FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 21 maj 2021, 00:49

Upravni odbor je morao do sada ponuditi ako nista ostavke Skupstini i da se to objavi na zvanicnoj. To bi znacilo da su prihvatili odgovornost i da su svjesni da ne znaju, da se ne kriju, ne prave ludi. Ovi tekstovi o nekim planovima koji lafo oni imaju su smijesni i uvreda za svakog navijaca.

Oni ili su toliko bezobrazni da nece da ponude ostavku ili su svi organi kluba digli ruke i samo cekaju kraj, tj. da se klub ugasi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 maj 2021, 01:00

Aha ali ovaj Mandal,gledaj ti izjave,niti jednom se nije pozvao na odgovornost,ostavku nego bi pazi ti sad ,on ucestvovao u nekim novim planovima ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 21 maj 2021, 01:01

delinjo je napisao/la:
21 maj 2021, 01:00
Aha ali ovaj Mandal,gledaj ti izjave,niti jednom se nije pozvao na odgovornost,ostavku nego bi pazi ti sad ,on ucestvovao u nekim novim planovima ...
**** Mandalaa
Gdje Robust?
Jači od ratova, režima i partija !!!!

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 21 maj 2021, 01:03

LjoZee je napisao/la:
21 maj 2021, 00:49
Upravni odbor je morao do sada ponuditi ako nista ostavke Skupstini i da se to objavi na zvanicnoj. To bi znacilo da su prihvatili odgovornost i da su svjesni da ne znaju, da se ne kriju, ne prave ludi. Ovi tekstovi o nekim planovima koji lafo oni imaju su smijesni i uvreda za svakog navijaca.

Oni ili su toliko bezobrazni da nece da ponude ostavku ili su svi organi kluba digli ruke i samo cekaju kraj, tj. da se klub ugasi.
Ma brate nema to ni trunke obraza. Smatram da je ispravno ako vidiš da ti nešto ne ide ili ne znaš pogotovo ako to ide na štetu nekoga ili nečega odstupiš i odeš raditi nešto drugo. Ja ću vjerovati da niko od njih nema lošu namjeru ali jednostavno su dokazali da ne znaju i da im ne ide. Vakat je više da se maknu. Niko nije nezamjenjiv. Koliko god tmurno sve bilo naći će se neko da udje u klub kao i prije njih što su i dolazili i odlazili
Ti si moj Željo, veliki Željo!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 maj 2021, 01:11

Ritamreda je napisao/la:
21 maj 2021, 01:01
delinjo je napisao/la:
21 maj 2021, 01:00
**** Mandalaa
Gdje Robust?
bari trebe :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 maj 2021, 03:23

Zamisli neki Hajro Mandal faktor u FKZ. :facepalm: Ugasiti klub komotno. Sta uradise grobari za rekordno vrijeme..

A babuka je bio samo slag na torti.
@igrajlopte 🐦

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 maj 2021, 07:57

PupanOzdrljic je napisao/la:
21 maj 2021, 00:35
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
21 maj 2021, 00:08
delinjo je napisao/la:
21 maj 2021, 00:00

Pa vjerovatno jesmo tj sigurno jesmo ali moguce da ce stopirati ako ne isplatis dio ovim debilima,jbg ja necu da pametujem ali prica se da se po 9 plata duguje,kazu potpisali su reprogam ali on je u ratama ,prva rata vjerovatno ide vec sad a ne znam ko ce namaknuti pare za tu prvu ratu ?
Ma ovi nehljebi sigurno nece ja ti kazem bit ce neka akcija u kojoj ce davati navijaci pare 100% mislim meni je to ok ja cu uvijek dati maximum maximuma ali ovi u upravi imaju barem 10 puta veca primanja od mene a ocigledno drugacije ne znaju. Jos su sto posto ispusili za onaj the tag jer ne mislim da je iko to uplatio, prvi ja cu vazda otici u fan shop i uzet duksericu, polo maju bilo sta nego uplatit neki the tag. Ne znam kako su toliko nesposobni da 9 plata duguju, razumijem i uslovi i sve ali da si ti toliko glup da ne mozes namaknuti neke pare a u upravi si nekog kluba to mi nije jasno. Ja ne znam fakat kako ovi mogu otici i ko ce doci na celo ali ovo je vise za popizdit. Ja ne znam odakle im obraz da ne odu sami od sebe pa jebote mogli su izac rec ne znamo naci pare potrudili smo se ali je jednostavno pretesko za nas volimo Želju i hajd pici naci ce se valjda neko drugi, oni jos gledaju nacine da ostanu u klubu pa tu mora biti neki interes oni da imalo vole Želju dosad bi 6 puta otisli.
Nemoj tako brate. Gdje ćeš protiv amarovih ili misketovih pričati? To su njihovi ljudi sve. Zlatni su nam. Ona dvojica jedva dočekali da pričaju kako babo ništa nije kriv čim su intervju pročitali.

