FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo kad bi se rijesili ovog skarta kojeg sad imamo u igrackom kadru a isticu im ugovori Velkoski, Hebibovic, Milanovic, Handzic, Hebibovic, Hodzic, Dzafic, raskinuti sa Pejovicem opet bi imali ekipu za vrh:
GK:
Kovacevic
Kanuric
Dizdarevic
CB:
Milicevic
Dupovac
Kurdic
Besic
LB:
Pidro
Salčin
Islamovic
RB:
Oremus
Sabanovic
DMF/CM:
Đokanovic
Ramic
F. Hodzic
Adukor
Susic
AMF:
Zinedin
Varesanovic
LW/RW:
Fanimo
Jukic
Dervisagic
Imamovic
ST:
Mesanovic
Ahmetovic
Cmiljanic
Na ovo od plata ovih koji napustaju klub dodas 3 dobra igraca na pozicije desnog beka, lijevog krila i eventualno lijevog beka, zamjenu koja nece puno kostati na desno krilo, pokupis ove mlade iz Zvijezde 09 i takvih malih klubova i imas ekipu da se boris za titulu sigurno.
Ako vec moras prodavati prodas Milicevica i Kovacevica jer ces ih najbezbolnije zamijeniti, a ostavis Fanima i Đokanovica i zavrsen posao.
Nas najveci problem je sto su nam nagomilani igraci sa finim primanjima koji ne doprinose klubu nikako a zauzimaju mjesto na klupi nekom maldom od koga mozes u buducnosti i zaraditi.
GK:
Kovacevic
Kanuric
Dizdarevic
CB:
Milicevic
Dupovac
Kurdic
Besic
LB:
Pidro
Salčin
Islamovic
RB:
Oremus
Sabanovic
DMF/CM:
Đokanovic
Ramic
F. Hodzic
Adukor
Susic
AMF:
Zinedin
Varesanovic
LW/RW:
Fanimo
Jukic
Dervisagic
Imamovic
ST:
Mesanovic
Ahmetovic
Cmiljanic
Na ovo od plata ovih koji napustaju klub dodas 3 dobra igraca na pozicije desnog beka, lijevog krila i eventualno lijevog beka, zamjenu koja nece puno kostati na desno krilo, pokupis ove mlade iz Zvijezde 09 i takvih malih klubova i imas ekipu da se boris za titulu sigurno.
Ako vec moras prodavati prodas Milicevica i Kovacevica jer ces ih najbezbolnije zamijeniti, a ostavis Fanima i Đokanovica i zavrsen posao.
Nas najveci problem je sto su nam nagomilani igraci sa finim primanjima koji ne doprinose klubu nikako a zauzimaju mjesto na klupi nekom maldom od koga mozes u buducnosti i zaraditi.
- forza_juve
- Kontakt:
Što će ti dva puta Hebibovic?
To duplo ga krizas koliko nas yebo hahajha
I ovaj Cmilja nema potrebe da se nadje u ekipi, samo mjesto zauzima kao i ovaj sa mog avatara
I ovaj Cmilja nema potrebe da se nadje u ekipi, samo mjesto zauzima kao i ovaj sa mog avatara
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Malo je i dva put kakav je. Cmiljanic ne opet doveden i ima ugovor jes na godinu pa sam opet za to da mu se da prilika da pokaze ako zna ista, ovako ne mozemo ni suditi koliko znaforza_juve je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:40Što će ti dva puta Hebibovic?
Kako iz ove perspektive izgleda užašan potez da se Ljuban Crepulja pusti, a par mjeseci kasnije dovede TSS.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još malo pa će i finansijski izvještaj, baš me zanima kakva je razlika u odnosu na prošlu godinu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- forza_juve
- Kontakt:
Ma kakav Cmilja klasična prevara, uzeo keš i sada se po bolnicama vucara.pitara je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:44Malo je i dva put kakav je. Cmiljanic ne opet doveden i ima ugovor jes na godinu pa sam opet za to da mu se da prilika da pokaze ako zna ista, ovako ne mozemo ni suditi koliko znaforza_juve je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:40Što će ti dva puta Hebibovic?
Bezveze zauzima mjesto stranca i doveden je kao jedan od većih promašaja, pa bolje da su usoarali te pare za kakvog juniora da ga počaste.
