Spahic je klosar Ibrakovic mu nije do koljena.ajdohordas je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:59Za Sportskog direktora moje zelje su:
1. Hadzibegic
2. Barbarez
3. Spahic
Kad pogledas klubove iz regiona, sportski direktori su im uglavnom prefinjena fudbalska imena ili ljudi koji iza sebe imaju extra poslove i transfere zavrsene.
Na toj funkciji mora biti neko sa jakom reputacijom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1+holyman je napisao/la: ↑20 maj 2021, 01:13Ovdje je potrebno zamjeniti kadar koji ce imenovati sportskog direktora. Kadar koji je doveo hadziju i vinka je idalje tu, a mi se vratili 17 godina unazad. Do tog momenta sve je pucanje u prazno.ajdohordas je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:59Za Sportskog direktora moje zelje su:
1. Hadzibegic
2. Barbarez
3. Spahic
Kad pogledas klubove iz regiona, sportski direktori su im uglavnom prefinjena fudbalska imena ili ljudi koji iza sebe imaju extra poslove i transfere zavrsene.
Na toj funkciji mora biti neko sa jakom reputacijom.
Udruzenje navijaca treba doci do izvjestaja koji je poslat Nam-u jer ocigledno ne vidimo sadasnjost i buducnost kluba svi isto.
Bog sami zna sta on to dobija u dopisima, ko kontrolise sabru sta ona salje i je li on svjestan uopste sta se dogodilo.
Kao sto je jedan veliki mislilac jednom rekao:
"Nasi vladari su ili stvarno glupi ili prepametni pa se zayebavaju s nama"

-
- Kontakt:
Vinkeca vec prestali spominjati,a syebo klub gore nego iko do sad,da ne spominjem celavog strucnjaka..holyman je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:37Pa vidis do koje mjere qrva ide da odvaja neke parice svaki mjesec za par botova ovdje koji je ne prestaju hvaliti otkako je dosla. Imas opet neke koji su bili uz upravu hadziju i vinka poput ajdohordas s kojim sam se svadjao 2god ali je covjek konacno promijenio misljenje poslije ovog genocida i shvatio da je u krivu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 00:21Pa i mislio sam na te neke "strucnjake", "prave navijace" ,koji i sad govore mozete se sagnuti Celavom i Vinkecu,ti isti su presli sad na Sabrinu da je brane,a pojma nemaju ko nam vodi klub.holyman je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:44
Uprava u onom sazivu nikada nije imala podrsku navijaca kluba. Imali su podrsku od 9 forumasa takozvanih botova koje i ja mogu kupiti za dvojni c da sutra hvalo.pjeve pisu o meni. To je takav sklop.
Pravi navijaci koji su opominjali da ce se ovo desiti, tjerali su/smo upravu.
Imam jos sto sta za napisati ali nemam sad vremena.
Nego zasto se ne prica (kao sto je o husrefu) o vinku naredna 3 mjeseca, za koliko nas je cheto ostetio osim minimalnih 3 miliona eura od evrope? Sad je sve udure jel?
Je li jos nije otisla?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Meni je samo vazno da Nam ne pita nikoga za svoje odluke.
Kako god da odluci bolje je nego sto bi nam bosnjo nas preposteni prepametni spakovao.
Kako god da odluci bolje je nego sto bi nam bosnjo nas preposteni prepametni spakovao.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- Shategabri
- Kontakt:
Neće ni otići. Bar dok je Nama.
Tako što je prodao Tatara i Rahmana?Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 02:00Vinkeca vec prestali spominjati,a syebo klub gore nego iko do sad,da ne spominjem celavog strucnjaka
Jbg čovjek je imao koliko ono dana bez poraza?
I onda mu rastaviše ekipu i ode sve u helać.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Nama se isplatilo koje god da su razloge imali i Tan i Nam.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑20 maj 2021, 01:03Nam treba definitivno malo vise da se angazuje, ako zeli nešto napraviti... Ja ne shvatam, njegovo razmišljanje iz ovog intervjua. Nema logike da tako rezervisano prica. Nesto kao politicko izbjegavanje odgovornosti.
Jedino da pere pare pa je zbog toga došao, ili ima neke druge nefudbalske interese, ili je neki Tanov poltron.
Ko zna o čemu se ovdje radi.
U 101. Ligi svijeta se neće sigurno nazarađivati legalnih novaca. Šta je zapravo njegov smisao upravljanja klubom? Što je on doso ovdje?
Koševo Zapad
Jeste li vi pojedinci zaista normalni,o čemu vi pisete, izmisljate, lazete...
Vi da udarate na dostojanstvo i da razapinjete mladu sportašicu, clanicu naseg kluba koji nas u najboljem svijetlu prezentuje u LŠ i u svijetu?
