Ti si žestok kontraš. Sad ti je prilika da pišeš o Muharemu Čiviću, Kenanu Horiću, Toni Joviću, jer nam je to domet. A prije godinu-dvije si trebao pominjat te koje sad pominješ. Al jok, ti u nevakat sve.Historicar je napisao/la: ↑19 maj 2021, 22:18Graovac, Crepulja i Krpić sa Astrom ispali iz lige. Ovdje bi se moglo šta probrati![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Te fore ko ti drma kavez i slicno u kuci prosipaj svojima.vedinjo98 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 14:22Ko ti drma kavez jarane? Covjek na fb objavio ovo sa sinom i ja ovdje onako postavio. Ja sam odmah rekao da je za ovu situaciju najveci krivac nasa nesposobna uprava. Oni su ti koji su nam svojim radnjama priredili jednu od najvecih sramota u historiji kluba. A sto se tice Nama, njegova djela u buducnosti ce kazati koliko je on ozbiljan vlasnik.ajdohordas je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:55Ne znam sta se pokusava sa ovakvim stvarima ? Sta je cilj postavljanja Namovih slika ovdje sa porodicom a i po stranicama ?
Glupost da ne moze biti veca.
U qrac ga trebamo ljubiti sto postoji i sto ulaze bilo kakvu lovu kod nas, u zadnju vukojebinu na svijetu.
Eto prije njega smo se ubili od trofeja ybt. Na prste jedne ruke mozes nabrojat sta smo uradili od osamostaljenja lige pa do dolaska Nama i Tana.
Covjeku trebamo biti zahvalni sto postoji inace bi se sad vjerovatno borili sa Celikom u drugoj ligi centar. Malo postovanja za njih dvojicu.
Nemaju njegova djela sta pokazivati. Ja ti kazem nabroj sta smo ostvarili od osamostaljenja lige do dolaska Tana i Nama, a ja cu tebi nabrojati sta smo ostvarili i osvojili od dolaska njih dvojice do danas, a sa njima dvojicom smo na putu ako Bog da da ostvarimo i ono o cemu svaki navijac Sarajeva masta a to je grupna faza neceg u Evropi.
I na kraju krajeva nisam ni rekao da si ti sta lose rekao za Nama ali ne razumijem cemu postavljanje slika njegovih sa porodicom... Nakoti se svakakvih debila na slike koji pisu svakakve bljuvotine bez ikakve potrebe. A hvala Bogu forum javna online povrsina pa svaki bolesnik ima pravo pisati sve i svasta cak i oni koji nisu navijaci naseg kluba pa se tako predstavljaju.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ova sezona je gora i od jesica i od hurtica i od dine i brazilaca. Ovo je najveća dubioza od dolaska azijata. Od 13 + do -4.
17 bodova borac više osvojio u desetak utakmica...
Ovo je ono ko kad igrač fuli prazan go sa metar. Teže je bilo propustiti ovu priliku za titulom, nego je realizovati, hoću reći.
Gdje su Horde, gdje je unfks? Hoće li se krenuti u intenzivno tjeranje ove lezbejske bagre...
Ovo je ono ko kad igrač fuli prazan go sa metar. Teže je bilo propustiti ovu priliku za titulom, nego je realizovati, hoću reći.
Gdje su Horde, gdje je unfks? Hoće li se krenuti u intenzivno tjeranje ove lezbejske bagre...
-
- Kontakt:
Osvojili smo 3 prvenstva i 2 kupa od kako su došli investitori al mislim da se moglo vise uraditi na transfer politici i u europskim utakmicama a u ta dva segmenta su pare a bez tog nema iskoraka, dominacije. Moralo je bolje i vise u ta dva segmenta trofeji u domacem prvenstvu ok.ajdohordas je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:46Te fore ko ti drma kavez i slicno u kuci prosipaj svojima.vedinjo98 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 14:22Ko ti drma kavez jarane? Covjek na fb objavio ovo sa sinom i ja ovdje onako postavio. Ja sam odmah rekao da je za ovu situaciju najveci krivac nasa nesposobna uprava. Oni su ti koji su nam svojim radnjama priredili jednu od najvecih sramota u historiji kluba. A sto se tice Nama, njegova djela u buducnosti ce kazati koliko je on ozbiljan vlasnik.ajdohordas je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:55
Ne znam sta se pokusava sa ovakvim stvarima ? Sta je cilj postavljanja Namovih slika ovdje sa porodicom a i po stranicama ?
