Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zaprave je. 784 karte za nekoliko sati i to samo u prostorijama. Da je bilo onlajn prodali bi najmanje 15-20 hiljada.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 00:07Je li ovo zajebancija ili su prodali 784 karata zaprave?
Sve to pada u vodu lako, jer se Mladost čupa i može sutra izvući remi ili čak pobjediti.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 01:16Zeljkan - Borac 1:3
Prelaz iz x u 2
Nemojte posle reci, da vam nisam pravovremeno dojavio. Uplatite i uzmite kes.
Hahahahahahahahahaha mozda i 100 hiljadaVink0 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 00:30Zaprave je. 784 karte za nekoliko sati i to samo u prostorijama. Da je bilo onlajn prodali bi najmanje 15-20 hiljada.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 00:07Je li ovo zajebancija ili su prodali 784 karata zaprave?
Ni jedna ni druga nego SIOUX Lukavac
Sta napisa Bog ti pomogaoHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑16 maj 2021, 02:34Prica mi jedan vjetkongovac iz uprave vjetnamske prcije da je Subrina direktorica ili predsjednica,ne znam tacno sta je,odusevljena hordasima i njihovim odzivom u ovoj akciji kupovine karata.Kaze nema veze sto je tata nam kupio 500 karti,vazno je sto su hordasi i ono gej bordo udruzenje kupili 200.Skupili su to zicanjem u Titovoj i Ferhadiji.Nesto su i zastekali za sebe pa su se od tog steka pocastili kilama krompiruse i pivama dvoguzama.Pišali su i prdili gore po Kosevskom i izazvali ekolosku katastrofu,trava,cvjece,drvece...sve se posusilo.Djeca dobila alergijske manifestacije a penzioneri ne izlaze iz stanova kontaju da ih neko truje bojnim otrovima.A Subrina ima fetis na to.Napalila se,dahce...kaze najbolji su,prde ko konji samo im male cune,velike glave a dole katastrofa.
những gì bạn muốn viết cả ngũ giác đều không thể giải mã đi ngủ và đến sáng mai hãy thử lại có thể ai đó sẽ tìm ra bạnHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑16 maj 2021, 02:34Prica mi jedan vjetkongovac iz uprave vjetnamske prcije da je Subrina direktorica ili predsjednica,ne znam tacno sta je,odusevljena hordasima i njihovim odzivom u ovoj akciji kupovine karata.Kaze nema veze sto je tata nam kupio 500 karti,vazno je sto su hordasi i ono gej bordo udruzenje kupili 200.Skupili su to zicanjem u Titovoj i Ferhadiji.Nesto su i zastekali za sebe pa su se od tog steka pocastili kilama krompiruse i pivama dvoguzama.Pišali su i prdili gore po Kosevskom i izazvali ekolosku katastrofu,trava,cvjece,drvece...sve se posusilo.Djeca dobila alergijske manifestacije a penzioneri ne izlaze iz stanova kontaju da ih neko truje bojnim otrovima.A Subrina ima fetis na to.Napalila se,dahce...kaze najbolji su,prde ko konji samo im male cune,velike glave a dole katastrofa.
AHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 maj 2021, 18:31Ad hominem nikog ne zanima, primitivac. I kakve veze moj izgled ima sa fudbalskim temama?zagor1987 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 17:26Junace jos pises i pljujes haha da samo ljudi znaju na sta licis al polako doce to na svoje mjesto pa ces popravit ponasanjeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 maj 2021, 16:47Jelešković dobro pripremio ekipu, Tino i Zinedin izgledaju kao pikado igrači.
Hahahah kakve su ovo prijetnje? Reži još.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.