Po njegovom ovom, gasimo se za 5 godina zbog prevelikih izdavanja na stadion.zagor1987 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:09Hebo te zivot kad bosnjo koji nije vidio 100 maraka u zivotu i otisao dalje od Makarske kaze Omerika Cemerika a zavrsio visu skolu u Kiseljaku sunce ti poljubim,SDA debilni kadar nije ni cudo sto svi odose iz ove vukohebineRed1946 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 21:16.
jako loše su završili finansijski dio Ugovora o Zakupu. Ovo sam ranije danas napisao. Trebalo je ići na pravičnu naknadu, po završetku ugovora za uložena sredstva, obzirom da je sama Općina rekla da samo ulazi u dubiozu sa Stadionom, ali naši teletabisi umjesto da izvuću maximum , ponašali se kao pijani milioneri... Ali što očrkivati od seljančice iz Siminog hana sa diplomom prestižnog Stanforda, ops nekog koledža u Omeriki čemeriki...
A posebna priča je član 51. i 52. Ugovora o Zakupu, gdje sve prelazi po prestanku Zakupa u vlasništvo Općine. Znači to da pored 4.000KMMM mjesečno, odnosno 4.000x12x30, i sva ulaganja za Vlasnika propadaju i prelaze u Vlasništvo Općine.
Jedina nada Vlasnika je da će u periodu Zakupa IZVUĆI uloženi novac. Ende![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemojte zato nista davat nit kupovat svakako sam i prije govorio a govorit cu i sada komsije su nam pokazale kako se to radi za nas je to naucna fantastika palamudit samo moj drugHordanjezla1987 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 21:32I ko da tim parama raspolaze ,neki novi rumeni da polovni materijal kupi haha ...Saban123 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:34Nek otvore tako račun za stadion, mislim da bismo mogli nakupiti veliku količinu u odnosu na koju smo se obavezali, a sigurno bi bilo i većih donacija.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:13Evo prijedlog jedan da se svaki mjesec organizuje placanje Koseva ali online
Prvi cu svaki mjesec uplatiti 10 KM. Mislim da nas ima jos takvih 400 koji cemo platiti po cenera npr. i tako barem pokriti tih 4000 mjesecno sto je dogovoreno za stadion.
Ali online jer nemam ja ni vremena ni zivaca ici u Titovu a cener je nista za vecinu
Ispade mi forumasi bolji u marketingu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj brate bas me zaboli ko ce se sprdati. Sprdacu se i ja sa nasim igracima ako zijane titulu. Treba ih yebati.Historicar je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:52Samo prokockanih +13 je dovoljno za veliko nezadovoljstvo, bit cemo predmet ismijavanja cijelo ljeto.bordobijeli je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:47Bgm sve vise je koji su kontra uprave, odnosno sve je vece nezadovoljstvo. A razloga ima visePantelija je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:27Sto bordo bijeli?
Jel sto nema vise skole fudbala da zeka i ekipa prave minus od 200k
Ili sto nema bijelog hljeba u akademiji?
Pusti suplju
U izboru nakon svake akcije gledaj reakciju i ko reaguje. Kada vidis švrakica da cvili znaci da je potez vrhunski!
A da greske prave, prave itekako
Ali mene vise interesuje kraj sezone i da vidim ko ce biti sportski direktor a ko sef strucnog štaba.
Recimo, da smo osvojili ove godine lagano titulu sa +10 bodova ne bi otisli Hadzija, Vinko, Rumeni i ovaj sad zadnji zaboravi ime.
Tako, da očistili smo se kukolja (a sigurno ga ima jos u klubu). Jeste, da bi sad bilo top kad bi na kraju uspjeli osvojiti titulu ali zaista tesko. Ne zato sto Borac mozda nece izgubiti do kraja, vec sto vise sumnjam u nas i da mi možemo imati 3/3.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 15 maj 2021, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pusti politička prozivanja stranaka, je li imamo stadion u vlasništvu ili je koncesija klasična? Jesmo li vlasnici za 30 godina ili smo podstanari koji plaćaju kiriju i nakon toga razduživanje?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Bit ce da je fan baza mozda i jaca izvan Sarajeva.. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Pa nisu imale po redu kod mene je 1444 cini mi se
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Koliko je ono velez prodao 11 ili 12 hiljada
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U najboljoj poslijeratnoj sezoni gdje su treći na tabeli sa dobrim marketingom (pustili ulaznice u prodaju + online za dijasporu danima prije a mi pola dana). Duplo jeftinije ulaznice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U dijelu grada gdje je za njega 30 000 ljudi, plus eto ti fanovi iz drugih mjesta. Ipak...
