FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

StrikeWarzone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la StrikeWarzone » 19 maj 2021, 21:03

drzgemboadislic je napisao/la:
19 maj 2021, 20:19
Benderrr je napisao/la:
19 maj 2021, 19:40
Beograd ima milion ipo stanovnika. U Partizanu trenira petoduplo više djece nego kod nas i jednom u 20 godina izbacili dijete od 16 godina da igra i to sad treba da bude mjerilo da mi ubacimo onda odmah 7 pjetlica Pa kad bi to tako išlo niko igrace ne bi kupovao.
Kod nas nema djeteta da moze igrati u prvoj postavi a da se borimo za titulu. Imamo igrace ako želimo iduće godine ispasti iz lige.
Gasal koji je najsprmeniji bio u omladincima moze u Premijer ligi odigrati 50 minuta i to je to. To je paramater kakvi su ostali.
Jovetić, Vlahović, Živković, Saponjic, Ninkovic, Ljajic, Djerlek, Marković...

A koga smo to mi gurnuli u vatru?
Bleki Milenković,Svetozar Marković(ako si ti na Lazara mislio)Strahinja Pavlović,Aleksandar Mitrović itd...Nije bas jednom u 20 godina...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 19 maj 2021, 21:12

Partizanova omladinska škola jako dobro kotira u Evropi i bezobrazno je, da ne kažem glupo, reći da izbacuju jednog igrača u 10 godina. Ljudi imaju fascinantan kamp.
Željezničar za život cijeli!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 19 maj 2021, 21:13

Za ne povjerovati kavke vi pojedinci nepotrebne diskusije vodite i samo jos vise sipate benzin na vatru.

Dajte da zavrsi ova sezona, a onda prvo ciscenje kluba od stetocina i zlonamjernika a onda cemo dalje.
Mjau !

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 19 maj 2021, 21:21

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
19 maj 2021, 20:56
1921boy je napisao/la:
19 maj 2021, 20:37
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
19 maj 2021, 01:34

Ma kako nismo igrali pa prosle sezone se borili za oba trofeja. Edis nije strucnjak narocit ali u ovoj situaciji bi posluzio kao neka jeftinija opcija. Sumnjam da u Decicu uzme vise para nego sto bi ovdje. Vidjet cemo sve, ja ne znam po glavi mi se mota Denis Čorić. Nisam ga puno gledao ali kad vidim rezultate njegove ne mislim da je los. Mada ne mislim da smo toliko pali. Barem se nadam da nismo.
Jesmo,ali koga smo imali u ekipi ? Sadiković, Pavić, Jovanović, Osmanković, Sipović, Hajdarević, Krpić, i onakog Štilića !

Sadiković je bio glavni igrač koji je igrao libera povezivao vezni red i štopere a lopte dijelio kao malom fudbalu. Glavna karika čijim se odlaskom sve promijenilo, glavni kotačić koji je pokretao sve akcije.
Pavić koji je R. Carlos za Šehića i Milićevića, pola njegovih centaršuteva je Krpić pospremao.
Osmanković iz drugog plana upao u prvih 11 i onda ga otjeramo smiješnom ponudom i mizernom cifrom.
Sipović koji je na svaku loptu išao glavom,fizički jak, na svakom korneru na skoku, doduše imamo i sad takvog štopera Ikića samo on upada za loptom!
Jovanović u tri utakmice pokazao klasu nije Ramos ali vidi se da je dosta odskakao od nivoa lige nije džabe napustio odmah nakon korone.
Hajdarević kakav god je bio za naše uslove je solidan destruktivac koji se u svakom trku nađe na drugom dijelu terena i nazad iako nije imao tehniku za šut i driblanje, vidi se baš koliko fali u ovoj sezoni.

I onda glavni dio Krpić i Štilić koji su bili 50% ekipe, Štilić iz utakmice u utakmicu svojim potezima oduševljavao publiku i navijače, statistiku ima identičnu kao i prošle sezone samo ove igra i potezi iz prošle ni slični da li je bojkot ili nešto ne znam.
Krpić pospremi sve što mu se servira kako treba, dokaz da je sa 12 golova bio najbolji i prvi strijelac ekipe i kad ne daje golove dosta radi za ekipu, samo kad pogledaš šprint u 90" kao da je početak utakmice a ne kraj.

Sigurno nećemo imati ovakvu ekipu sljedeće sezone a samim time nema potrebe da plaćamo nekog trenera aman zaman kad već nećemo imati velike ambicije. Zato bolje Edis nego Žižović, Jagodić ....

Ne kazem da nismo imali jaku ekipu ali si ti rekao da nismo igrali neki fudbal a ja ti kazem da smo igrali. Ekipa je bila jaca puno nego ova sad, primjer Hajdarevića svi smo ga tjerali ja prvi zato sto je po meni bezveze igrac i na kraju ispadne svemirski brod za Čelikovića za kojeg sam se nadao da ce biti igracina yebiga. Slazem se da je bolje Edis nego standardni treneri koji se vrte u krug ali isto tako pod Edisovom palicom ne treba ocekivati velike rezultate pogotovo sa ovom ekipom, u stvari ne treba svakako ocekivat velike rezultate.
Igrali jesmo ali samo jednu sezonu barem kad gledamo zadnje tri,četiri godine. Kad se Amar vratio tek nakon dva crvena uzmemo Mladost, Radnik izgubimo na otvaranju, Sarajevo 3:0 itd nismo nigdje izdominirali da smo raznijeli protivnika. Moje mišljenje opet svako ima pravo da se izjasni pronaći ljudi koji će raditi, stesati troškove na minimum onoliko kako možemo. Edis će sigurno raditi za 3000KM jer znam kakav je kao čovjek a i kao sportski radnik, otac ga je tako odgojio i sigurno neće uzeti nešto što mu ne pripada. Cilj treba da bude stabilizacija, možemo maštati da ćemo uzeti titule i ostalo ALI OPSTANAK KLUBA je prioritet. Nisam bio zabrinut ali ovaj izvještaj je pokazao da itekako moramo biti zabrinuti.Tako da smanjimo očekivanja i da se prihvatimo posla
Brko iz druge galaksije!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 maj 2021, 21:39

Iza FK Željezničar je vrlo turbulentna sezona koja još nije okončana, a u klubu već razmišljaju o narednoj.

