Ali čuj da Mema bude šef stručnog štaba hahahaha ovo majke mi postaje štrajk mozga kakve se stvari pišuKANA je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:17Mozda hin je fakat afirmisaoMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:14Ma molerisu.. Cuj MemicKae zna afirmisati mlade igrace, a onda nabroji neke propalitete i antitalente. Nije on njih afirmisao nego je bio primoran raditi sa njima u tim velikanima koje je vodio..
Mema je bog
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
PupanOzdrljic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ti si moj Željo, veliki Željo!
A ne, mi smo navikli da izbacujemo i afirmiramo mnogo sjajnije fudbalere od pobrojanih, pogotovo od perioda Mao Ce Tunga.MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:09Inace svi vrhunske fudbalercine. Sjajne igrace je afirmisao.. Ima li kakav normalan i uspjesan fudbaler kojeg je afirmisao?
Razmatrati nekog ko je u karijeri neuspjesno vodio Travnik, Gorazde i Metalege kao sefa struke Zelje je van svake pameti.
Sta bi dao da nam je sad situacija u klubu kao u vrijeme Mao Ce TungaOmark je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:36A ne, mi smo navikli da izbacujemo i afirmiramo mnogo sjajnije fudbalere od pobrojanih, pogotovo od perioda Mao Ce Tunga.MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:09Inace svi vrhunske fudbalercine. Sjajne igrace je afirmisao.. Ima li kakav normalan i uspjesan fudbaler kojeg je afirmisao?
Razmatrati nekog ko je u karijeri neuspjesno vodio Travnik, Gorazde i Metalege kao sefa struke Zelje je van svake pameti.![]()
![]()
I ja bih isto volio to gledati i da nam Mao zada zadatak da mu svaki dan pošaljemo po jedan mail u kojem ćemo mu sastaviti pjesmicu sa što više epiteta, a također bih volio gledati kako se na sjednici busa u prsa i pljuje po titulama koje je babuka osvojio. 
Bilo je gresaka milion tu nema spora ali ja sam bio u to vrijeme ponosan na Zelju
- drzgemboadislic
- Kontakt:
A ja bih volio da dođe babuka i da osvojimo par trofeja, izađemo u Evropu, budemo stabilan klub, a ne da nas sroza kao nikada niko u historiji.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
PupanOzdrljic je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:21Ruku u vatru da mu je taj Daver sin. Bože sačuvaj ko nama sjedi u upravnom odboru. Lik bio direktor prije toliko godina. Ako je referenca da si nešto radio u životu onda svako onda može biti statista u UO. Svakako ni oni ništa ne rade.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:24Selen Balić je bio direktor Plive, al davno ima 7,8 godina sigurno e sad ne znam stvarno sta je. Davera i ovog Hasanbegovića ne znam stvarno.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑19 maj 2021, 09:49
To da. Te nove i Jaska znam ko su i šta su. A života ti ko su i šta su ovi Balići i Hasanbegović?
Ne znam jel mu Daver sin stvarno. Ma mi svakako trebamo gledati da raspustimo ovu upravu ne zbog referenci i toga nego jer smo neozbiljni. Grcamo u dugovima.
Samo mi je nevjerovatno da se jos uvijek pise o onoj dvojici i sad su jos oni prosli najbolja uprava a ne zna se ko nas je vise u crno zavio prosli ili sadasnji da te Bog mili sacuva pa mi nikad naprijed necemo ici.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
PupanOzdrljic
- Kontakt:
Naravno da se treba rasputiti. Sa tim se u potpunosti slažen. Mene je samo zanimalo koje su reference i na osnovu čega su oni tu. Novac očito ne znaju ni stvoriti ni namaći. Statista nam ne treba. Toga imamo na terenu i previše.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:11PupanOzdrljic je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:21Ruku u vatru da mu je taj Daver sin. Bože sačuvaj ko nama sjedi u upravnom odboru. Lik bio direktor prije toliko godina. Ako je referenca da si nešto radio u životu onda svako onda može biti statista u UO. Svakako ni oni ništa ne rade.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:24
Selen Balić je bio direktor Plive, al davno ima 7,8 godina sigurno e sad ne znam stvarno sta je. Davera i ovog Hasanbegovića ne znam stvarno.
Ne znam jel mu Daver sin stvarno. Ma mi svakako trebamo gledati da raspustimo ovu upravu ne zbog referenci i toga nego jer smo neozbiljni. Grcamo u dugovima.
Samo mi je nevjerovatno da se jos uvijek pise o onoj dvojici i sad su jos oni prosli najbolja uprava a ne zna se ko nas je vise u crno zavio prosli ili sadasnji da te Bog mili sacuva pa mi nikad naprijed necemo ici.
