Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Sanchez1987
-
Kontakt:
Postao/la Sanchez1987 » 17 maj 2021, 12:46
Napapijri je napisao/la: ↑17 maj 2021, 12:22
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑17 maj 2021, 12:03
Sad sam pričao sa Š...., znate o kome se radi. Meščini da smo nayebenzi. Nam je zavrnuo pipu dok se dug za auta - plata nema. Od 20 auta, on je dozvolio samo 4 za službene potrebe. Rumenigeu je otišla KP. Pejović i Sušić su odstranjeni radi nediscipline. U discip
linskom postupku, eventualnim utvrđenjem krivice, FKS nije dužno isplatiti ostatak ugovora.
Ako laže Š, lažem i ja.
Vrijeme će pokazati
Također, kako isti navodi, veliki je problem nastao zbog netransparentnog i nepotrebnog trošenja.
Ako je ovo istina, komplet upravu smjestiti u Zenicu.
Istina je i gora od toga, postovani druze. Ukazivalo se ovdje i ranije da para nakon famoznih auta nece biti, a evo sada se i potvrdjuje. Nazalost, da je bilo jedinstva navijaca, mozda se ovo i moglo sprijeciti nekim zajednickim istupom. Barem bi vlasnik na vrijeme uvidio kakav je balija.
Jos kad vidis debili brane Sabrinu

najbolja uprava zadnjih 20 godina

guzi Sabro bolje i ne zasluzujemo.
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
FoSte95 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 12:18
Evo Mušija potvrdio ode Hiroš u Osijek.
Jbt ispade Mušija veći mshernod ovih iz naše uprave
Nije neočekivano, najbolji igrač lige. Duša me zaboli kad vidim koliko je ovaj Osijek ispred nas po svemu. Neki dan platiše Alavesu 2.5 miliona eura za onog Španca... baš uvijek moramo bit najgori u svemu, nesposobnijeg insana od Bošnje nema.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Napapijri
-
Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 12:45
Sad sam pričao sa Š...., znate o kome se radi. Meščini da smo nayebenzi. Nam je zavrnuo pipu dok se dug za auta - plata nema. Od 20 auta, on je dozvolio samo 4 za službene potrebe. Rumenigeu je otišla KP. Pejović i Sušić su odstranjeni radi nediscipline. U discip
linskom postupku, eventualnim utvrđenjem krivice, FKS nije dužno isplatiti ostatak ugovora.
Ako laže Š, lažem i ja.
Vrijeme će pokazati
Također, kako isti navodi, veliki je problem nastao zbog netransparentnog i nepotrebnog trošenja.
Istina je i gora od toga, postovani druze. Ukazivalo se ovdje i ranije da para nakon famoznih auta nece biti, a evo sada se i potvrdjuje. Nazalost, da je bilo jedinstva navijaca, mozda se ovo i moglo sprijeciti nekim zajednickim istupom. Barem bi vlasnik na vrijeme uvidio kakav je balija.
Jel ono rumeni bio glavni za aute?
Da, Jahic je bio glavni. Ta krivicna prijava ce biti obradjena od strane Tuzilastva, pa ako ocijene da ima elemenata krivicnog djela podignut ce optuznicu, pa ce onda pred Opcinskim i Kantonalnim sudom trajati postupak barem 2-3 godine. Mi do tada necemo placati taj iznos za auta jer u slucaju da Jahic bude osudjen, cak i Krivicni sud ga moze obavezati da snosi stetu, a i Klub ga moze tuziti privatno. Cak i u slucaju da platimo iznos, mogli bi regresnom tuzbom potrazivati naknadu stete od Jahica, naravno opet u slucaju da bude osudjen jer u suprotnom je jako tesko dokasati njegovu krivicu. Sve ovisi od toga kakvi materijalni dokazi postoje u klubu i kakav je zakljuceni ugovor tih auta.
Kako god okrenes, dobro smo naj.ebali u narednom periodu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
FoSte95
-
Kontakt:
bodi123 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 12:49
FoSte95 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 12:18
Evo Mušija potvrdio ode Hiroš u Osijek.
Jbt ispade Mušija veći mshernod ovih iz naše uprave
Nije neočekivano, najbolji igrač lige. Duša me zaboli kad vidim koliko je ovaj Osijek ispred nas po svemu. Neki dan platiše Alavesu 2.5 miliona eura za onog Španca... baš uvijek moramo bit najgori u svemu, nesposobnijeg insana od Bošnje nema.
