Sacekaj tebra do 2035 ti misliš, da to ide brzo sa vlasnikom sve.
Nesmiju ti biti uzor Rijeka, Vardar, Osijek i ostali klubovi iz regiona koji imaju ili su imali (Vardar) vlasnike.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sacekaj tebra do 2035 ti misliš, da to ide brzo sa vlasnikom sve.
Da tako je,a vjerovatno i redovno kasne sa isplatama po uzoru na Barcelonu i ostale velike klubove.
Ocekuje se od klasicne 8ce da radi ono sto radi agresivni poluspic, te da jos zabija golove na traci i asistira. To je kao dao od Kovacica to ocekujes u Chelseau. Susic nikad nije bio poluspic, to sto je guran na poziciju poluspica, kao sto je bio guran na poziciju DMFa u nekim klubovima je druga prica. Covjek nema niti je kad imao fizicke predispozicije za poluspica.forgempp je napisao/la: ↑15 maj 2021, 15:10Ja mislim ipak da je problem u vama, previse ocekujete od njega, a kad god je bio na terenu, solidno je odradio svoj posao, evo i protiv Slobode opalio je sa 30-40 metara loptu, koji to jos nas igrac moze ponovit isto, jel sad on kriv sto Hebib masi 1 na 1.vedinjo98 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 14:44Prevara od igraca koja je ispuhala definitivno. Haj prvi dio sezone i nekako. Ali na proljece je odigrao dovoljan broj utakmica na svojoj poziciji AMF i nije nista uradio. Sta god da igra na kraju krajeva uvijek samo usporava igru, jer ga svako tjera na desnu nogu. Jedino sto je pokazao do sad je da mu apsolutno niko ne moze uzeti loptu, ali fudbal se igra za golove, ne za posjed. Za svoju platu morao je biti ko Stilic i Vranjes u najmanju ruku.skoroalen je napisao/la: ↑15 maj 2021, 14:34
Igrao je cijelu prošlu polusezonu na "svojoj poziciji". Logično da hoćemo da bude ono što je bio cijelu karijeru u Hajduku, Genku i reprezentaciji, i zbog čega je doveden i toliko plaćen. Zamisli da sutra dovedeš Hajrovića a on potpiše ugovor i kaže "a vidi brate, nisam ti ja više krilo, sad mi godi da igram beka i da na protivničku polovinu istrčim jednom po utakmici". Doveden je da bude razlika i prevaga a la Štilić kod kona prošle sezone ili Vranješ kod Borca, nije prevaga ni kod nas na poziciji DMFa, vozdra ba.
A može Safet prikazivat šta hoće, u reprezentaciji je Tinu koristio kao prednjeg veznog, alternativa Misketu.
Ne mozes od jednog igraca ocekivat prevagu i blistave partije kad oko sebe ima 4-5 konstantnih mrtvaca i neznalica na terenu.
Ma od pocetka je greska to s platama, taj sistem nije dobar. Uvijek isti problem.
Kako bolan nije bio, od početka karijere je polušpic, sve do sad, do ove sezone. Ne može bit da ga je 4-5 trenera guralo nazor negdje gdje ne može odigrat, uključujući i njegovog amidžu. I kako je bio najbolji igrač u HNLu sa pozicije AMFa? Nije svaki AMF = polušpic, da mora non stop ulazit u šesnaesterac i pucat, kao npr Dybala, Mount, Coutinho.... Ima i prednjih veznih koji su čisti kreatori, kao Juan Mata, Isco, Ozil... I Tino bi komotno mogao bit takav AMF, i bio je sve do dolaska u Sarajevo. Ja bih prije rekao da nema fiziku za osmice, ako mislimo na igrače kao Lampard, Gerrard, Scholes, Kroos... To su igrači koji oru teren, sad su kod protivničkog gola, sad kod svog, kreiraju, pucaju... Sušić ništa od tog ne radi. FM-ovskim jezikom (znam da igrašNisamInSajder je napisao/la: ↑15 maj 2021, 15:41
Ocekuje se od klasicne 8ce da radi ono sto radi agresivni poluspic, te da jos zabija golove na traci i asistira. To je kao dao od Kovacica to ocekujes u Chelseau. Susic nikad nije bio poluspic, to sto je guran na poziciju poluspica, kao sto je bio guran na poziciju DMFa u nekim klubovima je druga prica. Covjek nema niti je kad imao fizicke predispozicije za poluspica.