Prije bih Hodžu ostavio bar je zahvalniji i na klupi kada sjedi, produžiti uz smanjenje plate i dobar je na obe strane a i za klupe
❤️1946❤️
Ja sam opet ubijedjen da Tino moze dosta uraditi ako ga se okruži dobrim igračima i ako se stavi na poziciju koja mu najvise odgovara. Jedini je momak u ekipi koji moze malo usporiti igru prenijeti loptu zagraditi se, sto ti nažalost u nasoj ligi na terenima kakvi jesu puno znaci, najvise mrzim kad pocnu letat ko muhe bez glave pa Krste zavrsi na desnom beku odjednom
Valjda su neke stvari jasnije sada.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:00PS izgleda nas strasni pejovic pregovara s borcem..
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- Shategabri
- Kontakt:
Bahato...vrlo bahato...al dobro, dopalo ih malo pa razumijemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:53Na njihovoj temi neki napisaoShategabri je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:47Ovo Maksimović?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:41
![]()
![]()
Sto se tice dovodjenja mladih igraca, dobar je to potez, treba se gledati da sve ove mlade iz nase lige pokupimo, eventualno 1-2 igraca da na ljeto dodju iskusnija, i mislim da bi mogli lako do titule
Gdje ovo piše?
Dok nije izbio na prvo mjesto uvlačio nam se u šupak, kao eto bivši igrač bla bla...a vidi se da se sustezao, pa se sad uzbahatio.
Ono neki trener nešto...hahhaa![]()

Uglavnom nauk nam treba biti.
Čuj ti ono bi Fanima...do jučer se ganjali po pašnjacima 1.RS lige

Šta smo mi sebi dopustili

Koševo Zapad
Što je najgore, da nije bilo ove Vicine pljačke, mi bi završili prvi, tj. kao najmanje loši.
-
- Kontakt:
Nama uvijek nakog lijepog evropskog rezultata se desi neki vid sunovrata.Poslije Dinamo Kijeva nismo ni izborili Evropu, pa poslije Cluja, sa ublehašem Varešanovićem na klupi, također nismo izborili Evropu i ubrzo došao period viršli, pa onda malo više od godinu nakon poslije Borussie M. došao Ješić i rastjerao šampionsku ekipu, te se desio najgori prelazni rok u historiji kluba, te sada poslije zadnjeg play - offa sa Celticom, opet smo imali užas od prelaznog roka te prokockali +13
Umjesto da nam ti evropski rezultati daju motiv i elan za dalje napredovanje, mi sve srušimo.

Ma ih se guralo u evropu jeste, al da smo sami sebi najvise krivi jesmo, ostetile te sudije protiv Tuzle i Zrinjskog u gostima ostale nase utakmice odlicno sudjene na nekim smo cek i pogurani ( nenamjerno jer je nivo sposobnosti sudija u nasoj ligi nikakav, pa su sigurno i oni pogurani par puta nenamjerno) na te dvije utakmice smo izgubili max 4 boda. Kad gledas njih opet su nas posteno otresli na Kosevu, Zelju na grbavici, Krupu prije par kola tako da su ljudi iskreno zasluzili da osvoje, jedina ekipa uz njih po igri u ovoj polusezoni je bio Velez i mozes reci da su njih pokrali vise nego nas sa onim penalom u Mostaru.
Sve u svemu nismo nikako zasluzili da uzmemo titulu ove godine, mozda je i bolje da nismo, jer da smo prezivili nekako ovo opet bi te u kvaligikacijama izbacio neki Kukesi il neka Zeta tako da ni od otg iskoraka nista ne bi bilo, a samo bi se produzili ugovori ovim metuzalemima ko igracima koji su uzeli titulu, pa.bi se do godine borio sa Zeljom za 8mo mjesto
Bice jos jasnije kad i Vinko dobije poziciju,vidjecete.Testo je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:53Valjda su neke stvari jasnije sada.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:00PS izgleda nas strasni pejovic pregovara s borcem..
I ja mislim da će Vinko biti trener Borca poslije Maksimovića.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma djaba sad. Ide sigurno 2-3 nosioca igre ( Kova, Mili, Fanimo..)Shategabri je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:04Bahato...vrlo bahato...al dobro, dopalo ih malo pa razumijemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:53Na njihovoj temi neki napisaoShategabri je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:47
Ovo Maksimović?
Gdje ovo piše?
Dok nije izbio na prvo mjesto uvlačio nam se u šupak, kao eto bivši igrač bla bla...a vidi se da se sustezao, pa se sad uzbahatio.
Ono neki trener nešto...hahhaa![]()
![]()
Uglavnom nauk nam treba biti.