Prosto nevjerovatno kako su ovdje ljudi skloni lopovluku i šibicarenju. Dobiju radna mjesta za poželjeti, plate dobre i opet im malo.
Sad se postavlja pitanje boga pitaj šta su i za stadion potpisali
-
Cora1946
-
Kontakt:
NisamInSajder je napisao/la: ↑17 maj 2021, 10:41
Lecler je napisao/la: ↑17 maj 2021, 06:52
Najveća je greška što pustiše Rahmanovića i Tatara. Više bi nam para donijela titula nego njihovi transferi. Još uvijek ne mogu da vjerujem da su to uradili levati.
Ne mozes sacuvati igrace koji imaju ponude i koji zele da odu. Nije bilo niti jedan posto mogucnosti da se sa njima produzi ugovor. Tj, od 10tog mjeseca prosle godine nije bilo sansi, prije tog vec jeste. Problem je kod nas sto se ne pita sve jednog covjeka za dolazak i odlazak, vec vise ljudi o tome odlucuje.
Ma moglo se brate ovo bolje zavristi, pa koliko bi nam lakse bilo da je samo jedan ostao. Tatara necu komentarisati jer se on uzdigao do te mjere da je miliom ili silom zelio napustiti klub i to se vidjelo po njegovom ponasanju. S druge strane, ko je pogledao onaj oprostajni video Rahmanovica vidio je koliko mu je zao sto napusta klub, sam je izjavio da je imao bolje ponude na kraju sezone ali je odlucio da ode na zimu da klub nesto zaradi.
Idealan scenariji je bio da se proda Tatar i zaradi tih nekih 500-600k KM a da se ostavi Rahmanovic do kraja sezone koji bi nas sam odveo do titule i kao nagrada na kraju, ugodno s korisnim - nama titule i vise para od Europe nego sto bi dobili prodajom, njemu bolji transfer.
Ali dobro ja se nadam da se naucila lekcija i da se vise nikada necemo dovesti u situaciju da u sred sezone pustamo vise nositelja igre pa pod cijenu toga da odu dzaba jer gubimo vece benefite.
90!
-
Saban123
-
Kontakt:
Cora1946 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 12:57
NisamInSajder je napisao/la: ↑17 maj 2021, 10:41
Lecler je napisao/la: ↑17 maj 2021, 06:52
Najveća je greška što pustiše Rahmanovića i Tatara. Više bi nam para donijela titula nego njihovi transferi. Još uvijek ne mogu da vjerujem da su to uradili levati.
Ne mozes sacuvati igrace koji imaju ponude i koji zele da odu. Nije bilo niti jedan posto mogucnosti da se sa njima produzi ugovor. Tj, od 10tog mjeseca prosle godine nije bilo sansi, prije tog vec jeste. Problem je kod nas sto se ne pita sve jednog covjeka za dolazak i odlazak, vec vise ljudi o tome odlucuje.
Ma moglo se brate ovo bolje zavristi, pa koliko bi nam lakse bilo da je samo jedan ostao. Tatara necu komentarisati jer se on uzdigao do te mjere da je miliom ili silom zelio napustiti klub i to se vidjelo po njegovom ponasanju. S druge strane, ko je pogledao onaj oprostajni video Rahmanovica vidio je koliko mu je zao sto napusta klub, sam je izjavio da je imao bolje ponude na kraju sezone ali je odlucio da ode na zimu da klub nesto zaradi.
Idealan scenariji je bio da se proda Tatar i zaradi tih nekih 500-600k KM a da se ostavi Rahmanovic do kraja sezone koji bi nas sam odveo do titule i kao nagrada na kraju, ugodno s korisnim - nama titule i vise para od Europe nego sto bi dobili prodajom, njemu bolji transfer.
Ali dobro ja se nadam da se naucila lekcija i da se vise nikada necemo dovesti u situaciju da u sred sezone pustamo vise nositelja igre pa pod cijenu toga da odu dzaba jer gubimo vece benefite.
Da je naći kakvog nositelja igre brate, lako ćemo mi za ostalo
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 17 maj 2021, 13:03
Bravo za europski orijentisanu upravu sve pošteni europejci Sabrina, Valentin, Jahic i ostalo drustvo. Svojim modernim pristupom rada i prije svega poštenim odnosom doveli su nas u situaciju da si duzan poreznoj, da imas duzan plate, da nemas trenera i SD, da nemas tim. Bravoooo školovani europejci
-
Unknown11
-
Kontakt:
Ako laže Š, lažem i ja.