Glupost da ne moze biti veca.
U qrac ga trebamo ljubiti sto postoji i sto ulaze bilo kakvu lovu kod nas, u zadnju vukojebinu na svijetu.
Eto prije njega smo se ubili od trofeja ybt. Na prste jedne ruke mozes nabrojat sta smo uradili od osamostaljenja lige pa do dolaska Nama i Tana.
Covjeku trebamo biti zahvalni sto postoji inace bi se sad vjerovatno borili sa Celikom u drugoj ligi centar. Malo postovanja za njih dvojicu.
Nemaju njegova djela sta pokazivati. Ja ti kazem nabroj sta smo ostvarili od osamostaljenja lige do dolaska Tana i Nama, a ja cu tebi nabrojati sta smo ostvarili i osvojili od dolaska njih dvojice do danas, a sa njima dvojicom smo na putu ako Bog da da ostvarimo i ono o cemu svaki navijac Sarajeva masta a to je grupna faza neceg u Evropi.
I na kraju krajeva nisam ni rekao da si ti sta lose rekao za Nama ali ne razumijem cemu postavljanje slika njegovih sa porodicom... Nakoti se svakakvih debila na slike koji pisu svakakve bljuvotine bez ikakve potrebe. A hvala Bogu forum javna online povrsina pa svaki bolesnik ima pravo pisati sve i svasta cak i oni koji nisu navijaci naseg kluba pa se tako predstavljaju.
-
- Kontakt:
Genocid, samoubistvo, pucali smo sebi u koljena.......ne znam kako da ovo nazovem, nocima maltene ne spavam.Nadam se da ce Hz i UNKFK nešto poduzeti i uraditi na kraju sezone.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:54Ova sezona je gora i od jesica i od hurtica i od dine i brazilaca. Ovo je najveća dubioza od dolaska azijata. Od 13 + do -4.
- AvanGarda46
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:06Genocid, samoubistvo, pucali smo sebi u koljena.......ne znam kako da ovo nazovem, nocima maltene ne spavam.Nadam se da ce Hz i UNKFK nešto poduzeti i uraditi na kraju sezone.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:54Ova sezona je gora i od jesica i od hurtica i od dine i brazilaca. Ovo je najveća dubioza od dolaska azijata. Od 13 + do -4.

Davno je UNFKS trazio transparentniji rad uprave samo sto nas je tad velika vecina pogresno shvatila. al haj
Stara prica al novi problemi
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
7 dana bana prodje, a huja me ne prolazi ko da smo sinoc izgubili. Pizda li im materina svima od uprave do igraca, sve cemo vas otjerati!!! Mislim da se necu oporaviti od ove polusezone narednih 10 godina. Kako zive igraci, je li njima zao?Historicar je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:06Genocid, samoubistvo, pucali smo sebi u koljena.......ne znam kako da ovo nazovem, nocima maltene ne spavam.Nadam se da ce Hz i UNKFK nešto poduzeti i uraditi na kraju sezone.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:54Ova sezona je gora i od jesica i od hurtica i od dine i brazilaca. Ovo je najveća dubioza od dolaska azijata. Od 13 + do -4.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ni ja ne znam kako cu se oporaviti.Plus ovo veceras sa Nefcijem mi je došlo, kao još jedan metak da me pogodio.holyman je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:117 dana bana prodje, a huja me ne prolazi ko da smo sinoc izgubili. Pizda li im materina svima od uprave do igraca, sve cemo vas otjerati!!! Mislim da se necu oporaviti od ove polusezone narednih 10 godina. Kako zive igraci, je li njima zao?Historicar je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:06Genocid, samoubistvo, pucali smo sebi u koljena.......ne znam kako da ovo nazovem, nocima maltene ne spavam.Nadam se da ce Hz i UNKFK nešto poduzeti i uraditi na kraju sezone.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:54Ova sezona je gora i od jesica i od hurtica i od dine i brazilaca. Ovo je najveća dubioza od dolaska azijata. Od 13 + do -4.