Meni samo nije jasno eto kažu korona, kriza, ekonomija i ne znam više šta. Pandemija traje već godinu i po haman i ti se meni na to vadiš. Ne vjerujem da ijedan klub duguje 9 plata. To mi samo govori da nikakvu al apsolutno nikakvu viziju održivosti ljudi koji sjede u UO nisu imali. Nevjerovatno je da nisu u stanju od dolaska na pozicije osigurati neki stabilan priliv sredstava. Ne mora to da se razumijemo biti neki milionski iznos ali su oni došli do toga da u klub haman nikakav novac ne ulazi. To je ono što sam pitao neki dan ko su ti ljudi a onaj napisa kako su dvojica na birou. Znači tad umalo u nesvjest ne padoh. Nisu u stanju privatno ništa uraditi i onda se mi ovamo kidamo što klub bukvalno propada. Svakog ovdje koji brani ovu i bilo koju raniju upravu treba na banderu objesiti. Sve mi je ovo kao neka noćna mora iz koje se ne može insan probuditi. Najgore od svega je što ovi niti šta rade niti pomišljaju da daju ostavke. Ako nisi u stanju klub pogurati u smislu živog novca, akcije, ideje, vizije pa budi obrazli i odstupi. Niko nije pupčanom vrpcom svezan za fotelju

Ma nema brate vise opravdanja ne znam ko vise normalan moze branit ovu upravu nakon svega, i jedni i drugi bi trebali biti sto dalje od kluba. Pa sto kazes ako nema nijedan jedini nacin da nabavis pare pa ti si nesposoban pa sta oni rade tamo mene samo to interesuje. Znam da je korona znam da je kriza ali ako oni za godinu dana nisu uspjeli jednomjesecne troskove bez Jaska pokrit onda su oni bolesni i trebaju odma **** iz kluba. Uprava napolje.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 21 maj 2021, 10:41

LjoZee je napisao/la:

Cekaju da vide mogu li tusnuti pomocni. Jedino ne kontam Cerica. Ocigledno da taj lik nije sposoban marke namaci, a i dalje je na najodgovornijoj poziciji. Da je Ceric samo jedan od clanova uprave ne bi bio ni lose ovo sto on pokusava, ali kao predsjednik frajer ne radi ni promil potrebnog. Najsmjesnije je sto ce na kraju njega smijeniti i optuziti za produbljivanje krize..
Pročepit će negdje.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 maj 2021, 10:51

Evo zadnjih mjeseci se pljuvalo kako samo imamo starije u strucnom stabu, pljuvalo i rugalo. Ispostavilo se da ipak ima ovaj mladi koji je radio na skauting, zivio u Austriji i ponudila mu se prilika da napreduje u nasem klubu. Fina prica. I opet neki dodju i pljuju.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 maj 2021, 10:54

MojaMalenkost je napisao/la:
21 maj 2021, 10:41
LjoZee je napisao/la:

Cekaju da vide mogu li tusnuti pomocni. Jedino ne kontam Cerica. Ocigledno da taj lik nije sposoban marke namaci, a i dalje je na najodgovornijoj poziciji. Da je Ceric samo jedan od clanova uprave ne bi bio ni lose ovo sto on pokusava, ali kao predsjednik frajer ne radi ni promil potrebnog. Najsmjesnije je sto ce na kraju njega smijeniti i optuziti za produbljivanje krize..
Sav nerad uprave ovih godina sada je pao na Cerića i vjerovatno će on biti taj koji će zaplatiti glavom prvom prilikom a ustvari ništa se time neće promijeniti. Zato trebamo istrajati, a tu mislim na jug, da se kompletna garnitura skloni. Nema više šminkanja i sitnih radova. Ruši sve pa da vidimo na čemu smo i kako dalje.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 21 maj 2021, 10:56

Ne postoji magicni stapic kojim cemo se izvuci iz ovoga... prica se da postoje ljudi koji ce namaci neki minimum koji je neophodan da bi igrali iducu sezonu (iznos cirka malo veci od milion KM) i ovo je mahalska tako da nemojte da me drzite za rijec. Ali evo hipoteticki da se to desi i eto rijesimo zaostale plate igracima sta onda? Dug ce se nastaviti akumulisati iduce sezone itd... nemoguce je funkcionisati sa dugom koji mi imamo. Ova garnitura ljudi mora otici, i evo zamislicemo da idu sada. Doci ce opet hipotetski neki kvalitetniji i sturcniji ljudi ali sta onda? Ne mogu ni oni stapicem provrtiti i da se pare pojave. Tesko je danas naci nekoga ko je voljan onako uloziti velike pare u klub. Nemamo statut o kojem se pricalo i tu nazalost nemamo puno za uraditi. Potrebne su sistemske promjene u funkcionisanju kluba. Godinama se oslanjamo na privatni kapital nekih ljudi i "namicemo" sredstva konstantno. To je dugorocno neodrzivo i bilo je pitanje vremena kad cemo se naci u ovakvoj situaciji. Nemamo privatnog inveestitora, nemamo politicku stranku iza kluba koja upumpava novac, znaci nemamo nikakav tip finansijera, a to je jedini nacin ka funkcionisanju kluba. Nakon toga mozemo pricati o nekoj odrzivosti kluba itd, a za sad smo u debelim **** iz kojih necemo izaci dok nas neko ne kupi (ako iko bude imao volje i zelje da nas kupi...) Prodaja pomocnog ce na kraju biti jedina solucija, ali nadam se da cemo prije toga istjerati ove nehljebe iz kluba pa da to provede neko ko je sposoban i transparentan.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 maj 2021, 11:03

