FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi smo jedini klub na svijetu koji ima kao nekog investitora milionera, a vazda u nekim dugovima i kašnjenjima plata.
Upravo tako. Razni amateri su dobili ugovore koje mogu samo sanjati. Previse amatera ima u ovoj ekipi, bas previse. Sabrina glavni krivac, ona ne smije ostati u klubu.
Ne nego sluga od milijardera je vlasnik.Historicar je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:39Mi smo jedini klub na svijetu koji ima kao nekog investitora milionera, a vazda u nekim dugovima i kašnjenjima plata.
Je l moguce da pisu da je Susic odstranjen iz ekipe jer je previše povrijeđen?
- forza_juve
- Kontakt:
Nije zaslužio ne tu da primi mamu mu yebem.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:38Sta si ba objasnio frajer u decembru zadnju primio platu pa izracunaj koliko je proslo ..ajdohordas je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:43Cemu uvrede ? Ti nas trolas ?
Milijarde puta se objasnilo ovdje za plate i vi opet svoje pa svoje.
Yebem li mu ja gdje god sta ima da Bog da nikad nigdje fudbal ne zaigrao vise, klosar jedan smecarski. Rijetko odvratan fudbaler, kad mu vidim onu labrnju glavu bi mu otkinuo.
Ima li još koji igrač da bojkotuje za plate?
Šta je sa Haretom, Hebibom, Fanimom, Hodzom, Oremuš, Djokanovic, Vladan ??
Da li i oni bojkotuju?
Ne znam fkt samo pitam
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Sušić je jedna obična trutina, koja nije više sposobna da igra ozbiljan fudbal. Nažalost, do njega je.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Pa svi su igrali preko kurca neko manje neko vise a Pejovica bas ono zaboli jaje za nasim klubom nece se ni sjecati da je tu igrao ,problem je ko je taj cirkus rezirao i dopustio da se desi ..Svi su krivi samo ona nije hahaforza_juve je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:42Nije zaslužio ne tu da primi mamu mu yebem.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:38Sta si ba objasnio frajer u decembru zadnju primio platu pa izracunaj koliko je proslo ..ajdohordas je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:43
Cemu uvrede ? Ti nas trolas ?
Milijarde puta se objasnilo ovdje za plate i vi opet svoje pa svoje.
Yebem li mu ja gdje god sta ima da Bog da nikad nigdje fudbal ne zaigrao vise, klosar jedan smecarski. Rijetko odvratan fudbaler, kad mu vidim onu labrnju glavu bi mu otkinuo.
Da li i oni bojkotuju?
Ne znam fkt samo pitam
- forza_juve
- Kontakt:
Pa uprava je najviše kriva jer su dali plate igračima koji su za prosjecan Bh klub.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:48Pa svi su igrali preko kurca neko manje neko vise a Pejovica bas ono zaboli jaje za nasim klubom nece se ni sjecati da je tu igrao ,problem je ko je taj cirkus rezirao i dopustio da se desi ..Svi su krivi samo ona nije hahaforza_juve je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:42Nije zaslužio ne tu da primi mamu mu yebem.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:38
Sta si ba objasnio frajer u decembru zadnju primio platu pa izracunaj koliko je proslo ..
Da li i oni bojkotuju?
Ne znam fkt samo pitam
Ali nema smisla ni bojkotovat ako ideš na prvaka i ideš u Evropu, znaš da licencu ne možeš dobiti ako si dužan.
