Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nego, našao sam ugovor, jesi li pročitao....
Jesu li falsifikovali potpise,imaju dokumenti, a poslušaj i vojvodu Mandića jučer ...
Zip, denchi..Red1946 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 08:22Faktor---baDenchi je napisao/la: ↑16 maj 2021, 05:42A vec si procitao verziju ugovora?Red1946 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 21:16
.
jako loše su završili finansijski dio Ugovora o Zakupu. Ovo sam ranije danas napisao. Trebalo je ići na pravičnu naknadu, po završetku ugovora za uložena sredstva, obzirom da je sama Općina rekla da samo ulazi u dubiozu sa Stadionom, ali naši teletabisi umjesto da izvuću maximum , ponašali se kao pijani milioneri... Ali što očrkivati od seljančice iz Siminog hana sa diplomom prestižnog Stanforda, ops nekog koledža u Omeriki čemeriki...
A posebna priča je član 51. i 52. Ugovora o Zakupu, gdje sve prelazi po prestanku Zakupa u vlasništvo Općine. Znači to da pored 4.000KMMM mjesečno, odnosno 4.000x12x30, i sva ulaganja za Vlasnika propadaju i prelaze u Vlasništvo Općine.
Jedina nada Vlasnika je da će u periodu Zakupa IZVUĆI uloženi novac. Ende![]()
![]()
![]()
Pa dobro realno losi advokati su radili na tome, sigurno bi ti znao bolje, pa postavi da malo citamo i mi![]()
https .://****/vijest/opcina-centar-stadion-kosevo-dodijelila-fk-sarajevu-evo-pod-kojim-uvjetima/123245
Neću više o ovoj temi , sve je rečeno u članu 51. i 52....
A sta reče dženeraj Ajnadjić.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amidzaa, broj6, galia95, laznokrilo, nedimmmm1337, NeRi_K, Oerde, Proximic, roccosiffredi, Sanfrancisco, Sazg, Simi, WeekendOffender i 89 gostiju.