FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 19 maj 2021, 13:50

alacious je napisao/la:
19 maj 2021, 13:43
Napapijri je napisao/la:
19 maj 2021, 13:40
Školovan si lik, makar ti ne bi trebao ovakva sranja pisati.
Popravio se je :D
Stvarno nije lijepo sto pojedinci pišu ovakve stvari za Tana, Nama i ostale. Nisam ni ja zadovoljan trenutno ali jbg valjda znaju sta im je ciniti. Sad osjete opet pritisak kako navijača tako i medija pa mislim, da cemo dobiti dobrog SD i trenera.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 maj 2021, 13:50

Historicar je napisao/la:
19 maj 2021, 13:16
Nama uvijek nakog lijepog evropskog rezultata se desi neki vid sunovrata.Poslije Dinamo Kijeva nismo ni izborili Evropu, pa poslije Cluja, sa ublehašem Varešanovićem na klupi, također nismo izborili Evropu i ubrzo došao period viršli, pa onda malo više od godinu nakon poslije Borussie M. došao Ješić i rastjerao šampionsku ekipu, te se desio najgori prelazni rok u historiji kluba, te sada poslije zadnjeg play - offa sa Celticom, opet smo imali užas od prelaznog roka te prokockali +13 :facepalm: :facepalm: Umjesto da nam ti evropski rezultati daju motiv i elan za dalje napredovanje, mi sve srušimo.
Zar nismo sa Mirzom bili drugi ? I zar to nije ona sezona kad smo na Kosevu uzeli Sirokog 3:0 za Evropu ? Ili sam pomjesao nesto.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2021, 13:51

ElCartel11 je napisao/la:
19 maj 2021, 13:50
alacious je napisao/la:
19 maj 2021, 13:43
Napapijri je napisao/la:
19 maj 2021, 13:40
Školovan si lik, makar ti ne bi trebao ovakva sranja pisati.
Popravio se je :D
Stvarno nije lijepo sto pojedinci pišu ovakve stvari za Tana, Nama i ostale. Nisam ni ja zadovoljan trenutno ali jbg valjda znaju sta im je ciniti. Sad osjete opet pritisak kako navijača tako i medija pa mislim, da cemo dobiti dobrog SD i trenera.
:kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 maj 2021, 13:55

vedinjo98 je napisao/la:
19 maj 2021, 13:35
slika
Ne znam sta se pokusava sa ovakvim stvarima ? Sta je cilj postavljanja Namovih slika ovdje sa porodicom a i po stranicama ?
Glupost da ne moze biti veca.
U qrac ga trebamo ljubiti sto postoji i sto ulaze bilo kakvu lovu kod nas, u zadnju vukojebinu na svijetu.
Eto prije njega smo se ubili od trofeja ybt. Na prste jedne ruke mozes nabrojat sta smo uradili od osamostaljenja lige pa do dolaska Nama i Tana.
Covjeku trebamo biti zahvalni sto postoji inace bi se sad vjerovatno borili sa Celikom u drugoj ligi centar. Malo postovanja za njih dvojicu.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 19 maj 2021, 14:00

Cilj je da slikom ustvari psuje djecu Nam-u.

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 19 maj 2021, 14:03

Znaš kako, naš oronuli brod je kupio jedan vlasnik i doveo još jednog koji će upravljati istim. Na naš zahtjev i neke naše vizije i prijedloge. Obećali smo puhati u jedra ako treba samo da ga vidimo blistavim. Mi jedino što smo radili jeste, bacanje sidra u more i puštanje da neka papiga posere kapetana po leđima.
Dobro je došao ovaj šamar za upravu i za nas. Sada je na njima da zakrpe rupu na brodu, a naše da zaveslamo što jače možemo, da vratimo našeg diva na mjesto koje mu pripada.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEŽI SNAGA!
ORIGINAL 1987