-
- Kontakt:
Pa i mislio sam na te neke "strucnjake", "prave navijace" ,koji i sad govore mozete se sagnuti Celavom i Vinkecu,ti isti su presli sad na Sabrinu da je brane,a pojma nemaju ko nam vodi klub.holyman je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:44Uprava u onom sazivu nikada nije imala podrsku navijaca kluba. Imali su podrsku od 9 forumasa takozvanih botova koje i ja mogu kupiti za dvojni c da sutra hvalo.pjeve pisu o meni. To je takav sklop.Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 09:35To ti je taktika RAZVLACENJE,samo da se ostane sto duze na REDOVNIM primanjima,znaci petljaj,muljaj,guraj pod tepih,iznosi kako je sve divno u klubu,zamazi oci navijacima itd itd i onda kad jednom pukne sve to onda bjezi iz Sarajeva i boli te ko ce ispravljati sve to,jos kad imas podrsku od navijaca ma milina za "raditi"bordobijeli je napisao/la: ↑19 maj 2021, 09:06Jedan od problema je sto se stvari ne nazivaju pravim rijecima nego se umotava da je sve krasno divno. Ja ne znam sto se ljudi iz kluba boje reci sta i kako je i to traje od kako je došao Tan uvijek moras čitati izmedju redova odnosno moras dešifrovati stanje. Nemaju hrabrosti da kazu a puno bi bolje i lakse bilo nego ovo sto guraju pod tepih probleme.
Pravi navijaci koji su opominjali da ce se ovo desiti, tjerali su/smo upravu.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nemoć, nevjerica, bespomoćnost.Historicar je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:06Genocid, samoubistvo, pucali smo sebi u koljena.......ne znam kako da ovo nazovem, nocima maltene ne spavam.Nadam se da ce Hz i UNKFK nešto poduzeti i uraditi na kraju sezone.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:54Ova sezona je gora i od jesica i od hurtica i od dine i brazilaca. Ovo je najveća dubioza od dolaska azijata. Od 13 + do -4.
A razmišljam i o Cardiffu i o Kortrajku. Ništa ni ta dva kluba nisu napravila od ulaska zajednickih nam investitora.
A najteže mi pada očekivanje uprave da Handzic može nadomjestiti Mersudina, da imamo igrače koji mogu zamijeniti Rahmana i Tatara... Valjda su mislili da će Milanovic zabiti 10 golova... Koliko se samo ti ljudi ne razumiju u ovaj sport...
Čak mislim i da bi ove "legende" koje ne mirisemo bolje vodile klub.
Ljudi operisani od fudbala konstantno vode klub. Neki direktori plinovoda, prodaje auta, i sl.
Naredno rukovodstvo mora biti iz fudbalske branše.
A sportski direktor neki bivši reprezenativac koji je igrao u najjačim ligama, koji ima poznanstva u istim. A ne ko Ihtijarevic i Hadzic koji je uspio dobaciti najjdalje do Izrela i Oremusa.
A te ljude opet treba investitor da angazuje, a ne zna, niti ima ambicije, niti ih pokazuje.
