susic nikad nije bio poluspic, to sto je guran na poziciju poluspica, kao sto je bio guran na poziciju DMFa u nekim klubovima je druga prica. Covjek nema niti je kad imao fizicke predispozicije za poluspica.

Susic na 8mici ili sestici, Djokanovic kao trkac i osigurac, te Zinedin na poluspici i izdominirat ces ovom ligom, a u Europi bi se uz prave igrace na krilu mogao svima suprostaviti.

Kad su svi u januaru i poslije tog otpisali Mustedanagica, ja sam smarao da on mora u prvu, sto je kasnije i dokazao. Te u jednom trenutku i preokrenuo sezonu, ali umjesto da mu pridruzis Susica da se nastavi podizanje igre, pridruzio mu se Pejovic, koji je ukopao citavu ekipu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 maj 2021, 15:48

zagorski je napisao/la:
15 maj 2021, 14:23
A to je bas glup sistem. Cuj dajes platu svaka 3 mjeseca i onda jos dozvolis da plata kasni.
Ma od pocetka je greska to s platama, taj sistem nije dobar. Uvijek isti problem.
Opet ja tu ne krivim Nam-a sto nekad kasni s parama, na kraju uvijek posalje pare. Krivim nasu upravu sto se nisu bolje organizovali i nesto skontali kako da plate igracima dok ne legnu te pare iz Vijetnama. Pa ako vec ne mogu nista da ustede da imamo par stotina hiljada na racunu, onda su trebali posuditi pare dok Nam ne posalje

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 maj 2021, 15:50

Ne vidim razlog da se dzeno brani ijednom rijecju. Dobio priliku, raja ga zgotivila, osvojio neke trofeje. Klub bi sigurno pomogo u nejgovoj edukaciji al on nece. I ovo mu je nagrada da nas vodi ova 3 kola. Ako on sam nece sta cemo mi tu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 maj 2021, 16:00

Mladost bez Hadzica. Sanse, da ne primimo gol porasle za 30%.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 maj 2021, 16:05

NisamInSajder je napisao/la:
15 maj 2021, 15:41

Ocekuje se od klasicne 8ce da radi ono sto radi agresivni poluspic, te da jos zabija golove na traci i asistira. To je kao dao od Kovacica to ocekujes u Chelseau. Susic nikad nije bio poluspic, to sto je guran na poziciju poluspica, kao sto je bio guran na poziciju DMFa u nekim klubovima je druga prica. Covjek nema niti je kad imao fizicke predispozicije za poluspica.

Susic na 8mici ili sestici, Djokanovic kao trkac i osigurac, te Zinedin na poluspici i izdominirat ces ovom ligom, a u Europi bi se uz prave igrace na krilu mogao svima suprostaviti.

Kad su svi u januaru i poslije tog otpisali Mustedanagica, ja sam smarao da on mora u prvu, sto je kasnije i dokazao. Te u jednom trenutku i preokrenuo sezonu, ali umjesto da mu pridruzis Susica da se nastavi podizanje igre, pridruzio mu se Pejovic, koji je ukopao citavu ekipu.
Kako bolan nije bio, od početka karijere je polušpic, sve do sad, do ove sezone. Ne može bit da ga je 4-5 trenera guralo nazor negdje gdje ne može odigrat, uključujući i njegovog amidžu. I kako je bio najbolji igrač u HNLu sa pozicije AMFa? Nije svaki AMF = polušpic, da mora non stop ulazit u šesnaesterac i pucat, kao npr Dybala, Mount, Coutinho.... Ima i prednjih veznih koji su čisti kreatori, kao Juan Mata, Isco, Ozil... I Tino bi komotno mogao bit takav AMF, i bio je sve do dolaska u Sarajevo. Ja bih prije rekao da nema fiziku za osmice, ako mislimo na igrače kao Lampard, Gerrard, Scholes, Kroos... To su igrači koji oru teren, sad su kod protivničkog gola, sad kod svog, kreiraju, pucaju... Sušić ništa od tog ne radi. FM-ovskim jezikom (znam da igraš :mrgreen: ), za mene je on klasični "enganche", prednji vezni koji je glavni kreator ekipe, koji ne mora trčat al MORA non stop tražit loptu i upošljavat krila i napadača.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 maj 2021, 16:12

vedinjo98 je napisao/la:
15 maj 2021, 15:40
Joj sta nam uradiste od kluba. Nomadsi evo prvaci Walesa. Stvarno ne mogu da vjerujem.
Volio bih da cujem šta Sabrina i Hadžija na to kažu.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 15 maj 2021, 16:39

skoroalen je napisao/la:
15 maj 2021, 16:05
NisamInSajder je napisao/la:
15 maj 2021, 15:41