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 19 maj 2021, 14:12

Testo je napisao/la:
19 maj 2021, 13:34
pitara je napisao/la:
19 maj 2021, 13:21
Testo je napisao/la:
19 maj 2021, 13:13
Što je najgore, da nije bilo ove Vicine pljačke, mi bi završili prvi, tj. kao najmanje loši.
Ma ih se guralo u evropu jeste, al da smo sami sebi najvise krivi jesmo, ostetile te sudije protiv Tuzle i Zrinjskog u gostima ostale nase utakmice odlicno sudjene na nekim smo cek i pogurani ( nenamjerno jer je nivo sposobnosti sudija u nasoj ligi nikakav, pa su sigurno i oni pogurani par puta nenamjerno) na te dvije utakmice smo izgubili max 4 boda. Kad gledas njih opet su nas posteno otresli na Kosevu, Zelju na grbavici, Krupu prije par kola tako da su ljudi iskreno zasluzili da osvoje, jedina ekipa uz njih po igri u ovoj polusezoni je bio Velez i mozes reci da su njih pokrali vise nego nas sa onim penalom u Mostaru.
Sve u svemu nismo nikako zasluzili da uzmemo titulu ove godine, mozda je i bolje da nismo, jer da smo prezivili nekako ovo opet bi te u kvaligikacijama izbacio neki Kukesi il neka Zeta tako da ni od otg iskoraka nista ne bi bilo, a samo bi se produzili ugovori ovim metuzalemima ko igracima koji su uzeli titulu, pa.bi se do godine borio sa Zeljom za 8mo mjesto
Radnik - Borac , pljačka, tuča u svečanoj loži
Borac - Široki, penal + Vranješ udario igrača bez sankcija
Velež - Borac, penal poslije vjerovatnog ofsajda
Borac - Zrinjski, pobjednički gol iz ofsajda

Velež - Sarajevo, nismo dobili penal
Zrinjski - Sarajevo, penal za njih
Tuzla - Sarajevo, cirkus sa crvenim kartonom
MDK - Sarajevo, 2 potencijalna penala

Eto sračunajte bodove, pa vidite gdje bi ko završio.
Da ne spominjem kako nijedno kolo nismo prošli bez suspenzije nekog igrača, dok Borac radi šta hoće uglavnom.
Nisam pomenuo ni gradski derbi u kojem je protiv nas sviran smiješan penal, ali smo uspjeli da pobjedimo na kraju.
Hajde sad kad si fino izracunao koliko su nas ostetili budi posten pa izracunaj koliko mo na guzive dobili bodova. Ne branim ja druze Borac, boze sacuvaj, i treba da se kradjama stane u kraj sta god bilo potrebno za to, samo ne volim kuknjavu i pricu kako su svi protiv nas i kako smo ugrozeni, to je rezervisano za kone. Eto ja iz glave ti mogu reci da smo da nas je protiv tog Zrinjskog na Kosevu pogurao smijesnim crvenim za njih, pa si opet izgubio, na tom gradskom derbiju je Zelji ponistio dikutabilan go, protiv Krupe na Kosevu im kod 0-0 nije svirao penal, pa ako krenes u prvu polusezonuima toga jos, svaki tim je poguran i ostecen nenamjerno zbog nesposobnosti sudija, na stranu ovo sto se vidjelo da se radi da bi Borac u evropu.
Opet ti kazem sve treba raditi da je sudijskih gresaka sto manje, a to guranje nekih ekipa zaustaviti pod cijenu istupanja iz lige. Jednostavno samo ne volim sto svaki put kad nesto useremo ide ona zajebo nas sudija. Imali smo utakmicu za titulu protiv tog istog Borca na Kosevu pa su nas ljudi otresli ko toplomjer, protiv nikad losijeg Zelje kojem je trpao kako je ko htio nisi uspio zabiti go na Grbavici, na zadnje dvije tekme nismo pogledali prema golu kako treba, razumijem ja da mi sad gledamo svaku najmanje sporu situaciju da kazemo da su nas zajebali, al treba bit realan pa priznat da to sto su nas zajebali nije ni 3% onoga sto smo sami sebi uradili.
Ko kad slusam kone, da ih svi ne mrze do sad bi Mbappe u Zelji igro i imo 3 zlatne lopte