Ma sram vas bilo,stavljate nekom metu na ledja da se bolesnici preko drustvenih mreža izivljavaju na djevojci...
Kako bi vi reagovali da neko laze o vasoj kceri i da joj kaci takve stvari po forumima...
A na kraju ,sve i da je tacno sta to vi umisljate da trebate vi odredjivati ko ce s kim spavati i da sa clanskom kartom ili bez nje imate pravo zadirati u neciju intimu...
Sram vas bilo...
Vi da udarate na dostojanstvo i da razapinjete mladu sportašicu, clanicu naseg kluba koji nas u najboljem svijetlu prezentuje u LŠ i u svijetu?
Ma sram vas bilo,stavljate nekom metu na ledja da se bolesnici preko drustvenih mreža izivljavaju na djevojci...
Kako bi vi reagovali da neko laze o vasoj kceri i da joj kaci takve stvari po forumima...
A na kraju ,sve i da je tacno sta to vi umisljate da trebate vi odredjivati ko ce s kim spavati i da sa clanskom kartom ili bez nje imate pravo zadirati u neciju intimu...
Sram vas bilo...
-
- Kontakt:
Vise smo trofeja uzeli otkako su tu Tan i Nam nego za sve ostale godine postojanja kluba. Hvala im! Dok je Nam tu ja se ne bojim da se necemo vrtiti oko vrha tabele i da necemo biti u borbi za trofeje ali opet ostaje zal sto se te pare bolje i panetnije ne utrose. Valjda i Nam to skonta i ispravi toShategabri je napisao/la: ↑20 maj 2021, 08:21Nama se isplatilo koje god da su razloge imali i Tan i Nam.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑20 maj 2021, 01:03Nam treba definitivno malo vise da se angazuje, ako zeli nešto napraviti... Ja ne shvatam, njegovo razmišljanje iz ovog intervjua. Nema logike da tako rezervisano prica. Nesto kao politicko izbjegavanje odgovornosti.
Jedino da pere pare pa je zbog toga došao, ili ima neke druge nefudbalske interese, ili je neki Tanov poltron.
Ko zna o čemu se ovdje radi.
U 101. Ligi svijeta se neće sigurno nazarađivati legalnih novaca. Šta je zapravo njegov smisao upravljanja klubom? Što je on doso ovdje?
- ElCartel11
- Kontakt:
Isplivalo svakakvih budala brate.Vanja8 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 08:35Jeste li vi pojedinci zaista normalni,o čemu vi pisete, izmisljate, lazete...
Sram vas bilo...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Strašno fktVanja8 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 08:35Jeste li vi pojedinci zaista normalni,o čemu vi pisete, izmisljate, lazete...
Sram vas bilo...
ISTINA ZA VEDRANA!
Ne znam otkud prica da nema para u klubu, meni redovno placaju. Moze i @Zip potvrditi.
Btw, ako otjerate Upravu (lol) ja necu halaliti dugovanja, jer imam djacki i dvojni C po ugovoru i naredne 2 godine. Sve cu traziti da mi se isplati !
Btw, ako otjerate Upravu (lol) ja necu halaliti dugovanja, jer imam djacki i dvojni C po ugovoru i naredne 2 godine. Sve cu traziti da mi se isplati !
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- robertkosar
- Kontakt:
Porucio bih ovim pljuvacima i psovacima a posebno sto zenu nazivaju kurvom da i oni imaju sestre i majke koje su isto zene. Kupite vlasnicko pravo od Nama pa mjenjaj te sve u klubu kako vam volja. Problem je sto pojedinci imaju dvije marke u djepu pa neznaju dali da kupe hljeb ili da popiju kahvu. I dodzu na forum da lijece svoje bolesne frustracije
ä 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
ako je neko zaboravio da vas podsjetim
fk sarajevo je izgubilo historisjku sansu da stane na noge finansijski i igrackim kadrom,zato sto titula prvaka nikad vise prednosti nije donosila,Ko je ta osoba koja je proslusezonsku titulu dogovorila za ovu Borcevu,da li je to Hadzija,Nam ili Sabrina
isti ljudi koji su nas doveli do toga su i dalje u upravi a mi ni tenera ni sportskog nit ima nagovjestaja da ce neko doci
i svaki dan cu vas podsjecati na ovo,uhljupi nam upravljaju kluvom a mi gubimo godine zivota zivcirajuci se
sta je sa poluamatera i debilnih igraca ima li ikoga,jel osjecaju i malo griznje savjesti,
igraci sa kojima se planira prekinuti saradnja ja bih odmah to veceras ngom u guzicu,Sušić,Meša,Fanimo,Dupovac,Djokanovic i dodati neke akademce i s njima zavrsiti sezonu
NE TREBA NAM NI KUP
fk sarajevo je izgubilo historisjku sansu da stane na noge finansijski i igrackim kadrom,zato sto titula prvaka nikad vise prednosti nije donosila,Ko je ta osoba koja je proslusezonsku titulu dogovorila za ovu Borcevu,da li je to Hadzija,Nam ili Sabrina
isti ljudi koji su nas doveli do toga su i dalje u upravi a mi ni tenera ni sportskog nit ima nagovjestaja da ce neko doci
i svaki dan cu vas podsjecati na ovo,uhljupi nam upravljaju kluvom a mi gubimo godine zivota zivcirajuci se
sta je sa poluamatera i debilnih igraca ima li ikoga,jel osjecaju i malo griznje savjesti,
igraci sa kojima se planira prekinuti saradnja ja bih odmah to veceras ngom u guzicu,Sušić,Meša,Fanimo,Dupovac,Djokanovic i dodati neke akademce i s njima zavrsiti sezonu
NE TREBA NAM NI KUP
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Ja sam se zabrinuo za tebe, al hvala Bogu dobro si.
