FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 14 jan 2011, 09:17

Blue sky ako su ti zelje iskrene hvala puno...
Ali i mi smo svjesni toga....
Budi siguran da ce to FK Sarajevo prezivjeti i iz krize (ako je uopste u njoj) izaci jos jace

Niko
Kontakt:

Post Postao/la Niko » 14 jan 2011, 10:21

Samo sabura.Pricao sam sa Mirzom bit ce pojacanja :!:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 jan 2011, 10:46

BLU SKY je napisao/la:Posljednjih nekoliko dana aktuelne su priče o odlascima nekih ponajboljih igrača tima sa Koševa. Ponajprije Dženaldina Hamzagića i Damira Kojaševića. Hamzagić je izgleda odlučio otići u Mađarsku, dok je Kojašević sve bliži odlasku u Tursku. Oglasio se i predsjednik Sarajeva Amir Rizvanović.

“Hamzagić je bez naše dozvole otišao u Mađarsku. Ako odluči potpisati tamo, to će značiti prekid ugovora koji on ima sa Sarajevom, i naravno odštetu koja tek treba biti određena. Što se tiče Kojaševića, on se vratio iz Turske i obavijestio nas da ga jedan klub želi angažovati. Nemamo ništa protiv toga, naravno, uz određeno obeštećenje”, kazao je Rizvanović .Au komsije sta je ovo kod vas exodus igraca svi odose a niko ne dolazi nek vam je sa srecom ;)

svi su tu,osim Hamzagica ;) no sikiriki
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 jan 2011, 10:52

pile87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la: daj dokaz jedan za svoje navode i kaki vise
vidim da furas furku FCS-a i da si redovno ovdje..interesuje te i boli i pece sto ce se cvaknuti lova (kakva god) za Damira
Jel ti to turska veza javila da ga hoce turci djaba...ozdravices ti ABD
Dokaz :mrgreen: sve ce ti se samo kazati u ovih dan dva valjda poznajes i nekoga iz fks pa pitaj nije vljda da samo Zeljovce poznajes :D
eee evo Damir izjavi za ovaj portal da ostaje u FCS
sta ce mo sad
bageri,,bageri..bageri..gdje su !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 10:57

FCS-FCS je napisao/la:eee evo Damir izjavi za ovaj portal da ostaje u FCS
sta ce mo sad
"Bio sam u Rizesporu, dogovorio sam bio prelazak kod njih, ali je uprava Sarajeva tražila 150.000 eura, što turski klub nije htio platiti", kaže za SportSport.ba Crnogorac na privremenom radu u SarajevuOvo sam ti juce napisao da ljudi ne zele platiti 150 000 eura za njega a hoce ga slobodnog!
Ostaću u Sarajevu do kraja ove sezone. Stigla je nova uprava i nadam se da će doći bolji dani za Sarajevo. Očekujem da mi se isplate neka dugovanja. Znači ostajem do kraja sezone, a onda ću vidjeti šta dalje", rekao je KojaševićVjerovatno ostaje do kraja sezone da uzme pare koje su mu duzni jednostavna financiska racunica sto bi rekli presabro se...
Za promjenu hajd se pokusaj ponasati normalno sa ovim bageri bageri ispadas osnovac
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 jan 2011, 11:08