Ma kakva ta dvojica iz prošlosti. Istina, obojica su imali dobrih poteza ali kad skontaš gdje smo sad i dokle su nas dovukli sve su dobro poništili. Daleko im kuća obojici od naše bila.
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Ja bih volio, također, da Mao nije napravio neviđenu podjelu među navijačima prozivanjem čovjeka zaslužnog za 80% trofeja. Zamisli kakav obraz moraš imati za to...drzgemboadislic je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:05A ja bih volio da dođe babuka i da osvojimo par trofeja, izađemo u Evropu, budemo stabilan klub, a ne da nas sroza kao nikada niko u historiji.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
PupanOzdrljic je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:14Naravno da se treba rasputiti. Sa tim se u potpunosti slažen. Mene je samo zanimalo koje su reference i na osnovu čega su oni tu. Novac očito ne znaju ni stvoriti ni namaći. Statista nam ne treba. Toga imamo na terenu i previše.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:11PupanOzdrljic je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:21
Ruku u vatru da mu je taj Daver sin. Bože sačuvaj ko nama sjedi u upravnom odboru. Lik bio direktor prije toliko godina. Ako je referenca da si nešto radio u životu onda svako onda može biti statista u UO. Svakako ni oni ništa ne rade.
Ma kakva ta dvojica iz prošlosti. Istina, obojica su imali dobrih poteza ali kad skontaš gdje smo sad i dokle su nas dovukli sve su dobro poništili. Daleko im kuća obojici od naše bila.
Pa ja ako ne moze normalno nece nikako i to je to. Mi propadamo a ljudi se poubijase ko je bolji. Znam dva lika najbolji haveri citav zivot bili ne pricaju vec dva mjeseca zbog njih dvojice. Pa to je bolest sta su uradili.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Ma ne mislim vise da postoji budala koja vjeruje da im ko da brine o svemu. Pa mi smo ojadjeni, ljudi prestaju pratit masovno. Govore ko im yebe mater necu se ja zbog njih sekirat, u najvecem smo kurcu ikad i umjesto da se skupimo mi se svakim danom sve vise dijelimo svakim yebenim danom, i jos pored toga dodje neki kreten i kaze da se to vi necete brinut o tome.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ma da si Isovicu dao klub u ruke ne bi ga toliko unazadio,sramota je ovo ..
Mene cudi ovaj stav Rokoka znam da on nikada nije birao stranu i da je kriticki gledao uvijek na sve
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Izvinjavam se na upadu, Selen Balić je trenutno direktor Garden City-a.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Zasluzan je za 80 posto trofeja i ja ni dan danas necu protiv njega napisati nista ruzno,pogotovo sa aspekta trenera i Zeljovca.Omark je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:17Ja bih volio, također, da Mao nije napravio neviđenu podjelu među navijačima prozivanjem čovjeka zaslužnog za 80% trofeja. Zamisli kakav obraz moraš imati za to...drzgemboadislic je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:05A ja bih volio da dođe babuka i da osvojimo par trofeja, izađemo u Evropu, budemo stabilan klub, a ne da nas sroza kao nikada niko u historiji.
Ali da je Mao kako ga nazivas,upravu u vezi poslovanja kluba i nacina funkcionisanja u vrijeme Amarovih mandata,upravu je milion posto. Znam da mislis prije svega na onu pricu o kupovini titula.Ali eto da se nadovezemo generalno.
Kao sto Mao nije mogao izigravati trenera,tako ni Amar nije mogao izigravati sve ostalo.
Nikad trener ne moze biti gazda u klubu. Gazda u klubu mora biti predsjednik,sposoban i jak.
Kad gledam sa ovog aspekta,najveca greska Misimovica je ta sto nije dao Amaru da bude po njegovom,da naplati te neke dugove,koji su bili plod posudbi ali na nacin kako to nije zakonski regulisano, i ovaj mu je bio opozicija. Covjek koji je bio sinonim za Zeljine uspijehe. Jedini covjek koji ga je mogao ugroziti. Zato sto ni jedan ni drugi nemaju mudrosti da spuste ego i pametnije odigraju neke role. Dobili smo da najuspijesnijeg predsjednika Zelje poslije Bluma,mnogi smatraju izdajnikom,laznim hadzijom,i sta sve nije bio.
Sa druge strane od najveceg sinonima za uspijeh,imamo Amara grobara kluba,kamatara i slicno. Strasno sta se kod nas proizvede u par godina. Ja ne bi nikad zelio biti dio toga.
Mi Bosanci smo cudo nevidjeno sto bi rekao Sejo,u genima nam je da sjebemo i nesjebivo.
Sada nam nece pomoci hajcanje da je onaj drugi vise sjebao. Tacno smo ko muz i zena kad se svadjaju. Ne trazi se rijesenje ,nego ko je vise kriv. Ocito da od pomirenja nikad doci nece i nama je okretanje novim ljudima i vjetrovima jedino rijesenje. Jer smo zapali u **** do grla.