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 maj 2021, 14:13

PeakyBlinders je napisao/la:
19 maj 2021, 14:03
Znaš kako, naš oronuli brod je kupio jedan vlasnik i doveo još jednog koji će upravljati istim. Na naš zahtjev i neke naše vizije i prijedloge. Obećali smo puhati u jedra ako treba samo da ga vidimo blistavim. Mi jedino što smo radili jeste, bacanje sidra u more i puštanje da neka papiga posere kapetana po leđima.
Dobro je došao ovaj šamar za upravu i za nas. Sada je na njima da zakrpe rupu na brodu, a naše da zaveslamo što jače možemo, da vratimo našeg diva na mjesto koje mu pripada.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEŽI SNAGA!
Eto najbolje objasnjeno i jedan od jacih postova u zadnje vrijeme.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 19 maj 2021, 14:22

ajdohordas je napisao/la:
19 maj 2021, 13:55
vedinjo98 je napisao/la:
slika
Ne znam sta se pokusava sa ovakvim stvarima ? Sta je cilj postavljanja Namovih slika ovdje sa porodicom a i po stranicama ?
Glupost da ne moze biti veca.
U qrac ga trebamo ljubiti sto postoji i sto ulaze bilo kakvu lovu kod nas, u zadnju vukojebinu na svijetu.
Eto prije njega smo se ubili od trofeja ybt. Na prste jedne ruke mozes nabrojat sta smo uradili od osamostaljenja lige pa do dolaska Nama i Tana.
Covjeku trebamo biti zahvalni sto postoji inace bi se sad vjerovatno borili sa Celikom u drugoj ligi centar. Malo postovanja za njih dvojicu.
Ko ti drma kavez jarane? Covjek na fb objavio ovo sa sinom i ja ovdje onako postavio. Ja sam odmah rekao da je za ovu situaciju najveci krivac nasa nesposobna uprava. Oni su ti koji su nam svojim radnjama priredili jednu od najvecih sramota u historiji kluba. A sto se tice Nama, njegova djela u buducnosti ce kazati koliko je on ozbiljan vlasnik.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 maj 2021, 14:25

pazi molim te financijskog izvjestaja kod sise, i kao on patriota, voli bosnu, bla bla bla...a krade drzavu i to na veliko.

marinovic u borcu? pa da se zatvore :D i zavrse ko mi. moze. ali mislim da borac nece to uraditi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 maj 2021, 14:29

Testo je napisao/la:
pitara je napisao/la:
Testo je napisao/la:
19 maj 2021, 13:13
Što je najgore, da nije bilo ove Vicine pljačke, mi bi završili prvi, tj. kao najmanje loši.
Ma ih se guralo u evropu jeste, al da smo sami sebi najvise krivi jesmo, ostetile te sudije protiv Tuzle i Zrinjskog u gostima ostale nase utakmice odlicno sudjene na nekim smo cek i pogurani ( nenamjerno jer je nivo sposobnosti sudija u nasoj ligi nikakav, pa su sigurno i oni pogurani par puta nenamjerno) na te dvije utakmice smo izgubili max 4 boda. Kad gledas njih opet su nas posteno otresli na Kosevu, Zelju na grbavici, Krupu prije par kola tako da su ljudi iskreno zasluzili da osvoje, jedina ekipa uz njih po igri u ovoj polusezoni je bio Velez i mozes reci da su njih pokrali vise nego nas sa onim penalom u Mostaru.
Sve u svemu nismo nikako zasluzili da uzmemo titulu ove godine, mozda je i bolje da nismo, jer da smo prezivili nekako ovo opet bi te u kvaligikacijama izbacio neki Kukesi il neka Zeta tako da ni od otg iskoraka nista ne bi bilo, a samo bi se produzili ugovori ovim metuzalemima ko igracima koji su uzeli titulu, pa.bi se do godine borio sa Zeljom za 8mo mjesto

Da ne spominjem kako nijedno kolo nismo prošli bez suspenzije nekog igrača, dok Borac radi šta hoće uglavnom.
Nisam pomenuo ni gradski derbi u kojem je protiv nas sviran smiješan penal, ali smo uspjeli da pobjedimo na kraju.
U Tuzli smo dobili 2:3 Slobodu, Ahmetovic dao gol iz ofsajda.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 maj 2021, 14:49