Vrijeme će pokazati
Uglavnom, opet kako isti navodi, dok ne vrate dug za auta kao dokaz da su sposobni upravljati, plata nema nikome, od igrača do uprave. U protivnom - otkaz redom.
Molim te, super si momak, nemoj to balija. Znam na šta misliš, ali si ti bolji puuuuuno od toga.
Izvini molim te što pametujem, nije mi to namjera. Ostani gospodin kao i uvijek
-
FoSte95
-
Kontakt:
Zato i jesu i Rahmanovića i Tatara prodali bud zašto, čekali pare kao ozeblo sunce
-
ajdohordas
-
Kontakt:
Postao/la ajdohordas » 17 maj 2021, 13:09
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑17 maj 2021, 13:05
Ako laže Š, lažem i ja.
Vrijeme će pokazati
Uglavnom, opet kako isti navodi, dok ne vrate dug za auta kao dokaz da su sposobni upravljati, plata nema nikome, od igrača do uprave. U protivnom - otkaz redom.
Molim te, super si momak, nemoj to balija. Znam na šta misliš, ali si ti bolji puuuuuno od toga.
Izvini molim te što pametujem, nije mi to namjera. Ostani gospodin kao i uvijek
I oni slucajno namaknu pare i Nam ih opet ostavi da upravljaju klubom... ?
noga odmah i svima
-
Testo
-
Kontakt:
Znači yebo nam je znanje Jahić
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
ajdohordas
-
Kontakt:
Postao/la ajdohordas » 17 maj 2021, 13:13
Testo je napisao/la: ↑17 maj 2021, 13:10
Nemoj tako o covjeku koji je svoju ljubav prema klubu iskazivao tako sto je radio volonterski.

-
zagorski
-
Kontakt:
I ovo sve za stadion je sada krajnje sumnjivo. Uostalom svaki njihov potez ce se sada gledati sa nepovjerenjem.
Dok stranci ne udu u klub nema naprijed,nasi ljudi definitivno ne mogu.
-
fks74
-
Kontakt:
Sada sam pričao sa B, znate o kome pričam. Nemojte previše sr.ti, sada se svi pojaviše i sve znaju.
-
Evander
-
Kontakt:
Nisam ni sa kim pricao, ali ne treba biti previse pametan da se mogu odredjene stvari naslutiti.
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
zagorski je napisao/la: ↑17 maj 2021, 13:14
I ovo sve za stadion je sada krajnje sumnjivo. Uostalom svaki njihov potez ce se sada gledati sa nepovjerenjem.
Dok stranci ne udu u klub nema naprijed,nasi ljudi definitivno ne mogu.
Nije ništa sumnjivo, samo treba čitati između redova. Oni su dali obećanje da moraju uložiti u stadion do 10 miliona eura, a to ti faktički znači da mogu uložiti 500.000 maraka i "ispuniti" obećano. Opet muljanje s ugovorima i neprecizno definisane stvari.
Elem, mi nemamo love više ni za plate, a kamoli za stadion. Preuzeli smo troškove na sebe, teren će nam Savez uraditi kad im se **** digne, a o nekim CAT4 je smiješno i pričati u bližoj budućnosti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Testo
-
Kontakt:
Znači prokockali Namovo povjerenje i sad čovjek ne da pare.
Prodali Tatara i Rahmu da bi nadoknadili plate, mislili +8 nedostižno.
Hadžija davao preskupe ugovore, ko zna ko se tu sve ugrađivao.
Zato nisu dovedena kvalitetna pojačanja.
Husara ušao u klub ko zna na koji način.
Troškovi veliki - Para nema - Igrači nezadovoljni - Čeka se prodaja (Kova/Peci/Fanimo) da se daju plate.

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
Hajdeee
-
Kontakt:
Testo je napisao/la: ↑17 maj 2021, 13:10
Manjim dijelom. Većim dijelom Sabrina Buljubašić.
- FKS -
-
zagorski
-
Kontakt:
Testo je napisao/la: ↑17 maj 2021, 13:28
Znači prokockali Namovo povjerenje i sad čovjek ne da pare.
Prodali Tatara i Rahmu da bi nadoknadili plate, mislili +8 nedostižno.
Hadžija davao preskupe ugovore, ko zna ko se tu sve ugrađivao.
Zato nisu dovedena kvalitetna pojačanja.
Husara ušao u klub ko zna na koji način.
Troškovi veliki - Para nema - Igrači nezadovoljni - Čeka se prodaja (Kova/Peci/Fanimo) da se daju plate.
'Najbolja uprava u historiji'