- feniksptica
- Kontakt:
Fanovi iz drugih mjesta su se snasli nekako i uzeli. Nek se malo zapitaju oni sto u Sarajevu. Pa trebalo je 10k da je bilo ic bez problema. Bez obzira na sve organizacijske propuste. Kad se treba pljuvat provincija ne prodje par sekundi da se to odradi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Velezu se sve poslozilo igrali su ok proslu sezonu imali su fin tim korona bila niko nikog dovodio nije poceli ovu sezonu dobro, igraci pogurali jer su ih javno zvali jer su financiski slabo stojali, plus to sto ih zrinjski izbacio u drugi plan..
Nadam se da ce velez jacat i da ce se celik vratit i da budu bas jaki stabilni takodje tako i sloboda i zeljo nama malo fali da budemo ko puska borac donar zrinja dobar sb se pokazao da ima dobru skolu i skauting sa malo jacom lovom mislim da bi bili jaci od borca i nas trenutno.. prodali su sve 5 prelazni rokova i svaki put podpuno nova ekipa a konstantno igraju dobro
Uz gate keepere tc mladost olimpik krupa liga sigurno ne jaca al interesantnija od srbske i hrvaske gdje cz partizan vamo dinamo osjek rijeka
Nadam se da ce velez jacat i da ce se celik vratit i da budu bas jaki stabilni takodje tako i sloboda i zeljo nama malo fali da budemo ko puska borac donar zrinja dobar sb se pokazao da ima dobru skolu i skauting sa malo jacom lovom mislim da bi bili jaci od borca i nas trenutno.. prodali su sve 5 prelazni rokova i svaki put podpuno nova ekipa a konstantno igraju dobro
Uz gate keepere tc mladost olimpik krupa liga sigurno ne jaca al interesantnija od srbske i hrvaske gdje cz partizan vamo dinamo osjek rijeka
-
- Kontakt:
Al brate priznaj, opet sve i da je bilo kod nas danima prije utakmice i da je pusteno online mi bi mozda kupili jednu trecinu te njihove brojke... a mozda ni toliko.
-
- Kontakt:
Ma nije sve do marketinga, puno je razloga loše prodaje,loši rezultati, loša igra, izgubljena velika prednost, klub dosta zatvoren prema navijačima, puno je neki negativnosti. Dok se po mahalama i gradu ne pocne pricati o FKS nema euforije a ona nosi prodaju i marketing, zato u klub mora biti otvoreniji.ajdohordas je napisao/la: ↑16 maj 2021, 00:07Al brate priznaj, opet sve i da je bilo kod nas danima prije utakmice i da je pusteno online mi bi mozda kupili jednu trecinu te njihove brojke... a mozda ni toliko.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Pa naša jedna od 500KM prva otišla, druga broj 1 je preko 2000KM na aukciji. Njihove po 5KM. Eh sada stavi i kod nas 5KM otišlo bi vam 500 karata od dva navijača.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Ovdje se dosta spominje da je klub zatvoren za javnost i u fazonu da smo sj. Koreja pa da se nista ne zna...
Ne razumijem sta vam u tom segmentu fali, kakve vam informacije fale pa ste nezadovoljni ?
Ne moze klub izlaziti u javnost za svaku sitnicu, sta se radilo na treningu, sta se vjezbalo, sta se jelo, pricalo na sastancima, ko sta izjavi na treningu i slicno...
okej neke informacije nekad kasne, ali opet dodju do navijaca kad tad, nismo bas skroz zatvoreni.
Ne razumijem sta vam u tom segmentu fali, kakve vam informacije fale pa ste nezadovoljni ?
Ne moze klub izlaziti u javnost za svaku sitnicu, sta se radilo na treningu, sta se vjezbalo, sta se jelo, pricalo na sastancima, ko sta izjavi na treningu i slicno...
okej neke informacije nekad kasne, ali opet dodju do navijaca kad tad, nismo bas skroz zatvoreni.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Najppstenije bi bilo da se u klupske prostorije kao i na stadion i kamp postavi 300-400 kamera i da igraci i ostali uposlenici nosaju bubice ko u zadruzi i parovima, tako da nam nista ne moze promaci.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, InatSilniBosanski, mavi, Pitar6785, supervizor i 40 gostiju.