Pa vidis do koje mjere ide da odvaja neke parice svaki mjesec za par botova ovdje koji je ne prestaju hvaliti otkako je dosla. Imas opet neke koji su bili uz upravu hadziju i vinka poput ajdohordas s kojim sam se svadjao 2god ali je covjek konacno promijenio misljenje poslije ovog genocida i shvatio da je u krivu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:21Pa i mislio sam na te neke "strucnjake", "prave navijace" ,koji i sad govore mozete se sagnuti Celavom i Vinkecu,ti isti su presli sad na Sabrinu da je brane,a pojma nemaju ko nam vodi klub.holyman je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:44Uprava u onom sazivu nikada nije imala podrsku navijaca kluba. Imali su podrsku od 9 forumasa takozvanih botova koje i ja mogu kupiti za dvojni c da sutra hvalo.pjeve pisu o meni. To je takav sklop.Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 09:35
To ti je taktika RAZVLACENJE,samo da se ostane sto duze na REDOVNIM primanjima,znaci petljaj,muljaj,guraj pod tepih,iznosi kako je sve divno u klubu,zamazi oci navijacima itd itd i onda kad jednom pukne sve to onda bjezi iz Sarajeva i boli te ko ce ispravljati sve to,jos kad imas podrsku od navijaca ma milina za "raditi"
Pravi navijaci koji su opominjali da ce se ovo desiti, tjerali su/smo upravu.
Imam jos sto sta za napisati ali nemam sad vremena.
Nego zasto se ne prica (kao sto je o husrefu) o vinku naredna 3 mjeseca, za koliko nas je ostetio osim minimalnih 3 miliona eura od evrope? Sad je sve udure jel?
NEMA NAZAD
Kazu, kako ne vjerujes da je losa finansijska situacija uklubu, kae "ja ti kazem"...feniksptica je napisao/la: ↑19 maj 2021, 21:40Molim Zipa da svoja sredstva ustupi igracima..izgidosmo
Otvorim mobilnu aplikaciju, vidim redovne uplate od ug FKSarajevo.
Za mene nisu u krizi.
Jako je bitno ko ti prica o stanju u klubu.
Imas ovog lika, njega tukli ko dijete.
Prosle godine mu skolski kolega rekao da ne baca pare na psihica nego neka se prijavi na ovaj forum i ovaj pdf, da vidi kako se brze i lakse izlijeci.
Evo ga, u pocetku stidljiv, al sad je glavni. Napredak evidentan. Okurazio se.
Napisah ja ako ce nam napadace i pojacanja dovoditi 7 dana pred prvenstvo onda popiskim i hadziju i pojacanje. Kad ono boommm mesanovic 3 dana pred utakmicu dodje.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:33Nemoć, nevjerica, bespomoćnost.Historicar je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:06Genocid, samoubistvo, pucali smo sebi u koljena.......ne znam kako da ovo nazovem, nocima maltene ne spavam.Nadam se da ce Hz i UNKFK nešto poduzeti i uraditi na kraju sezone.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:54Ova sezona je gora i od jesica i od hurtica i od dine i brazilaca. Ovo je najveća dubioza od dolaska azijata. Od 13 + do -4.
A razmišljam i o Cardiffu i o Kortrajku. Ništa ni ta dva kluba nisu napravila od ulaska zajednickih nam investitora.
A najteže mi pada očekivanje uprave da Handzic može nadomjestiti Mersudina, da imamo igrače koji mogu zamijeniti Rahmana i Tatara... Valjda su mislili da će Milanovic zabiti 10 golova... Koliko se samo ti ljudi ne razumiju u ovaj sport...
Ljudi operisani od fudbala konstantno vode klub. Neki direktori plinovoda, prodaje auta, i sl.
A sportski direktor neki bivši reprezenativac koji je igrao u najjačim ligama, koji ima poznanstva u istim. A ne ko Ihtijarevic i Hadzic koji je uspio dobaciti najjdalje do Izrela i Oremusa.
A te ljude opet treba investitor da angazuje, a ne zna, niti ima ambicije, niti ih pokazuje.
Jednom na planeti se desilo da pojacanje iz busa pocne utakmicu i dominira (serbecic) i ovi nasi mislili tako ce moci uvijek.
NEMA NAZAD
Jel istina da je Sabrina ukrala tri paketa A4 formata i optuzila blagajnicu?