Kako bolan nije bio, od početka karijere je polušpic, sve do sad, do ove sezone. Ne može bit da ga je 4-5 trenera guralo nazor negdje gdje ne može odigrat, uključujući i njegovog amidžu. I kako je bio najbolji igrač u HNLu sa pozicije AMFa? Nije svaki AMF = polušpic, da mora non stop ulazit u šesnaesterac i pucat, kao npr Dybala, Mount, Coutinho.... Ima i prednjih veznih koji su čisti kreatori, kao Juan Mata, Isco, Ozil... I Tino bi komotno mogao bit takav AMF, i bio je sve do dolaska u Sarajevo. Ja bih prije rekao da nema fiziku za osmice, ako mislimo na igrače kao Lampard, Gerrard, Scholes, Kroos... To su igrači koji oru teren, sad su kod protivničkog gola, sad kod svog, kreiraju, pucaju... Sušić ništa od tog ne radi. FM-ovskim jezikom (znam da igraš :mrgreen: ), za mene je on klasični "enganche", prednji vezni koji je glavni kreator ekipe, koji ne mora trčat al MORA non stop tražit loptu i upošljavat krila i napadača.
Ma kakvo oranje terena. Covjek je predstavljan kao zadnji vezni, Pirlo, takav igrac. Ceka loptu i salje je dalje, da uposli krila, spica. A koga ce kod nas uposlit. Nema koga. Govorio je nema s kim da igram, tad je sve i eskaliralo sa njim.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 15 maj 2021, 16:42

feniksptica je napisao/la:
15 maj 2021, 15:50
Ne vidim razlog da se dzeno brani ijednom rijecju. Dobio priliku, raja ga zgotivila, osvojio neke trofeje. Klub bi sigurno pomogo u nejgovoj edukaciji al on nece. I ovo mu je nagrada da nas vodi ova 3 kola. Ako on sam nece sta cemo mi tu.
Pa zar ne pise u njegovom CV na transfermarkt da ima UEFA pro licencu?!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 maj 2021, 16:50

zagorski je napisao/la:
15 maj 2021, 15:34
Zip je napisao/la:
15 maj 2021, 14:49
I Barcelona debilna pa daje svojim igracima plate svskih 6 mjeseci :rol:

Ono sto dogovoris, moras ispostovati. Ako je to svaki mjesec, dva, tri ili godisnje... Moras platiti.
Niko od nas ne bi igrao/radio za dz.
Da tako je,a vjerovatno i redovno kasne sa isplatama po uzoru na Barcelonu i ostale velike klubove.
Hajde botčino jedna nesuvisla kako te vise nije stid glumiti advokata uprave.
Branio si sve sto se nije moglo odbraniti od kupovine seata,Jahica,Emira,Vinka itd.,evo sad branis i to sto plate kasne.
Ubleho!
Ma ti si budala.

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 15 maj 2021, 16:57

svi na jug! :kafa:

slika

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 maj 2021, 16:59

"Gostujući na N1 televiziji Srđan Mandić, načelnik Općine Centar je kazao kako se FK Sarajevo obavezao da će investirati cifru do 10 miliona eura."

nema plate ali ima 10 miliona eura? :kafa:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 15 maj 2021, 17:00

"To uopšte nije jeftino, govorimo o novom terenu, govorimo o sanaciji atletske staze, govorimo o izmjeni svih 36 hiljada stolica, novom semaforu, rekonstrukciji istočne tribine... mnogo je investicija. Bilo bi zaista nepošteno od nas ne omogućiti Sarajevu da ostvari neki prihod, uz obavezu ovakvih investicija"
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 maj 2021, 17:02

Zip je napisao/la:
13 maj 2021, 19:51
Od 13:30...

U obavezi smo investirati 10 miliona Eurs u stadion...

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 15 maj 2021, 17:02

Evo price o stadionu. Sad ce ovce zaboraviti sve probleme i pljacke

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”