Susic na 8mici ili sestici, Djokanovic kao trkac i osigurac, te Zinedin na poluspici i izdominirat ces ovom ligom, a u Europi bi se uz prave igrace na krilu mogao svima suprostaviti.
Kad su svi u januaru i poslije tog otpisali Mustedanagica, ja sam smarao da on mora u prvu, sto je kasnije i dokazao. Te u jednom trenutku i preokrenuo sezonu, ali umjesto da mu pridruzis Susica da se nastavi podizanje igre, pridruzio mu se Pejovic, koji je ukopao citavu ekipu.
Ma kakvo oranje terena. Covjek je predstavljan kao zadnji vezni, Pirlo, takav igrac. Ceka loptu i salje je dalje, da uposli krila, spica. A koga ce kod nas uposlit. Nema koga. Govorio je nema s kim da igram, tad je sve i eskaliralo sa njim.skoroalen je napisao/la: ↑15 maj 2021, 16:05Kako bolan nije bio, od početka karijere je polušpic, sve do sad, do ove sezone. Ne može bit da ga je 4-5 trenera guralo nazor negdje gdje ne može odigrat, uključujući i njegovog amidžu. I kako je bio najbolji igrač u HNLu sa pozicije AMFa? Nije svaki AMF = polušpic, da mora non stop ulazit u šesnaesterac i pucat, kao npr Dybala, Mount, Coutinho.... Ima i prednjih veznih koji su čisti kreatori, kao Juan Mata, Isco, Ozil... I Tino bi komotno mogao bit takav AMF, i bio je sve do dolaska u Sarajevo. Ja bih prije rekao da nema fiziku za osmice, ako mislimo na igrače kao Lampard, Gerrard, Scholes, Kroos... To su igrači koji oru teren, sad su kod protivničkog gola, sad kod svog, kreiraju, pucaju... Sušić ništa od tog ne radi. FM-ovskim jezikom (znam da igrašNisamInSajder je napisao/la: ↑15 maj 2021, 15:41
Ocekuje se od klasicne 8ce da radi ono sto radi agresivni poluspic, te da jos zabija golove na traci i asistira. To je kao dao od Kovacica to ocekujes u Chelseau. Susic nikad nije bio poluspic, to sto je guran na poziciju poluspica, kao sto je bio guran na poziciju DMFa u nekim klubovima je druga prica. Covjek nema niti je kad imao fizicke predispozicije za poluspica.
Susic na 8mici ili sestici, Djokanovic kao trkac i osigurac, te Zinedin na poluspici i izdominirat ces ovom ligom, a u Europi bi se uz prave igrace na krilu mogao svima suprostaviti.
Kad su svi u januaru i poslije tog otpisali Mustedanagica, ja sam smarao da on mora u prvu, sto je kasnije i dokazao. Te u jednom trenutku i preokrenuo sezonu, ali umjesto da mu pridruzis Susica da se nastavi podizanje igre, pridruzio mu se Pejovic, koji je ukopao citavu ekipu.), za mene je on klasični "enganche", prednji vezni koji je glavni kreator ekipe, koji ne mora trčat al MORA non stop tražit loptu i upošljavat krila i napadača.
Pa zar ne pise u njegovom CV na transfermarkt da ima UEFA pro licencu?!feniksptica je napisao/la: ↑15 maj 2021, 15:50Ne vidim razlog da se dzeno brani ijednom rijecju. Dobio priliku, raja ga zgotivila, osvojio neke trofeje. Klub bi sigurno pomogo u nejgovoj edukaciji al on nece. I ovo mu je nagrada da nas vodi ova 3 kola. Ako on sam nece sta cemo mi tu.
Ma ti si budala.zagorski je napisao/la: ↑15 maj 2021, 15:34Da tako je,a vjerovatno i redovno kasne sa isplatama po uzoru na Barcelonu i ostale velike klubove.
Hajde botčino jedna nesuvisla kako te vise nije stid glumiti advokata uprave.
Branio si sve sto se nije moglo odbraniti od kupovine seata,Jahica,Emira,Vinka itd.,evo sad branis i to sto plate kasne.
Ubleho!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bordobijeli, bosnas_, Cautinho, Google Adsense [Bot], HyperOS, insimadop, J1897, James1987, johntravolta123, kanarinac, Kockoglavi, Lecler, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, MojaMalenkost, MokraKifla, NazorUso, Oerde, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, Sinfoc1986, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, vedinjo98, Venom, Vrhbosnian, WeekendOffender, zagorski i 348 gostiju.