Čuj ti ono bi Fanima...do jučer se ganjali po pašnjacima 1.RS lige![]()
Šta smo mi sebi dopustili![]()
Ako vec ide podmladjivanje ekipe, onda bar treba uloziti novac u SD-a i trenera, koji ce nakon stabilizacije narednu sezonu, znati ciljano sta nam treba. Dovedi Zorana Zekica i stranca SD-a, i uraditi sada full remont gdje se moze ocekivati dolazak vecinom mladih igraca
Majku li ti yebem Jahicu, sad bi ovdje titulu slavili da nas nisi syebao za auta..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Radnik - Borac , pljačka, tuča u svečanoj ložipitara je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:21Ma ih se guralo u evropu jeste, al da smo sami sebi najvise krivi jesmo, ostetile te sudije protiv Tuzle i Zrinjskog u gostima ostale nase utakmice odlicno sudjene na nekim smo cek i pogurani ( nenamjerno jer je nivo sposobnosti sudija u nasoj ligi nikakav, pa su sigurno i oni pogurani par puta nenamjerno) na te dvije utakmice smo izgubili max 4 boda. Kad gledas njih opet su nas posteno otresli na Kosevu, Zelju na grbavici, Krupu prije par kola tako da su ljudi iskreno zasluzili da osvoje, jedina ekipa uz njih po igri u ovoj polusezoni je bio Velez i mozes reci da su njih pokrali vise nego nas sa onim penalom u Mostaru.
Sve u svemu nismo nikako zasluzili da uzmemo titulu ove godine, mozda je i bolje da nismo, jer da smo prezivili nekako ovo opet bi te u kvaligikacijama izbacio neki Kukesi il neka Zeta tako da ni od otg iskoraka nista ne bi bilo, a samo bi se produzili ugovori ovim metuzalemima ko igracima koji su uzeli titulu, pa.bi se do godine borio sa Zeljom za 8mo mjesto
Borac - Široki, penal + Vranješ udario igrača bez sankcija
Velež - Borac, penal poslije vjerovatnog ofsajda
Borac - Zrinjski, pobjednički gol iz ofsajda
Velež - Sarajevo, nismo dobili penal
Zrinjski - Sarajevo, penal za njih
Tuzla - Sarajevo, cirkus sa crvenim kartonom
MDK - Sarajevo, 2 potencijalna penala
Eto sračunajte bodove, pa vidite gdje bi ko završio.
Da ne spominjem kako nijedno kolo nismo prošli bez suspenzije nekog igrača, dok Borac radi šta hoće uglavnom.
Nisam pomenuo ni gradski derbi u kojem je protiv nas sviran smiješan penal, ali smo uspjeli da pobjedimo na kraju.
-
- Kontakt:
Nece me iznenaditi ako dobije pozivnicu i ode na proslavu, on je njihov kadar.Evo šta je izjavio u novembru 2010
Kao bivši igrač Borca raduje se uspjehu Banjalučana ove jeseni u Premijer ligi BiH. Obradovao se Marinović iz više razloga. U dresu Borca sticao je afirmaciju u periodu od 1991. do 1994. godine.
- Borac je dio mog života. Izuzetno mi je drago što je fudbalska Banjaluka ponovo na onim pozicijama koje joj po tradiciji i svim parametrima pripadaju. Zato čestitam svima u Borcu na ubjedljivo osvojenoj jesenjoj tituli. Drago mi je i zbog mojih prijatelja Vlade Jagodića i Darka Ljubojevića. Veliki korak napravili su ka šampionskoj tituli. Od srca im želim da u tome uspiju, pa da u Banjaluci gledamo utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona - optimističan je Marinović.
Uvijek se pričalo, a i sada je tako, kada je Borac jak i fudbal u Krajini cvjeta. Rudar Prijedor je u zlatnoj sredini u eliti BiH, Sloboda iz Novog Grada je viceprvak, Kozara jesenji prvak... Na sceni su novi fudbalski centri: Laktaši, Mrkonjić Grad, Srbac... Marinović potom ističe jedan zanimljiv podatak:
- U Borcu sam igrao više od tri godine, bio standardni igrač, ali nijednu zvaničnu utakmicu nisam odigrao na Gradskom stadionu u Banjaluci što mi je i danas žao. Debitovao sam u dresu Borca protiv Crvene zvezde na "Marakani" u Prvoj ligi SFR Jugoslavije 1991. godine. Raspadom bivše Jugoslavije Borac je zbog ratnih dešavanja svoje domaće utakmice igrao po Srbiji, u Valjevu, Kostolcu, Baču... Iz tog ratnog perioda malo ko pamti da sam igrao za "crveno-plave", gdje sam upisao više od 100 utakmica i postigao 20 golova.
On se samo slika. Mijenjaj ove diletante, posalji bar tog sina, nece krasti ako nista drugo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: broj6, Burberry46, Cwirek, Hajdeee, SineTalexy, skoJaa i 102 gosta.