Naravno, trazi se izgovor da je neko drugi kriv a ne mi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sutra ili protiv Radnika/Olimpika u prvih 11 staviti Kanurića, Bešića, T. Hodžića, Ramića, Dervišagića.......Protiv Olimpika doduše treba Džafića staviti na gol, na konačnom oproštaju od kluba.
Klub treba da radi da bude otvoren i transparentan prama navijacima a ne S Koreja. Kad navijaci nesto traze ili pitaju prvi ti kazes sta ce oni ne trebaju nek su sto dalje od kluba. Ova uprava se otudjila od mahale, od sjevera, od legendi, s medijima loše komuniciraju, evo s ovim gasenjem škole i od odredjnog broja djece i roditelja. To nije dobar marketing i onda ocekujes od tih ljudi podrsku da kupe nesto na to sve i rezultatski si posrnuo.
I onda ocekuju da im raja daje pare.bordobijeli je napisao/la: ↑15 maj 2021, 18:58Klub treba da radi da bude otvoren i transparentan prama navijacima a ne S Koreja. Kad navijaci nesto traze ili pitaju prvi ti kazes sta ce oni ne trebaju nek su sto dalje od kluba. Ova uprava se otudjila od mahale, od sjevera, od legendi, s medijima loše komuniciraju, evo s ovim gasenjem škole i od odredjnog broja djece i roditelja. To nije dobar marketing i onda ocekujes od tih ljudi podrsku da kupe nesto na to sve i rezultatski si posrnuo.
Šta će ba pjevač tužit klub, pa on bi trebao klubu plaćati sto igra. Ha ja...THEC je napisao/la: ↑15 maj 2021, 13:28pa haj kad se prenijelo da se skroz prenese sa drugog foruma, razlog za Susica ne znam(mada navodno on i Sabrina odavno nisu u dobrim odnosima i zato je rijetko kad i igrao u zadnje vrijeme) za Pejovica je razlog sto hoce da tuzi klub radi plata, ugl ovo je Sabrina uradila - samo prenosim, nisu moje rijeci, ne tvdim ovo 100% a vidjet cemo hoce li se klub izjasniti oko ovoga ako sutra ne budu u zapisniku ova dvojica
Sto posto. Ovdje je 99% forumasa podijeljeno izmedju oni sto brane sve zivo i pljuvaca. Rijetko ko ima da je realan i da objektivno prica. Kad se upozoravalo na neke stvari svi su se smijali. A na kraju se Bgm za svakoga koje kritikovan ispostavi da je to bilo s razlogom.zagorski je napisao/la: ↑15 maj 2021, 19:10I onda ocekuju da im raja daje pare.bordobijeli je napisao/la: ↑15 maj 2021, 18:58Klub treba da radi da bude otvoren i transparentan prama navijacima a ne S Koreja. Kad navijaci nesto traze ili pitaju prvi ti kazes sta ce oni ne trebaju nek su sto dalje od kluba. Ova uprava se otudjila od mahale, od sjevera, od legendi, s medijima loše komuniciraju, evo s ovim gasenjem škole i od odredjnog broja djece i roditelja. To nije dobar marketing i onda ocekujes od tih ljudi podrsku da kupe nesto na to sve i rezultatski si posrnuo.
Pusti ba zipka botčinu. Kad bi ispali iz lige i bili u minusu 10 miliona on bi opet branio. Klasična zalupana botčina u najboljem sda stilu.
Ima par realnih kao ovaj Pantelija. On sve redom kritikuje i sve redom hvali, sve po zasluzi. Ima ih jos ali ne mogu sad da se sjetim.A vecina ili su strogo na jednoj strani ili strogo na drugoj kao da im je placeno da su tako zadrti.vedinjo98 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 19:17Sto posto. Ovdje je 99% forumasa podijeljeno izmedju oni sto brane sve zivo i pljuvaca. Rijetko ko ima da je realan i da objektivno prica. Kad se upozoravalo na neke stvari svi su se smijali. A na kraju se Bgm za svakoga koje kritikovan ispostavi da je to bilo s razlogom.zagorski je napisao/la: ↑15 maj 2021, 19:10I onda ocekuju da im raja daje pare.bordobijeli je napisao/la: ↑15 maj 2021, 18:58
Klub treba da radi da bude otvoren i transparentan prama navijacima a ne S Koreja. Kad navijaci nesto traze ili pitaju prvi ti kazes sta ce oni ne trebaju nek su sto dalje od kluba. Ova uprava se otudjila od mahale, od sjevera, od legendi, s medijima loše komuniciraju, evo s ovim gasenjem škole i od odredjnog broja djece i roditelja. To nije dobar marketing i onda ocekujes od tih ljudi podrsku da kupe nesto na to sve i rezultatski si posrnuo.
Pusti ba zipka botčinu. Kad bi ispali iz lige i bili u minusu 10 miliona on bi opet branio. Klasična zalupana botčina u najboljem sda stilu.
Isto.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 18:18I ja sam to htio napisati.
Ja sam kupio kartu cim sam vidio da su ubacili online prodaju. Mislim da sam to skontao pred samu utakmicu i odmah uplatio. Budimo realni moglo se vise prodati ali moglo se to malo bolje marketinski uraditi.
Nek otvore tako račun za stadion, mislim da bismo mogli nakupiti veliku količinu u odnosu na koju smo se obavezali, a sigurno bi bilo i većih donacija.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:13Evo prijedlog jedan da se svaki mjesec organizuje placanje Koseva ali online
Prvi cu svaki mjesec uplatiti 10 KM. Mislim da nas ima jos takvih 400 koji cemo platiti po cenera npr. i tako barem pokriti tih 4000 mjesecno sto je dogovoreno za stadion.
Ali online jer nemam ja ni vremena ni zivaca ici u Titovu a cener je nista za vecinu
apsolutno sam za taj vid pomoći.Saban123 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:34Nek otvore tako račun za stadion, mislim da bismo mogli nakupiti veliku količinu u odnosu na koju smo se obavezali, a sigurno bi bilo i većih donacija.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:13Evo prijedlog jedan da se svaki mjesec organizuje placanje Koseva ali online
Prvi cu svaki mjesec uplatiti 10 KM. Mislim da nas ima jos takvih 400 koji cemo platiti po cenera npr. i tako barem pokriti tih 4000 mjesecno sto je dogovoreno za stadion.
Ali online jer nemam ja ni vremena ni zivaca ici u Titovu a cener je nista za vecinu
Ispade mi forumasi bolji u marketingu.
pa zavrsili su stadion, sta sad?
Pa sad..Nismo mi to rekli, Mandic je imao intervju, nije bas da smo mi na zvanicnoj spomenuli nesto oko stadiona. Ma da ja tu ne vidim nista lose, trebamo biti i sretni i ponosni za stadion, ma da tesko je biti sretan nakon sto 99% izgubis titulu..
.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, galia95, Google Adsense [Bot], Kyle88, laznokrilo, rishovski, Sanfrancisco, Sazg, Simi, supervizor, TETRAPAK i 75 gostiju.