Ma kakav halala bolan, sve smo mi ovo krvlju svojom naplatili.
Posteno zaradjene pare.
@Vanja8

Ja bi samo da cujem ko je pozvao na odgovornost tadasnju upravu i predsjednika za virsle, minus od 8miliona, nedobijanje licence, bankrot kluba, itd.
Prozivat Nama za trofeje, stadion, kamp i kupovinu 60% kluba svojim parama mogu samo idioti
Prozivat Nama za trofeje, stadion, kamp i kupovinu 60% kluba svojim parama mogu samo idioti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ove godine pristojan rezultat u europi, treće pretkolo ili plejof, bi nam popravio koeficijent i imali bi se nadat da ćemo sljedeće sezone ponovo biti nosioci. Ove godine to nismo uradili i sa time se treba pomirit, treba odgovarat ko je kriv, i okrenut se budućnosti da sljedeće godine napravimo taj željeni rezultat. Barem treba naučit na greškama a griješili su svi redom u rukovodstvu. Nama ostaje ponovo solidna okosnica ekipe, ne treba napraviti grešku pa ove što zaslužuju ostati nogirati, a ekipa se mora osnažiti skoro pa na svakoj poziciji.
Kup nam treba, strašno mi je zamislit da tako razmišlja navijač istog kluba kao ja.
Najgore sto se jos uvijek ne znaju koeficijenti koji se dobijaju od konferencijske lige, jer ove sezone sta god osvojimo od koeficijenta nam se dodaje, jer se brise sezona kad nismo ucestvovali u europi nikakoharis004 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 10:19Ove godine pristojan rezultat u europi, treće pretkolo ili plejof, bi nam popravio koeficijent i imali bi se nadat da ćemo sljedeće sezone ponovo biti nosioci. Ove godine to nismo uradili i sa time se treba pomirit, treba odgovarat ko je kriv, i okrenut se budućnosti da sljedeće godine napravimo taj željeni rezultat. Barem treba naučit na greškama a griješili su svi redom u rukovodstvu. Nama ostaje ponovo solidna okosnica ekipe, ne treba napraviti grešku pa ove što zaslužuju ostati nogirati, a ekipa se mora osnažiti skoro pa na svakoj poziciji.
Kup nam treba, strašno mi je zamislit da tako razmišlja navijač istog kluba kao ja.
This time next year, we'll be millionaires!
drug jel stvarno mislis da ce biti bolje,dok borac razmisljao o graovcu i vranjesu mi ne znamo ni ko ce nam ostati ni ko ce doci ni ko ce ih dovesti,s tim igracima ,Vicom i inekcijom od evrope Borac je blizi tituli sljedece sezone nego ove.haris004 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 10:19Ove godine pristojan rezultat u europi, treće pretkolo ili plejof, bi nam popravio koeficijent i imali bi se nadat da ćemo sljedeće sezone ponovo biti nosioci. Ove godine to nismo uradili i sa time se treba pomirit, treba odgovarat ko je kriv, i okrenut se budućnosti da sljedeće godine napravimo taj željeni rezultat. Barem treba naučit na greškama a griješili su svi redom u rukovodstvu. Nama ostaje ponovo solidna okosnica ekipe, ne treba napraviti grešku pa ove što zaslužuju ostati nogirati, a ekipa se mora osnažiti skoro pa na svakoj poziciji.
I ovo nisu greske da se iz njih uci ako do sad nismo naucili ebo ti nas,sva godine ucimo na svojim greskama
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta mislite hocemo li Radniku uputiti koji sut u okvir gola?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: broj6, bvsic, fks74, Google Adsense [Bot], roccosiffredi, SineTalexy, Vanja8 i 77 gostiju.