Testo je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:34
pitara je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:21
Testo je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:13
Što je najgore, da nije bilo ove Vicine pljačke, mi bi završili prvi, tj. kao najmanje loši.
Ma ih se guralo u evropu jeste, al da smo sami sebi najvise krivi jesmo, ostetile te sudije protiv Tuzle i Zrinjskog u gostima ostale nase utakmice odlicno sudjene na nekim smo cek i pogurani ( nenamjerno jer je nivo sposobnosti sudija u nasoj ligi nikakav, pa su sigurno i oni pogurani par puta nenamjerno) na te dvije utakmice smo izgubili max 4 boda. Kad gledas njih opet su nas posteno otresli na Kosevu, Zelju na grbavici, Krupu prije par kola tako da su ljudi iskreno zasluzili da osvoje, jedina ekipa uz njih po igri u ovoj polusezoni je bio Velez i mozes reci da su njih pokrali vise nego nas sa onim penalom u Mostaru.
Sve u svemu nismo nikako zasluzili da uzmemo titulu ove godine, mozda je i bolje da nismo, jer da smo prezivili nekako ovo opet bi te u kvaligikacijama izbacio neki Kukesi il neka Zeta tako da ni od otg iskoraka nista ne bi bilo, a samo bi se produzili ugovori ovim metuzalemima ko igracima koji su uzeli titulu, pa.bi se do godine borio sa Zeljom za 8mo mjesto
Radnik - Borac , pljačka, tuča u svečanoj loži
Borac - Široki, penal + Vranješ udario igrača bez sankcija
Velež - Borac, penal poslije vjerovatnog ofsajda
Borac - Zrinjski, pobjednički gol iz ofsajda
Velež - Sarajevo, nismo dobili penal
Zrinjski - Sarajevo, penal za njih
Tuzla - Sarajevo, cirkus sa crvenim kartonom
MDK - Sarajevo, 2 potencijalna penala
Eto sračunajte bodove, pa vidite gdje bi ko završio.
Da ne spominjem kako nijedno kolo nismo prošli bez suspenzije nekog igrača, dok Borac radi šta hoće uglavnom.
Nisam pomenuo ni gradski derbi u kojem je protiv nas sviran smiješan penal, ali smo uspjeli da pobjedimo na kraju.
Hajde sad kad si fino izracunao koliko su nas ostetili budi posten pa izracunaj koliko mo na guzive dobili bodova. Ne branim ja druze Borac, boze sacuvaj, i treba da se kradjama stane u kraj sta god bilo potrebno za to, samo ne volim kuknjavu i pricu kako su svi protiv nas i kako smo ugrozeni, to je rezervisano za kone. Eto ja iz glave ti mogu reci da smo da nas je protiv tog Zrinjskog na Kosevu pogurao smijesnim crvenim za njih, pa si opet izgubio, na tom gradskom derbiju je Zelji ponistio dikutabilan go, protiv Krupe na Kosevu im kod 0-0 nije svirao penal, pa ako krenes u prvu polusezonuima toga jos, svaki tim je poguran i ostecen nenamjerno zbog nesposobnosti sudija, na stranu ovo sto se vidjelo da se radi da bi Borac u evropu.
Opet ti kazem sve treba raditi da je sudijskih gresaka sto manje, a to guranje nekih ekipa zaustaviti pod cijenu istupanja iz lige. Jednostavno samo ne volim sto svaki put kad nesto useremo ide ona zajebo nas sudija. Imali smo utakmicu za titulu protiv tog istog Borca na Kosevu pa su nas ljudi otresli ko toplomjer, protiv nikad losijeg Zelje kojem je trpao kako je ko htio nisi uspio zabiti go na Grbavici, na zadnje dvije tekme nismo pogledali prema golu kako treba, razumijem ja da mi sad gledamo svaku najmanje sporu situaciju da kazemo da su nas zajebali, al treba bit realan pa priznat da to sto su nas zajebali nije ni 3% onoga sto smo sami sebi uradili.
Ko kad slusam kone, da ih svi ne mrze do sad bi Mbappe u Zelji igro i imo 3 zlatne lopte