pile87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:eee evo Damir izjavi za ovaj portal da ostaje u FCS
sta ce mo sad
"Bio sam u Rizesporu, dogovorio sam bio prelazak kod njih, ali je uprava Sarajeva tražila 150.000 eura, što turski klub nije htio platiti", kaže za SportSport.ba Crnogorac na privremenom radu u Sarajevu
Ovo sam ti juce napisao da ljudi ne zele platiti 150 000 eura za njega a hoce ga slobodnog!
Ostaću u Sarajevu do kraja ove sezone. Stigla je nova uprava i nadam se da će doći bolji dani za Sarajevo. Očekujem da mi se isplate neka dugovanja. Znači ostajem do kraja sezone, a onda ću vidjeti šta dalje", rekao je Kojašević
Vjerovatno ostaje do kraja sezone da uzme pare koje su mu duzni jednostavna financiska racunica sto bi rekli presabro se...
Vidim da si se i ti presabro. Kako god on ti je ovdje do juna 1000000%
Ti bi trebo pokusati ostaviti Rovcanina , to ti je pametnije jer je na korak od odlaska...a nama prepusti sve u vezi naseg kluba.
Pojma nemas da je on znao koliko je njegovo obestecenje i prije odlaska u Tursku. A dug je toliko mali (cak i za evropske treceligase) da je bio svjestan da nece sklopiti deal sa turcima radi 150 000 eura obestecenja, Znao je preko svog menadjera i da ce mu se obestecenje umanjiti za iznos duga..tako da je supljak da je otiso a da klub nije imo pojma.
Ti rece nesto da ce traziti pare ili raskid ugovora na arbitrazi. To ovaj nigdje ne izjavi nego samo da ostaje u SARAJEVU..zatajila ti turska veza !!! :D :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 jan 2011, 11:14

padobranac1978 je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Posljednjih nekoliko dana aktuelne su priče o odlascima nekih ponajboljih igrača tima sa Koševa. Ponajprije Dženaldina Hamzagića i Damira Kojaševića. Hamzagić je izgleda odlučio otići u Mađarsku, dok je Kojašević sve bliži odlasku u Tursku. Oglasio se i predsjednik Sarajeva Amir Rizvanović.

“Hamzagić je bez naše dozvole otišao u Mađarsku. Ako odluči potpisati tamo, to će značiti prekid ugovora koji on ima sa Sarajevom, i naravno odštetu koja tek treba biti određena. Što se tiče Kojaševića, on se vratio iz Turske i obavijestio nas da ga jedan klub želi angažovati. Nemamo ništa protiv toga, naravno, uz određeno obeštećenje”, kazao je Rizvanović .Au komsije sta je ovo kod vas exodus igraca svi odose a niko ne dolazi nek vam je sa srecom ;)

svi su tu,osim Hamzagica ;) no sikiriki
Juce oko pola 10 perem auto u praonici na stadionu kad izlaze igraci na trening. Svi su tu osim amerikanca (svojim ocima vidio) a od jednog od njih cujem da je sa OBUCOM 99% gotova stvar. Nije mi znao nista reci za eventualna druga pojacanja npr Puric ali kaze da je cuo da bi jos jedan mogao postati nas igrac !!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 11:23

FCS-FCS je napisao/la:Vidim da si se i ti presabro. Kako god on ti je ovdje do juna 1000000%
Ti bi trebo pokusati ostaviti Rovcanina , to ti je pametnije jer je na korak od odlaska...a nama prepusti sve u vezi naseg kluba.
Pojma nemas da je on znao koliko je njegovo obestecenje i prije odlaska u Tursku. A dug je toliko mali (cak i za evropske treceligase) da je bio svjestan da nece sklopiti deal sa turcima radi 150 000 eura obestecenja, Znao je preko svog menadjera i da ce mu se obestecenje umanjiti za iznos duga..tako da je supljak da je otiso a da klub nije imo pojma.
Ti rece nesto da ce traziti pare ili raskid ugovora na arbitrazi. To ovaj nigdje ne izjavi nego samo da ostaje u SARAJEVU..zatajila ti turska veza !!! :D :D
Pa ocigledno su ga premuntali da ostane do ljeta sto i nije neka srece i onako je igrao preko neke stvari...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 jan 2011, 11:38

pile87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Vidim da si se i ti presabro. Kako god on ti je ovdje do juna 1000000%
Pa ocigledno su ga premuntali da ostane do ljeta sto i nije neka srece i onako je igrao preko neke stvari...
Samo mi objasni kako neko nekoga moze premuntati da ostane a duguje mu se 17 000 KM . Nego , haveru, levat zna da je lova tu i da ce je dobiti (ako vec nije)..to ti je objasnjenje citave price
Plus na svu pricu , taj damir je znao koliko je obestecenje za njega i prije svih kontakata sa turcimima i znao je da bi mu se dug odbio od obestecenja..SVE JE ZNAO jer je radio u dogovoru sa klubom. To sto ga je neko u turskoj zelio kao djabnog igraca je problem tog nekog u turskoj.
Jos nesto ..na osnovu cega si zakljucio da je igro preko neke stvari ???
Njegova jedina mahana je sebicnost i ako te je to navelo na zakljucak , na pogresnom si tragu !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 12:20