zeljodogroba je napisao/la:
21 maj 2021, 10:56
Ne postoji magicni stapic kojim cemo se izvuci iz ovoga... prica se da postoje ljudi koji ce namaci neki minimum koji je neophodan da bi igrali iducu sezonu (iznos cirka malo veci od milion KM) i ovo je mahalska tako da nemojte da me drzite za rijec. Ali evo hipoteticki da se to desi i eto rijesimo zaostale plate igracima sta onda? Dug ce se nastaviti akumulisati iduce sezone itd... nemoguce je funkcionisati sa dugom koji mi imamo. Ova garnitura ljudi mora otici, i evo zamislicemo da idu sada. Doci ce opet hipotetski neki kvalitetniji i sturcniji ljudi ali sta onda? Ne mogu ni oni stapicem provrtiti i da se pare pojave. Tesko je danas naci nekoga ko je voljan onako uloziti velike pare u klub. Nemamo statut o kojem se pricalo i tu nazalost nemamo puno za uraditi. Potrebne su sistemske promjene u funkcionisanju kluba. Godinama se oslanjamo na privatni kapital nekih ljudi i "namicemo" sredstva konstantno. To je dugorocno neodrzivo i bilo je pitanje vremena kad cemo se naci u ovakvoj situaciji. Nemamo privatnog inveestitora, nemamo politicku stranku iza kluba koja upumpava novac, znaci nemamo nikakav tip finansijera, a to je jedini nacin ka funkcionisanju kluba. Nakon toga mozemo pricati o nekoj odrzivosti kluba itd, a za sad smo u debelim **** iz kojih necemo izaci dok nas neko ne kupi (ako iko bude imao volje i zelje da nas kupi...) Prodaja pomocnog ce na kraju biti jedina solucija, ali nadam se da cemo prije toga istjerati ove nehljebe iz kluba pa da to provede neko ko je sposoban i transparentan.
Svima je jasno manje više da uz najbolje ljude, volju, želju i rad nama predstoji minimalno 2 do 3 godine prosječnosti i borbe za goli život. Ali bitno je da se krene pravim putem. Da se napokon udare dobri temelji. Ko očekuje da preko noći budemo konkurentni i dovodimo dobre igrače, redovno igramo Evropu nema kontakt sa stvarnošću

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 21 maj 2021, 11:04

Savez donio odluku: Publika na stadionima u Banjoj Luci, Krupi, Bijeljini...
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 21 maj 2021, 11:14

Dokle ćemo šutiti?

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 21 maj 2021, 11:18

Prošle godine se prekida liga zbog Borca zato što su na četvrtoj poziciji (Pozicija koja vodi u Evropu, Šeranić ne dozvoljava nastavak takmičenja jer ne postoje uslovi za to). Sve ekipe koje su ostale u kupu su iz Federacije i savez zabranjuje završnicu kupa jer bi to moglo ugroziti evropu Borcu.

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 21 maj 2021, 11:21

Djaba nam je sada pricati.

Hajmo vidjeti sta mozemo uciniti da i nas vrate na tribine. Koliko sam skontao Cerkez je dao dopustenje, ispada samo da je sada do Novalica i Vlade FBiH.

Ako ne dozvole, trebaju se udruziti sve navijacke skupine iz Federacije i izvrsiti masovne proteste.

Ako vec Vico i Dodik ruse i unistavaju ovu nasu drzavu, barem mi mozemo jednim dijelom stati u njenu odbranu

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 21 maj 2021, 11:22

drzgemboadislic je napisao/la:
21 maj 2021, 11:14
Dokle ćemo šutiti?
Pa necemo sutiti. Mozemo ocekivati desetine hiljada maraka kazni i prekide utakmica kada nas puste na tribine zbog psovki i uvreda prema savezu i Vici.. Izivljavanje je tek pocelo..
Pročepit će negdje.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 maj 2021, 11:22

FUJ
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 maj 2021, 11:29

Svaka cast Vici ,fkt to mislim,ovako po nekome nije ni Jelic pisao,lik je jaci od Dodika zivota mi :mrgreen:

Sta god zeli lik ce uraditi i boli ga **** sta tastara huligani talasaju iz federacije :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Blank123, Levin, mavi, Samba71, teamnorth1989, voltron30 i 72 gosta.