Pejović je qrina od igrača i onaj što ga je doveo nije ništa bolji
❤️1946❤️
Ja sad razumjem ovo igranje preko kurca , ja se ne sjecam da dok nam je Amidza bio gazda da je bilo ovoliko price o kasnjenju plata i evo istina , a satro milioner a satro ocemo 10 mil ulozit u kosevo . Potpiso si ljude ugovorom plati ih taman da su balvani!!!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nije samo kriva ova uprava, krive su i sve prethodne koje nisu znali napraviti zdrave temelje kluba. Ja neki dan pisem i ono sto sam cuo i ono sto izgleda tako, da smo prvu godinu po dolasku tana bruku para ulozili na poklapanje zadnjih utakmica da bi osvojili titulu jer smo lutali sa trenerima. Na stranu to , ali imali smo veliku sansu iskoraciti iz ovog blata i biti dominacija ovako smo se doveli do toga da ne znamo sta nas ceka. Moras biti debil pa sklopiti ugovor sa firmom i da nosis jedne dresove sest godina i da ti igraci treniraju u trenerkama koje su takodje stare cetiri godine. Jedina dobra stvar je taj ugovor sa TA al ko zna i kakav je i njegov sadrzaj.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
A vala i najdebilnija je ona priča o samoodrživosti. Pa jbte imaš vlasnika, a hoće da si samoodrživ klub. Gdje tu logika!? Koji će ti khurac onda vlasnik uopšte!? Šta bi onda drka khurac, ostali da traže sponzore i lovu u klub, a kakvu on funkciju ima!? Nijedan klub koji ima vlasnika nije samoodrživ, samo kod nas eto.
Najobičniji svršenik ekonomskog fakulteta bi ovo uspješno mogao urediti, zbog čega mi sad padosmo u blato. Isplaniraš prihode i rashode na godišnjem nivou , u tom okviru dovodiš igrače i planiraš im plate. Mi smo nagomilali tonu polovnjaka koji ne doprinose igri i rezultatima, a jako puno nas koštaju.
Kičma kluba su nam Vladan, Dupovac i Fanimo. Prva dvojica djeca kluba a trećem je FKS iskorak u karijeri. Znači imaju motiva da se dokazuju. Srbijanske polovnjake ne želim da gledam ni u kojim scenarijima. Pravi pitari će uvijek više trpiti perspektivnog a trenutno tankog akademca, nego polovnjaka sa one strane Drine koji nas oguli finansijski, a na terenu ništa bolji od prvog.
Kičma kluba su nam Vladan, Dupovac i Fanimo. Prva dvojica djeca kluba a trećem je FKS iskorak u karijeri. Znači imaju motiva da se dokazuju. Srbijanske polovnjake ne želim da gledam ni u kojim scenarijima. Pravi pitari će uvijek više trpiti perspektivnog a trenutno tankog akademca, nego polovnjaka sa one strane Drine koji nas oguli finansijski, a na terenu ništa bolji od prvog.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Stroj1946 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 15:03A vala i najdebilnija je ona priča o samoodrživosti. Pa jbte imaš vlasnika, a hoće da si samoodrživ klub. Gdje tu logika!? Koji će ti khurac onda vlasnik uopšte!? Šta bi onda drka khurac, ostali da traže sponzore i lovu u klub, a kakvu on funkciju ima!? Nijedan klub koji ima vlasnika nije samoodrživ, samo kod nas eto.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bez razloga? Frajer na treninzima hoda i gladi frizuru a ima duplo veću platu od ostalih. Treninzima, ne utakmicama. Kod ostalih je uglavnom nekvalitet, za njega znamo da je (bio) strašan igrač a trenutno je na nivou Pezera ili Rustemovića. Znači, radi se o bezobrazluku, ništa drugo.NisamInSajder je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:36Al je kritican Pejovic. Samo pitanje je sto su ga sad kaznili, a ne prije. Susic bez razloga kazenjen, zasto nisu drugi igraci zbog nezalaganja kaznjeni...![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Prije bih rekao lijenosti... znaci do njega jeskoroalen je napisao/la: ↑16 maj 2021, 15:08Bez razloga? Frajer na treninzima hoda i gladi frizuru a ima duplo veću platu od ostalih. Treninzima, ne utakmicama. Kod ostalih je uglavnom nekvalitet, za njega znamo da je (bio) strašan igrač a trenutno je na nivou Pezera ili Rustemovića. Znači, radi se o bezobrazluku, ništa drugo.NisamInSajder je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:36Al je kritican Pejovic. Samo pitanje je sto su ga sad kaznili, a ne prije. Susic bez razloga kazenjen, zasto nisu drugi igraci zbog nezalaganja kaznjeni...![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jesi to bio na treninzima pa znas kako se ponasa?skoroalen je napisao/la: ↑16 maj 2021, 15:08Bez razloga? Frajer na treninzima hoda i gladi frizuru a ima duplo veću platu od ostalih. Treninzima, ne utakmicama. Kod ostalih je uglavnom nekvalitet, za njega znamo da je (bio) strašan igrač a trenutno je na nivou Pezera ili Rustemovića. Znači, radi se o bezobrazluku, ništa drugo.NisamInSajder je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:36Al je kritican Pejovic. Samo pitanje je sto su ga sad kaznili, a ne prije. Susic bez razloga kazenjen, zasto nisu drugi igraci zbog nezalaganja kaznjeni...![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bit ćemo samoodrživi kad na vrbi rodi grožđe. 
Kakve su kombinacije u i oko kluba u pitanju, to i ne znamo. O tome mi simpatizeri (koji gledamo na TV-u klub i piskaramo po forumu [poput mene]) ne treba ni da razmišljamo, mi smo svakako simpatizeri, a ne navijači. Navijača je onih 3000 što dolaze i kisnu na Koševu.
Hajmo biti pozitivni, nadam se da će sve izaći na vidjelo kroz vrijeme koje dolazi.

Kakve su kombinacije u i oko kluba u pitanju, to i ne znamo. O tome mi simpatizeri (koji gledamo na TV-u klub i piskaramo po forumu [poput mene]) ne treba ni da razmišljamo, mi smo svakako simpatizeri, a ne navijači. Navijača je onih 3000 što dolaze i kisnu na Koševu.
Hajmo biti pozitivni, nadam se da će sve izaći na vidjelo kroz vrijeme koje dolazi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- ElCartel11
- Kontakt:
Kovacevic, Oremus, Dupovac, Milicevic, Djokanovic, Zinedin (njemu bi dao sansu jos jednu jer je imao te porodicne probleme), Fanimo, Mesanovic.
To je tih 8 igraca koji svaku tekmu odigraju dobro i bore se za klub. Njih treba ostaviti posle ove sezone, dovesti 3 nova igraca za prvih 11, ostalo vidjeti sta se jos moze na trgu pronaci, ako nista imamo tu ovu djecu, da ih ne nabrajam sad. Djeca koja bi igrala za kikiriki a ginuli bi na terenu, mjesto preplacenih pic.ki.
Zato kazem na kraju sezone cemo vidjeti jesu li ovi rezovi dobro donijeli ili ce biti isto. Mjesto Hadzija opet neki Hadzija2 koji nema veza u rodnom kraju a kamoli Evropi. Te umjesto ziherasa Vinka jos gori da dodje. Nadam se suprotnom.
To je tih 8 igraca koji svaku tekmu odigraju dobro i bore se za klub. Njih treba ostaviti posle ove sezone, dovesti 3 nova igraca za prvih 11, ostalo vidjeti sta se jos moze na trgu pronaci, ako nista imamo tu ovu djecu, da ih ne nabrajam sad. Djeca koja bi igrala za kikiriki a ginuli bi na terenu, mjesto preplacenih pic.ki.
Zato kazem na kraju sezone cemo vidjeti jesu li ovi rezovi dobro donijeli ili ce biti isto. Mjesto Hadzija opet neki Hadzija2 koji nema veza u rodnom kraju a kamoli Evropi. Te umjesto ziherasa Vinka jos gori da dodje. Nadam se suprotnom.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 16 maj 2021, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, Chony533, Dave, Dobrinja12345, guadalupe, nedimmmm1337 i 60 gostiju.