FCS-FCS je napisao/la:Samo mi objasni kako neko nekoga moze premuntati da ostane a duguje mu se 17 000 KM . Nego , haveru, levat zna da je lova tu i da ce je dobiti (ako vec nije)..to ti je objasnjenje citave price
Plus na svu pricu , taj damir je znao koliko je obestecenje za njega i prije svih kontakata sa turcimima i znao je da bi mu se dug odbio od obestecenja..SVE JE ZNAO jer je radio u dogovoru sa klubom. To sto ga je neko u turskoj zelio kao djabnog igraca je problem tog nekog u turskoj.
Njegova jedina mahana je sebicnost i ako te je to navelo na zakljucak , na pogresnom si tragu !!!
Gledao sam ga na dvije tri utakmice koje su bile na TV nista posebno nisam vidio a toliko nafaljen a procitaj komentare nekih navijaca sarajeva iz tog perioda i samo ce ti se kazati...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 jan 2011, 13:42

pile87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Samo mi objasni kako neko nekoga moze premuntati da ostane a duguje mu se 17 000 KM . Nego , haveru, levat zna da je lova tu i da ce je dobiti (ako vec nije)..to ti je objasnjenje citave price
Gledao sam ga na dvije tri utakmice koje su bile na TV nista posebno nisam vidio a toliko nafaljen a procitaj komentare nekih navijaca sarajeva iz tog perioda i samo ce ti se kazati...
u komentarima o kojim pricas ja vidjeh da mu raja spocitavaju samo sto je sebican..nista vise

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 14 jan 2011, 14:28

pile87 je napisao/la:...kojasevic je pronasao angazman i ovih dana ce se pojaviti na kosevu da bi uzeo svoje papire jer ne zeli vise igrati za fcs ako mu ne daju papire za oprost dugova ici ce na arbitrazu i nema sanse da izgubi...
Vidis bolje bi ti bilo da pratis sta se desava u fcs nego da gledas hoce li neki igraci Zelje produziti...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i tebi bi bilo bolje da pratis kako treba 8-)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 jan 2011, 15:15

Pile nisam htjeo da pisem jer sam znao da ce momak ostati tj znam ga licno,moze da ode samo uz obestecenje,a ti si rekao da ce neke papire da preda na arbitrazu i da ce da dobije spor neki nepostojeci sta je bilo sad?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 14 jan 2011, 15:40

Bolje ne pitaj, zatvorice i ovu temu :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 15:41

samo sarajevo je napisao/la:Pile nisam htjeo da pisem jer sam znao da ce momak ostati tj znam ga licno,moze da ode samo uz obestecenje,a ti si rekao da ce neke papire da preda na arbitrazu i da ce da dobije spor neki nepostojeci sta je bilo sad?
Pa dobro u cemu je problem covjek rekao ostacu do ljeta i onda cu vidjeti sta cu vjerovatno hoce uzeti sto su mu duzni i otici kad vec nije uspio u turskoj promjenio je misljenje sta da mu se radi...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 14 jan 2011, 17:10

samo sarajevo je napisao/la:Pile nisam htjeo da pisem jer sam znao da ce momak ostati tj znam ga licno,moze da ode samo uz obestecenje,a ti si rekao da ce neke papire da preda na arbitrazu i da ce da dobije spor neki nepostojeci sta je bilo sad?
Ti se ne javljaj ti si se dokazao kao hronicni lazov.