Željezničar će takmičenje u Premijer ligi BiH okončati na sedmom mjestu na tabeli, a Blaž Slišković koji je na klupi naslijedio Amara Osima ekipu je vodio u samo četiri utakmice, nakon čega je zbog privatnih problema odlučio da se povuče.

Slišković je svakako sa Željezničarom potpisao kratkoročni ugovor, a kako smo uspjeli saznati, klub je već pronašao potencijalnu zamjenu za njega.

Radi se o Zlatanu Naliću, nekadašnjem treneru Slobode i Tuzla Cityja, koji je i ranije figurirao kao prvi izbor predsjednika Željezničara Samira Cerića.

Uskoro će biti poznato i više informacija o ovom poslu, kao i to da li je Željezničar finalizirao dogovor sa Nalićem.
Ove budale u klubu ne odustaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 19 maj 2021, 21:40

Veze ovo sa klubom nema, nego Nalić aktivirao mašineriju opet. Nećeš neznalice u klub.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 19 maj 2021, 21:54

Gluposti

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 19 maj 2021, 21:56

Ovdje Uprava ne zna hoće li biti Uprava, a ovo znaju ko je trener 😂😂😂😂😂 jao gluposti havera Nalića...

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 19 maj 2021, 22:05

Iduca sezona ako bude Nalic + Ceric + najnesposobnija uprava ikada zalihe apaurina pocnite kupovati vec od iduceg mjeseca!
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 maj 2021, 22:15

Ovdje ljudi misle da kod nas vrvi talentima pa samo je potrebno ubaciti,jebote malog Gasala grcevi uhvatili ko da 43 godine ima..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 19 maj 2021, 22:21

delinjo je napisao/la:
19 maj 2021, 22:15
Ovdje ljudi misle da kod nas vrvi talentima pa samo je potrebno ubaciti,jebote malog Gasala grcevi uhvatili ko da 43 godine ima..
Uhvatili ga zato što je šprintao više puta nego li bilo koji drugi naš igrač zajedno (A za svaki šprint koji naprave računaj da ih nema u igri narednih 10 minuta). I ti i ja bi mogli odigrati 90 minuta tempom koji igra većina igrača u klubu.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 19 maj 2021, 22:22

delinjo je napisao/la:
"Daj Muftića na gol, ne može biti gori od ovih trenutno."

25 minuta kasnije:

"J*** ti mater i ko te postavi tu."
I found freedom. Losing all hope was freedom.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 maj 2021, 22:23

drzgemboadislic je napisao/la:
19 maj 2021, 22:21
delinjo je napisao/la:
Uhvatili ga zato što je šprintao više puta nego li bilo koji drugi naš igrač zajedno (A za svaki šprint koji naprave računaj da ih nema u igri narednih 10 minuta). I ti i ja bi mogli odigrati 90 minuta tempom koji igra većina igrača u klubu.
Da se razumijemo radije neka njega nego Veselinovica i ostalih polovnjaka,da je bar i ranije tako bilo manje bi se nervirao,ali da ce on sad postati neki aman zaman igrac,tesko bas tesko ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 maj 2021, 22:24

Arvid je napisao/la:
19 maj 2021, 22:22
delinjo je napisao/la:
"Daj Muftića na gol, ne može biti gori od ovih trenutno."

25 minuta kasnije:

"**** ti mater i ko te postavi tu."
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Nema bolan djeca neuhranjena,ne zive sportski niti bilo sta :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 19 maj 2021, 22:31

Covjece kakav cirkus sa Sliskovicem, jos ce Amar sebi marionetu dovesti. Prelijepo
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 19 maj 2021, 22:33

Bitno da je nekada bilo lijepo .....
Brko iz druge galaksije!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2021, 22:52

Jedno navijacko pitanje.Cesto procitam treba sve smjenit upravu skupstinu igrace trenera.E sad da pitam ko ja to tj taj ko ce to uradit.Posto se to cesto spominje kako misli neko to uradit.Ko ce te sto se smjene otjeraju zamjenit.Jeli ima ili bi samo trebalo.Ja bi trebo dobit na lotu ali nisam jos uplatio.Mi samo srljamo ko muha bez glave.Svi bi nesto a niko pojma nema niti sta moze.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 20 maj 2021, 00:18

Sta kaze napravio šprint više puta pa ga uhvatili grčevi hahahahaha, e jeste ludi mile mi majke volim ovaj forum, ljepota..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 20 maj 2021, 00:28

Benderrr je napisao/la:
20 maj 2021, 00:18
Sta kaze napravio šprint više puta pa ga uhvatili grčevi hahahahaha, e jeste ludi mile mi majke volim ovaj forum, ljepota..
Izvini, uhvatili su ga grčevi zbog manjka magnezija.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 maj 2021, 00:34

1921boy je napisao/la:
19 maj 2021, 22:33

Bitno da je nekada bilo lijepo .....
Fali onaj žar među nama u pm

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slikaslika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Giba87, lakilone, ZeljeznicarUberAlles i 43 gosta.