Historicar je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
19 maj 2021, 13:22
Testo je napisao/la:
19 maj 2021, 12:53

Valjda su neke stvari jasnije sada.
Bice jos jasnije kad i Vinko dobije poziciju,vidjecete.
Nece me iznenaditi ako dobije pozivnicu i ode na proslavu, on je njihov kadar.Evo šta je izjavio u novembru 2010

Kao bivši igrač Borca raduje se uspjehu Banjalučana ove jeseni u Premijer ligi BiH. Obradovao se Marinović iz više razloga. U dresu Borca sticao je afirmaciju u periodu od 1991. do 1994. godine.

- Borac je dio mog života. Izuzetno mi je drago što je fudbalska Banjaluka ponovo na onim pozicijama koje joj po tradiciji i svim parametrima pripadaju. Zato čestitam svima u Borcu na ubjedljivo osvojenoj jesenjoj tituli. Drago mi je i zbog mojih prijatelja Vlade Jagodića i Darka Ljubojevića. Veliki korak napravili su ka šampionskoj tituli. Od srca im želim da u tome uspiju, pa da u Banjaluci gledamo utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona - optimističan je Marinović.

Uvijek se pričalo, a i sada je tako, kada je Borac jak i fudbal u Krajini cvjeta. Rudar Prijedor je u zlatnoj sredini u eliti BiH, Sloboda iz Novog Grada je viceprvak, Kozara jesenji prvak... Na sceni su novi fudbalski centri: Laktaši, Mrkonjić Grad, Srbac... Marinović potom ističe jedan zanimljiv podatak:

- U Borcu sam igrao više od tri godine, bio standardni igrač, ali nijednu zvaničnu utakmicu nisam odigrao na Gradskom stadionu u Banjaluci što mi je i danas žao. Debitovao sam u dresu Borca protiv Crvene zvezde na "Marakani" u Prvoj ligi SFR Jugoslavije 1991. godine. Raspadom bivše Jugoslavije Borac je zbog ratnih dešavanja svoje domaće utakmice igrao po Srbiji, u Valjevu, Kostolcu, Baču... Iz tog ratnog perioda malo ko pamti da sam igrao za "crveno-plave", gdje sam upisao više od 100 utakmica i postigao 20 golova.
Joj nemoj se brukat s ovim, što ih je razvalio u BL lani 0:2, pa ove sezone na jesen 4:2 i 2:2 ako je njihov igrač? I Husref je o nama govorio sve najbolje u prošlosti i naš je bivši igrač pa nas nag.uzi sa Slobodom, a evo i ove sezone. Jbt sad se nalaze neke izjave od prije 11 godina da se kao dokaže da nas je frajer prodao. Eto Dženo nas nije prodao, nije bilo ni tog Pejovića u Kaknju, pa? Prodali su nas Hebib i Hare, koji su fulali zicere u Širokom, Pidro koji je glup k'o qrac i pored kojeg Bekić liči na Alfonsa Daviesa, prodao nas je zicer u Kaknju u zadnjoj minuti, nesvirani penali, poklonjeni crveni kartoni protivniku... Što se mora odmah okretat priča na neki nacionalizam, je l' teško reći da su nam Tatar i Rahman nosili igru i da se sve raspalo bez njih? Pidro je bio kanta i u prvom dijelu sezone, AMF mu uzimao mjesto na beku. Hare fulao zicere, Pejović imao jednu asistenciju sve do derbija, Sušić bez učinka, Oremuš imao i dobrih al i užasnih tekmi... Sve je isto, samo fale dvije klase naprijed pa su sve rupe došle do izražaja. Uz to Borac silovito krenuo, plus ih malo pogurali i jbg. Eto svi nas prodali, Kova je kačio slike s opisom "Republika Srpska <3 " i živi u BL, pa nas nije prodao. Čudi me pa ga još nisu optužili i iskopali to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 19 maj 2021, 14:50

koga sljedeceg tjeramo,jel ravaku dosla na red,ja se jos nisam pomirio za ovu sramotu koju su nam manekeni na celu sa Vaginkom priredili.
Gdje je legenda kluba Krste,zasto se ne ponasa kao kapiten i izvini se za rezultate i igre i obeca da ce osvojit kup i da ce ginuti na terenu,imal iko u klubu da izadje kao sto su to radili kad je dobro islo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 19 maj 2021, 14:52

Miljacka je napisao/la:
19 maj 2021, 14:29
Testo je napisao/la:
pitara je napisao/la:

U Tuzli smo dobili 2:3 Slobodu, Ahmetovic dao gol iz ofsajda.
Krupa kad je ono lopta izasla(nije) u 90+ pa trebao penal biti za njih.. itd itd
Ko god nas javasluk ne vidi i krivi samo ostale, golemo vala..
7 1 2 1 0

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 19 maj 2021, 14:57

zagorski je napisao/la:
19 maj 2021, 13:22
Testo je napisao/la:
19 maj 2021, 12:53
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 maj 2021, 12:00
PS izgleda nas strasni pejovic pregovara s borcem..
Valjda su neke stvari jasnije sada.
Bice jos jasnije kad i Vinko dobije poziciju,vidjecete.
Ja sam odma rekao da obojica mogu u B.Luku da im vico i dodik po medalju dadnu jer su odradili extra posao
Najveci krivci za titulu su njih dvojica pa E.Hadzic

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 maj 2021, 15:00

Da hoce barem dresove izbacit i radnike poslat na Kosevu da se nesto zapocne radit. Ubi nas negativa. Svaki dan koji prodje bez SD mi ulazimo slabiji u sledecu sezonu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 19 maj 2021, 15:08

donDondon je napisao/la:
19 maj 2021, 14:50
koga sljedeceg tjeramo,jel ravaku dosla na red,ja se jos nisam pomirio za ovu sramotu koju su nam manekeni na celu sa Vaginkom priredili.
Gdje je legenda kluba Krste,zasto se ne ponasa kao kapiten i izvini se za rezultate i igre i obeca da ce osvojit kup i da ce ginuti na terenu,imal iko u klubu da izadje kao sto su to radili kad je dobro islo
Krste jedino sto zna da se voza po gradu sa elektricnim romobilom. Koliko mu je mrsko ziviti da mu je mrsko i hodati pa se mora vozikati ko ****. A i trci na utakmicama ko ****
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 maj 2021, 15:09

Kad vidim ovaj finansijski izvjestaj Sisojin a slican ce biti i od Listice, tacno pozelim da se ugasi ovaj jad i cemer od lige, u ovoj drzavi samo se qurac ostri na Sarajevskom kantonu u svim sferama zivota
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 maj 2021, 15:26

Kako nas veslaju ovi iz rs u svemu. Prekidaju prvenstvo kad hoce, evo sad vracaju publiku da naprave proslavu Borcu i veličanje rs Vice i Dodika. Kako u politici tako i u sportu rade sta oni hoce, dok mi vodimo svoje borbe izmedju sebe oni lagano slozni sve preuzimaju. Ovo je općenito stanje al sad je uticalo direktno na nas. Al sami smo krivi vise volimo Vicu od Begica, Mtel od Bh Telekoma, arene od moja tv. I tako lagano su usli u nase domove i nase institucije i sad nas lagano karaju a mi bez pomočni.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 19 maj 2021, 15:28

bordobijeli je napisao/la:
19 maj 2021, 15:26
Kako nas veslaju ovi iz rs u svemu. Prekidaju prvenstvo kad hoce, evo sad vracaju publiku da naprave proslavu Borcu i veličanje rs Vice i Dodika. Kako u politici tako i u sportu rade sta oni hoce, dok mi vodimo svoje borbe izmedju sebe oni lagano slozni sve preuzimaju. Ovo je općenito stanje al sad je uticalo direktno na nas. Al sami smo krivi vise volimo Vicu od Begica, Mtel od Bh Telekoma, arene od moja tv. I tako lagano su usli u nase domove i nase institucije i sad nas lagano karaju a mi bez pomočni.
Baš smo se pitali za ulazak Vice, Mtela, Arena?
Njihov red došao, ništa tu nisi mogao.
Koševo Zapad

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”