Uostalom nije mi jasno cemu prepucavanja. Zasto se Zeljini navijaci toliko interesuju za jednoga fudbalera FK Sarajeva. Zar nije zanimljivije da Zeljo, Sarajevo i Borac vode borbu za titulu 3 kluba iz najvecih BH gradova (znam da ce se tuzlaci na ovo naljutiti) nego da je tu neki tim recimo iz Trebinja mada mi je Leotar veoma drag.

Zasto govorim ovo? Iz razloga jer ova 3 tima imaju armije navijaca. Svaka cast Sirokom Brijegu sto je podigao standard domaceg natjecanja i sto ima solidne rezultate u Evropi, ali za koga taj tim igra? Nogomet se igra radi navijaca. A Borac, Zeljo i Sarajevo imaju pojedinacno vise navijaca nego pojedini gradovi stanovnika.

Zdrava konkurencija moze podici bh nogomet na jedan bolji nivo. Radovanje odlaska recimo Kojasevica iz Sarajeva meni nema smisla. Uostalom momak nije nista poseban igrac. Solidan premijerligas. Takvih ima u svakome klubu. Sarajevo ima boljih igraca od njega. Znaci ta rekla-kazala, ode ovaj, tuzi vas onaj zvuci kao hrdjave zene. Kako uopste imate vremena za takve stvari?

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 14 jan 2011, 17:13

PL BiH -1 je napisao/la:
Ti se ne javljaj ti si se dokazao kao hronicni lazov.

Uostalom nije mi jasno cemu prepucavanja. Zasto se Zeljini navijaci toliko interesuju za jednoga fudbalera FK Sarajeva. Zar nije zanimljivije da Zeljo, Sarajevo i Borac vode borbu za titulu 3 kluba iz najvecih BH gradova (znam da ce se tuzlaci na ovo naljutiti) nego da je tu neki tim recimo iz Trebinja mada mi je Leotar veoma drag.

Zasto govorim ovo? Iz razloga jer ova 3 tima imaju armije navijaca. Svaka cast Sirokom Brijegu sto je podigao standard domaceg natjecanja i sto ima solidne rezultate u Evropi, ali za koga taj tim igra? Nogomet se igra radi navijaca. A Borac, Zeljo i Sarajevo imaju pojedinacno vise navijaca nego pojedini gradovi stanovnika.

Zdrava konkurencija moze podici bh nogomet na jedan bolji nivo. Radovanje odlaska recimo Kojasevica iz Sarajeva meni nema smisla. Uostalom momak nije nista poseban igrac. Solidan premijerligas. Takvih ima u svakome klubu. Sarajevo ima boljih igraca od njega. Znaci ta rekla-kazala, ode ovaj, tuzi vas onaj zvuci kao hrdjave zene. Kako uopste imate vremena za takve stvari?
frajeru nemoj u isti kos trpat borca sa sarajevom i zeljom 8-) Ipak smo mi za njih izmislili fudbal ;) Volio bih da je tu uvijek neka borba izmedju Sarajevo-Zeljo-Velez to mi nekako budi emocije :D borac je bio vjeciti drugoligas zajedno sa famosom ;) cak je i famos bio jaci :lol:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 14 jan 2011, 17:15

sta bi sa misimovicem, rahimicem, i ostalim 8-) a misketa ne znam, a rahimic sto da ne, vidite samo kako to rade u srbiji i hrvatskoj ;)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 15 jan 2011, 01:09

Kojašević trazi da sarajevo spusti cijenu na sto milja da moze otici..dali ce sarajevo na to pristati vidjet ce se.. to je info od prije 6 sati.....Pozzzzzzz :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 jan 2011, 13:06

DaRtAnJaN je napisao/la:sta bi sa misimovicem, rahimicem, i ostalim 8-) a misketa ne znam, a rahimic sto da ne, vidite samo kako to rade u srbiji i hrvatskoj ;)
evo oplakasm'o od tvoje duhovitosti , jel ti prolazis kroz zidove ? :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Laganini1986, mnon46, OzmoodPinglewood i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []