FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
https://www.transfermarkt.com/nedim-run ... iner/76481
Relativno mlad trener, izgleda da ima potencijala
Ja bih volio da mu se da šansa
Saban123 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 21:47https://www.transfermarkt.com/nedim-run ... iner/76481

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- NisamInSajder
- Kontakt:
Agencija mu ima pravo ime. Svaki igrac dozivi sudbinu imena agencije.Saban123 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 21:47https://www.transfermarkt.com/nedim-run ... iner/76481
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 18 maj 2021, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- LegendKiller
- Kontakt:
ovaj izvještaj se ne odnosi na PDV, to je indirektni porez koji se vodi kod Uprave za indirektorno oporezivanje.bibula je napisao/la: ↑18 maj 2021, 18:12Plate radnicima ne moras isplatiti a doprinose/porez drzavi moras. Tako da u sustini nema veze sto kasni plata.
A ovaj izvjestaj nije samo vezan za doprinose vec generalno i za PDV.
Mozda grijesim pa nek me slobodno neko ispravi.
Ovo što vodi Poreska prava FBiH se odnosi na poreze na dobit, dohotke, i slične poreze, ali najveći iznos se odnosi na doprinose na PIO i zdravstveno.
Prvo je teško reći na šta se sve od nosi dug koj imamo (ne samo mi već i ostali klubovi), ali pretpostavka je da se odnosi za doprinose za PIO.
Svako lice koje zapošljava radnika mora na kraju mjeseca podnijeti poreskoj prijavu poreza. Platio ne platio doprinose moraš ih prijaviti, može se desiti da platiš platu a ne platiš doprinose, pa ti to poreska vodi kao dug (to imaš kod ovih javnih preduzeća tip GRAS i slično).
Obzirom da smo prije 3 mjeseca imali sličan iznos duga vjerovatno smo nešto plaćali jer bi inače dug narastao.
Glavni dug je manji za 3000 KM u odnosu na dug od prije 3 mjeseca, tako da je sigurno bilo plaćanja prema poreskoj u proteklom periodu, s time da je kamata sada veća za nekih 7000 KM, što je logično jer su prošla 3 mjeseca a dug otprilike isti.
Iz ovoga izvještaja ne možeš vidjeti da li su isplaćene plate, obzirom na interviju Nama mislim da novac za plate nije toliko sporan, nije da nemaju za kifle, mada čovjek fino kaže da je menadžment sklapao finansijski štetne ugovore.
Klix
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vidite da sam stavio "Delete player" kod njega. on preko nekako napravio profil ja ga brisem. 

https://www.transfermarkt.com/elmar-bra ... eler/33228NisamInSajder je napisao/la: ↑18 maj 2021, 21:58Agencija mu ima pravo ime. Svaki igrac dozivi sudbinu imena agencije.Saban123 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 21:47https://www.transfermarkt.com/nedim-run ... iner/76481
Ovaj momak mu ima potencijala, može upast kao backup opcija na stoperu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nije bio na kampu.. Tesko da upadne.Nirton je napisao/la: ↑18 maj 2021, 22:01https://www.transfermarkt.com/elmar-bra ... eler/33228NisamInSajder je napisao/la: ↑18 maj 2021, 21:58Agencija mu ima pravo ime. Svaki igrac dozivi sudbinu imena agencije.Saban123 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 21:47https://www.transfermarkt.com/nedim-run ... iner/76481
Ovaj momak mu ima potencijala, može upast kao backup opcija na stoperu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Boldirano sve govori i to je najbitnije.LegendKiller je napisao/la: ↑18 maj 2021, 21:58ovaj izvještaj se ne odnosi na PDV, to je indirektni porez koji se vodi kod Uprave za indirektorno oporezivanje.
Ovo što vodi Poreska prava FBiH se odnosi na poreze na dobit, dohotke, i slične poreze, ali najveći iznos se odnosi na doprinose na PIO i zdravstveno.
Prvo je teško reći na šta se sve od nosi dug koj imamo (ne samo mi već i ostali klubovi), ali pretpostavka je da se odnosi za doprinose za PIO.
Svako lice koje zapošljava radnika mora na kraju mjeseca podnijeti poreskoj prijavu poreza. Platio ne platio doprinose moraš ih prijaviti, može se desiti da platiš platu a ne platiš doprinose, pa ti to poreska vodi kao dug (to imaš kod ovih javnih preduzeća tip GRAS i slično).
Obzirom da smo prije 3 mjeseca imali sličan iznos duga vjerovatno smo nešto plaćali jer bi inače dug narastao.
Glavni dug je manji za 3000 KM u odnosu na dug od prije 3 mjeseca, tako da je sigurno bilo plaćanja prema poreskoj u proteklom periodu, s time da je kamata sada veća za nekih 7000 KM, što je logično jer su prošla 3 mjeseca a dug otprilike isti.
Iz ovoga izvještaja ne možeš vidjeti da li su isplaćene plate, obzirom na interviju Nama mislim da novac za plate nije toliko sporan, nije da nemaju za kifle, mada čovjek fino kaže da je menadžment sklapao finansijski štetne ugovore.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ta zna berac rize.
Levati ga Sabrina 100%...
Levati ga Sabrina 100%...
Sabrina, **** ti zenu znaaaj
Kakav samo intervju u stilu bh politicara.
Samo da presijecem sa jednom molbom.
Ako ima neko da je iz fan shopa uzeo zuti golmanski dres L velicina i ako bude raspolozen da proda, da mi se javi, fali mi taj za koleciju a nisam ga stigao uzeti
Hvala unaprijed
Ako ima neko da je iz fan shopa uzeo zuti golmanski dres L velicina i ako bude raspolozen da proda, da mi se javi, fali mi taj za koleciju a nisam ga stigao uzeti
Hvala unaprijed
90!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima li ko taj dres valjda bi vec negdje trebao postojati 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa nekako je i logicno da ce dati podrsku svojoj produzenoj ruci; price kako svi moraju letiti je smijesna jer se zaboravlja da kod nas na kraju krajeva 1 covjek donosi odluke. Sabrina je tu da samo te odluke sprovodi.
Uz neku min slobodu koju ima, u vidu nekih prijedloga koji idu prema Namu.
Ako Sabrina uspije ukrasti od njega a da on ne skonta, svaka joj cast!
Uz neku min slobodu koju ima, u vidu nekih prijedloga koji idu prema Namu.
Ako Sabrina uspije ukrasti od njega a da on ne skonta, svaka joj cast!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Doprinosi i porezi se plaćaju na iznos plate uposlenika/igrača.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 18:15Aham, hvala na odgovoru. Znaci ipak postoji mogucnost da se nesto duguje igracima.
Taj dug od 817 hiljada prema PUFBIH, je iznos doprinosa i poreza na platu od oko 1,3 miliona KM uposlenika.
Dakle dug je oko 2.1 milion KM.
I to je samo po osnovu plata, PDV mislim nema uticaja jer prihod od ulaznica i drugi prihodi su minorni, a priliv od Nama ne potpada pod PDV,obzirom da se radi o finansijskih transakciji, tako da PDV nije sigurno problem u poslovanju FKS.
Mi nismo ni vidjeli Bilans uspjeha i stanja za 2020 godinu FKS. Kada vidimo onda ćemo moći nešto reći o radu Uprave za 2020 godinu...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Burberry46, Hajdeee, iliyaa8, James1987, Komercijala19, Kyle88, laznokrilo, Lecler, macahz, MaroonBjelave, MokraKifla, OsmanhodzicBuco, Riziko, Seipronto, Varijantas8 i 132 gosta.