Ja cuo, 100% provjeren info.
Ja cuo, 100% provjeren info.
-
- Kontakt:
Za Sportskog direktora moje zelje su:
1. Hadzibegic
2. Barbarez
3. Spahic
Kad pogledas klubove iz regiona, sportski direktori su im uglavnom prefinjena fudbalska imena ili ljudi koji iza sebe imaju extra poslove i transfere zavrsene.
Na toj funkciji mora biti neko sa jakom reputacijom.
1. Hadzibegic
2. Barbarez
3. Spahic
Kad pogledas klubove iz regiona, sportski direktori su im uglavnom prefinjena fudbalska imena ili ljudi koji iza sebe imaju extra poslove i transfere zavrsene.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nam treba definitivno malo vise da se angazuje, ako zeli nešto napraviti... Ja ne shvatam, njegovo razmišljanje iz ovog intervjua. Nema logike da tako rezervisano prica. Nesto kao politicko izbjegavanje odgovornosti.
Jedino da pere pare pa je zbog toga došao, ili ima neke druge nefudbalske interese, ili je neki Tanov poltron.
Ko zna o čemu se ovdje radi.
U 101. Ligi svijeta se neće sigurno nazarađivati legalnih novaca. Šta je zapravo njegov smisao upravljanja klubom? Što je on doso ovdje?
Jedino da pere pare pa je zbog toga došao, ili ima neke druge nefudbalske interese, ili je neki Tanov poltron.
Ko zna o čemu se ovdje radi.
U 101. Ligi svijeta se neće sigurno nazarađivati legalnih novaca. Šta je zapravo njegov smisao upravljanja klubom? Što je on doso ovdje?
To je to.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:33Nemoć, nevjerica, bespomoćnost.Historicar je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:06Genocid, samoubistvo, pucali smo sebi u koljena.......ne znam kako da ovo nazovem, nocima maltene ne spavam.Nadam se da ce Hz i UNKFK nešto poduzeti i uraditi na kraju sezone.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:54Ova sezona je gora i od jesica i od hurtica i od dine i brazilaca. Ovo je najveća dubioza od dolaska azijata. Od 13 + do -4.
Ovdje je potrebno zamjeniti kadar koji ce imenovati sportskog direktora. Kadar koji je doveo hadziju i vinka je idalje tu, a mi se vratili 17 godina unazad. Do tog momenta sve je pucanje u prazno.ajdohordas je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:59Za Sportskog direktora moje zelje su:
1. Hadzibegic
2. Barbarez
3. Spahic
Udruzenje navijaca treba doci do izvjestaja koji je poslat Nam-u jer ocigledno ne vidimo sadasnjost i buducnost kluba svi isto.
Bog sami zna sta on to dobija u dopisima, ko kontrolise sabru sta ona salje i je li on svjestan uopste sta se dogodilo.
Kao sto je jedan veliki mislilac jednom rekao:
"Nasi vladari su ili stvarno glupi ili prepametni pa se zayebavaju s nama"
NEMA NAZAD
+1holyman je napisao/la: ↑20 maj 2021, 01:13Ovdje je potrebno zamjeniti kadar koji ce imenovati sportskog direktora. Kadar koji je doveo hadziju i vinka je idalje tu, a mi se vratili 17 godina unazad. Do tog momenta sve je pucanje u prazno.ajdohordas je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:59Za Sportskog direktora moje zelje su:
1. Hadzibegic
2. Barbarez
3. Spahic
Udruzenje navijaca treba doci do izvjestaja koji je poslat Nam-u jer ocigledno ne vidimo sadasnjost i buducnost kluba svi isto.
Bog sami zna sta on to dobija u dopisima, ko kontrolise sabru sta ona salje i je li on svjestan uopste sta se dogodilo.
Kao sto je jedan veliki mislilac jednom rekao:
"Nasi vladari su ili stvarno glupi ili prepametni pa se zayebavaju s nama"
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, Amidzaa, amypitar, N3R3D i 63 gosta.