Mucno je citati forum,od negative,od depresije u koju smo kolektivo zapali. Jedina radost nam sto pitari ispusise. To nismo mi. Nikad to nismo ni bili.
Zato i jesmo godinama bili duplo trofejniji i voljeniji od sviju.
Ja sam jos uvijek ubijednjen kada bi neki jak Zeljovac stao iza kluba,da bi pokrenuo ovu uspavanu armiju i da bi svi pomogli klubu.
Naidjoh maloprije pored stadiona. Igraci zavrsili trening u tom periodu pa napustali stadion. Izgleda na glavnom bio. Valjda ih strah da im ko sta ne dobaci pa pobjegli "iza kapije". 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Posto ovdje djeca sve znaju od cifri do ugovora, hajd neka nam neko izračuna koliko smo mogli vratiti dugova a da nismo za vrijeme hadzije raskidali ugovore s igračima za 25 dana?
Jesmo bar mogli imati manje milion?
Jesmo bar mogli imati manje milion?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
tako sam i ja imao misljenje do prije pola godine ,ne znam da li se sjecas? dok smo jos bili na onom forumu sam pisaoBarbareZeljin je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:45Zasluzan je za 80 posto trofeja i ja ni dan danas necu protiv njega napisati nista ruzno,pogotovo sa aspekta trenera i Zeljovca.Omark je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:17Ja bih volio, također, da Mao nije napravio neviđenu podjelu među navijačima prozivanjem čovjeka zaslužnog za 80% trofeja. Zamisli kakav obraz moraš imati za to...drzgemboadislic je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:05
A ja bih volio da dođe babuka i da osvojimo par trofeja, izađemo u Evropu, budemo stabilan klub, a ne da nas sroza kao nikada niko u historiji.
Ali da je Mao kako ga nazivas,upravu u vezi poslovanja kluba i nacina funkcionisanja u vrijeme Amarovih mandata,upravu je milion posto. Znam da mislis prije svega na onu pricu o kupovini titula.Ali eto da se nadovezemo generalno.
Kao sto Mao nije mogao izigravati trenera,tako ni Amar nije mogao izigravati sve ostalo.
Nikad trener ne moze biti gazda u klubu. Gazda u klubu mora biti predsjednik,sposoban i jak.
Kad gledam sa ovog aspekta,najveca greska Misimovica je ta sto nije dao Amaru da bude po njegovom,da naplati te neke dugove,koji su bili plod posudbi ali na nacin kako to nije zakonski regulisano, i ovaj mu je bio opozicija. Covjek koji je bio sinonim za Zeljine uspijehe. Jedini covjek koji ga je mogao ugroziti. Zato sto ni jedan ni drugi nemaju mudrosti da spuste ego i pametnije odigraju neke role. Dobili smo da najuspijesnijeg predsjednika Zelje poslije Bluma,mnogi smatraju izdajnikom,laznim hadzijom,i sta sve nije bio.
Sa druge strane od najveceg sinonima za uspijeh,imamo Amara grobara kluba,kamatara i slicno. Strasno sta se kod nas proizvede u par godina. Ja ne bi nikad zelio biti dio toga.
Mi Bosanci smo cudo nevidjeno sto bi rekao Sejo,u genima nam je da sjebemo i nesjebivo.
Sada nam nece pomoci hajcanje da je onaj drugi vise sjebao. Tacno smo ko muz i zena kad se svadjaju. Ne trazi se rijesenje ,nego ko je vise kriv. Ocito da od pomirenja nikad doci nece i nama je okretanje novim ljudima i vjetrovima jedino rijesenje. Jer smo zapali u **** do grla.
Mucno je citati forum,od negative,od depresije u koju smo kolektivo zapali. Jedina radost nam sto pitari ispusise. To nismo mi. Nikad to nismo ni bili.
Zato i jesmo godinama bili duplo trofejniji i voljeniji od sviju.
Ja sam jos uvijek ubijednjen kada bi neki jak Zeljovac stao iza kluba,da bi pokrenuo ovu uspavanu armiju i da bi svi pomogli klubu.
zajedno AMAR/MISKE ili nikako a bogami je vrijeme pokazalo da je najveca greska bila sto su uopste pokusali sa njim
I nemoj vise da nesto uljepsavamo svi smo ocekivali da ima neki plan ,viziju ,sta i kako dalje a on je samo radi svojih para dosao ,bez ikakvog plana ,donio ponovo mahalu jad i bijedu u klub . Izadji sad picko i reci sta imas ? brrrr ,fudbal , jesi li u klubu ? sta je sporedno a sta je vazno .
Pioniri Željezničara koji su osvojili titulu prvaka BiH predstavili su nove majice za odrasle u Shop FK Željezničar

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Laudrup, Pact1921, propoklopac i 56 gostiju.